FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Manijaci19871921
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Manijaci19871921 » 24 jun 2019, 12:20

UBIPITAR je napisao/la: Nađi i postavi,da vidim ko je to pričao da će "odma' biti trofej.
Rekli ljudi da cilj je mjesto koje vodi u Evropu,i cilj je ispunjen!
A da su ciljevi u budućnosti pehari,naravno da jesu.
- https://www.klix.ba/sport/nogomet/nihad ... /181225126
- Sve ijedan ste imali potpuno priblizene stavove. Babuka neka zavrsi ovu sezonu, na ljeto ide potpuni remont ekipe dovodi svoje igrace i idemo na titulu lagano
- Onaj dokoljenko meni nedavno licno odgovorio na post : iz Amarovih usta idemo na titulu

Nemojte da sad se izvrcu rijeci, da se pravimo englezi, znas i ti sta se pisalo ovde citavu proslu sezonu. Pa prosli su otisli zbog rezultatskog neuspjeha, ovi su krcili put i dosli jer to hoce da promjene, jer hoce da donesu titule. Mojne sad nakih opravdanja bicemo bolji nego prosle sezone. TITULE NAS SAMO INTERESUJU. Stoga za sljedecu sezonu nas cilj i ocekivanje su jasni ko dan. S druge strane Zeljo je klub koji svake godine pretenduje na prvo mjesto, tako da ni s te strane nema nista cudno u nasem cilju. Sezona uskoro pocinje pa cemo vidjeti.

StrikeWarzone
Kontakt:

Post Postao/la StrikeWarzone » 24 jun 2019, 12:23

Zvanicno: Stevanovic produzio suradnju na jos 2 godine.
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!

idevlak
Kontakt:

Post Postao/la idevlak » 24 jun 2019, 12:24

Siniša zvanično još 2 godine u plavom dresu
“Ne trebamo se mi brinuti, šta će biti kada se taj čovjek vrati u klub, niko od nas, al’vratit će se, nek to moja poruka bude.”
A.O.

GOAT
Kontakt:

Post Postao/la GOAT » 24 jun 2019, 12:25

Manijaci19871921 je napisao/la:
UBIPITAR je napisao/la: Nađi i postavi,da vidim ko je to pričao da će "odma' biti trofej.
- Sve ijedan ste imali potpuno priblizene stavove. Babuka neka zavrsi ovu sezonu, na ljeto ide potpuni remont ekipe dovodi svoje igrace i idemo na titulu lagano
- Onaj dokoljenko meni nedavno licno odgovorio na post : iz Amarovih usta idemo na titulu

Nemojte da sad se izvrcu rijeci, da se pravimo englezi, znas i ti sta se pisalo ovde citavu proslu sezonu. Pa prosli su otisli zbog rezultatskog neuspjeha, ovi su krcili put i dosli jer to hoce da promjene, jer hoce da donesu titule. Mojne sad nakih opravdanja bicemo bolji nego prosle sezone. TITULE NAS SAMO INTERESUJU. Stoga za sljedecu sezonu nas cilj i ocekivanje su jasni ko dan. S druge strane Zeljo je klub koji svake godine pretenduje na prvo mjesto, tako da ni s te strane nema nista cudno u nasem cilju. Sezona uskoro pocinje pa cemo vidjeti.
2 godine imaju roka.Ne mora ovu sezonu.
23

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 24 jun 2019, 12:26

@LjoZee

Prozvao si me neki dan kad rekoh produzio Sinisa :kafa:
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Manijaci19871921
Kontakt:

Post Postao/la Manijaci19871921 » 24 jun 2019, 12:28

GOAT je napisao/la:

2 godine imaju roka.Ne mora ovu sezonu.
Ma nije nego pita me ko je to govorio da mu nadjem.
Evo bivsi predsjednik Selimovic kojeg je Amar doveo i postavio. Da ne palis link, evo citiram sta je g.Selimovic rekao: “ Titula mora biti naredne sezone, ali pazite, nije ni ova sezona završena. Ne možemo je ove sezone obećati, jer ne zavisimo sami od sebe. Već naredne sezone, titula mora biti. Dug je period bez titule, pogotovo nakon kontinuiteta dobrih rezultata kada se u četiri godine osvojilo tri titule", optimista je Selimović

Shex79
Kontakt:

Post Postao/la Shex79 » 24 jun 2019, 12:32

Pozdrav plavoj naciji, vec dugo pratim forum ali nikako mi se ne dâ da se registrujem. I konacno se nakanih, zbog posla kojim se bavim u kontaktu sam sa dosta nasih igraca, a boga mi i igraca naseg manjeg gradskog rivala. Tako da sam u nekoj finoj mjeri upoznat sta se desava u taborima. Jedino sto mora se konstatovati, a pitanje bi postavio pojedincima, je'l de da nama veci dusmani od nas samih ne trebaju? Toliko pljuvanja, podijela medju nama i na tribinama. Gdje je nestalo nase zajednistvo? Gdje je nestalo ono po cemu je nas Zeljo poznat ? Vakat je vala da se, fudbalskim rijecniko "lopta spusti na zemlju". Da podrzimo nase momke, a rezultat ce doci. Imamo stadion, armiju navijaca, pare su se namakle. I dolaze jos hvala Bogu. Iako otrcano, malo i smijesno zvuci, ali ovo ce biti nasa sezona. Samo sabura :salut:

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 24 jun 2019, 12:33

irfo je napisao/la:@LjoZee

Halali tebra

@Osim13 evo ga, jos story.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 24 jun 2019, 12:34

LjoZee je napisao/la:
irfo je napisao/la:@LjoZee

Halali tebra

@Osim13 evo ga, jos story.
Bio sam u fazonu X-doubt dok ne vidim story al sad je ok :kafa:
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 24 jun 2019, 12:35

glavniurednik je napisao/la:
irfo je napisao/la:
AtlaZ je napisao/la::damn:
Kakva sloga i jedinstvo sa ljudima koji konstantno lazu i izmisljaju stvari i rade direktno protiv kluba?
Pljuju najtrofejnijeg trenera kluba i najvecu legendu, covjeka koji nas je ucinio najvecim klubom u ovoj drzavi. I sad je problem kad ovdje ljudi ih nazivaju nekim imenima? Ma daj molim te
Ko je najveca legenda?

Eto dobismo i jos 300 hiljada eura od "Misketovih igraca". Miske hvala ti :tokralju:
Posto vidim da si neki novi navijac da te malo uputim u historiju naseg kluba, Amar Osim je covjek koji je osvojio pet titula i cetiri kupa Bosne i Hercegovine cime je napravio nas klub najtrofejnijim i najvecim klubom u drzavi.
Nadam se da ces osjetiti uskoro kako je dobar osjecaj kad se osvajaju titule :thumbup:
I naravno da se ide na titulu, najveci klub u drzavi uvijek ide na titulu.

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

kerimatomic1921
Kontakt:

Post Postao/la kerimatomic1921 » 24 jun 2019, 12:39

Ova dvojica pisu isto kao da ne navijaju za Zelju, samo kao da jedva cekaju da se okliznemo pa da mogu srati i reci “eto rekli smo vam.”

Pod broj 1, Amar ne mora nista, on je svoje dokazao, a pod broj 2, uzet ce je sigurno, ja sad ja za godinu.

Ko ste ba vi? Ne kontam sta ste umislili? Da se vi nesto pitate ili bi vi da nesto odlucujete? Bujrum torbu pod ruku i u skupstinu, mjesta ima za svakoga ko hoce pomoci.
Zadnja izmjena: kerimatomic1921, dana/u 24 jun 2019, 12:40, ukupno mijenjano 1 put.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 24 jun 2019, 12:40

Sinisa, brate, tebi svaka cast. Nit si nase dijete nit si neko ko je rodjen ovdje, ali znao si Zelju uvijek postovati. Nisi ko neki sto suplju prosipaju po portalima, a kad treba nesto dokazati ili nesto 0. Ti i govoris i pokazujes to sto govoris svojim djelima. Neka je sa srecom pa i da ostanes raditi u klubu nekad kad odlucis da je kraj tvoje karijere.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 24 jun 2019, 12:42

kerimatomic1921 je napisao/la:Ova dvojica pisu isto kao da ne navijaju za Zelju, samo kao da jedva cekaju da se okliznemo pa da mogu srati i reci “eto rekli smo vam.”

Pod broj 1, Amar ne mora nista, on je svoje dokazao, a pod broj 2, uzet ce je sigurno, ja sad ja za godinu.

Ko ste ba vi? Ne kontam sta ste umislili? Da se vi nesto pitate ili bi vi da nesto odlucujete? Bujrum torbu pod ruku i u skupstinu, mjesta ima za svakoga ko hoce pomoci.
Ko da Amar ima nesto dokazivat, pa nije Krcmarevic :lol:

Manijaci19871921
Kontakt:

Post Postao/la Manijaci19871921 » 24 jun 2019, 12:45

kerimatomic1921 je napisao/la:Ova dvojica pisu isto kao da ne navijaju za Zelju, samo kao da jedva cekaju da se okliznemo pa da mogu srati i reci “eto rekli smo vam.”

Ovo nije mjesto da pricam ko sam i sta sam umislio, puno vise nego sto ti mislis, al nejse. Postavljam ja tebi ista ova pitanja ist koja si ti meni. Sta si ti umislio da nesto odlucujes? Amar ne mora nista? Pa to i jest problem, napravili nepogrijesivog boga od njega i covjeka vexeg od samog Zelje. Cuj on ne mora nista. Kakvi ste vi bogovi cc. Titula je cilj i aBd da se donese u dolinu. Postedi me tvojih besmislenih postova, nemoj da me svrstavas u bilo koje jer vidim u pozadini sta zelis da mi kazes.
Zadnja izmjena: Manijaci19871921, dana/u 24 jun 2019, 12:46, ukupno mijenjano 1 put.

HongKong
Kontakt:

Post Postao/la HongKong » 24 jun 2019, 12:46

Treba admin ovo rijesiti. Cim se pojave odma neke price o upravama, pickama materinama. Koga boli **** za to? Ne znaju ljudi normalno diskutovati, samo pokusavaju i ovaj forum unistiti kao i svaki na kojem se pojave. Valjda je bolji forum gdje se raja davno pozdravila sa Sinisom jer nije Amarov igrac, gdje nam je Slaven Musa trener, a dobro poznata ekipa u upravi, i tamo gdje se Manijaci preko vibera organizuju da ruse najbolju upravu u historiji kluba...Ne treba braco nasjedati na provokacije ovih par likova koji se i jesu registrovali da bi okrenuli diskusiju u nekom glupom pravcu. Nije bezveze 80% ozbiljnije raje prestalo citati i pisati takve gluposti.

Nekako mi je drago zbog Sinise, njemu se nema sta prigovoriti sto se tice borbenosti, iako i nije do sad pokazao neki kvalitet. Bezveze bi bilo rizikovati pa dovoditi nekoga ko moze biti i gori od njega.
Valjda i ovi presude u nasu korist.
Cuva Bog Zelju svog!

Tristan10
Kontakt:

Post Postao/la Tristan10 » 24 jun 2019, 12:51

Kad sam vidio da se ne podrzava Amar Osim i novi ljudi u upravi, onda sam ja skontao koliko je sati i razgulio ovde. Iskreno. 7 trenera, hrpa igraca, i 3 takozvana "sportska direktora" je dovelo nas do ovih promjena. I hvala ti Boze da mozemo naprijed gledati!

kerimatomic1921
Kontakt:

Post Postao/la kerimatomic1921 » 24 jun 2019, 12:53

Ma ja, sve bitni faktori a kada se treba nesto konkretno uraditi onda se sjedi i suti, ili eventualno krije iza nadimka.

Misketu i nama se ovo dogodilo samo zato sto nije imao pravog covjeka za ekipu, pa je slusao ove letece steucnjake iz fotelja i kojekakve menadjere sta treba raditi. Ja Misketa izuzetno postujem, napravio je velike stvari i ja nikada necu svrstavati brata sa tribine i brata po filozofiji zvana Zeljo u jedan ili drugi tor, kod mene to ne postoji. Ja postujem Misketa, Miske je Zeljo ma sta ko mislio, ali vrijeme je bilo da se nesto promijeni, da malo okrenemo plocu. Samo mu zamjeram sto nije ostao u upravi na bilo kojoj poziciji jer mislim da bi nam valjao pravo.

Da sumiramo, ja sam uvijek za debatu i razglabanje ovuda, samo ti imas taj neki napadacki stav ko biva ja cu vas sve ubijediti da ste vi ludi a ja pametan. A
Sam znas da je sada tesko, vrlo tesko rekonstruisati ekipu sa deficitom u budzetu, a jos je teze rijesiti se skrata iz ekipe koji se nagomilavao. Nece ba niko da ide, imaju dobre plate, oslovljavaju se po gradu kao igraci institucije fk Zeljeznicar i dobro im pravo. Bi li ti tek tako otisao a da ne trazis sve i jednu platu koja ti je zagarantovana ugovorom?

Treba nam strpljenja, vremena i zajednistva. Bice to dobro.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.

HongKong
Kontakt:

Post Postao/la HongKong » 24 jun 2019, 12:53

Ovo nije mjesto da pricam ko sam i sta sam umislio, puno vise nego sto ti mislis, al nejse. Postavljam ja tebi ista ova pitanja ist koja si ti meni. Sta si ti umislio da nesto odlucujes? Amar ne mora nista? Pa to i jest problem, napravili nepogrijesivog boga od njega i covjeka vexeg od samog Zelje. Cuj on ne mora nista. Kakvi ste vi bogovi cc. Titula je cilj i aBd da se donese u dolinu. Postedi me tvojih besmislenih postova, nemoj da me svrstavas u bilo koje jer vidim u pozadini sta zelis da mi kazes.
Legendo ne odlucuje niko ovdje, ali jeste odlucila skupstina kluba koja je ujedno i najveci organ, dali su podrsku i povjerenje ovim ljudima. Pitaju se navijaci koji idu na utakmice i koji su na istim izrazili svoje misljenje. Kad se cuje Amar napolje onda mozemo diskutovati da neko nesto odlucuje. Do tad su te gluposti samo laprdanje par placenika po forumima. Evo dvije skupstine prodjose, mnogo utakmica, treninga nigdje ni jednog da iskaze to svoje misljenje. Normalno da ne mora nista, normalno da ce mu svako biti zahvalan za sve sto je uradio za ovaj klub. Normalno da cemo postovati ljude koji su proveli vremena i vremena u ovom klubu i da ih necemo sutati kao kerove(sto smo radili prethodnih godina), Zeljo ce opet biti klub koji povezuje ljude i koji okuplja sve one koji su na bilo koji nacin doprinjeli. Normalno da cemo docekati Kvesica ili Svraku, Jamaka kao jedne od nas i biti zahvalni za sve sto su uradili. Onaj ko je pokusavao da sve to unisti i da stvori neki klub po svojoj mjeri i popisa se na skoro sto godina historije je otjeran kao ker iz kluba od strane onih koji ga i vole najvise.
Kako je donio ovih pet titula tako ce jos poneku. Ne trebas mu ni ti ni skupina placenika govoriti, jer niste ni bili blizu kluba kad je brko donosio pehare.
Cuva Bog Zelju svog!

Dokoljenko
Kontakt:

Post Postao/la Dokoljenko » 24 jun 2019, 12:59

kerimatomic1921 je napisao/la:Ma ja, sve bitni faktori a kada se treba nesto konkretno uraditi onda se sjedi i suti, ili eventualno krije iza nadimka.

Misketu i nama se ovo dogodilo samo zato sto nije imao pravog covjeka za ekipu, pa je slusao ove letece steucnjake iz fotelja i kojekakve menadjere sta treba raditi. Ja Misketa izuzetno postujem, napravio je velike stvari i ja nikada necu svrstavati brata sa tribine i brata po filozofiji zvana Zeljo u jedan ili drugi tor, kod mene to ne postoji. Ja postujem Misketa, Miske je Zeljo ma sta ko mislio, ali vrijeme je bilo da se nesto promijeni, da malo okrenemo plocu. Samo mu zamjeram sto nije ostao u upravi na bilo kojoj poziciji jer mislim da bi nam valjao pravo.

Tako je. Svi smo mi Željo. Nahajcali ga kao zadnjeg levata, "vanjski saradnici", Begic i kompanija iz saveza. Platio je cijenu ali nema veze, Miske je nas i ko zna u buducnosti sta ce biti. Zato cemo savezu prvu utakmicu na Grbavici uputiti adekvatnu poruku, cijeli stadion. Nadam se da ce iz kluba pozvati njihove predstavnike, da otvaranju sezone dođu u posjetu najvecem klubu u BiH. I čuju Manijake.
Mi smo Željini, Željo je naš!

"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"

HongKong
Kontakt:

Post Postao/la HongKong » 24 jun 2019, 12:59

kerimatomic1921 je napisao/la:Ma ja, sve bitni faktori a kada se treba nesto konkretno uraditi onda se sjedi i suti, ili eventualno krije iza nadimka.

Da sumiramo, ja sam uvijek za debatu i razglabanje ovuda, samo ti imas taj neki napadacki stav ko biva ja cu vas sve ubijediti da ste vi ludi a ja pametan. A
Sam znas da je sada tesko, vrlo tesko rekonstruisati ekipu sa deficitom u budzetu, a jos je teze rijesiti se skrata iz ekipe koji se nagomilavao. Nece ba niko da ide, imaju dobre plate, oslovljavaju se po gradu kao igraci institucije fk Zeljeznicar i dobro im pravo. Bi li ti tek tako otisao a da ne trazis sve i jednu platu koja ti je zagarantovana ugovorom?

Treba nam strpljenja, vremena i zajednistva. Bice to dobro.
Brate realno on je sve samo nije Zeljo. Kako kazes hvala mu za sve sto je dobro uradio, ali je bukvalno promijenio sam klub i to na gore. Dicio se nekim kurcima, tvrdio da smo najveci klub, najtrofejniji, onda pljuvao po treneru koji nam je to omogucio. Mijesao se u sve u klubu, glumio nekog vlasnika, rastjerao ljude koji se ne slazu s njegovim vodjenjem, placao botove da seru po forumima, zavadio se sa svima. Svaki medij u drzavi nam je bio neprijatelj, svaki klub nas je docekivao na noz, prozivao javno ljude da su mu nudili da kupimo utakmice, vodio igrace drugih klubova na pripreme, ko mu se nije svidjao prvo ih preko kerova pljuvao, a onda na nehuman nacin pokusavao otjerati iz kluba...Milion je stvari koje nisu po ugledu i renomeu ovog kluba.
Cuva Bog Zelju svog!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.