FK Mladost DK

samolikce
Kontakt:

Re: FK Mladost Doboj - Kakanj

Post Postao/la samolikce » 25 avg 2018, 15:51

Seljake koji se setaju po terenu sa nama glavnim konkurentima za opstanak danas dobit i na terenu i na tribinama..... Igracima sretno a braci na tribini dobru za..je...banciju...... Volim te Celik!!!!
Ponos grada....
NK Celik Zenica
Robijasi 1988

redbull93
Kontakt:

Post Postao/la redbull93 » 25 avg 2018, 20:42

fol neka legijo, jel vas stid poslije ovog danas, haha. Vecu blamazu mislim da nisu dozivjeli ni jedni navijaci... Jos kad je pocelo sa dvije tribine navijanje...
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!

prisonbreak
Kontakt:

Post Postao/la prisonbreak » 25 avg 2018, 21:06

Meni je glavno, jer sam bio blizu legije, kada su uzeli i snimaju Robijase
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..

Dost
Kontakt:

Post Postao/la Dost » 25 avg 2018, 22:17

Prije svega dobra utakmica. Šteta što Mladost nije došla do prve pobjede ali je taj trenutak vrlo blizu jer napredak u igri je ogroman prije svega u napadu dolaskom Atajica, još dok ozdravi Pandja i Welbek i pronađe se lijevi bek jer Delić i Asani kada su na terenu je kao da se igra sa igračem manje, sve ce doci na svoje.

Što se tiče Robijaša svaka čast za navijanje ali treba da znaju da su Horde, Manijaci pa i navijači Zrinjskog mnogo bolje navijali i više ih je bilo na ovom stadionu iako im je Kakanj dalje nego vama. Tako da nemojte misliti da ste napravili neki neviđeni spektakl.

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 25 avg 2018, 22:19

Dobri ste otlinuli ste im dva boda aferim

prisonbreak
Kontakt:

Post Postao/la prisonbreak » 25 avg 2018, 22:25

Dost je napisao/la:Prije svega dobra utakmica. Šteta što Mladost nije došla do prve pobjede ali je taj trenutak vrlo blizu jer napredak u igri je ogroman prije svega u napadu dolaskom Atajica, još dok ozdravi Pandja i Welbek i pronađe se lijevi bek jer Delić i Asani kada su na terenu je kao da se igra sa igračem manje, sve ce doci na svoje.

Što se tiče Robijaša svaka čast za navijanje ali treba da znaju da su Horde, Manijaci pa i navijači Zrinjskog mnogo bolje navijali i više ih je bilo na ovom stadionu iako im je Kakanj dalje nego vama. Tako da nemojte misliti da ste napravili neki neviđeni spektakl.
Puna tribina, gdje su stali ? O.o
Pa 80% zapada je bilo iz Zenice..
Crvena legija vam snima Robijase i divi se.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..

redbull93
Kontakt:

Post Postao/la redbull93 » 25 avg 2018, 22:26

Dost je napisao/la:
Kako vise bgt, gdje su mogli stati kad je i danas sve puno bilo. Ova tribina iza gola puna bila i na zapadu vise od pola nasih bilo. Ne znam jesi gledao kad su robijasi poveli navijanje i sa zapada.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!

BatistutA19
Kontakt:

Post Postao/la BatistutA19 » 25 avg 2018, 22:43

Dost je napisao/la:Prije svega dobra utakmica. Šteta što Mladost nije došla do prve pobjede ali je taj trenutak vrlo blizu jer napredak u igri je ogroman prije svega u napadu dolaskom Atajica, još dok ozdravi Pandja i Welbek i pronađe se lijevi bek jer Delić i Asani kada su na terenu je kao da se igra sa igračem manje, sve ce doci na svoje.

HAHHAHAHHHAHAHA ma tebi cu se samo nasmijat majkemi ti onda nisi ni bio na utakmici jbte ,cuj navijaca Zrinjskog bilo de postavi te slike i klip da je ikad ikog bilo vise nego Robijasa, znaci puna bukvalno tribina iza gola i mozda pola zapada je bilo navijaca Celika ,gdje Crvena Legija vadi mobittele i snima Robijase jer nomalno navijanjem svojim nista nisu mogli..
TO TI JE CISTI POST IZ MRZNJE PREMA ROBIJASIMA jer bas lupas gluposti i trebali smo vas poijedit po ifi po sansam po svemu i zahvalite sto se Euzic povredio pa branio Dujkovic i koji je i kriv za gol a da je Ruzic osto na golu ne bi vi dali gol do ujutru..Nisam htio pisat na vasoj temi al bas si me nasmijo, cuj Ultrasa vise bbilo pa vama ko god dodje i nek dodje 100 gostujucih vi se ne cujete a kamol kad vam dodju Robijasi il Horde Zla il Manijaci

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 25 avg 2018, 22:57

Jos nepamtim da specijalna policija ogradi domace navijace u bosni njih 300 a da ostatak stadiona budu gostujuci navijaci. :rol:

Zamisli da smo svi mogli iza gola da nismo morali zauzeti i glavnu tribinu :tokralju:

Svi izvadili mobitele snimaju :tokralju:

Ako hocete jos bolji orgazam u subotu u Zenicu i svrsavajte :D

Ali ono sto sam siguran da dobijate Slobodu iduce kolo sigurno
Zadnja izmjena: avenija, dana/u 25 avg 2018, 23:01, ukupno mijenjano 1 put.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

bihuzur
Kontakt:

Post Postao/la bihuzur » 25 avg 2018, 22:59

pozdrav svima..zanima me jesu li bili robijasi u doboj/kaknju i jesu li navijali? ako jesu, kakvi su bili? hvala

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 25 avg 2018, 23:05

bihuzur je napisao/la: pozdrav svima..zanima me jesu li bili robijasi u doboj/kaknju i jesu li navijali? ako jesu, kakvi su bili? hvala
Bilo je ok

slika

Dost
Kontakt:

Post Postao/la Dost » 25 avg 2018, 23:22

Dobro evo vi ste najbolji (to vam ocito toliko znaci da vam se kaže) i svi vas mrze (jer to vi tako gledate) i sarajlije i mostarci i tuzlaci i mi iz Kaknja. Niko vas nije prozivao prošle godine kada ste došli u tako malom broju da je cak i Legije bilo više nego vas, tako da nemojt se paliti na svaku koja vam se kaze. Jednostavno viđali smo impresivnije predstave od današnje od strane gostujućih navijaca (bar ja - možda griješim ali jesam).
Čestitam na bodu i da uzmete svima ostalim po 3.

FliX
Kontakt:

Post Postao/la FliX » 25 avg 2018, 23:45

Dost je napisao/la:Dobro evo vi ste najbolji (to vam ocito toliko znaci da vam se kaže) i svi vas mrze (jer to vi tako gledate) i sarajlije i mostarci i tuzlaci i mi iz Kaknja. Niko vas nije prozivao prošle godine kada ste došli u tako malom broju da je cak i Legije bilo više nego vas, tako da nemojt se paliti na svaku koja vam se kaze. Jednostavno viđali smo impresivnije predstave od današnje od strane gostujućih navijaca (bar ja - možda griješim ali jesam).
To se kaze u nedostatku argumenata (slike s punim stadionom zrinjski ultrasa) cu da podvijem rep i pobjeci iz krajnosti u krajnost. Dobro, ako kazes da su Robijasi najbolji, ne moras trazit argumente. I sinko ako nemas argumenata nemoj zalazit u diskusije i onda sam sebe zapetljavat u kontradikcijama.

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 25 avg 2018, 23:47

Opet udaraju po kakanjcima.a jeste nekakvi nefer play :lol:

ZenickiLC
Kontakt:

Post Postao/la ZenickiLC » 25 avg 2018, 23:48

Dost je napisao/la:Dobro evo vi ste najbolji (to vam ocito toliko znaci da vam se kaže) i svi vas mrze (jer to vi tako gledate) i sarajlije i mostarci i tuzlaci i mi iz Kaknja. Niko vas nije prozivao prošle godine kada ste došli u tako malom broju da je cak i Legije bilo više nego vas, tako da nemojt se paliti na svaku koja vam se kaze. Jednostavno viđali smo impresivnije predstave od današnje od strane gostujućih navijaca (bar ja - možda griješim ali jesam).
U trenutku slabosti bolje nista ne reci nego valjat gluposti. Reci hvala zenicani sto ste mi priredili spektakl koji necu dozivit do sljedeceg vidjenja. Sretno u nastavku sezone .
Uzavreli grad gori ugasiti se nece !

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 25 avg 2018, 23:51

Jojjj borusija se s j ebala :rol:

FliX
Kontakt:

Post Postao/la FliX » 25 avg 2018, 23:53

Sariel1987 je napisao/la:Opet udaraju po kakanjcima.a jeste nekakvi nefer play :lol:
O, pa gdje si Tuzlak.. izgubi ti Tuzla od Zrinje :D

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 25 avg 2018, 23:53

Sariel1987 je napisao/la:Opet udaraju po kakanjcima.a jeste nekakvi nefer play :lol:
Kako cu udarat po kakanjcima kad 50% kaknja navija za Celik.

Nego meni Mladost nije mrska kao mojim sugradjanima svu srecu im zelim u iducem kolu i da upisu prvu pobjedu. I siguran sam da ce uspjeti.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

Dost
Kontakt:

Post Postao/la Dost » 25 avg 2018, 23:54

"Hvala zenicani sto ste mi priredili spektakl koji necu dozivit do sljedeceg vidjenja. Sretno u nastavku sezone ."

Jel sad dobro?

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 25 avg 2018, 23:55

:rol: samo 1 1 sa mjesnom zajednicom a doslo vas hiljade i hiljade :rol: jos speTakl :rol:

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.