Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,doci
Caeruleus je napisao/la:Da zbrojimo sve, suma sumarum.
Nemam šta puno reći. Tužan sam. Po drugi put u posljednjih par dana. **** ga. Meksiko bio bolji.
U reprezentaciji Vatrenih dobri igrači, ali nema kemije. Tu su skupocjene noge i Rakitića i Modrića, ali nema istinske povezane igre. I to je problem od završetka Eura 2008. I mislim da taj problem Kovač neće rješiti. Nije nesposoban, ali je previše zelen. Nije dovoljno pustiti suzu kada svira himna, treba imati nešto i u glavi. A on je dosta neiskusan trener. Tako je kako je. Baš kao i Sušiću i ovaj poraz se izborniku može i mora pripisati. Halilhodžić bi i s Hrvatskom i s BiH prošao skupinu, ja sam u to uvjeren. I Ćiro također. Ali Kovač će vjerojatno dobiti još jednu šansu jer je tek zasjeo na kormilo reprezentaciju. Sušić mora ići odmah poslije srijede, on je svoje ispucao.
E sada kada je splasla euforija i navijača BiH i navijača Hrvatske i kad su obje reprezentacije ispale moram se osvrnuti i na cjelokupnu ovu situaciju oko ove navijačke netrepeljivosti i nesnošljivosti jednih prema drugima. A sada se obraćam i navijačima i jedne i druge reprezentacije čije su dnevnopolitičke životne frustracije došle do izražaja, što je bilo gadljivo slušati, čitati, gledati i doživljavati zadnjih dana. Ovo ću reći jednom i samo jednom: VAMA SPASA NEMA! Nemate svoje ''ja'', niste pojedinci koji razmišljaju svojom glavom, jer niste to sposobni. Emocije su vas zaslijepile, mozak vam zaštekao. Postali ste samo broj u gomili, dio kolektiva koji ne poznaje izraz kao što je ''samokritika'', dio kolektiva koji ubrzano juri prema civilizacijskom i europskom dnu. I ako se ikad budete pitali ''Bože, zašto živim u ovakvom društvu i u ovakvoj vukojebini'', sjetite se koliko ste nesposobni da živite kao ljudi koji imaju svoj mozak da razmišljaju i da ste upravo vi kreirali ovo društvo i ovu vukojebinu. Svi od prvog do zadnjeg.
Dakle, i jedan i drugi idu u krajnost.Signore je napisao/la:Sta fali sto covjek divlja? Time pokazuje da mu je stalo i da je za njeg svaki gol nesto vise, nesto gdje emocije ne mozes skriti. Uvijek su mi takvi simpaticniji nego likovi kao mrtvi Guus Hiddink koji se cijelu utakmicu sa klupe ne digne, jer time iskazuje da mu je ovo samo posao i nista drugo, a nogomet bez emocija za mene nije nogomet.
Pa ako pogledas na igrace, BIH i Hrvatska su imale igrace s kojima su se morale proci grupe, jaci na papiru od konkurenata.....Srbija takodjer 2010 imala odlicne igrace. Hrvatska 2006 imala takodjer bolje igrace od Australije od koje je ispala, tako i 2002...Sicg 2006 imala tesku grupu..MaGiCa je napisao/la:Gledajte: nema izgovora za nepripremljenost. Brazilci svi igraju u Evropi po 50-60 ili 70 tekmi godishnje, pa trche kao navijeni. Holandezi isto. Čile the same. Mora se gledati i na to i spremati ekipu na takve napore. Svima su okolnosti iste i svi su znali shta ih cheka.
Glede potroshenosti ekipa: ko je to imao maximum sezone u HrvatskojModric i Rakitic, mozhda Mandzukic. Ostali im igraju ili u slabijim ligama (Srna, Corluka) ili u ogranichenim kolichinama (Kovachic). Jbga, ako ti je istroshenost dvojice igracha, ma koliko oni bili vazhni, glavni razlog neuspeha...shta dalje da prichamo.
BTW, evo preseka rezultata exYu shkole na SPovima u ovom veku:
2002. Japan&J.Koreja:
Hrvatska - ispadanje u grupi, Slovenija - ispadnje u grupi
2006. Nemacka:
SCG - ispadanje u grupi, Hrvatska - ispadanje u grupi
2010. J.Afrika:
Slovenija - ispadanje u grupi, Srbija - ispadanje u grupi,
2014. Brazil:
Hrvatska - ispadanje u grupi, BiH - ispadanje u grupi
Dakle, ili su samo exYU timovi istrosheni i to traje 15ak godina ili ima neki drugi, daleko ozbiljniji razlog![]()
Pogledaj kakve svjetske zvijezde poticu sa Balkana:Lillard je napisao/la:Mi smo fizicki bili dobro pripremljeni, malo nas je Manaus syebao, ali nije da jucer nismo mogli trcat vec su oni jednostavno vrsili presing u kojem se nasi nisu snasli. Igrali smo sporo radi idiotske formacije i meksicke dobre igre ne radi lose fizicke pripremljenosti.
Losa struka i na Balkanu nema koraka naprijed dok su savezi korumpirani.. Jos je BiH dobar, kakvi su sprski i hrvatski...
Oba su losi i nedokazani treneri..... Dokazali su da takticki nisu dorasli i da su daleko od nekog normalnog nivoa.....Ono gdje Kovaca vidim ispred je sto je dosta mladji te sto dobro poznaje njemacku disciplinu i mislim da ima veci autoritet medju igracima, isto tako mnogo bolje se snalazi u medijima.....Greivis je napisao/la:Poredjenja Kovaca i Susica nisu na mjestu. Koliko god mana Kovac imao za Susica je trenercina.
imas takvih trenera bruka po regionalnim ligama po NjemackojBatko je napisao/la:Ono gdje Kovaca vidim ispred je sto je dosta mladji te sto dobro poznaje njemacku disciplinu i mislim da ima veci autoritet medju igracima, isto tako mnogo bolje se snalazi u medijima.....
Pečat.Caeruleus je napisao/la:E sada kada je splasla euforija i navijača BiH i navijača Hrvatske i kad su obje reprezentacije ispale moram se osvrnuti i na cjelokupnu ovu situaciju oko ove navijačke netrepeljivosti i nesnošljivosti jednih prema drugima. A sada se obraćam i navijačima i jedne i druge reprezentacije čije su dnevnopolitičke životne frustracije došle do izražaja, što je bilo gadljivo slušati, čitati, gledati i doživljavati zadnjih dana. Ovo ću reći jednom i samo jednom: VAMA SPASA NEMA! Nemate svoje ''ja'', niste pojedinci koji razmišljaju svojom glavom, jer niste to sposobni. Emocije su vas zaslijepile, mozak vam zaštekao. Postali ste samo broj u gomili, dio kolektiva koji ne poznaje izraz kao što je ''samokritika'', dio kolektiva koji ubrzano juri prema civilizacijskom i europskom dnu. I ako se ikad budete pitali ''Bože, zašto živim u ovakvom društvu i u ovakvoj vukojebini'', sjetite se koliko ste nesposobni da živite kao ljudi koji imaju svoj mozak da razmišljaju i da ste upravo vi kreirali ovo društvo i ovu vukojebinu. Svi od prvog do zadnjeg.
rio_Ferdy88 je napisao/la:Sad bi trebalo da neko uleti sa pričom da se ne generalizira na osnovu ponašanja par pojedinaca
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.