Vedad Ibisevic

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog

harishp
Kontakt:

Re: Vedad Ibisevic

Post Postao/la harishp » 10 feb 2010, 16:55

Djole...lome ti bagreme...Djole :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Alen Škoro
Kontakt:

Post Postao/la Alen Škoro » 10 feb 2010, 16:56

A sta mislite o tome,da su se mozda Vedo i Sejo zasitili Bundesa,mozda je to jedan od razloga sto ih ne ide...
Ja mislim da je za Vedu ili Spanija ili Engleska.A Sejo sa svojom ljevicom moze gdje god hoce...
NON MOLLARE MAI

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 10 feb 2010, 17:05

Vedi pase igra po zemlji, brze lopte. Juce on nije bio uopste los.
Fale tu neki igraci da bi Hoffenheim bio onaj stari. Vedi pase Obasi, Weiss, Beck a i Ba(jes da i on zna bit sebican).
Samo treba pogledati onaj video sto je Principatus postavio, meni se cini. Vedo primi loptu odamah je vraca i trci prema golu(primjeticete kako rukom pokazuje ispred njega) jer zna sta se treba da uradi da bi pao gol. Samo sad kad on tu loptu vrati onom hatlji Vuckevicu ovaj krene da dribla i izgubi. Isto tako i Maicusel i Eduardo, samo sto ovi znaju sa loptom(ali nisu Safet da mogu sami).
Vedo ima sad problema sa samopouzdanjem, boji se ulaziti u duele. Nije bas naj sa visokim loptama.

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 10 feb 2010, 17:20

Log off.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 10 feb 2010, 17:25

vedo & sejo je napisao/la:
MinistaR je napisao/la:Vedo je Bog! Vedo je najbolji napadač na svijetu, Ronaldo je propao, ali Vedo neće nikada. Džeko će u reprezentaciji gledati kako Vedo zabija, divit će mu se, jer Vedo je Vedo.

Jesam li sad upravu? Eto, pametniji vazda popušta. ;)
MA POJMA TI NEMAS, NIKO OD TEBE NIJE TRAZIO DA TO GOVORIS
Piši malim slovima, ovako mi djeluješ uzrujano, a i izvan je pravila foruma.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 10 feb 2010, 17:27

NoName je napisao/la:Log off.
Ja ću ovu temu nadgledati samo u službi moderatora, kako bih održavao red. Inače, ovdje su sve rekli nogometni znalci i vrhunski sturčnjaci.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 10 feb 2010, 18:09

Hvala @vedo&sejo.
Mislim da treba malo emocije smanjiti na diskusijama, nesto sto nama kao temperamentnim Bosancima mozda malo teze pada. Isto tako ne treba tudje misljenje osjecati direktnim napadom na sebe ili na jednog igraca. Da bilo je, i ima pojedinih kome ja zabava da malo navlace ljude tankih na zivcima sa napadima na igrace, ima isto nekih koji rado ubodu pa pobjegnu ( kako kaze hare :D ). Ni u prvu niti drugu vrstu ne bih svrstao NoName ili Ministra.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

amir
Kontakt:

Post Postao/la amir » 10 feb 2010, 19:00

sahbaz2509 je napisao/la:
amir je napisao/la:Vedad ce sigurno biti opet onaj iz jeseni 2008, imao je tesku povredu i to je puno utjecalo na njegovu igru sto je i razumljivo, sigurno da se od napadaca ocekuju golovi jer napadac je upravo tu radi postizanja golova ali pogledajte igru Ibisevica, on zaista odlicno igra ali on nema upotrebljivih lopti od svojih saigraca, napadac nemoze uzeti loptu od svoga golmana i preci sviju i postici gol, Gledao sam Hoffenhajmove dvije zadnje utakmice, (nisam gledao jucerasnju), gdje je Ibisevic igrao zaista odlicno, ali kada ga onaj Vukcevic nezna pratiti.
Dzeko i Ibisevic su sigurno dobitna kombinacija u reprezentaciji, odlicni su igraci i odlican tandem.
Ma eto neko ko gleda 10 godina fudbal to ne vidi ili nece namjerno da vidi , dzaba to sve govoriti sto ti pises amire, "kriticari" ce uvjek izmisljate razne razloge kako bi dokazali da vedo je slab jer eto ne daje trenutno golove, i da je on samo jedan bezveze , prosjecan napadac koji je samo za klupe i od kojeg je cak i muslimovic bolji , koji je opet presao onu granicu godina kad se daje svoj maksimum.Samo eto ima nas koji to i drugacije gledamo , ustvari suprotno skroz razlicito i zato ne vrijedi vise o tome i sa takvima raspravljati jer dalje rasprave vode u nepozljenom smjeru.
sahbaz2509@, vidim da podrzavas Vedada kao i ja, ustvari govorimo realno o njemu, to jest sigurno se radi o odlicnom napadacu, nije on bezveze dao onih 18 golova, nije bezveze do sada dao 6 golova i 6 asistirao,( valjalo bi da je Vise ) Vedad i sada igra odlicno, sigurno odlicno, neka ovi sto govore protiv njega ustvari koji kazu da on nije za prvih 11 u reprezentaciji neka pogledaju utakmice Hoffenhajma i vide koliko i kako igra Vedad Ibisevic a ne da govore neke stvari o njemu koje nemaju veze sa istinom, opet ponavjam da su napadaci radi postizanja golova u timu ali ti napadaci moraju imati dobre suigrace i upotrebljive lopte od njih, taj Hoffenhajm u zadnjih 5-6 kola igraju katastrofalno i nemoze Vedad, Salihovic, Eduardo i mozda jos jedan ili dva koji igraju dobro da igraju za svih 11 ustvari svih 10, pogledajte Ibisevica i njegovo kretanje na terenu, njegovo otkrivanje, pretrcavanja ali to je sve uzalud ako nema lopte od saigraca, mislim upotrebljive lopte, POGLEDAJTE UTAKMICE HOFFENHAJMA I ONDA PRICAJTE O VEDADU, sigurno necete pricati u negativu o Ibisevicu. "strucnjaci" gledajte utakmice a nemojte pricati napamet
Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter

Necromacer
Kontakt:

Post Postao/la Necromacer » 10 feb 2010, 19:37

MinistaR je napisao/la:
vedo & sejo je napisao/la:
MinistaR je napisao/la:Vedo je Bog! Vedo je najbolji napadač na svijetu, Ronaldo je propao, ali Vedo neće nikada. Džeko će u reprezentaciji gledati kako Vedo zabija, divit će mu se, jer Vedo je Vedo.

Piši malim slovima, ovako mi djeluješ uzrujano, a i izvan je pravila foruma.
Ne svadjaj se s njim zbodi ga ...zbodi ga :mrgreen:

biskitt
Kontakt:

Post Postao/la biskitt » 10 feb 2010, 19:48

just for the record: U Bildu su Vedad Ibisevic i Boris Vukcevic dobili najgore moguce ocjene (5).
Sejo je dobio tricu.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 10 feb 2010, 20:07

biskitt je napisao/la:just for the record: U Bildu su Vedad Ibisevic i Boris Vukcevic dobili najgore moguce ocjene (5).
Sejo je dobio tricu.
Jesu li i oni gledali utakmicu Hoffenheima,sta mislis 8-)
Ili su to smo pljuvaci naseg Vede.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

sahbaz2509
Kontakt:

Post Postao/la sahbaz2509 » 10 feb 2010, 20:23

biskitt je napisao/la:just for the record: U Bildu su Vedad Ibisevic i Boris Vukcevic dobili najgore moguce ocjene (5).
Sejo je dobio tricu.
A sto ne navedes ocjene na drugim stranicama i iz drugih medija?Bas me zanima odgovor.Hoces li da ti ja navedem il ces se potrudtit da sam pogledas?

biskitt
Kontakt:

Post Postao/la biskitt » 10 feb 2010, 20:27

sahbaz2509 je napisao/la:
Sejo je dobio tricu.
A sto ne navedes ocjene na drugim stranicama i iz drugih medija?Bas me zanima odgovor.Hoces li da ti ja navedem il ces se potrudtit da sam pogledas?
Navedi ti, molim te :shock:

vedo & sejo
Kontakt:

Post Postao/la vedo & sejo » 10 feb 2010, 20:35

Necromacer je napisao/la:
vedo & sejo je napisao/la:Vedo je Bog! Vedo je najbolji napadač na svijetu, Ronaldo je propao, ali Vedo neće nikada. Džeko će u reprezentaciji gledati kako Vedo zabija, divit će mu se, jer Vedo je Vedo.

Piši malim slovima, ovako mi djeluješ uzrujano, a i izvan je pravila foruma.[/quote]

Ne svadjaj se s njim zbodi ga ...zbodi ga :mrgreen:[/quote]

Ma jarane moj nema se sta ovdje po forumima raspravljat sa vama *********, treba vas uveliko zaobilazit

sahbaz2509
Kontakt:

Post Postao/la sahbaz2509 » 10 feb 2010, 20:43

MinistaR je napisao/la:
NoName je napisao/la:Log off.
Ja ću ovu temu nadgledati samo u službi moderatora, kako bih održavao red. Inače, ovdje su sve rekli nogometni znalci i vrhunski sturčnjaci.
Pa neznam brate al i ti ispadas veliki nogometni strucnjak cim znas kako je Rangnick iz kurtoazije rekao da ibisevic dobro igra i da nema potrebe ga kritikovati a da ce i golovi doci.Posto ti suprotno misljenje imas od Rangnicka to je ok al jos cak da znas sta je Rangnick mislio i zelio reci al nije rekao tako eto iz kurtoazije samo pa to je stvarno wow ne samo sto si nogometni strucnjak nego jos i citas misli, mozda cak i kasike bacas, pa nam mozda mozes reci kakva ce biti sljedece hefte Rangnickova izjava u vezi vede.Ono mene bas to zanima pa ako mozes podjeli sa nama to da i mi znamo kakava ce sljedeca izjava da bude jer vidim ti sve znas pa i to cak sta vedin trener misli o njemu.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 10 feb 2010, 21:13

Nego kako nam anketa napreduje???
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

sahbaz2509
Kontakt:

Post Postao/la sahbaz2509 » 10 feb 2010, 21:42

Pa eto bar vecina misli da je vedo vrhunski a ne prosjecan napadac, al ko zna mozda je sahbaz 40 puta glasao :D

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 10 feb 2010, 23:29

sahbaz2509 je napisao/la:Pa eto bar vecina misli da je vedo vrhunski a ne prosjecan napadac, al ko zna mozda je sahbaz 40 puta glasao :D
Misli zato sto je Vedo bosanac. Da je isto pitanje na njemackom portalu, najvise bi glasalo za cetvrtu opciju, ako ne i za petu.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 10 feb 2010, 23:31

Cuj vrhunski napadac u vrhunskoj formi,covjek nije dao go mjesecima.Koja su tri bota glasala za ovu prvu mogucnost?!
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

sahbaz2509
Kontakt:

Post Postao/la sahbaz2509 » 10 feb 2010, 23:35

Cartman je napisao/la:
sahbaz2509 je napisao/la:Pa eto bar vecina misli da je vedo vrhunski a ne prosjecan napadac, al ko zna mozda je sahbaz 40 puta glasao :D
Misli zato sto je Vedo bosanac. Da je isto pitanje na njemackom portalu, najvise bi glasalo za cetvrtu opciju, ako ne i za petu.
Pa sta nas briga za njemce, sad je prica o vedi nasem reprezentativcu, valjda je za nas vaznije kako igra zbog repke i kako narod misli o njemu, na kraju krajeva Rangnick je rekao sta misli o vedi idu stranicu naad pa procitaj a obicni lajici poput mene i tebe mogu samo ovdje na forumu reci sta misle i moze samo nekog ovdje da interesuje nase misljenje i nigdje vise ono sto se pika je struka a Rangnick je struka .
Ja sam zivio u njemckoj i znam odlicno njemacki mentalitet , i onoj polusezoni kad je vedo dao 18 gola i tada bi 70% njemaca glasalo prije za njemackog igraca nego za vedu, tako je buraz u zemlji gdje se stranci bas ne smekaju previse a njemacka je uvjek takva bila.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 231983 i 21 gost.