Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Jusuf Nurkić
Eto ga, nadajmo se da ce bit materijala za vedatora 
Ma ništa, 0 poena i juče i danas, moraće sljedeći put vratiti i to sa kamatama.JHam je napisao/la:Eto ga, nadajmo se da ce bit materijala za vedatora
- ultrassa1921
- Kontakt:
hahahahhahha pa sta ste vi ocekivali...,25min?ova minutaza je sasvim logicna,budite strpljivi dobijat ce Juka sve vise priliku i u narednim sezonama da bude u TOP5 centara u ligi
Manijaci Zeljini
Moze li mi neko napraviti paralelu izmedju Ognjena Kuzmica i JUsufa Nurkica..Interesuje me jel je Kuzmic kao trebo igrati za nas jesmo li sta izgubili snjim jel Juka bolji od njega i to
Jusuf je Hakeem Olajuwon u usporedbi sa Kuzmićem.
Trebao je igrati za nas, čekao je poziv Srbije, pa je izmišljao da ne može igrati jer se želi što bolje pripremiti za NBA.
Trebao je igrati za nas, čekao je poziv Srbije, pa je izmišljao da ne može igrati jer se želi što bolje pripremiti za NBA.
Juka je za njega KAJ i Wilt u jednom
Zach Lowe @ZachLowe_NBA · 2h 2 hours ago
Jusuf Nurkic is in New York. Behave accordingly. Use caution. RT @nurkic23: Ko je sve u NYC ????
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- storm_raider
- Kontakt:
On nije zelio na kraju da igra za nas, ali da smo izgubili - jesmo. Juka je bolji, ali Ognjen ima kvalitet.zgembo89 je napisao/la:Moze li mi neko napraviti paralelu izmedju Ognjena Kuzmica i JUsufa Nurkica..Interesuje me jel je Kuzmic kao trebo igrati za nas jesmo li sta izgubili snjim jel Juka bolji od njega i to
Sport je lijek za tijelo i duh.
Najbolje rečenostorm_raider je napisao/la:On nije zelio na kraju da igra za nas, ali da smo izgubili - jesmo. Juka je bolji, ali Ognjen ima kvalitet.zgembo89 je napisao/la:Moze li mi neko napraviti paralelu izmedju Ognjena Kuzmica i JUsufa Nurkica..Interesuje me jel je Kuzmic kao trebo igrati za nas jesmo li sta izgubili snjim jel Juka bolji od njega i to
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Raul_64 je napisao/la:Zach Lowe @ZachLowe_NBA · 2h 2 hours ago
Jusuf Nurkic is in New York. Behave accordingly. Use caution. RT @nurkic23: Ko je sve u NYC ????
Sutra napokon u normalnom terminu za nas,prvo Nurkić pa onda naši sa Izraelom 
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA
-
RealnoGledano
- Kontakt:
ako ga ne ubaci vcrs u prvom, necijoj ce se materi stucat pravo (tvojoj crnjo,tvojoj) 
mozes odma pocet,jer veceras ga sigurno nece ubaciti nikako 
-
RealnoGledano
- Kontakt:
pise Detroit ja citam Denver, znaci da je vrijeme za spavanjemirzatele je napisao/la:mozes odma pocet,jer veceras ga sigurno nece ubaciti nikako
Mirza halali
U 19h danas igra Juka, čudno. 
Ima li linka za Jukinu tekmu ?
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
http://gofirstrow.eu/watch/299192/1/wat ... ggets.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Samo Juka nije ulazio kod Denvera u prvom poluvremenu
Denver ponovo kriminalan, 8p za 12 min
Denver ponovo kriminalan, 8p za 12 min
Sta je moj Juka..gdje je zapelo???
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.