IlCapitano je napisao/la:MarlonLT je napisao/la:Kakva asistencija Ronda
![]()
![]()
ludo,ovo samo on moze
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
IlCapitano je napisao/la:MarlonLT je napisao/la:Kakva asistencija Ronda
![]()
![]()
Bolji je s klupe od Jonesa sigurnoBelmin6 je napisao/la:E hoces se ti usreciti s Kieffom.
Nemam statistiku, ali Kieff je sigurno igrac koji fula najvise otvorenih polaganja u ligi.alemsa je napisao/la:Bolji je s klupe od Jonesa sigurnoBelmin6 je napisao/la:E hoces se ti usreciti s Kieffom.
Da veceras,ili predsezona kad su svi jos "tvrdi" kao da je to mjerilo nekoNEZALAGANJE je napisao/la:Matthews 10 trojki za 36p veceras!![]()
Rekoh jos prije pocetka sezone da je DAL ozbiljna ekipa i da je u predsezoni Wess odlicno izgledao sa svojim kretanjem.To je potvrdio veceras.
Capitano će imati šta reći na toNEZALAGANJE je napisao/la:Ko mi ubuduce spomene da su Kingsi,Cousins i Gay ozbiljni kao tim i igraci,samo cu mu se nasmijati....
Nisam gledao tekmu, ali Jel mi neko moze objasniti kako je moguće da D.Waiters i A.Robertson se ovako ispucavaju za manje minuta 1/7 i 2/12rio_Ferdy88 je napisao/la:Capitano će imati šta reći na toNEZALAGANJE je napisao/la:Ko mi ubuduce spomene da su Kingsi,Cousins i Gay ozbiljni kao tim i igraci,samo cu mu se nasmijati....
Dion "stepback" Waitersozy je napisao/la:Zato sto je to Dion fakin Waiters.
Najneproduktivniji,najbesmisleniji i najgluplji igrac u univerzumu i trebace da prodje jos vremena i vremena da se u ligi pojavi neko tako glup.
Nema kosarkaski IQ.
Ne mogu, a da ne kazem koliko ovo stvarno zvuci kao merna jedinica za bilo sta.miki_92 je napisao/la: Dion "stepback" Waiters![]()
mjerna jedinica za retardirane suteve treba da glasi 1 Dion
Da u 20 tekmi jednu je uspio otic preko 20 poena i bio si upravuNEZALAGANJE je napisao/la:Matthews 10 trojki za 36p veceras!![]()
Rekoh jos prije pocetka sezone da je DAL ozbiljna ekipa i da je u predsezoni Wess odlicno izgledao sa svojim kretanjem.To je potvrdio veceras.
I ja gledan vjeruj evo isto na box scoreu, nije mi jasno kako novi Wade ima toliki sloboduKobe Bryant je napisao/la:Nisam gledao tekmu, ali Jel mi neko moze objasniti kako je moguće da D.Waiters i A.Robertson se ovako ispucavaju za manje minuta 1/7 i 2/12rio_Ferdy88 je napisao/la:Capitano će imati šta reći na toNEZALAGANJE je napisao/la:Ko mi ubuduce spomene da su Kingsi,Cousins i Gay ozbiljni kao tim i igraci,samo cu mu se nasmijati....a Durant I Westbrook 7/13 kao i Ibaka 6/8, fakat kako ne izmlate Waitersa???
Tu su negdje, Jones 54%, MM 53.5%, Jonesu 14 suteva blokirano ovom 13Donnie Darko je napisao/la:Nemam statistiku, ali Kieff je sigurno igrac koji fula najvise otvorenih polaganja u ligi.alemsa je napisao/la:Bolji je s klupe od Jonesa sigurnoBelmin6 je napisao/la:E hoces se ti usreciti s Kieffom.
Ma nece,jer smo "zajedno" gledali teknu sinoc.Sve je isto mogao da vidi.rio_Ferdy88 je napisao/la:Capitano će imati šta reći na toNEZALAGANJE je napisao/la:Ko mi ubuduce spomene da su Kingsi,Cousins i Gay ozbiljni kao tim i igraci,samo cu mu se nasmijati....
Kad prati onu prevaru od igraca sto playa igra. Bas me zanima ko ce mu dati ugovor poslije ove sezone.NEZALAGANJE je napisao/la:Ma nece,jer smo "zajedno" gledali teknu sinoc.Sve je isto mogao da vidi.rio_Ferdy88 je napisao/la:Capitano će imati šta reći na toNEZALAGANJE je napisao/la:Ko mi ubuduce spomene da su Kingsi,Cousins i Gay ozbiljni kao tim i igraci,samo cu mu se nasmijati....
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 2 gosta.