Svaka cast svim igracima na terenu i posebno Ciri!
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Rz88 je napisao/la:vOluMme je napisao/la:gdje su sad svi oni skeptici što su govorili,što ibričića na lijevi bok....što muslimovića izvede,uvede bajramovića...ah....gdje ste....ibričić odigro za devet....bajram zabio gol...ah...gdje ste....sto nepišete....
Evo me, i dalje smatram senijad je nas najlosiji igrac u pocetnih 11, to je realno , jest u napadu bio strasan ali radi koga smo primili gol, ali nema veze veceras se radujmo engo se prepirati, pobjedili smo svi zajedno.
Zasto ja mislim da ce na krovovima bilinog polja biti nasih navijaca, ima da bude najjaca domaca utakmica svih vremena.
Ti si defininitivno najgluplji na ovom prtalu.hem sto spamas hem sto svima dosadi do kraja
EDIT: KArte nemoge dobiti, nego nadam se da nece biti baklji je rce nas kazniti sa 100000 tekmi bez gledaoca na domacem terene ko sto su turke, ali neka igramo u svedskoj ili belgiji domace ekme haha
EDIT2: Spahicu, momcino, pa nemogu vjerovati da si toliki borac, nadam se da si dobro, mi smo uz tebe, ozdravi nam sto prije, i znam da hoces uz Bozijoj pomoci, hvala spahicu.
EDIT3: Zaboravio sam Borisa, majstore, znao sam da si dobar ali toliko hhh
jedva spanija dobi, na srecu al nema veze hvala imTarik14 je napisao/la:SPANIJA JE SAVLADALA TURSKU SA 1-0!
Mi smo drugi u grupi!
Spain 5 15Bosnier je napisao/la:Svi su igraci odigrali za desetku, netreba nikoga izdvajati !
Molim sve Zenicane i BHF da se nesvadjaju na tribinama i da ponosno navijaju za jednu jedinu
evo sjajne vijesti
Spain 1 - 0 Turkey KRAJ UTAKMICE
Moze li ko tabelu da postavi nabrzaka![]()
![]()
hvala bratemiky_hz je napisao/la:Spain 5 15Bosnier je napisao/la:Svi su igraci odigrali za desetku, netreba nikoga izdvajati !
Molim sve Zenicane i BHF da se nesvadjaju na tribinama i da ponosno navijaju za jednu jedinu
evo sjajne vijesti
Spain 1 - 0 Turkey KRAJ UTAKMICE
Moze li ko tabelu da postavi nabrzaka![]()
![]()
Bosnia-Herzegovina 5 9
Turkey 5 8
Belgium 5 7
Estonia 5 2
Armenia 5 1
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.