Izgleda, taman nek njeg gura umjesto Bogijairfo je napisao/la:Jel se ovo Rodin vraca
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Sta se ba vraca?Zeljo92 je napisao/la:Izgleda, taman nek njeg gura umjesto Bogijairfo je napisao/la:Jel se ovo Rodin vraca
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- kolezeljovac
- Kontakt:
Znaci nista od par keka 
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Lol odgovara mi ovo vs Zvijezda pa vs Tuzla, da odem na obje, pa da uskladim kartu s datumom.BosniaBoston je napisao/la:alemsa je napisao/la:Imal gdje raspored s datumima?![]()
![]()
Potpisujem i ja sam čuo da Manijaci više neče tolerisati pljuvanje i vrijeđanje naših legendi po portalimaHongKong je napisao/la:Kad ti kao igrac podignes klub na jedan veci nivo. Odigras toliko utakmica i zabijes toliko golova. Onda kao trener proslavis klub, ucinis ga svim onim cime se ponosio. Ugradis neku novu filozofiju fudbala, postavis taj klub na kartu fudbalske Europe, dodjes do polufinala kupa uefa. Promovises klub i drzavu u **** Japanu. Svojom pojavim obezbjedis da savez jedne drzave uopste i postoji. Imas svoju ulicu u Austriji, ono sto pricas neko napise i to pola Japana kupi da cita, ti se opet vracas stalno tamo gdje je sve pocelo, gdje si odrastao, u klub kojem si dao vise nego on tebi, u grad kojem si dao vise nego on tebi. Mozes birati gdje da odes i uzivas u postovanju koje si izgradio. Ti se vratis tamo.
Neko drugi naslijedi sve to, klub koji je njegov otac stvarao i ucinio onim sto jeste, dodjes i napravis velike rezultate. Iz nicega i od nicega napravis sampionsku ekipu koja je pomela konkurenciju. Stvoris ekipu koja je opet bar za kratko vratila taj klub na kartu Europe, doneses neku novu filozofiju i docekas da te otjeraju. Onda se vratis i opet taj klub podignes iz pepela u visine sve do titule najtrofejnijeg kluba u drzavi. Nabijes tolike komplekse, porusis rekorde i ucinis sve ljude koji vole klub ponosnim.
Takva dva covjeka dozive da im neki ljudski sljam i odron psuje majku i zenu. Poslije svega gledas kako se stvaraju takvi likovi. Koje ljudsko smece moras biti i nezahvalno ****. Strasno je u sta smo se pretvorili.
Nadam se da ce normalna raja biti glasnija od skupine izroda i placenika i da ce Jug ispuniti ono sto je i napisao skupstini kluba. Pronaci domace izdajnike i protjerati ih sto dalje od kluba. Sve sto oni predstavljaju nije Zeljo niti je ikad bio.
Gledajuci ko se sve naziva navijacem ovog kluba postalo je strasno i zabrinjavajuce.
aBd ce se vratit vjerovatno ce bit ko i sa Mehmedom pitali Amara da li je Mehmed završen on je rekao da on nije ništa završio a odma nakon toga za Kvesu ga pitali istokolezeljovac je napisao/la:Ako je tako za mustuluka si...Cevap je napisao/la:Možda jedno 95% da bi se trebao vratitikolezeljovac je napisao/la:Koliko je tacno da mi se bivsi komso Kvesic vrati u Svetinju?
Momak znaci ispod mene stan bio ovdje na Pofama.... Znaci od svih igraca veceg profesionalca nisam vidio(cuo) van terena.... Pravi momak...
Razlozi:
1.Spominjali ga mediji
2.Pričo Amar o njemu
3.Fali nam lijevi bek
4.Bio već kod nas
5.Pravi manijak i sportista
6.Jedan mali problem je ugovor sa Širokim koji ističe 1.8.2019 god
Sad ako bude dolazio da li će sada ili nakon isteka ugovora vidjet ćemo znat će se u ova 2-3 dana
De ba ne yebite da se vraca Rodin. A lova? 
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- kolezeljovac
- Kontakt:
Hajmo Turci uzmite Zaima.... Kakve lik klipove ima konta neko da je CR7
Sad si mi još dražialemsa je napisao/la:Lol odgovara mi ovo vs Zvijezda pa vs Tuzla, da odem na obje, pa da uskladim kartu s datumom.BosniaBoston je napisao/la:alemsa je napisao/la:Imal gdje raspored s datumima?![]()
![]()
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
pozdrav plava nacijo. Pratim ovaj forum vec dugo i odlucih napokon da se registrujem. Bio sam na onom forumu do 2013 i tada sam banovan takodjer pod ovim nickom. Ljudi moji samo normalan covjek je na strani pravde i puna podrska klubu u ovom slucaju protiv (teska srca prvi put pisem i ne mogu vjerovati da cu to upravo ja pisati, koji citav svoj zivot od 1997 pratim svoj voljeni klub i koji mi je ikona uz sve velikane bio Amar Osim, brkati majstor) sada hladno kazem podrsa puna protiv KAMATARA - Amar Osim. Čovjek koji je sve reziravo od 2016-17 godine na najhinjavije nacine rusio temelje kluba i najzdravije uprave ili rame uz rame sa najzdravijim i najpostenijim upravama kakv jemoj voljeni Željo imao u svojoj historiji. VOLIM TE ŽELJO I U KOST protiv ljudi koji nam vode klub u propast.
Pronađeno 0 rezultata: qwertz1921
Traženo: +qwertz1921
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Ja prije mislim da su to pitari koji uleću tamo,poznavajući njihov strah od babuke,pa hajcaju.
Mislim na nove nickove.
Mislim na nove nickove.
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
Strah je neizlječiva bolest....
Suza mi je krenula, alem veliki je dio nas.BosniaBoston je napisao/la:alemsa je napisao/la:Imal gdje raspored s datumima?![]()
![]()
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- Dokoljenko
- Kontakt:
Opet taj Borac. Vjerujem da bi ove sezone trebali prekucati posjetu i da jug bude kao u najboljim danima.
Mi smo Željini, Željo je naš!
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
Hajdara ozbiljan kandidat za postat meni lično najdraži naš igrač. Ako već i nije.
- kolezeljovac
- Kontakt:
Zec se osvrnuo i na novo pojačanje Željezničara, Mehmeda Alispahića, s kojim ima dosta odigranih mečeva. Ovaj dvojac ponikao je u bugojanskoj Iskri u kojoj su igrali s dosta uspjeha, a briljirali su potom u dresu Šibenika. Za njih je ovo već treći klub u kojem zajedno igraju i Zec vjeruje da će i to biti s dosta uspjeha.
"Najbolji fudbal smo Alispahić i ja igrali zajedno. Vjerujem da ćemo tako nastaviti i u Želji i da će nam svima biti ovo sretna sezona i da ćemo na kraju s navijačima slaviti", rekao je Zec, te na kraju poslao poruku navijačima Željezničara.
"Navijačima možemo poručiti samo da ćemo davati sve od sebe u svoje ime ću obećati borbu, ali i u ime ostalih momaka. Vjerujem da ćemo imati bolji rezultat nego prošle sezone".
"Najbolji fudbal smo Alispahić i ja igrali zajedno. Vjerujem da ćemo tako nastaviti i u Želji i da će nam svima biti ovo sretna sezona i da ćemo na kraju s navijačima slaviti", rekao je Zec, te na kraju poslao poruku navijačima Željezničara.
"Navijačima možemo poručiti samo da ćemo davati sve od sebe u svoje ime ću obećati borbu, ali i u ime ostalih momaka. Vjerujem da ćemo imati bolji rezultat nego prošle sezone".
Pa to i hoću da vidim, borbu trud i zalaganje. Gore mi je što je prošle sezone toga nedostajalo nego rezultati.
- kolezeljovac
- Kontakt:
Samo da je kockastu glavu Zaima uvaliti nekome, i ja sam miran....
Gledam Bogija na ovim pipremama, zainatio se opasno i, hoce bar 30 tekmi da odradi
Gledam Bogija na ovim pipremama, zainatio se opasno i, hoce bar 30 tekmi da odradi
Pa normalno da će odradit, ostali će se rotirati
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Ja se izvinjavam , nije tema, al pošto znam da sa onoga foruma često uđu na ovaj da vide šta se piše, želim da pozovem sve prave navijače Želje da se vrate na ovaj forum jer su onaj preuzeli pljuvači i pitari koji konnstantno pljuju po klubu i vrijeđaju naše legende.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.