BiH-Rumunija/Rumunija-BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: BiH-Rumunija/Rumunija-BiH
bla, bla, bla....
Eto na sta se vec pojedinci pripremaju. Ako izgubimo, Susic je kriv. Ako dobijemo, do igraca je.harishp je napisao/la:Ma yebo Marcusa Juniusa Brutusa kad suhva yebe buve.
P.S reci da niti u jednoj kombinaciji ne mogu izgubiti,sta je u slucaju poraza.
Ako neko tako razmislja nije ljubitelj BIH repke,vec kreten.
Kreten, nego sta.

Ljevaković me fascinira svaki pu tkad ga gledam. Pogotovo sa du finišu prvenstva je bio nevjerovatan, valjda mu je i inat proradio zbog nezaslužene klupe u jednom periodu.Ma potpis za Ljevakovica,hvala bogu da jos neko prati nasu koloniju u Ceskoj!!!
Kako bi nam onakav zvrk dobro dosao u Bukurestu!!!
Gledam često češku ligu, ne samo zbog naših, nego i što mi leži, igraju otvoren i lijep fudbal, uglavnom. Zanimljivija mi je do Francuske npr., no nebitno sad to.
Što se tiče ostalih u Teplicama, iskreno, nisam siguran da su kvalitet za reprezentacije.. Mahmutović je po meni prosječan igrač, ništa specijalno vala... Jest relativno brz, ali nije neki dribler, a ni efikasnost mu nije baš najjača strana, bar ove sezobe. Protiv Sparte, to je ujedno i posljednja koju sam stigao pogledati, trebale su mu tri 100% šanse da zabije... To je ono, moje subjektivno neko mišljenje..pa sad..
Na malog Čehajića treba obratit pažnju, solidan je potencijal, dobro se kreće, ima zavidnu tehniku, i solidan šut...Nadam se da će ga Jagodić uvrstiti na spisak za sljedeću utakmicu.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Definitivno je rijec o maloljetnicima kad ovako prostu recenicu nisu mogli kvalitetno analiziratiBilal je napisao/la:Eto na sta se vec pojedinci pripremaju. Ako izgubimo, Susic je kriv. Ako dobijemo, do igraca je.harishp je napisao/la:Ma yebo Marcusa Juniusa Brutusa kad suhva yebe buve.
Kreten, nego sta.

U zadnje vrijeme lagano pocinjem uzivati na forumu jer mi se polahko prosiruju vidici kad su u pitanju useri...

Da i mene je zaista fascinirao (Ljevakovic) svakim pokretom i duelom a o kilometrazi je nepotrebno pricati...VanBasten je napisao/la:Ljevaković me fascinira svaki pu tkad ga gledam. Pogotovo sa du finišu prvenstva je bio nevjerovatan, valjda mu je i inat proradio zbog nezaslužene klupe u jednom periodu.Ma potpis za Ljevakovica,hvala bogu da jos neko prati nasu koloniju u Ceskoj!!!
Kako bi nam onakav zvrk dobro dosao u Bukurestu!!!
Gledam često češku ligu, ne samo zbog naših, nego i što mi leži, igraju otvoren i lijep fudbal, uglavnom. Zanimljivija mi je do Francuske npr., no nebitno sad to.
Što se tiče ostalih u Teplicama, iskreno, nisam siguran da su kvalitet za reprezentacije.. Mahmutović je po meni prosječan igrač, ništa specijalno vala... Jest relativno brz, ali nije neki dribler, a ni efikasnost mu nije baš najjača strana, bar ove sezobe. Protiv Sparte, to je ujedno i posljednja koju sam stigao pogledati, trebale su mu tri 100% šanse da zabije... To je ono, moje subjektivno neko mišljenje..pa sad..
Na malog Čehajića treba obratit pažnju, solidan je potencijal, dobro se kreće, ima zavidnu tehniku, i solidan šut...Nadam se da će ga Jagodić uvrstiti na spisak za sljedeću utakmicu.
A za Mahmutovica i podvlacim da bolje lezi pozicija desnog krila upravo sto je nevjerovatno brz i fizicki sperman,a i tehnika mu je za te pozicije (nesto poput Lulica) moze napraviti onih par eskivaza dovoljnih za krila,ne znam ako ste ga pratitli on je prije i igrao vise na krilu ali je u zadnje vrijeme zbog nedostatka boljeg napadaca stavljen u spicu...Mislim da bi nam on u gostujucim tekamam i formaciji sa jednim napadacem odlicno dosao za kontru, a jos Lulica staviti na prirodnu poziciju L krila mislim da bi Rumuni (i svi ostali) imali mrezu napunjenu do vrha...
Cajic je i vise nego solidan s obzirom na godine...
Zadnja izmjena: Za_raju, dana/u 01 jun 2011, 15:39, ukupno mijenjano 1 put.
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "
- Neriješen rezultat nije loš, ali se ipak nadam boljem ishodu. Treba pokušati pobijediti. Moramo imati na umu to da je ovo Rumunima posljednja šansa, ali isto tako, moramo i vjerovati u sebe i u svoje mogućnosti - rekao je Džeko.
Ono što ja govorim, ovo nama jedino treba , da poderemo guzove svima.
Pobjednički mentalitet, ne zadovoljavat se sa bodom i ne misliti na njega, u svaku tekmu ući (pa i da je friendly match) sa samo jednim ciljem-pobjeda.
I nažalost, mislim, da je Džeko prvi BH igrač koji ima ovakv stav , prije njega nije to bio ni jedan, što zbog okolnosti, što bliske prošlosti, što radi nekvaliteta.
Džeko uz tebe smo, samo ih deri. Nadam se da će se i ostali ugledat na njega i počet razmišljati samo o pobjedi(pa i Sušić vala),a ne neke jbne kalkulacije.
Ono što ja govorim, ovo nama jedino treba , da poderemo guzove svima.

I nažalost, mislim, da je Džeko prvi BH igrač koji ima ovakv stav , prije njega nije to bio ni jedan, što zbog okolnosti, što bliske prošlosti, što radi nekvaliteta.

Džeko uz tebe smo, samo ih deri. Nadam se da će se i ostali ugledat na njega i počet razmišljati samo o pobjedi(pa i Sušić vala),a ne neke jbne kalkulacije.
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
Prosirio mu se vidik.Bilal je napisao/la:Eto na sta se vec pojedinci pripremaju. Ako izgubimo, Susic je kriv. Ako dobijemo, do igraca je.harishp je napisao/la:Ma yebo Marcusa Juniusa Brutusa kad suhva yebe buve.
Kreten, nego sta.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Crveni tim (Šehić, Lulić, Spahić, Mravac, Mujdža, Rahimić, Medunjanin, Pjanić, Misimović i Džeko) je sa 2:0 golovima Elvira Rahimića i Edina Džeke savladao „bijele“ (Avdukić, Pandža, Bešić, Ibričić, Muslimović, Alispahić, Štilić, Maletić, Ibišević i Baljić).
Izgleda da Pape uigrava ekipu sa samo jednim napadačem (Džeko).
Čelik Zenica 1945
Skromno nema staJaydoo82 je napisao/la:0-3 tri gola Dzeke.

El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Jah,samo u slucaju ako budemo igrali sa 9 ili 10 igraca.Nimla_RZ je napisao/la:Crveni tim (Šehić, Lulić, Spahić, Mravac, Mujdža, Rahimić, Medunjanin, Pjanić, Misimović i Džeko) je sa 2:0 golovima Elvira Rahimića i Edina Džeke savladao „bijele“ (Avdukić, Pandža, Bešić, Ibričić, Muslimović, Alispahić, Štilić, Maletić, Ibišević i Baljić).

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Treba ranjene tsigane napast od prve minuteharishp je napisao/la:Jah,samo u slucaju ako budemo igrali sa 9 ili 10 igraca.Nimla_RZ je napisao/la:Crveni tim (Šehić, Lulić, Spahić, Mravac, Mujdža, Rahimić, Medunjanin, Pjanić, Misimović i Džeko) je sa 2:0 golovima Elvira Rahimića i Edina Džeke savladao „bijele“ (Avdukić, Pandža, Bešić, Ibričić, Muslimović, Alispahić, Štilić, Maletić, Ibišević i Baljić).

Čelik Zenica 1945
ko je ova ljepota sto stoji iza susica kad daje intervju. mislim i ja na poslu imam nekad konferencije sa ostalim ljudima, pa nebi skodilo ni meni da stoji pokraj mene. ha ja sto da ne... 

Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Neko ti fali iz ove prve postave.Nimla_RZ je napisao/la:Crveni tim (Šehić, Lulić, Spahić, Mravac, Mujdža, Rahimić, Medunjanin, Pjanić, Misimović i Džeko) je sa 2:0 golovima Elvira Rahimića i Edina Džeke savladao „bijele“ (Avdukić, Pandža, Bešić, Ibričić, Muslimović, Alispahić, Štilić, Maletić, Ibišević i Baljić).
Muftic,Brozovic,Biogradlic,Fazlagic,M.Bajic,Muzurovic,Siljkut,Prljaca,Prodanovic,Antic,Ferhatovic,V. Musemic,S.Vujovic,Musovic,Vidovic,Susic,Sljivo,Pasic,Jozic,Janjos,Kapetanovic,H.Musemic,Hadzibegic,Turkovic
Nisam ni vidio, igrali 10 na 10Brane je napisao/la:Neko ti fali iz ove prve postave.Nimla_RZ je napisao/la:Crveni tim (Šehić, Lulić, Spahić, Mravac, Mujdža, Rahimić, Medunjanin, Pjanić, Misimović i Džeko) je sa 2:0 golovima Elvira Rahimića i Edina Džeke savladao „bijele“ (Avdukić, Pandža, Bešić, Ibričić, Muslimović, Alispahić, Štilić, Maletić, Ibišević i Baljić).

Čelik Zenica 1945
- Principatus
- Kontakt:
Aah, a ja tek sad primjeti na snimku...Maestro je napisao/la:ko je ova ljepota sto stoji iza susica kad daje intervju.
...Susica.

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Iz sport.ro Pročitajte kako su ovo uveličali
Kao Miske se usr'o njihove atmosfere!
Misimovic igrao dvaput u Giulesti kada je u Nürnbergu i Wolfsburg, te upozorio svoje kolege uoči kvalifikacijske utakmice s Rumunjskom ", u Bukureštu će biti pakao, a ne šala."
Igrač izbačen iz Hagi na Galatasaray ima uspomene Rapid stadiona. On je otišao neporažen u Rumunjskoj i Wolfsburg, i Nürnbergu, no sjeća se stadion ga je strah.
"Ja očekujem da će u pakao, ja znam što mislim." S pritiskom sve nad vama kada se tamo igraju. Ja ne znam da li smo došli do točke s Rumunjskom, kvalifikacije su komplicirani. Moramo biti oprezni da ne izgubite u Bukureštu. Grijeha taj tip je igranje na stadionu. Čak i problem za nas. ja ću vidjeti što nas čeka ", rekao je Misimovic.

Misimovic igrao dvaput u Giulesti kada je u Nürnbergu i Wolfsburg, te upozorio svoje kolege uoči kvalifikacijske utakmice s Rumunjskom ", u Bukureštu će biti pakao, a ne šala."
Igrač izbačen iz Hagi na Galatasaray ima uspomene Rapid stadiona. On je otišao neporažen u Rumunjskoj i Wolfsburg, i Nürnbergu, no sjeća se stadion ga je strah.
"Ja očekujem da će u pakao, ja znam što mislim." S pritiskom sve nad vama kada se tamo igraju. Ja ne znam da li smo došli do točke s Rumunjskom, kvalifikacije su komplicirani. Moramo biti oprezni da ne izgubite u Bukureštu. Grijeha taj tip je igranje na stadionu. Čak i problem za nas. ja ću vidjeti što nas čeka ", rekao je Misimovic.
Čelik Zenica 1945
I ti se je opazioMaestro je napisao/la:ko je ova ljepota sto stoji iza susica kad daje intervju. mislim i ja na poslu imam nekad konferencije sa ostalim ljudima, pa nebi skodilo ni meni da stoji pokraj mene. ha ja sto da ne...

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Macka kraj tere...ovaj preko puta.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Zna li neko hoće li biti prenosa pred BBIom?
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
izmucise covjeka .. .
Sajo crnu macku pominje,nece na dobro haman. . .
Sajo crnu macku pominje,nece na dobro haman. . .
Hahaha, i ja sam krenuo da postavim isto pitanje. Stvarno je prelijepa djevojka, moze li nam neko otkriti ko je u pitanju?Maestro je napisao/la:ko je ova ljepota sto stoji iza susica kad daje intervju. mislim i ja na poslu imam nekad konferencije sa ostalim ljudima, pa nebi skodilo ni meni da stoji pokraj mene. ha ja sto da ne...

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.