Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

harishp
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la harishp » 22 sep 2009, 17:43

CRNI_SA je napisao/la:
starmo76 je napisao/la:DZEKO bi u primeri dao 40 golova....isto MEHO KODRO...laganija puno liga nego njemacka...manje se trci i puno je slabijih klubova i ima ih 20 u ligi...potopio bi DZEKO spaniju..i onda bi morao da predje u BARCU ILI REAL...gdje i zasluzuje..
:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: pa primera je jaca 100 miliona puta !!
Jest po dugovima :lol:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 22 sep 2009, 18:04

starmo76 je napisao/la:DZEKO bi u primeri dao 40 golova....isto MEHO KODRO...laganija puno liga nego njemacka...manje se trci i puno je slabijih klubova i ima ih 20 u ligi...potopio bi DZEKO spaniju..i onda bi morao da predje u BARCU ILI REAL...gdje i zasluzuje..
da nema misimovica dzeke ni u bundesligi, ni na mapi ne bi bilo. kao ni u repki !

Evil Genius
Kontakt:

Post Postao/la Evil Genius » 22 sep 2009, 18:11

CRNI_SA je napisao/la: a te sto si nabrojao romu,city, itd nisu kup eufa vidjeli ocima :lol: :lol: sevila je za njih tito ;)
decko nema potrebe za vrijedjanjem, poceo si za barsu navijat prosle godine i sad prosipas filozofiju . . . a sto se tice dzeke, budimo realni lik je prevaziso wolfsburg, red je da napravi korak naprijed = a to je svakako sevilla
edit: ako je uopste ova informacija tacna !?
''La maglia della Roma, anche da allenatore, te la togli, però ti rimane la pelle macchiata. Ci puoi mettere qualsiasi cosa sopra, ma il giallorosso sotto ti rimane sempre.'' Luciano Spalletti

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 22 sep 2009, 18:11

Wolverine je napisao/la:
da nema misimovica dzeke ni u bundesligi, ni na mapi ne bi bilo. kao ni u repki !

Ma nidje veze...eto da nije bilo Messija i Ronaldinha ne bi ni Eta bilo na mapi

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 22 sep 2009, 18:35

adnan24 je napisao/la:
Wolverine je napisao/la:

Ma nidje veze...eto da nije bilo Messija i Ronaldinha ne bi ni Eta bilo na mapi
budimo realni malo. pa de pogledaj sta mu je miske golova namjestio u prosloj sezoni.

I nemoj poredit Etoa i Dzeku, to je potpuno drugi tip igraca, i napadaca. a i covjeka vala.

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 22 sep 2009, 18:39

Wolverine je napisao/la:
budimo realni malo. pa de pogledaj sta mu je miske golova namjestio u prosloj sezoni.

I nemoj poredit Etoa i Dzeku, to je potpuno drugi tip igraca, i napadaca. a i covjeka vala.

A jesi li ikad razmisljao na ovaj nacin: Mozda je Misimovic upisao toliki broj asistencija zato sto su Dzeko i Grafite sjajni strijelci i ne treba im 100% prilika da bi poentirali...ne kazem da je tako ali nije sve crno i bijelo

CRNI_SA
Kontakt:

Post Postao/la CRNI_SA » 22 sep 2009, 18:41

[;)[/quote]
decko nema potrebe za vrijedjanjem, poceo si za barsu navijat prosle godine i sad prosipas filozofiju . . . a sto se tice dzeke, budimo realni lik je prevaziso wolfsburg, red je da napravi korak naprijed = a to je svakako sevilla
edit: ako je uopste ova informacija tacna !?[/quote]
hehe najvise volim cuti ovo kada neko kaze da sam poceo navijati ua barcu prosle godine ili kad je dosao ronaldinho :lol: kao da barca nije prije bila veliki klub ili imala velike igrace :oops: i uspjeha ali neka ne mislim se prepirati oko toga znam samo da to govore ljubomorni ljudi kojima je krivo sto je je barca najpopularniji klub u evropi ;) ;)
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):

Los Colchoneros !

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 22 sep 2009, 18:43

:roll: E kad bude fudbal sah ili tenis al u singlu onda mozemo pricati ,,sam pao ,sam se ubio,,
Ovako svi zavise od drugog ili svi za jednog jedan za sve-rece Bajro u cevabdzinci pred rajom kad skonta da u novcaniku nema dovoljno para za porciju. :lol:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 22 sep 2009, 19:14

Kad bi Džeko otis'o mu Sevillu tamo bi se prosslavio vise nego u WOB. 120% ssam uvjeren :D :D

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 22 sep 2009, 20:32

Dzeki bi idealno bilo da predje u Sevillu,odlican klub, veliki klub sa odlicnim skautingom ,prepoznali su u Dzeki novac...i cinjenica je da bi nakon sezone ,dvije nakon Seville Dzeko presao u Real Madrid..
Ovo sto je inzistirao,ili inzistira da predje u Milan,ne mislim da mu je to dobar potez,iz razloga sto bi tu zaglavio godinama,i kuburio bi nista ne osvojivsi,jer sam ne bi mogao puno toga..a,vidjeli smo da su operisani od jacanja ekipe nekim novim imenima.

Ne bi volio da predje u Milan,i zbog cinjenice da sam strastveni navijac Intera,i ne bi ga volio vidjeti kod rivala.:D

cappy
Kontakt:

Post Postao/la cappy » 22 sep 2009, 21:24

Nek ide al tek na kraju sezone, sta ce sad u januaru pa da nemoze igrati u evropi, a ovako moze daleko dogurati sa vfl u l.prvaka najdalje 1/4. E sad sevilla ili milan. Ja bi reko sevilla. Ljudi iz godine u godinu sve bolji, dok milan sve vise i vise nazaduje. Ustvari ko vise ponudi para vfl ga pusta tamo. Kratko jasno:D

teferič
Kontakt:

Post Postao/la teferič » 22 sep 2009, 23:16

ha pričo vama, ha zidovima, isto... NE TRAŽI GA SEVILJA. ONO ŠTO STE PROČITALI NA sportsport.ba NIJE ISTINA.

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 22 sep 2009, 23:41

cappy je napisao/la:Nek ide al tek na kraju sezone, sta ce sad u januaru pa da nemoze igrati u evropi, a ovako moze daleko dogurati sa vfl u l.prvaka najdalje 1/4. E sad sevilla ili milan. Ja bi reko sevilla. Ljudi iz godine u godinu sve bolji, dok milan sve vise i vise nazaduje. Ustvari ko vise ponudi para vfl ga pusta tamo. Kratko jasno:D
:o :o :o koja crna 1/4 :o :o :o

real vec 5 godina nemoze proci, a da wolfsburg prodje. :lol: :lol: :lol:

**** volim ja njih, dragi su mi. dzeko i miske su kraljevi. ali nije wolfsburg kvalitet za 1/4.

Napoli
Kontakt:

Post Postao/la Napoli » 22 sep 2009, 23:45

Mislim da Wolsburg ima sanse za 1/4 u Ligi Prvaka jer ima mnogo losijih klubova od njih a mora se spomenuti i da oni nisu dostigli jos onu svoju pravu formu.U prvoj utakmici zabiljezili su vaznu pobjedu protiv CSKA a mislim da ni Besiktas svojim kvalitetom nije iznad njih.Grupu mogu lagano proci a kasnije je sve moguce :)
Do zadnjeg dana života mog' samo Sarajevo
🇵🇸

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 22 sep 2009, 23:46

Edin je pred potpisom za Hafnafjordur sa Islanda, navodno je vec otputovao i vidjen je maloprije na aerodromu u Rejkjaviku. Eto tako se prica po islandskim fudbalskim forumima... Posto je gore kod njih finansijska kriza i svi su klubovi bankrotirali platice Wolfsburgu sa 15 tona tunjevine umjesto para. Kazu da je Weh odmah pristao uz rijeci "mmm najvise volim tunjevinu na pizzi njam njam"

Groundhopper
Kontakt:

Post Postao/la Groundhopper » 22 sep 2009, 23:47

teferič je napisao/la:ha pričo vama, ha zidovima, isto... NE TRAŽI GA SEVILJA. ONO ŠTO STE PROČITALI NA sportsport.ba NIJE ISTINA.
Dobro ako je tako kao sto kazes...sta pise onda ovdje...ako sajt "laze"??
http://www.estadiodeportivo.com/sevilla.php?id=7259
Država velikih mogućnosti za male umove dubokih džepova!

Napoli
Kontakt:

Post Postao/la Napoli » 22 sep 2009, 23:52

Lazu i oni :D :D :D
Do zadnjeg dana života mog' samo Sarajevo
🇵🇸

Žil Kretenie
Kontakt:

Post Postao/la Žil Kretenie » 23 sep 2009, 00:55

Maradona je za Pelea Džeko.
Kahva, Kava, Kafa!

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 23 sep 2009, 01:15

[/quote]

da nema misimovica dzeke ni u bundesligi, ni na mapi ne bi bilo. kao ni u repki ![/quote]

Pa šta ti misliš da je posao napadača nego da daje golove. Zašto bi Miske uopšte igrao, ako će Džeko stajati u veznom redu, netko mu pruži loptu, a on prođe odbranu i zabije gol, a Miske sjedi. Misketov posao je da namješta golove, a Džekin posao je da te asistencije pospremi u mrežu i normalno je da ako iza napadača nema dobrog veznjaka da mu pošalje loptu, taj napadač neće davati mnogo golova.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

teferič
Kontakt:

Post Postao/la teferič » 23 sep 2009, 08:40

Groundhopper je napisao/la:
teferič je napisao/la:ha pričo vama, ha zidovima, isto... NE TRAŽI GA SEVILJA. ONO ŠTO STE PROČITALI NA sportsport.ba NIJE ISTINA.
Dobro ako je tako kao sto kazes...sta pise onda ovdje...ako sajt "laze"??
http://www.estadiodeportivo.com/sevilla.php?id=7259
"Primero admitió que Dzeko, delantero bosnio que juega en la liga alemana, era muy del agrado del director deportivo, cuyo fichaje no llegó a gestarse porque los alemanes pedían mucho dinero y afirmó que el Madrid con sus fichajes infló el mercado “El Real Madrid lo encareció con los fichajes de Kaká, Benzema o Ronaldo. A Dzeko le seguimos pero estaba en el precio adecuado, pero luego nos pidieron 25 millones”."

Prvo je priznao da se Džeko, bosanski napadač koji igra u njemačkoj ligi, jako svidio sportskom direktoru, ali do njegovog potpisivanja nije došlo jer su nijemci tražili puno novca, i rekao da je madrid sa svojim potpisivanjima doveo do inflacije na tržištu igrača "Real je sve poskupio sa svojim potpisivanjem Kake, Benzeme i Ronalda. Džeku pratimo, ali bi ga uzeli ako bi cijena bila adekvatna, a oni su nam tražili 25 miliona.

...i to bi bilo to o džeki i sevilji. Manje-više.

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], antisisoja1919, Burberry46 i 35 gostiju.