Browser igra: Football identity
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Re: Browser igra: Football identity
Lijepo ste ih za*ebali s imenom ekipe 
- SimkeSamke
- Kontakt:
SiamoNoi je napisao/la:Lijepo ste ih za*ebali s imenom ekipe
suti jos ne mogu da vjerujem kakav je gule stavio avatar
- elninho_resTO
- Kontakt:
Jer nam se i mozeSimkeSamke je napisao/la:SiamoNoi je napisao/la:Lijepo ste ih za*ebali s imenom ekipe
suti jos ne mogu da vjerujem kakav je gule stavio avatar
![]()
![]()
"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
Ko dolazi večeras ?
Ja 
Nego, jel mi dovoljno 82% kondcije za nocas (koliko sad imam) ili da radim trening ?
Nego, jel mi dovoljno 82% kondcije za nocas (koliko sad imam) ili da radim trening ?
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Ma taman, danas još goni u napad i sve, a sljedeću utakmicu protiv bota najpametnije te na klupi ostaviti, taman da dođeš na svoje, il da igraš, a da se manje trošišOtelo je napisao/la:Ja
I istrenirajte si svi Staminu na bar 61
Ti si trener, najbolje znasBelminM23 je napisao/la:Ma taman, danas još goni u napad i sve, a sljedeću utakmicu protiv bota najpametnije te na klupi ostaviti, taman da dođeš na svoje, il da igraš, a da se manje trošišOtelo je napisao/la:Ja
I istrenirajte si svi Staminu na bar 61
Ako ti dobijes kredite do naredne utakmnice onda me ostavi na klupi, osim ako @faraon ne bude tu u nedjelju.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Ma dok ja te kredite dobijem, skupit ću ih i ja. Večeras bi trebao imati oko 300 i onda bi trebo da dobijem 151 kredit od Saveza ( mislim da je toliko poslano ) samo se čeka da (koliko sam ja skonto) boško odobri, al njega nema već 4-5 dana na igri. Tako da sa tim kreditima bi treb'o da imam negdje 450. Slot na 3 mjeseca me košta 350 kredita, a na 6 mjeseci je 600, da mi je kako uganjati te kredite da malo uštedimOtelo je napisao/la: Ti si trener, najbolje znas![]()
Ako ti dobijes kredite do naredne utakmnice onda me ostavi na klupi, osim ako @faraon ne bude tu u nedjelju.
Bit cemo sto aktivniji nocas
Onda cu ja u subotu/nedjelju raditi kondicioni da budem fit za tekmu
u Srijedu je tek prava utakmica sa Mladost igramoOtelo je napisao/la:Bit cemo sto aktivniji nocas![]()
A šteta je po meni raditi taj Trening kondicije, kad možeš poboljšavati skilove, ja za igranje 2 godine ovog Fida nisam nikad odradio Kondicioni trening, a uvijek imo pristojnu kondiciju
A ja sve kontao da su samo dvije botovi a treca ozbiljnaBelminM23 je napisao/la:u Srijedu je tek prava utakmica sa Mladost igramoOtelo je napisao/la:Bit cemo sto aktivniji nocas![]()
A šteta je po meni raditi taj Trening kondicije, kad možeš poboljšavati skilove, ja za igranje 2 godine ovog Fida nisam nikad odradio Kondicioni trening, a uvijek imo pristojnu kondiciju
Onda cu samo pucati staminu do 62-63, sad je na 57
Samo staminu dignit, i ne treba vako nekad trčat bezveze, nekad se dosta vremena treba provesti u mjestu klikajući No ActionOtelo je napisao/la: A ja sve kontao da su samo dvije botovi a treca ozbiljna![]()
Onda cu samo pucati staminu do 62-63, sad je na 57
Pa dok ja otrcim u njihov peterac umorim se

Ma večeras, goni u napad, a sljedeću ako budeš igro pametnoOtelo je napisao/la:Pa dok ja otrcim u njihov peterac umorim se![]()
Uglavnom sljedeće Srijede sa Mladosti igramo i onda u Nedelju sa Valom, bit će zaznuto, valjda neke bodove u tim utakmicama uzeti, i vjerujem da ćemo uspjeti
Bit ce onda to jos jedna rusvaj tekma, proslu nas je 9 bil u napadu u odredjenim trenucima 
Val mozemo iznenaditi a ne znam kakva je Mladost
Mladost je za sad bez poraza, imaju 12 bodova kao i Jadran i Genijalci.Otelo je napisao/la:Bit ce onda to jos jedna rusvaj tekma, proslu nas je 9 bil u napadu u odredjenim trenucima
Mladost prije utakmice sa nama ima tešku utakmicu protiv Genijalaca, navijamo da X tu bude
Nego večeras, dok ne povedemo 2:0 nema zajebancije
Rijesit cemo te golove u 5min i gotovo 
I ja sam tu večeras 
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Večeras vam je Timski Trening 
- Unknown Genius
- Kontakt:
Belmine mogu ti ja posuditi 64 kredita ako nađeš ostalih 40-ak. 
Moje ime ovdje od sad znači pravda.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.