U jeb ote nisam imo utisak da smo ovoliko oslabljeniVolimRadnicki je napisao/la:
Danas igramo u ovoj formaciji:
Lugi
Mirhad Šuba Jusufović Borogovac
Tasić Jaha Giga Jare
Redža Mace

Borgi i Giga zamjenjene uloge ?

Ali Jare i Mace

U jeb ote nisam imo utisak da smo ovoliko oslabljeniVolimRadnicki je napisao/la:
Lugi
Tasić Jaha Giga Jare
Redža Mace
tasic je danas mjesto trumica......nas filip lahm....JohnLowe je napisao/la:U jeb ote nisam imo utisak da smo ovoliko oslabljeniVolimRadnicki je napisao/la:
Lugi
Tasić Jaha Giga Jare
Redža Mace
hendikep covece ...
Borgi i Giga zamjenjene uloge ?![]()
Ali Jare i Mace
borgi ce igrati lijevog bocnog a giga na zadnjem veznom zajedno sa jahom....VolimRadnicki je napisao/la:Ja mislim da se Giga bolje snalazi na zadnjem veznom od Borgija. Vjerovat ćemo Vojvodi, zna on šta radi.
Oslabljeni jesmo, klupa nam je tanka, ja vjerujem u ove momke da će danas poginuti i pobjediti.
To sam i napisao drug.nesh je napisao/la:borgi ce igrati lijevog bocnog a giga na zadnjem veznom zajedno sa jahom....VolimRadnicki je napisao/la:Ja mislim da se Giga bolje snalazi na zadnjem veznom od Borgija. Vjerovat ćemo Vojvodi, zna on šta radi.
Oslabljeni jesmo, klupa nam je tanka, ja vjerujem u ove momke da će danas poginuti i pobjediti.
4 crvena kartona za domaćina, s tim da je jedan poništen jer je sudija mislio da igrač već ima žutiDukeOfWellington je napisao/la:2:2 završilo, dva crvena za Radnički i po jedan penal na obje strane, Siouxi valjda uletili da ganjaju sudiju.
pa ljudi moji ovo je nogomet ne bojno polje pozz iz VitezaUltra THC je napisao/la:Kakve su ovo prevare bile, jel moguće ?
Ti izgleda nisi nikad na utakmici biokaskader52 je napisao/la:pa ljudi moji ovo je nogomet ne bojno polje pozz iz VitezaUltra THC je napisao/la:Kakve su ovo prevare bile, jel moguće ?
moj prijatelju i nas su kastrirali doma u Vitezu pa se nismo ponašali divljački i napadali pogotovo ne goste i provjeri kod drugih navijača da nigdje nema korektnnosti kao u Vitezu pozzMirzaLukavac je napisao/la:Ti izgleda nisi nikad na utakmici biokaskader52 je napisao/la:pa ljudi moji ovo je nogomet ne bojno polje pozz iz VitezaUltra THC je napisao/la:Kakve su ovo prevare bile, jel moguće ?Kakav nogomet kad te iskastriraju kartonima i faulima?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.