Drugo , neznam cemu euforija ? Sinoc je ono bila vrlo LOSA kosarka , Denver je isto bio katastrofalan , ali mi smo bil izuzetno losi.
1. Kobe i njegov zglob nas je mogao kostati pobjede , 3 napada zaredom , ali onaj prezadnji mi je bio najgori kada je napravio "spin move" razdvojio udvajanje i onda da ide na polaganje ili asistenciju njemu ispada lopta zbog zgloba , a to nije prvi slucaj , znaci da taj zglob nije uopste bezazlen
2. Gasol solidan , ali vrlo los u odbrani u udvajanju na vrhu reketa , Harington ga je ubio , ocito George Karl je gledao PO tekme sa Dallasom , kada Gasol nista nije mogao da stigne , fali mu rada u teretani i na brzini.
3. Baynum odigrao PROSJECNU utakmicu , ja neznam sta ste vi gledali ?
4. MWP odigrao odlicno protiv Utah , vrlo dobro protiv NY , sada katastrofalno
5. Trica lakersa katastrofa , klupa totalno zakazala , jedino mi se svidja MCROBERTS , stvarno ce mi postat mozda i njadrazi igrac poslije Kobe-a , za covjeka se neigra niti jedan jedini napad , a opet svoje utrpa 3 od 3 , bori se za svaku loptu
6. Brown me malo nervira sa minutazom , pa hoce da od Ebanksa pravi Arizu lafo , pa od tartera napravio da mu sad neda ni minute , kao ni onom rooky-u Gol.... , a neznam sta radi koji k... Walton u rosteru , bolje je da se skida Moris , mali mi se svidjao protiv LAC i pripremnim