Reprezentacija Italije
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: Reprezentacija Italije
Ono sto je dobro za talijane je da ce za iduce prvenstvo morati skroz pomladiti ekipu,svi ovi nekadasnji nosioci ostaju kuci. Ova je ekipa trebala biti spoj mladosti i iskustva,na kraju igralo samo iskustvo,i darmian
Kad se vec odlucio na ove formacije bez krila ,onda je trebao povesti i totia ,koji bi legao ko budali pleska na poziciju treqartiste ,a ne neki candreva i marcisio koji je postao ko fabregas,krpi sve pozicije samo da igra. Mozda je malo grubo al Pirlo je taj koji koci takticke promjene jer moras poslati 2 vise defanzivno orijentisana igraca da ga pokrivaju u odbrani i onda ako je on zatvoren ko juce,niko na sredini nije sposoban povuci loptu i napraviti visak . Iako talijani opet mogu daleko na talijanski nacin,al deff igra im je 0 bodova.
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
- tuzlak1987
- Kontakt:
A vjeruj da se to nece desiti, opet ce se naci jedno 10 polovnih igraca izmedju 25-30,31 godinu i popunit ekipa. Trend u Italiji je godinama da se unistavaju mladi igraci. Juventus ima Zazu i Berardija nakon dobre sezone u Sassuolu i Gabbiadinija, ali naravno nece ih vratiti i pruziti im sansu sto je glupost. Pod argumentom da nisu spremni, a ustvari oni samo tako gube jednu godinu u karijeri.suhi je napisao/la:Ono sto je dobro za talijane je da ce za iduce prvenstvo morati skroz pomladiti ekipu,
Ili Milan nece pruziti sansu nekom mladjem igracu ove sezone vec ce dovesti 2-3 besplatna igraca na masne plate, Inter MVillu i takve...Roma isto, vise daje sansu stranim igracima.
Tako da ti se sve svede na to sta ce proizvesti ovi manji klubovi..Eto pogledaj ovaj duzi spisak i ove igrace koji kruze oko repke, a nisu na svjetskom. Tu su samo Saraf koji je katastrofa u zadnje vrijeme i Gabbiadini. Igraci u U-21 svi redom igraju u Serie B
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ma u seriji A se igrao zaostao fudbal, samim tim proizvode i "zaostali" tipovi igraca..a vise nema kvalitetnih stranaca da kompenzuju...jbt cak i Balkanci (i mi) dosli pameti pa imaju 1 max 2 seratora s loptom na terenu, a talijani 3 zadnja vezna iza lopte i niti jednog modernog krilnog brzog igraca...
sad fudbal igraju ta moderna krila i velike nade su polagane u Djovinka- propo (uglavnom nije ni igrao krilo u svojim timovima), EL Saravi- povreda, Rosi-povreda (nije krilo al je moderan igrac, vidi se da nije odrastao u seriji A), Insinje (u njega sam posebno vjerovao, ali sinoc katastrofa, primi loptu i padne covjek jednostavno haha) isto kao i Cerci( mislio sam da od njih ima nesto, ali limitirani igraci maksimalno)...Kandreva je za njih igrac, a kad to kazem valjda je dovoljno
ugl, proci ce grupu, ne sumnjam, na neki talijanski nacin..mozda naredni put i raskovati Urugvaj, ali jednostavno to nije to..modernije mi igrace imamo
sad fudbal igraju ta moderna krila i velike nade su polagane u Djovinka- propo (uglavnom nije ni igrao krilo u svojim timovima), EL Saravi- povreda, Rosi-povreda (nije krilo al je moderan igrac, vidi se da nije odrastao u seriji A), Insinje (u njega sam posebno vjerovao, ali sinoc katastrofa, primi loptu i padne covjek jednostavno haha) isto kao i Cerci( mislio sam da od njih ima nesto, ali limitirani igraci maksimalno)...Kandreva je za njih igrac, a kad to kazem valjda je dovoljno
ugl, proci ce grupu, ne sumnjam, na neki talijanski nacin..mozda naredni put i raskovati Urugvaj, ali jednostavno to nije to..modernije mi igrace imamo
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Mogao bi ovo biti raspad sistema, ne bi me iznenadilo.
Igrat će na remi i zajebat će prolaz 100%.
Igrat će na remi i zajebat će prolaz 100%.
- IlCapitano
- Kontakt:
Camoranesi molit ću lijepo.MaGiCa je napisao/la: Italijani nisu izbacili WC krilo josh od Donadonija.![]()
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
IlCapitano je napisao/la:Camoranesi molit ću lijepo.
http://en.wikipedia.org/wiki/Tandil" onclick="window.open(this.href);return false;
- IlCapitano
- Kontakt:
Neko bi po smajliju (
) zaključio da je zajebancija... 
Zar nije 
Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2
Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2
Il Club più titolato al mondo!
- IlCapitano
- Kontakt:
Pa jeste sa moje strane. MaGiCa mi se čini ozbiljno odgovara. 
Pa strah me da ne dobijem ban. Moram da budem ozbiljan.IlCapitano je napisao/la:Pa jeste sa moje strane. MaGiCa mi se čini ozbiljno odgovara.
- IlCapitano
- Kontakt:
Vidis kako mozes biti duhovit kad hoces. 
IlCapitano je napisao/la:Vidis kako mozes biti duhovit kad hoces.
Hvala na lijepim rijechima, gospodine.
- L'Avvocato
- Kontakt:
Pa on je uvijek duhovit, to mu je srednje imeIlCapitano je napisao/la:Vidis kako mozes biti duhovit kad hoces.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
L'Avvocato je napisao/la:Pa on je uvijek duhovit, to mu je srednje ime
Tako je Dino legendo. Jedini me ti ovdje razumijesh.
Povredio se De Rossi

"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Vraca se Prandeli korijenima sa eura i 3-5-2
Ja nisam poseban. Običan čovjek sa običnim mislima. Vodim običan život. Nema spomenika koji je posvećen meni i moje će ime biti zaboravljeno. Ali u jednoj stvari sam uspio. Volio sam svoj klub svim srcem i dušom, a za mene to je uvijek bilo dovoljno.
- IlCapitano
- Kontakt:
Prandelli obično napravi jednu grešku i onda nauči iz toga pa sve funkcioniše kako treba.
Ja sam vječiti optimista pa tako opet vjerujem da baš sad kad niko ne računa na njih, ova Italija može opet daleko.
Ja sam vječiti optimista pa tako opet vjerujem da baš sad kad niko ne računa na njih, ova Italija može opet daleko.
Italija je dobila šamar,sad ako prežive Urugvaj mogu daleko,rekao sam navijati protiv njih samo zbog sramotne zadnje utkamice,al džaba nemoguće je to.
FORZA ITALIA
FORZA ITALIA
embrace the chaos
Ako Italija prođe grupu, može otići jako jako daleko čak možda i do kraja.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.