Nazovi ga i dog se s njim!123456 je napisao/la:bistrikboy je napisao/la:ne boj se nisam shupak!
Nemoj se ljutiti to je bijo pokusaj sale sa moje straneI da hvala za adresu.
Ma ok za salu
Moderatori/ce: deyo,__Liedson__
Nazovi ga i dog se s njim!123456 je napisao/la:bistrikboy je napisao/la:ne boj se nisam shupak!
Nemoj se ljutiti to je bijo pokusaj sale sa moje straneI da hvala za adresu.
Nisam bio tu nekoliko dana,pa nisam stigao,meni se cini da si Ti pobijedio 0:1 ili 0:2 ;)nisam sigurangeronimo je napisao/la:
@Emir - deder napisi rezultat kako smo odigrali.
bistrikboy je napisao/la:Umjesto plaze stavi u pozadinu kao neki teren ili publiku...

Zavidovićanin je napisao/la:Sramimo se, ovo nam sekreta nudi, pogledajte po kakvim mi uvjetima igramo xD....SAVEZ NAPOLJE!!! ...Zezam se
To je samo na pobjedu?123456 je napisao/la:Butmiran je napisao/la:Kako se ono igra na penal tipove u kupu?Zboravio sam.
Igra se sa 1 ili x ili 2.Pogledaj kako su ostali igrali
Da penali se samo pogadjaju kao sportska prognoza stim da smijes na jedan par staviti samo jedan znak.1 pobjeda domacina,x nerjeseno ili 2 pobjeda gosta.Butmiran je napisao/la:To je samo na pobjedu?123456 je napisao/la:Butmiran je napisao/la:Kako se ono igra na penal tipove u kupu?Zboravio sam.
Igra se sa 1 ili x ili 2.Pogledaj kako su ostali igrali
ionako su ti zaključane sve utakmice .S-Y-L-A-R je napisao/la:sekretaru posto je proslo 12:00 sati a 2 igraca iz protivnicke ekipe nisu odigrala jelde sad vise nemaju uopste pravo na to ?(utakmica grizzlies crazy legs )
ma dobro nema veze meni je super 3v1 valjda necemo izgubit xDZagor je napisao/la:ionako su ti zaključane sve utakmice .S-Y-L-A-R je napisao/la:sekretaru posto je proslo 12:00 sati a 2 igraca iz protivnicke ekipe nisu odigrala jelde sad vise nemaju uopste pravo na to ?(utakmica grizzlies crazy legs )
Ako vas dobijemo onda ste pravo lošiS-Y-L-A-R je napisao/la:sekretaru posto je proslo 12:00 sati a 2 igraca iz protivnicke ekipe nisu odigrala jelde sad vise nemaju uopste pravo na to ?(utakmica grizzlies crazy legs )
SanjajLBJ MVP je napisao/la:Ako vas dobijemo onda ste pravo lošiS-Y-L-A-R je napisao/la:sekretaru posto je proslo 12:00 sati a 2 igraca iz protivnicke ekipe nisu odigrala jelde sad vise nemaju uopste pravo na to ?(utakmica grizzlies crazy legs )
Ma znam jedino da me Bog pogleda i to dobro,a želim vam sreću u nastavku kupa ipak ste moja prva ekipaMukiol je napisao/la:SanjajLBJ MVP je napisao/la:Ako vas dobijemo onda ste pravo lošiS-Y-L-A-R je napisao/la:sekretaru posto je proslo 12:00 sati a 2 igraca iz protivnicke ekipe nisu odigrala jelde sad vise nemaju uopste pravo na to ?(utakmica grizzlies crazy legs )nasa pobjeda ba nema sta
LFC je napisao/la:zasad vodimo 2:0 protiv spamma![]()
![]()
![]()
![]()
koji su oni na tabeli i koja su ligahordas77 je napisao/la:LFC je napisao/la:zasad vodimo 2:0 protiv spamma![]()
![]()
![]()
![]()
Bogati, ako jes svaka last Formula vidi se da smo mi novi timovi jaki![]()
johnnyHZ je napisao/la:koji su oni na tabeli i koja su ligahordas77 je napisao/la:LFC je napisao/la:zasad vodimo 2:0 protiv spamma![]()
![]()
![]()
![]()
Bogati, ako jes svaka last Formula vidi se da smo mi novi timovi jaki![]()
johnnyHZ je napisao/la:ja nikako da upratimal cini mi se da vodimo protiv velikog favorita ......
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.