J.E. Skeets @jeskeets
Hold on. 'Melo's going to miss Thursday's nationally televised game. Does this mean David Stern now fines David Stern $250,000?
New York Knicks
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: New York Knicks
Blue is the colour, football is the game
We're all together and winning is our aim
So cheer us on through the sun and rain
Cos Chelsea, Chelsea is our name. KTBFFH <333
<333 CFC & NYK & CZBG <333
Velibor Dunjic 1985-2014
Velibor Dunjic 1985-2014
Puno bitnija utakmicaFrank Isola @FisolaNYDN
Look on the bright side, Carmelo will be well rested for the Bulls game.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Jeste se nalozili na nas.Carlo je napisao/la:Puno bitnija utakmicaFrank Isola @FisolaNYDN
Look on the bright side, Carmelo will be well rested for the Bulls game.
btw. Nba jedva docekala da ga kazni.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Payback timeBIHfan je napisao/la:Jeste se nalozili na nas.Carlo je napisao/la:Puno bitnija utakmicaFrank Isola @FisolaNYDN
Look on the bright side, Carmelo will be well rested for the Bulls game.![]()
btw. Nba jedva docekala da ga kazni.
Ne znam je li ga NBA jedva dočekala kazniti, ali mislim da je i garnet trebao dobiti kaznu ako je već i on.
Alan Hahn @alanhahn
I get the reason for suspending Melo, but bigger impact here, IMO, is it only further enables Garnett to continue his contemptible behavior.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Au, kako će samo da se Melo nafura protiv Bullsa.
30+ k'o od šale
- BernardBarnjak
- Kontakt:
A citavo vrijeme sam mislio da je Stu Jackosn Knicksov covjekCarlo je napisao/la:Svaka čast Stu Jackson! Nema ga sutra protiv Indiane.
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Samo se nadam se ćeš se javiti ako izgubite i čestitati pobjedu jer prošli put te nigdje nije bilo kada ste izgubili back-to-back protiv nas, a kad Liverpool pobjeđuje opet te niđeAdmir_Sa je napisao/la:dje ste miševi, jeste spremni da veceras odete na 80+ poena
@Bernard, bio je head coach, ali nije nikakav upečatljiv trag ostavio.
JR Smith je imao 11 šavova na arkadi nakon sudara s Bradleyjem, očekuje se da zaigra večeras. Također, STAT neće igrati više od 20 minuta na preporuku doktora.
to se vrlo rijetko dešava u zadnje vrijeme pa nije relevantan faktorCarlo je napisao/la:Samo se nadam se ćeš se javiti ako izgubite i čestitati pobjedu jer prošli put te nigdje nije bilo kada ste izgubili back-to-back protiv nas, a kad Liverpool pobjeđuje opet te niđeAdmir_Sa je napisao/la:dje ste miševi, jeste spremni da veceras odete na 80+ poena![]()
@Bernard, bio je head coach, ali nije nikakav upečatljiv trag ostavio.
JR Smith je imao 11 šavova na arkadi nakon sudara s Bradleyjem, očekuje se da zaigra večeras. Također, STAT neće igrati više od 20 minuta na preporuku doktora.
nema potpisa
Tri pobjede u zadnje četiri utakmiceAdmir_Sa je napisao/la: to se vrlo rijetko dešava u zadnje vrijeme pa nije relevantan faktor
raspali qpr, ovi neki iz konferencije, daj ba. mene ne trese eforija neka valjda zbog godina pa da ono svaka cast, najbolji smo i slicno poslje svake utakmice. inace sam po prirodi više kritican pa izgleda da moje opravdane kritike uticu na to da se kao eto samo javljam kada ne ide
nema potpisa
Previše si pesimističan, to sam primjetio. Promjeni to nekako jbgAdmir_Sa je napisao/la:raspali qpr, ovi neki iz konferencije, daj ba. mene ne trese eforija neka valjda zbog godina pa da ono svaka cast, najbolji smo i slicno poslje svake utakmice. inace sam po prirodi više kritican pa izgleda da moje opravdane kritike uticu na to da se kao eto samo javljam kada ne ide
Hajd da ne idemo u off
Večeras na TNTu komentatori Reggie i Kevin Harlan. Biće zanimljivo vidjeti kako će komentarisati Reggie i koliko će biti realan
Cope u prvih 5 umjesto Mela. Igraće i Amare više od 20 minute jer nema Mela i mora neko nadopuniti prazno mjesto. JR će nositi headband zbog povrijeđene arkade.
Bacajte linkove
Bacajte linkove
http://88.80.11.29/58787/watch-new-york ... ana-pacers
http://www.thefirstrow.eu/watch/162586/ ... nicks.html
Go Knicks Go!
http://www.thefirstrow.eu/watch/162586/ ... nicks.html
Go Knicks Go!
Blue is the colour, football is the game
Velibor Dunjic 1985-2014
Velibor Dunjic 1985-2014
http://www.rojadirecta.me/goto/zonaspor ... anal-4.php" onclick="window.open(this.href);return false;
Ovaj beton.
GO NY GO!
Ovaj beton.
GO NY GO!
- SheldonCooper
- Kontakt:
JR bi trebao biti prvo ime večeras, on će preuzeti Melovu pucačku zadaću. Što se tiće Amarea bolje da ga se ne forsira čak i pod cijenu oba poraza (Pacers,Bulls), njemu minutažu treba dozirati po liječničkom naputku a ne po rezultatu
I'm not insane, my mother had me tested!
A neutron walks into a bar and asks how much for a drink. The bartender replies "for you, no charge".
A neutron walks into a bar and asks how much for a drink. The bartender replies "for you, no charge".
Istina, ne treba ga forsirati. Ove dvije utakmice nisu vrijedne njegovog zdravlja. Idemo dobiti ovo! Cope mora pogađati otvorene šuteve i igrati odličnu odbranu kao i cijeli tim.SheldonCooper je napisao/la:JR bi trebao biti prvo ime večeras, on će preuzeti Melovu pucačku zadaću. Što se tiće Amarea bolje da ga se ne forsira čak i pod cijenu oba poraza (Pacers,Bulls), njemu minutažu treba dozirati po liječničkom naputku a ne po rezultatu
ponovo imate prijenos na BSu 
včrs J.R. ide 30+... a i Novak je spreman za dobar doprinos
#Ausilio OUT
Također, Novak može biti ključan večerasJericho je napisao/la:ponovo imate prijenos na BSu
Treba početi utakmicu s serijom i završiti četvrtinu s vodstvom.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 5 gostiju.