PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

solinas
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la solinas » 10 jul 2015, 10:34

lisander je napisao/la:Halo Sapna čujemol se, imal kakvih turnira u okolici Kalesije.
kako napreduje deminiranje na sugavici :mrgreen:
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

KLIS
Kontakt:

Post Postao/la KLIS » 10 jul 2015, 10:40

Kako je igrala Sloboda sinoć?

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 10 jul 2015, 19:38

solinas je napisao/la:
lisander je napisao/la:Halo Sapna čujemol se, imal kakvih turnira u okolici Kalesije.
kako napreduje deminiranje na sugavici :mrgreen:
Grbavica davno deminirana, za razliku od skupštine Slobode dje se ne zna ko je vise bombi pobacao

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 10 jul 2015, 19:43

Ima Sloboda realne šanse da prođe u 3.pretkolo Lige Europe.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 10 jul 2015, 19:55

FaraonTM je napisao/la:Ima Sloboda realne šanse da prođe u 3.pretkolo Lige Europe.
Prvo naucite direktora kako da se pojavljuje na press-u........drugo kupite ako imate para i opremite sobu za press, ono je nevidjena sramota, sramotite nas, yebote mene sramota ono pogledat......koja sramota da ona slika ode u svijet.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 10 jul 2015, 22:21

Mađarski drugoligaš ih natrpao :lol:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Tifoz
Kontakt:

Post Postao/la Tifoz » 10 jul 2015, 22:27

Virtu4l je napisao/la:Mađarski drugoligaš ih natrpao :lol:
Dobro nije Shirak neka ekipa a i nisu ih natrpali samo im dva dali :urnebes: :urnebes: :rol:
DŽELO ODLAZI

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 10 jul 2015, 22:29

prvoligas cmaroljubac... :wave:
rece navijac tima koji jedva pobjedi ribare i konobare kuci :urnebes:

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 10 jul 2015, 22:30

Kad je revans?

slika
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 10 jul 2015, 22:37

solinas je napisao/la:ooooooo koja negativa krv te **** :tokralju: :tokralju:
halo ljudi,u po priprema se igra....jesteli vi svjesni da su noge ko beton.....da se jos uvjek trazi prva postava...eksperimentise...
da igraci sigurno igraju pod rucnom..
nemogu da vjerujem....tako ce nama biti i u prvenstvu...izgubimo li protiv celika,nece 100 ljudi biti na tusnju :tokralju:
koji smo mi instant navijaci...na baterije....
sarajevo koje vazi za najjaci tim u ligi,pregazeno je na pripremama....sa nevjerovatnom gol razlikom..
prosle godine smo igrali dobro pripreme,pa sta bi,a junaci........bolje ovako...
protiv jakog tima,da nas naguze,da vidimo gdje skripi,i da se ispravi na vrijeme..
tacno mi nekada muka od vas...
da me nesvatite pogresno,netreba biti ni preoptimistican,ali ovakvu negativu nisam vidio odavno..cak su i oni skutori sa mostarskih livada
manje negativniji od vas..
Igrači igraju pod ručnom :lol:
Voli te tvoje Sarajevo.

Tifoz
Kontakt:

Post Postao/la Tifoz » 10 jul 2015, 22:40

Husrefe spusti ručnu grob te yebo :urnebes: :urnebes: :urnebes:
DŽELO ODLAZI

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 10 jul 2015, 22:41

sta se smijes govedo jedno :wave:
pa normalno da ce paziti,noge su ko olovo,teske,misici upaljeni..povrede se desavaju u ovom dijelu priprema..misici pucaju u sekundi..
neznam sta ti je smijesno samo...ocami...idi bolan brini kako cete vi sa madjarima,nisu to ribari :mrgreen:
sto rece jedan pitar,da vidimo kako cete sa ovima sto igraju za pare :urnebes:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 10 jul 2015, 22:44

Tifoz je napisao/la:Husrefe spusti ručnu grob te yebo :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Ali pazi, razbucao ih mađarski drugogligaš :urnebes:

I na pripremama kopiraju velikog brata s' Koševa, kad njih svi trpaju, e vala će i nas :rol:
Voli te tvoje Sarajevo.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 10 jul 2015, 23:02

Dobro ali makar ne igramo pripreme protiv ekipa iz 3. liga u hrvatskoj npr i slicno...a i ovo je bilo smisleno odigrano ali tesko je tebi skontati jer si lider low IQ skupine
Zadnja izmjena: MortemHz, dana/u 10 jul 2015, 23:47, ukupno mijenjano 5 puta.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

miden
Kontakt:

Post Postao/la miden » 10 jul 2015, 23:24

zeljeznicar1 je napisao/la:Napravili zeljeznicki radnici stadion sta je problem, evo da vas pitam ovdje otvoreno koji je razlog navijanja za fk sarajevo, neki ideal
nesto, pogotvo ovi ljudi izvan grada i kantona, a ima ih i ovdje vjerovatno registrovanih zbog cega oni navijaju.Vi ste kroz svoju historiju sve na silu nesto radili od osnivanja uzimanja igraca, prosirivanja lige da ne ispadnete,onda uvlacenja u supak sda-a gamadi
u ratu te turneje po arabiji i pic ki materini, tako isto i poslije rata sda klub.I kako neko moze navijati za to nesto od kluba.
Hajde u gradu, vecinu ovih sto znam sto navijaju navijaju zato sto su kao sarajlije :D, ali kako ovi pojedini ljudi iz drugih gradova, iako ih je malo
mogu navijati za takvo nesto?
Kako mi ove price idu na neku stvar, nevjerovatno. Kažu ljudi da nema glupi pitanje, nego samo odgovora. Ne bi se složio sa ovim, jer si ti postavio jedno jako glupo pitanje(boldirano). Što se tice uzimanja igraca, vi ste te iste igrace uzeli od vec tada ugašenih (Đerzelez, Slavija i Napredak), tako da ti ta prica ne pije vode. Grad Sarajevo kao glavni grad, nakon oslobodjenja 1945. nije imao (jak) gradski klub. Ugaseni su oni koji su ugaseni zbog raznoraznih razloga, a zeljeznicar se nikako nije mogao smatrati gradskim klubom, jer u to vrijeme Grbavica nije bila dio urbanog podrucja. Tacnije bila je prigradsko radnicko naselje, a grad je zavrsavao sa zgradom Zemaljskog muzeja. I nije FKS osnovano da bi Carsija imala za koga navijati, kako to kaže Ivica Osim, nego da bi Sarajevo kao glavni grad dobilo fudbalski klub, koji ce biti ravnopravan ostalim klubovima iz glavnih republickih gradova. Što ne priznate sebi da ste nastali mahom od ljudi iz susjednih nam država, čiji su preci došli da grade pruge u BiH i ostali mahom naseljeni u Sarajevu i zaposleni u željeznici?

Kada su komunisti ukinuli nacionalne klubove ( Đerzelez, Slavija i Napredak ), odlučili su da naprave jedan pravi, graski klub. Na komentar: " A željezničar "? - odgovor je bio: " Oni su prigradski "
Das Ist Walter

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 10 jul 2015, 23:29

Virtu4l je napisao/la:
solinas je napisao/la:ooooooo koja negativa krv te **** :tokralju: :tokralju:
halo ljudi,u po priprema se igra....jesteli vi svjesni da su noge ko beton.....da se jos uvjek trazi prva postava...eksperimentise...
da igraci sigurno igraju pod rucnom..
nemogu da vjerujem....tako ce nama biti i u prvenstvu...izgubimo li protiv celika,nece 100 ljudi biti na tusnju :tokralju:
koji smo mi instant navijaci...na baterije....
sarajevo koje vazi za najjaci tim u ligi,pregazeno je na pripremama....sa nevjerovatnom gol razlikom..
prosle godine smo igrali dobro pripreme,pa sta bi,a junaci........bolje ovako...
protiv jakog tima,da nas naguze,da vidimo gdje skripi,i da se ispravi na vrijeme..
tacno mi nekada muka od vas...
da me nesvatite pogresno,netreba biti ni preoptimistican,ali ovakvu negativu nisam vidio odavno..cak su i oni skutori sa mostarskih livada
manje negativniji od vas..
Igrači igraju pod ručnom :lol:
koji si ti paćenik čovječe visiš izgleda na Slobodinoj temi, al si inkognito :kafa:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 10 jul 2015, 23:33

miden je napisao/la:
zeljeznicar1 je napisao/la:Napravili zeljeznicki radnici stadion sta je problem, evo da vas pitam ovdje otvoreno koji je razlog navijanja za fk sarajevo, neki ideal
nesto, pogotvo ovi ljudi izvan grada i kantona, a ima ih i ovdje vjerovatno registrovanih zbog cega oni navijaju.Vi ste kroz svoju historiju sve na silu nesto radili od osnivanja uzimanja igraca, prosirivanja lige da ne ispadnete,onda uvlacenja u supak sda-a gamadi
u ratu te turneje po arabiji i pic ki materini, tako isto i poslije rata sda klub.I kako neko moze navijati za to nesto od kluba.
Hajde u gradu, vecinu ovih sto znam sto navijaju navijaju zato sto su kao sarajlije :D, ali kako ovi pojedini ljudi iz drugih gradova, iako ih je malo
mogu navijati za takvo nesto?
Kako mi ove price idu na neku stvar, nevjerovatno. Kažu ljudi da nema glupi pitanje, nego samo odgovora. Ne bi se složio sa ovim, jer si ti postavio jedno jako glupo pitanje(boldirano). Što se tice uzimanja igraca, vi ste te iste igrace uzeli od vec tada ugašenih (Đerzelez, Slavija i Napredak), tako da ti ta prica ne pije vode. Grad Sarajevo kao glavni grad, nakon oslobodjenja 1945. nije imao (jak) gradski klub. Ugaseni su oni koji su ugaseni zbog raznoraznih razloga, a zeljeznicar se nikako nije mogao smatrati gradskim klubom, jer u to vrijeme Grbavica nije bila dio urbanog podrucja. Tacnije bila je prigradsko radnicko naselje, a grad je zavrsavao sa zgradom Zemaljskog muzeja. I nije FKS osnovano da bi Carsija imala za koga navijati, kako to kaže Ivica Osim, nego da bi Sarajevo kao glavni grad dobilo fudbalski klub, koji ce biti ravnopravan ostalim klubovima iz glavnih republickih gradova. Što ne priznate sebi da ste nastali mahom od ljudi iz susjednih nam država, čiji su preci došli da grade pruge u BiH i ostali mahom naseljeni u Sarajevu i zaposleni u željeznici?

Kada su komunisti ukinuli nacionalne klubove ( Đerzelez, Slavija i Napredak ), odlučili su da naprave jedan pravi, graski klub. Na komentar: " A željezničar "? - odgovor je bio: " Oni su prigradski "
Medju rijetkim koji zna historiju...svaka ti cast i kapa dole majstore
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 10 jul 2015, 23:43

Virtual mi cemo protiv Palerma a vi nastavite s konobarima... mwah :*
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 10 jul 2015, 23:44

MortemHz je napisao/la:Dobro ali makar ne igramo pripreme protiv 3. ekipa u hrvatskoj npr i slicno...a i ovo je bilo smisleno odigrano ali tesko je tebi skontati jer si lider low IQ skupine
Nemaju oni hrabrosti igrati prijateljske utakmice sa jačim klubovima ili barem sa onim ravnopravnim... znaju to oni iz iskustva.

A, što se tiče ovog delegata iznad, on misli da provocira a u stvari samo se glupira, s tim da nije ni svjestan toga.
Bilo je ovakvih kao on i ranije, pa kad su vremenom shvatili koliko su se izofirali povukli su se jer nemaju obraza da se jave.
Koliko je pao na niske grane i od ozbiljnog postao neozbiljan forumaš, vidi se po tome da mu je još preostalo da piše na temi
chat i ovoj gdje kao možeš podyebavati i provocirati. Dakle, sam sebe je doveo u ovu situaciju, u prevodu - u ćorsokak.
Tipovan je i nećemo odustati dok ga ne izbacimo iz ringa ! A mi nismo bezveze likovi, sigurno.
F.K.SARAJEVO

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 10 jul 2015, 23:47

DoeTz je napisao/la:Virtual mi cemo protiv Palerma a vi nastavite s konobarima... mwah :*
:facepalm: svasta sam ovdje procitao ali ovo ide u vrh najglupljih postova u visegodisnjem postojanju ovog foruma
:facepalm:
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.