P.S Dobar navijac treba biti ''dvanaesti ''igrac repke,a ne dvanaesto smetalo.
Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
Ponekad i djeca bolje znaju o zavicaju,prirodnim ljepotama i sportskim aktuelnostima od starijih.

Zadnja izmjena: harishp, dana/u 26 jun 2010, 18:46, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Miske je svoju tromost donekle nadoknjadjivao i prikrivao borbenoscu prosle godine jer ga je bilo strah da ce ga Magath poslati na klupu znao je ko njega nema pardona.demir44 je napisao/la:Neznam samo kako su onda prosle sezone osvojili titulu,sa gotovo istom ekipom,ako ne i slabijomkimbo je napisao/la:
Imao je i Majkic 20-ak asistencija u Velezu ove sezone al to ima veze sa proslim kvalifikacijama i nasom repkom isto koliko i Misimoviceve asistencije za Wolsfburg. Kako je dobar bio ekipa mu zavrsi 20 bodova iza tog finaliste lige prvaka. Po broju primljenih golova dijele mislim 5 mjesto a uz to imaju jednog od boljih golmana u ligi.
Isti simptomi repke i Wolsburga odbrana nema dovoljnu podrsku sredine terena![]()
![]()
![]()
![]()
A sta mislis,da to nije slucajno dp trenera,da se nisu zasitili,poletili visoko nakon osvajanja titule...Ovo nisam ja izmislio,to su svi mediji trubili za Wolfsburg ove sezone,NEMA MAGATHA I NJEGOVOG BRDA MUKE NEMA NI REZULTATA,logicno...
Ja samo neznam otkad ti pratis reprezentaciju pa da tako pricas o Misimovicu kad je covjek u zadnje vrijeme jednostavno najbolji(ne govorim ovdje o Portugalu i prijateljskim utakmicama jer se svi slazemo da to nije bilo na razini)a svi znamo da reprezentacija bez njega nije ona ista,jer se oko njeg sve okrece.Eh jedino ako ce Pape slijediti Mourinha pa parkirati autobus u 16-erac,onda i ja mislim da Misimovic ne treba,al sa takvom igrom,ja prvi ne bih pogledao nijednu utakmicu reprezentacije...
Al sto se tice repke pokazao je neki drugi karakter sve od one epizode sa Kodrom i kapitenskom trakom , pa onda reakcija na Cirinu kritiku. Jenostavno frajer ima stav da mora igrati svaku tekmu repke svih 90 minuta bez obzira kako igra , koliko trci i koliko ima snage. Vidjet cemo prvi put kada ga Pape zamjeni reakciju.
Sto se tice utakmicaa nije tu samo u pitanju tekma protiv Portugala . On je odigrao samo solidnu tekmu protiv jedne Estonije
Nemam nista protiv njega kada je u top formi i kada se bori do zadnjeh daha ali je po meni njega Pjanic vec prerastao , to je bilo i vidljivo protiv Njemacke gdje je Pjana bio po meni najsolidniji. Trenutno je Misketu mjesto na klupi ... al znam da Susic zato nema hrabrosti , takve stvari ce nas kostati kvalifikacija.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
meni nije jasno kako ti znas da susic nema hrabrosti?kimbo je napisao/la:Miske je svoju tromost donekle nadoknjadjivao i prikrivao borbenoscu prosle godine jer ga je bilo strah da ce ga Magath poslati na klupu znao je ko njega nema pardona.demir44 je napisao/la:Neznam samo kako su onda prosle sezone osvojili titulu,sa gotovo istom ekipom,ako ne i slabijomkimbo je napisao/la:
Imao je i Majkic 20-ak asistencija u Velezu ove sezone al to ima veze sa proslim kvalifikacijama i nasom repkom isto koliko i Misimoviceve asistencije za Wolsfburg. Kako je dobar bio ekipa mu zavrsi 20 bodova iza tog finaliste lige prvaka. Po broju primljenih golova dijele mislim 5 mjesto a uz to imaju jednog od boljih golmana u ligi.
Isti simptomi repke i Wolsburga odbrana nema dovoljnu podrsku sredine terena![]()
![]()
![]()
![]()
A sta mislis,da to nije slucajno dp trenera,da se nisu zasitili,poletili visoko nakon osvajanja titule...Ovo nisam ja izmislio,to su svi mediji trubili za Wolfsburg ove sezone,NEMA MAGATHA I NJEGOVOG BRDA MUKE NEMA NI REZULTATA,logicno...
Ja samo neznam otkad ti pratis reprezentaciju pa da tako pricas o Misimovicu kad je covjek u zadnje vrijeme jednostavno najbolji(ne govorim ovdje o Portugalu i prijateljskim utakmicama jer se svi slazemo da to nije bilo na razini)a svi znamo da reprezentacija bez njega nije ona ista,jer se oko njeg sve okrece.Eh jedino ako ce Pape slijediti Mourinha pa parkirati autobus u 16-erac,onda i ja mislim da Misimovic ne treba,al sa takvom igrom,ja prvi ne bih pogledao nijednu utakmicu reprezentacije...
Al sto se tice repke pokazao je neki drugi karakter sve od one epizode sa Kodrom i kapitenskom trakom , pa onda reakcija na Cirinu kritiku. Jenostavno frajer ima stav da mora igrati svaku tekmu repke svih 90 minuta bez obzira kako igra , koliko trci i koliko ima snage. Vidjet cemo prvi put kada ga Pape zamjeni reakciju.
Sto se tice utakmicaa nije tu samo u pitanju tekma protiv Portugala . On je odigrao samo solidnu tekmu protiv jedne Estonije![]()
. sto mu je i trenutni nivo.
Nemam nista protiv njega kada je u top formi i kada se bori do zadnjeh daha ali je po meni njega Pjanic vec prerastao , to je bilo i vidljivo protiv Njemacke gdje je Pjana bio po meni najsolidniji. Trenutno je Misketu mjesto na klupi ... al znam da Susic zato nema hrabrosti , takve stvari ce nas kostati kvalifikacija.
sta, isli ste u osnovnu skupa pa se dobro znate?
FKS❤️1946
Nema me dva dana i odmah se svadjate, a nista konkretno da napisete
Hehe..E moj Hare, ti znaci jos potenciras da stari "Dajc" parira "eko 5 motorima"...Ma ne moze druze, vjeruj mi, volio bi i ja zbog njegovih zasluga, ali bojim se da je on svoje pretrcao...Sto se prije svi pomirimo sa tim, tim bolje...
@principatus
Vjeruj mi da je provjeren info, sto posto, ali vjeruj mi da je trenutno upitnije hoce li ga Pape zvati, nego, hoce li se on odazvati...
@mostarac
Ne kaci se ovde sa nekima, dobit ces ban zbog jednog krivog poteza, bez obzira sta je tebi upuceno...Vjeruj mi iz iskustva, prebaci ih na ignore, a ima ovde i dobrih likova, moze se razgovarati iako su misljenja oprecna...
Samo brze Safete !!
Hehe..E moj Hare, ti znaci jos potenciras da stari "Dajc" parira "eko 5 motorima"...Ma ne moze druze, vjeruj mi, volio bi i ja zbog njegovih zasluga, ali bojim se da je on svoje pretrcao...Sto se prije svi pomirimo sa tim, tim bolje...
@principatus
Vjeruj mi da je provjeren info, sto posto, ali vjeruj mi da je trenutno upitnije hoce li ga Pape zvati, nego, hoce li se on odazvati...
@mostarac
Ne kaci se ovde sa nekima, dobit ces ban zbog jednog krivog poteza, bez obzira sta je tebi upuceno...Vjeruj mi iz iskustva, prebaci ih na ignore, a ima ovde i dobrih likova, moze se razgovarati iako su misljenja oprecna...
Samo brze Safete !!
-
zlaja-73TM87
- Kontakt:
Velež_Mostar@,Fakat puno pričaš,a ništa konkretno da kažeš!Evo i ja Sam maltene đuturum(38),ali se držim one stare da "na mlađima svijet ostaje"!Na kraju krajeva,otkud ti znaš ko koliko ima godina,ako ti sam ne kaže!?Svako ima pravo na svoje mišljenje,pa tako i onaj sa 14,18 ili 55 nebitno.Naime,bitno je da NEMA vrijeđanja i da DEMOKRATIJA funkcioniše!Pozdrav SVIM normalnim ljudima.
p.s.Ne Sam Safete.
p.s.Ne Sam Safete.
- velez_mostar
- Kontakt:
carina je napisao/la:Nema me dva dana i odmah se svadjate, a nista konkretno da napisete![]()
@principatus
@mostarac
Samo brze Safete !!
Ma,druze kazes protiv Safeta nesto ,i odmah se nadje par drkosa koji misle da sam im tatu uvrijedio ,jer im je Amidza rek'o da je Pape bio dobar ,i oni to bukvalno shvatili ,i ne smijes im na to udarat'
A,i malo je ok unijeti neke zajebancije.
Sto se tice ban-a ,nemam ti ja problema sa tim ,nisam nikada nikoga prvi uvrijedio ,tako da moderatori to razumiju ,a i cijene vjerovatno ovo malo normalnih forumasa ,jos da nas izgubi forum bi se sveo na "horoze ,cigle ,pravopisne greske ,recenice koje traju vijek bez zareza ,fraze koje mozes naci samo u nekim bosanskim planinama od strane cobana" ...i td.
Nego..jeb'o to ,sta ovo ti prizivas Safeta da pozuri ?? Nesto se malo pobunio ,pa i ti pomislio da ce on nesto uraditi
Naime Sajo ti je pravolinijski mahlukat koji ce se lako pomiriti sa svim i svacim!
Ko o cemu,kurve o postenjuvelez_mostar je napisao/la:
Ma,druze kazes protiv Safeta nesto ,i odmah se nadje par drkosa koji misle da sam im tatu uvrijedio ,jer im je Amidza rek'o da je Pape bio dobar ,i oni to bukvalno shvatili ,i ne smijes im na to udarat'
Sto se tice ban-a ,nemam ti ja problema sa tim ,nisam nikada nikoga prvi uvrijedio ,tako da moderatori to razumiju ,a i cijene vjerovatno ovo malo normalnih forumasa ,jos da nas izgubi forum bi se sveo na "horoze ,cigle ,pravopisne greske ,recenice koje traju vijek bez zareza ,fraze koje mozes naci samo u nekim bosanskim planinama od strane cobana" ...i td.
Nego..jeb'o to ,sta ovo ti prizivas Safeta da pozuri ?? Nesto se malo pobunio ,pa i ti pomislio da ce on nesto uraditi.e moj druze ,nema ti od toga nista.
Naime Sajo ti je pravolinijski mahlukat koji ce se lako pomiriti sa svim i svacim!
Svete, vidiš li šta Srbija ima?! Ima Novaka Đokovića, najboljeg svetskog tenisera. Pokori se Rogere, pokori se Rafaele, pokori se Andy! Srbija ima šampiona i zauvek će ga imati!
Nek si im velezovac rekao.Nemaju oni pojma ko ni Susic..Nego,hajmo pisat peticiju da Susic dobije otkaz a da nam Capello dodje..Ev njegov tim ima dobre akcije sam ih rezultat zeza
ebavali ste Papetu mamu kad je izgubio od njemaca,pogledajte sada snagu Njemacke
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi
Hajde to,ali sto ''kloc'' samo sa 2-1 dobi onakvu ''losu'' Ganu 
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- neko_iz_mase
- Kontakt:
Nije Engleze dotukla "snaga" Svaba,nego ih je sudija dotukao.Hairlija je napisao/la:ebavali ste Papetu mamu kad je izgubio od njemaca,pogledajte sada snagu Njemacke
Vjeruj mi da na 2:2 rezultatu ne bi primili ta 2 gola iz kontranapada,jer bi oborili tempo igre i igrali bi takticki drugacije, i ne bi srljali glavom bez obzira da daju taj gol, ne misleci na posljedice koje ce se desiti iz kontranapada.
Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.
hahahah eh kad bi ovo eh kad bi ono eh da je BiH imala kondicije da igra i drugo poluvrijeme ko prvo,eh mislim da ne bi izgubili ....neko_iz_mase je napisao/la:Nije Engleze dotukla "snaga" Svaba,nego ih je sudija dotukao.Hairlija je napisao/la:ebavali ste Papetu mamu kad je izgubio od njemaca,pogledajte sada snagu Njemacke
Vjeruj mi da na 2:2 rezultatu ne bi primili ta 2 gola iz kontranapada,jer bi oborili tempo igre i igrali bi takticki drugacije, i ne bi srljali glavom bez obzira da daju taj gol, ne misleci na posljedice koje ce se desiti iz kontranapada.
"Jedna si jedina;
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"
- velez_mostar
- Kontakt:
Ako si mislio nesto podebljati sto nije napisano kako treba ,mogao si se barem informirati...majstore ,kad hoces da izostavis neko slovo ,i napises rijec onako kako je i izgovaras ,umjesto izostavljenog slova stavis apostrof (jjedan od interpunkcijskih znakova za koje nikad nisi cuo),amidza(brat od oca) se pise kako sam i napisao ,s tim sto je veliko slovo kako bi dobilo na znacaju...kelner je napisao/la:Ko o cemu,kurve o postenjuvelez_mostar je napisao/la:
Nego..jeb'o to ,sta ovo ti prizivas Safeta da pozuri ?? Nesto se malo pobunio ,pa i ti pomislio da ce on nesto uraditi.e moj druze ,nema ti od toga nista.
Naime Sajo ti je pravolinijski mahlukat koji ce se lako pomiriti sa svim i svacim!![]()
![]()
Tvoji su postovi nalik na pismo iz crnogorske humoristicne serije pod nazivom "Đekna" ,tako da si ti posljednji koji ima pravo da bilo sta kaze.
Zamolio bi te da preskocis ubuduce moj post ,jer ja tvoj ne citam ,osim kad hocu da se lagano nasmijem.
Bez ljutnje neke posebne ,ali eto ,da znas ,samo lagano scroll (na misu ispupceni kolutic koji mozes pokretati gore dole kako bi pomjerao ,u ovom slucaju ,nezeljeni sadrzaj).
- velez_mostar
- Kontakt:
Nakon debakla Engleske od Njemacke ,mogu se malo sladiti ovi sto gotive Susica ,jer ipak smo manje golova od Engleza primili! 
velez_mostar je napisao/la:Nakon debakla Engleske od Njemacke ,mogu se malo sladiti ovi sto gotive Susica ,jer ipak smo manje golova od Engleza primili!
A de sad iskreno zasto je po tebi Susic najslabija karika ovog tima?
Koga treba po tebi dovest? Barbareza
Sta je to Susic dosad lose uradio?
Da li je Ciro u prijateljskim utakmicama bolje prolazio sa Rijekom i Iranom?
Jeli se savez mjesa u posao Susica ili da li poziva igrace koji nemaju kluba?
Jeli bolje imati Susica na klupi koji svojim troskom ide gledat reprezentativce po Evropi i po BIH ili Ciru koji kaze jedan moj veoma dobar prijatelj mi je saopstio da se radi o klasnom nogometasu?
Ako nisi znao Pape je uveo disciplinu u ekipu, ove tri utakmice protiv super 3 jake reprezentacije nije nasa realna snaga i dokaz Susicevih trenerskih kvaliteta. Uostalom kritikovat ga sa razlogom mozes kad pocnu kvalifikacione utakmice, sve dosad kritike su seljackog tj Bosanskog mentaliteta.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Pa jarane Velezovac sta sam mi koji podrzavamo Susica smo glupi i naivni a ti si ko pametan..Gubis se skroz.Ti si zakljucio da neko ne valja ko trener jer je na jednom gostovanju protiv jedne spremne Njemacke izgubio..Kad se tu pravis pametan,pa de realno reci jel se moze iz one 3 utakmica zakljuciti kakav je Susic ko trener..
Ma prica je bila ista i prije bilo kojih utakmica.
Bitno je regionalno i klupski biti nastrojen.
Repka sta je to,jel se jede ko' Mikado ili srce na slamku.
Bitno je regionalno i klupski biti nastrojen.
Repka sta je to,jel se jede ko' Mikado ili srce na slamku.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Ne moze nakon tri utakmice ali moze nakon nekoliko godina trenerske karijere po nizerazrenim klubovima !delija je napisao/la:Pa jarane Velezovac sta sam mi koji podrzavamo Susica smo glupi i naivni a ti si ko pametan..Gubis se skroz.Ti si zakljucio da neko ne valja ko trener jer je na jednom gostovanju protiv jedne spremne Njemacke izgubio..Kad se tu pravis pametan,pa de realno reci jel se moze iz one 3 utakmica zakljuciti kakav je Susic ko trener..
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
- velez_mostar
- Kontakt:
Barbareza sam potpuno zaboravio ,nije mi na kraj pameti..vec je historija!BIHfan je napisao/la:velez_mostar je napisao/la:Nakon debakla Engleske od Njemacke ,mogu se malo sladiti ovi sto gotive Susica ,jer ipak smo manje golova od Engleza primili!
A de sad iskreno zasto je po tebi Susic najslabija karika ovog tima?
Koga treba po tebi dovest? Barbareza![]()
Sta je to Susic dosad lose uradio?
Da li je Ciro u prijateljskim utakmicama bolje prolazio sa Rijekom i Iranom?
Jeli se savez mjesa u posao Susica ili da li poziva igrace koji nemaju kluba?
Jeli bolje imati Susica na klupi koji svojim troskom ide gledat reprezentativce po Evropi i po BIH ili Ciru koji kaze jedan moj veoma dobar prijatelj mi je saopstio da se radi o klasnom nogometasu?
Ako nisi znao Pape je uveo disciplinu u ekipu, ove tri utakmice protiv super 3 jake reprezentacije nije nasa realna snaga i dokaz Susicevih trenerskih kvaliteta. Uostalom kritikovat ga sa razlogom mozes kad pocnu kvalifikacione utakmice, sve dosad kritike su seljackog tj Bosanskog mentaliteta.
Zasto mislis da volim CIru ,ako si prije bio clan ovog foruma ja sam jedan od rijetkih koji je uvijek bio protiv Blazevica ,kod njega mi se vecina stvari nije svidjala ,pa i to sto si spomenuo vezano za pracenje igraca.
Iskreno ,ne znam mjesa li se savez u rad Susica ,a ne bi me cudilo i da je tako ,ali nije to razlog zbog kojeg mi se ne svidja lik ,i zbog kojeg mislim da nema mjesta na klupi nase repke.
Vidi ,stvarno mislim da Susic nema potrebnu karizmu ,nema autoritet (osim onoga sto svi u podsvjesti kontaju da je bio igracina ,kao sto i jest) ,nema visok fond rijeci ,gubi se pri izjavama ,forsira igrace koji igraju u nesto vecim klubovima bez obzira u kakvoj su formi.
Pored toga ,mislim da je nekako nedorecen ,mislim i da nema iskustva ,da ne prati moderan nogomet
Napravio je par kikseva ,koje smo i mi primjetili ,na pripremnim utakmicama ,a koje bi nas mogle dobro kostati.(Mravac bek ,Medjunanin zadnji vezni ,Ibricic isto tako u neka doba-krivac za Lahmov gol ,Salihovic cijelu utakmicu igrao bez obzira sto nece biti tu 4 utakmice ,Ibisevica stavio kao krilnog napadaca-ni po kojoj osnovi to ne moze igrati ,Pandza bek-visoki ,tromi centralni stoper , i td)
Ja mislim da ga danas treba kritikovati ,nakon prijateljskih ,a ne kad zapocnemo kvalifikacije sa nekim porazima ,onda ce biti kasno (**** smo mentaliteta ,ali ne zapocnemo da valja ,padamo zestoko).
Za ovu tvoju konstataciju da je on uveo red ,to ne znam ,nisam imao priliku biti s njima ,viditi to ,ali ipak malo sumnjam u to ,i kod kapitena nema bas pretjeranu podrsku (zbog nacina izbora ,znamo da je spaha bio za Barbu).
Vrijeme ce pokazati ,ovo su sve nabilavanja tipa ,rekla-kazala ,bice sta ce bit' ,ali definitivno ne smijem ni zamisliti da ne odemo na jos jedno veliko takmicenje.
-
Bečki Kongres
- Kontakt:
Interesantno je što su najglasniji kritičari Veležovci(carina, kimbo i velez_mostar). 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.