Manchester United FC - Transferi

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88

Koga bi od navedenih željeli kao pojačanje?

Morata
29
16%
Belotti
19
10%
Lukaku
21
11%
Lacazette
13
7%
Griezman
42
22%
neko drugi
14
7%
dovoljni su Rashford i Martial
49
26%

Ukupno glasova: 187

AnkleBreaker
Kontakt:

Re: RE: Re: Manchester United FC - Transferi

Post Postao/la AnkleBreaker » 14 dec 2015, 23:37

sehic96 je napisao/la:
AnkleBreaker je napisao/la:
sehic96 je napisao/la:Mahreza dovest obavezno!
Dovesti Mahreza i Vardya u paketu i napraviš posao desetljeća. Pokrivaju pozicije gdje nam najviše škripi u napadu.
Ma nezz za Vardy-ja, već mu je 29 godina, mislim da je Kane iz Tottenhama daleko bolja opcija![/quote]

Tu se donekle i slazem, ali prije svega desno krilo je prioritet i po njega treba krenuti vec u januaru. Moji pikovi su Mane i Mahrez.
Take me home, United road,to a place that I belong, to Old Trafford, to see United, take me home, United road.
Sir Alex Ferguson (1986-2013)

sehic96
Kontakt:

Re: Manchester United FC - Transferi

Post Postao/la sehic96 » 14 dec 2015, 23:40

Čim prije tim bolje! :)
Za Čelik i Zenicu, za crno i crveno...

Septerra
Kontakt:

Post Postao/la Septerra » 14 dec 2015, 23:41

I Berbatov i Van Persie su bili relativno u godinama kad smo ih doveli. Sheringama da ne spominjem. Larssona neću računati :mrgreen: .

Želim reći da nije velika kocka da se dovede igrač koji ima 29 godina ali čija forma teče čitave godine skoro. Posebno ako neće koštati mnogo i ako je Englez. Mahreza definitivno zaganjati. Kante i Albrihgton bi dobri bili za rotacije. Dati im Fellu za obojicu :lol: .

sehic96
Kontakt:

Post Postao/la sehic96 » 15 dec 2015, 00:08

Septerra je napisao/la:I Berbatov i Van Persie su bili relativno u godinama kad smo ih doveli. Sheringama da ne spominjem. Larssona neću računati :mrgreen: .

Želim reći da nije velika kocka da se dovede igrač koji ima 29 godina ali čija forma teče čitave godine skoro. Posebno ako neće koštati mnogo i ako je Englez. Mahreza definitivno zaganjati. Kante i Albrihgton bi dobri bili za rotacije. Dati im Fellu za obojicu :lol: .
Imaš pravo u vezi Berbe i Flying Dutchmana, ali ipak mislim da je Kane bolja opcija!

A ako nam prodaju Mahreza, Fellu im dat džabe, kao poklon! :lol: :lol:

Asteriks

Post Postao/la Asteriks » 15 dec 2015, 16:44

Fella, Antonio i Jones bi se trebali naci na izlaznim vratima kluba. Jednostavno, prva dva nisu taj kalibar dok Jones igra svako dva mjeseca.

Vardy je strasan napadac, ali msm da bi pod Lujom izgledao prosjecno jer pomenuti zivi od rizika i slobode u igri.
A smooth sea never made a skilled sailor.

sehic96
Kontakt:

Post Postao/la sehic96 » 15 dec 2015, 17:24

Asteriks je napisao/la:Fella, Antonio i Jones bi se trebali naci na izlaznim vratima kluba. Jednostavno, prva dva nisu taj kalibar dok Jones igra svako dva mjeseca.

Vardy je strasan napadac, ali msm da bi pod Lujom izgledao prosjecno jer pomenuti zivi od rizika i slobode u igri.
Za Fellu i Antonia se slažem, ali Jonesa bi ja ipak ostavio. (Samo moje skromno mišljenje)

Asteriks

Post Postao/la Asteriks » 15 dec 2015, 18:11

ali Jonesa bi ja ipak ostavio
slika

Kao sto vidimo od '12/13. u prosjeku van terena plus/minus 3 mjeseca (po sezoni).

Naprosto takav mu je stil da zivi od duel igre, a po prikazanom postaje jasno da to ne moze podnijeti.

sehic96
Kontakt:

Post Postao/la sehic96 » 15 dec 2015, 19:50

Asteriks je napisao/la:
ali Jonesa bi ja ipak ostavio
slika

Kao sto vidimo od '12/13. u prosjeku van terena plus/minus 3 mjeseca (po sezoni).

Naprosto takav mu je stil da zivi od duel igre, a po prikazanom postaje jasno da to ne moze podnijeti.
Ne vidim nikog koga bi mogli dovesti kao zamjenu!?

Asteriks

Post Postao/la Asteriks » 15 dec 2015, 20:33

Imamo skaute placene za takvo nesto. Msm da su Lawlor & co zabacili mrezu sirom Evrope, samo je pitanje sta ce Gaal i Ed filtrirati (naravno msm na pojacanja spremna za prvi tim).

Ako su misljenja da je stoper prioritet, onda sigurno ima zanimljivih igraca.

cipiripi
Kontakt:

Post Postao/la cipiripi » 16 dec 2015, 15:03

Ja bih se također riješio Felle i Valencie, za Jonesa bi razmislio ipak.
Dovesti Cavanija i jednog stopera :pray:
''Neka me mrze samo da me se boje''

Septerra
Kontakt:

Post Postao/la Septerra » 16 dec 2015, 15:13

Felle se riješiti čim prije to bolje. Kad sagledaš sveukupan njegov učinak više štete nego koristi. Definitivno prvi kandidat za prodaju. Jedino što ga vadi je to što sluša Gaala. I onaj fail Plan B ne bismo više morali gledati. Da barem onda nije postigao gol na taj način protiv Valencia-e pred početak prošle sezone možda bi bio liferovan do sada...

Jones da nije englez i reprezentativac ne bi se trpile njegove povrede. Taj status će ga i zadržati u klubu a mi od njega nećemo imati mnogo koristi jer je povrijeđen svako malo.

Valencia-i se zahvaliti samo ako će se dovesti igrač nivoa Darmiana ili bolji.

Da je nekako dovesti Murilla i Kondogbiu. Šteta što ih nismo doveli ovo ljeto. Odlični igrači koji će tek ući u svoj prime.

King_James
Kontakt:

Post Postao/la King_James » 16 dec 2015, 15:18

Ma ja nesto kontam da bi nama legao Mane... Onako jak, prodoran, brz i mogao bi odmah uskociti na desnu stranu u napadu :D
Poslije njega bi volio vidjeti Mahreza. Ne djeluje mi kao one-season wonder, ima strasnu tehniku i dribling, dobru ljevicu i strasno je prodoran!
Potrebno je takodjer nadopuniti stopersku poziciju jednim dobrim igracem uz Smalla npr Hummels... Znam da je nerealno i da Gaal voli Blinda na toj poziciji, al mislim da Blinda treba vratiti u vezni red sto mu i jeste prirodna pozicija!

A sto se tice odlazaka, volio bi ledja vidjeti Fellaini-u. Kako on meni cupa zivce to nije normalno, mrzim one klasicne krkane koji samo valjaju za bunarenja :facepalm: Zatim Valencia, koji je eto sad bek kod nas... Radi njega pustise Rafaela koji je jedno dva puta bolji bek od njega :roll:
“Sometimes you have a noisy neighbour. You cannot do anything about that. They will always be noisy. You just have to get on with your life, put your television on and turn it up a bit louder.”
On the challenge of City and their newfound wealth - 2009

Septerra
Kontakt:

Post Postao/la Septerra » 16 dec 2015, 15:32

King_James je napisao/la:Ma ja nesto kontam da bi nama legao Mane... Onako jak, prodoran, brz i mogao bi odmah uskociti na desnu stranu u napadu :D
Poslije njega bi volio vidjeti Mahreza. Ne djeluje mi kao one-season wonder, ima strasnu tehniku i dribling, dobru ljevicu i strasno je prodoran!
Potrebno je takodjer nadopuniti stopersku poziciju jednim dobrim igracem uz Smalla npr Hummels... Znam da je nerealno i da Gaal voli Blinda na toj poziciji, al mislim da Blinda treba vratiti u vezni red sto mu i jeste prirodna pozicija!

A sto se tice odlazaka, volio bi ledja vidjeti Fellaini-u. Kako on meni cupa zivce to nije normalno, mrzim one klasicne krkane koji samo valjaju za bunarenja :facepalm: Zatim Valencia, koji je eto sad bek kod nas... Radi njega pustise Rafaela koji je jedno dva puta bolji bek od njega :roll:
Ako bi birali između Mane-a i Mahreza ja bih prednost dao alžircu. Ali bi Mane-a sigurno bilo lakše dovesti i za manje love jer je Soton u lošoj formi. Mahreza bi Gaal unazadio jer bi mu ograničio slobodu u napadu. Ali Giggs bi ga doveo sigurno da se Giggs pita.

I ja isto mislim ovo za Blinda. Odličan back-up igrač za 3 pozicije: DM, CB i LB. Za LB je spor a za CB ostavlja previše propuha nazad i ako ne igra za nekim WC stopperom kao što je Smalls još je godi na toj poziciji. DM mu je najbolja opcija i on bi omogućio Morganu da ide više naprijed i učestvuje u građenju napada, kao što je radio u Sotonu.

Rafael nije bek nivoa Uniteda i nije mi žao što je otišao. Valencia je RB jer Gaal tako kaže i nije bio loš. Dovesti nekoga ko je dobar ili bolji od Darmiana na poziciji RB/RWB.

sehic96
Kontakt:

Post Postao/la sehic96 » 17 dec 2015, 20:17

Mahrez i Vardy navodno nisu na prodaju u januaru! :(

"No-one can buy Vardy or Mahrez in January," said Italian Ranieri, 64.
"They don't have the money and they don't have a price."

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 17 dec 2015, 20:19

Pa normalno, nijedan bolji igrač u Premu neće otići iz svog kluba u januaru, pogotovo što ovim mid table klubovima lova nije toliko potrebna jer dolazi novi ugovor tako da će ti igrači biti samo skuplji na ljeto, jefitniji nikako.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

sehic96
Kontakt:

Post Postao/la sehic96 » 18 dec 2015, 00:54

Transfermarkt kaže da je United zainteresovan za:
1.Sadio Mané, 23 (Southampton)
2.Ricardo Rodríguez, 23 (Wolfsburg)
3.Gonçalo Guedes, 19 (Benfica)

theboss_RD07
Kontakt:

Post Postao/la theboss_RD07 » 18 dec 2015, 09:42

Cavani ce propast isto ko i Falcao u Unitedu

edoroki
Kontakt:

Post Postao/la edoroki » 18 dec 2015, 10:42

Joj dajte Manea,dajte felu southamptonu Mane je sjajan igrac,a pogledajte trenera u zraku,pep napusta bajern ancheloti pitpisao trogodisnji ugovor,a i murinjo..mislim da bi jedan extra legao...

Asteriks

Post Postao/la Asteriks » 18 dec 2015, 11:04

Treba nam desno krilo (alternativu imamo u Lingardu) i stoper. Po skoro svim mogucim analizama/kritikama doslo se do ovog zakljucka.

Sve naravno ako Wazza proigra za max mjesec dana, u suprotnom traziti i tu neko rjesenje.

Slatinash_7
Kontakt:

Post Postao/la Slatinash_7 » 18 dec 2015, 12:16

I naravno na DM jer suludo bi bilo pustiti Bastijana i Carricka da sami drze tu poziciju uz Morgana,nebi skodila ni zamjena za Herreru ako vec Pereira ili ko vec tu nece dobiti priliku..A gdje rezervni desni bek,mozda cak i starter,jer ovo sto sad Darmian igra je kriminalno...Treba kijamet pojacanja,WC igraca a ne Marcos Rojo i taj kalibar igraca,pogotovo ne na krilu i u odbrani..
Slatina Bog i batina

Fukare Slatina i Modra blatina

Odgovori

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []