Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Stipe
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B

Post Postao/la Stipe » 16 sep 2012, 00:37

bagrcavi je napisao/la:Kako će igrati kad nema papire ?
Kad mu kazu da ce ga pozvati, on ce papire i srediti.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić VI STE PONOS NASE DRZAVE!!!!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 16 sep 2012, 00:42

Stipe je napisao/la:
Jagodic ga je zvao,ali problem je sto je ovaj bas ''sredio''papire kako ne treba.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

AÐ_Official
Kontakt:

Post Postao/la AÐ_Official » 16 sep 2012, 00:43

Stipe je napisao/la:
Ma ja, to ti je isto ono "obecaj mi da cu biti u prvoj ekipi i ja cu se poceti truditi".

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 16 sep 2012, 01:13

vrebac86 je napisao/la:Sta je tacno problem sa Bicakcicem?? Papiri ili ??
Problem je to sto nije mogao igrati za U21 jer je mutio sa mladom repkom Svaba...
A da ga se pozove u A repku tu nema nikakvih prepreka ista situacija je i sa Kolasincem...
Poziv Experta i za 7 dana je sva papirologija zavrsena...10000000000000% je tako... ;)
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 16 sep 2012, 01:31

Stipe je napisao/la:
Hadžića iz Rieda već godinu i po čekamo da dobije naše državljanstvo,u proceduri,a govorite da Bičakčić može za 7 dana dobit,malo morgen..
Za Bičakčića ne znam da li može više i mijenjati državljanstvo jer je imao Njemačko pa naše pa kad je dobio poziv od Jagodića ispostavilo se da ima ipak Njemačko..
volio bih da malo upućeniji forumaši objasne te stvari oko sportskog državljanstva..

h1a2s3o
Kontakt:

Post Postao/la h1a2s3o » 16 sep 2012, 01:50

harishp je napisao/la:
Stipe je napisao/la:
Jagodic ga je zvao,ali problem je sto je ovaj bas ''sredio''papire kako ne treba.
:D :D
Nikad ne vjeruj ženi koja traži da budeš žirant njenom bratu, koji ima 29 godina i student je treće godine hortikulture, pa malo riješio da uđe u biznis sa tartufima.

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 16 sep 2012, 01:51

zgembo89 je napisao/la:
Stipe je napisao/la:
Hadžića iz Rieda već godinu i po čekamo da dobije naše državljanstvo,u proceduri,a govorite da Bičakčić može za 7 dana dobit,malo morgen..
Za Bičakčića ne znam da li može više i mijenjati državljanstvo jer je imao Njemačko pa naše pa kad je dobio poziv od Jagodića ispostavilo se da ima ipak Njemačko..
volio bih da malo upućeniji forumaši objasne te stvari oko sportskog državljanstva..
Nemas sta tu upucenije ili tamo amo...
Tu proceduru od godinu i pol okaci macku o rep ;)
Ako Aco i Mahmutovic zavrse drzvaljanstvo za 5 dana na istom salteru na kom zvrsavaju i sekretari u NSBIH sve ti je jasno...
Ali problem je se odreci hljeba prije nego ti neko ponudi pogacu...Jasnije????
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...

AÐ_Official
Kontakt:

Post Postao/la AÐ_Official » 16 sep 2012, 02:05

Ja mislim da je Ermin anti-patriota. On zeli lose ovoj nasoj drzavi, zeli odcjepljenje Republike Srpske. To je jedini logican razlog sto Ermin nije odradio proceduru oko pasosa. Nece on jos nase, dok ne dobije poziv. *ebem li mu anti-Bosansku mater... 8-)

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 16 sep 2012, 02:07

AÐ_Official je napisao/la:Ja mislim da je Ermin anti-patriota. On zeli lose ovoj nasoj drzavi, zeli odcjepljenje Republike Srpske. To je jedini logican razlog sto Ermin nije odradio proceduru oko pasosa. Nece on jos nase, dok ne dobije poziv. *ebem li mu anti-Bosansku mater... 8-)
:lol: Na nekog me podsjecas :mrgreen: :lol:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 16 sep 2012, 02:20

Kao sto Prodigy rece malo mu fali... :lol:

AÐ_Official
Kontakt:

Post Postao/la AÐ_Official » 16 sep 2012, 02:22

gringobih je napisao/la:Kao sto Prodigy rece malo mu fali... :lol:
:lol: :lol: ...bravo. Komentar prejak. Sada stavi onu sliku od onih djecaka sto se drze za ruku. Ukomponuj ti ono, onako, kako znas. 8-)

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 16 sep 2012, 02:24

AÐ_Official je napisao/la:
gringobih je napisao/la:Kao sto Prodigy rece malo mu fali... :lol:
:lol: :lol: ...bravo. Komentar prejak. Sada stavi onu sliku od onih djecaka sto se drze za ruku. Ukomponuj ti ono, onako, kako znas. 8-)
Opet brzas...Polako nek se prozvani izjasni ;)

kastel
Kontakt:

Post Postao/la kastel » 16 sep 2012, 02:25

skyisthelimit je napisao/la:
gringobih je napisao/la: Objasni zasto nisu poveli cetri glavna igraca i prizancu da su dosli da nas shebu...???
Evo isto pitanje. Zasto su krenuli svim silama po izjadnacenje ako im nista ne znaci. Na sve ili nista s 4 napadaca :roll:
Mozda zbog onog Deutschland-Deutschland-auf Wiedersehen! :evil:

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 16 sep 2012, 02:29

kastel je napisao/la:
skyisthelimit je napisao/la:
gringobih je napisao/la: Objasni zasto nisu poveli cetri glavna igraca i prizancu da su dosli da nas shebu...???
Evo isto pitanje. Zasto su krenuli svim silama po izjadnacenje ako im nista ne znaci. Na sve ili nista s 4 napadaca :roll:
Mozda zbog onog Deutschland-Deutschland-auf Wiedersehen! :evil:
Bravo...
Naravno druze ...Ali ovi bukvalci ne mogu shavtiti neke stvari... ;)

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 16 sep 2012, 02:34

Xherdan Shaqiri (Bayern), Granit Xhaka (Borussia (M)) i Valon Behrami (Napoli) ključni su igrači reprezentacije porijeklom s Kosova. Ukoliko Kosovo dobije priliku da zaigra u škorašnjim natjecanjima UEFA-e i FIFA-e, spomenuti igrači imat će pravo na odabir za koga će igrati.

- Naravno da je to jedna tema za razmišljanje. Dolazim s Kosova. Ukoliko dobijemo reprezentaciju razmotrit ću situaciju – rekao je Shaqiri za švicarski Blick, a na njega se nadovezao Xhaka.

- Razmislio bih o Kosovu, ali još je prerano za razmišljanja o tome, jer se to nebi trebalo dogoditi u narednih nekoliko godina. Tko zna što će se dotada dogoditi i gdje ćemo mi tada biti...

Što ti je reći srce prema domovini iako igraj uu velikim klubovima,i za dobru reprezentaciju ipak oni bi razmislili i o Kosovu,ovo sam postavio iz razloga što i mi imamo par igrača u Švicarskoj koji su naših korijena i nadam se da ćemo ih gledati u našem dresu..

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 16 sep 2012, 02:37

zgembo89 je napisao/la:Xherdan Shaqiri (Bayern), Granit Xhaka (Borussia (M)) i Valon Behrami (Napoli) ključni su igrači reprezentacije porijeklom s Kosova. Ukoliko Kosovo dobije priliku da zaigra u škorašnjim natjecanjima UEFA-e i FIFA-e, spomenuti igrači imat će pravo na odabir za koga će igrati.

- Naravno da je to jedna tema za razmišljanje. Dolazim s Kosova. Ukoliko dobijemo reprezentaciju razmotrit ću situaciju – rekao je Shaqiri za švicarski Blick, a na njega se nadovezao Xhaka.

- Razmislio bih o Kosovu, ali još je prerano za razmišljanja o tome, jer se to nebi trebalo dogoditi u narednih nekoliko godina. Tko zna što će se dotada dogoditi i gdje ćemo mi tada biti...

Što ti je reći srce prema domovini iako igraj uu velikim klubovima,i za dobru reprezentaciju ipak oni bi razmislili i o Kosovu,ovo sam postavio iz razloga što i mi imamo par igrača u Švicarskoj koji su naših korijena i nadam se da ćemo ih gledati u našem dresu..
Polako dok im se pojavi neki Usanovic sa svojim selektorima prica ce postati puno dvosmislenija...
Zadnja izmjena: gringobih, dana/u 16 sep 2012, 10:41, ukupno mijenjano 3 puta.

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 16 sep 2012, 10:17

Cini mi se da je za te probleme sa papirologijom igraca najvise kriv sekretar Bakovic nekako je previse indoletan sto se toga tice. Trebao bi se on malo ugledati na Mahmutovica iz kosarkaskog saveza.

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 16 sep 2012, 10:41

vendeta87 je napisao/la:Cini mi se da je za te probleme sa papirologijom igraca najvise kriv sekretar Bakovic nekako je previse indoletan sto se toga tice. Trebao bi se on malo ugledati na Mahmutovica iz kosarkaskog saveza.
Po koji put moram reci da nije do sekretara nego do selektora(mnozina)...Ne moze i igrac a ni bakovic nista dok selektori ne kazu zavrsi mi za tog i tog igraca papire treba mi za naredne utakmice...

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 16 sep 2012, 12:56

Neka me neko ispravi ako grijesim.
BiH nema onaj bilateralini ugovor sa Njemackom kada je u pitanju dvojno drzavljanstvo.
To znaci da nasi ljudi gore mogu imati samo Njemcako ili samo nase.
Ako je to u pitanju, onda razmijem zasto Bicackic nece da sredi papire dok ne dobije poziv, pa nije lud da se odrekene njemackog drzavljanstva koje mu donosi milion privilegija, pocev od toga da nece imati status stranca u klubu, pa nadalje.
Ono sto pise na transfermarktu, 2 drzave kraj igraca, mislim da je to "sportsko drzavljansto".

Ponavaljam, neka me ispravi neko ako grijesim. :D
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

h1a2s3o
Kontakt:

Post Postao/la h1a2s3o » 16 sep 2012, 19:57

http://www.****/sport/fudbal/imam-ok ... lifikacije" onclick="window.open(this.href);return false;

Kolašinac ne može igrati za mlade

Jagodić kaže da na 19-godišnjeg prvotimca Šalkea Seada Kolašinca ne može računati, jer kako pojašnjava, igrači koji su već igrali za neku mladu reprezentaciju, nemaju pravo igrati za drugi državni tim u toj konkurenciji. Oni, uključujući i Kolašinca, nakon promjene sportskog državljanstva mogu nastupati samo za A-selekcije.
Nikad ne vjeruj ženi koja traži da budeš žirant njenom bratu, koji ima 29 godina i student je treće godine hortikulture, pa malo riješio da uđe u biznis sa tartufima.

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Confiance, Edincapitano, Goalgetter, L-Train i 40 gostiju.