FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Osim13
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Osim13 » 24 jun 2019, 15:30

Manijaci19871921 je napisao/la:https://fkzeljeznicar.ba/fk-zeljeznicar ... ica/37555/
Ovo fakat emotivno pogadja posred srca. Nenormalno pozitivna vijest. Hvala bogu i bravo Zeljo.
Savez yebemo vam mrtve!!!
:ljepota: :ljepota: :ljepota: :bow:
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 24 jun 2019, 15:30

LjoZee je napisao/la:Daj jos jedno dobro pojacanje i da ovo bude najjaci ponedjeljak u ovoj godini za nas
Vala pokvari dojam ono produzenje Sinisino :kafa:
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

kerimatomic1921
Kontakt:

Post Postao/la kerimatomic1921 » 24 jun 2019, 15:31

Znaci ne dadose ovo tender efendijama u NFSBiH. Aferim!!
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 24 jun 2019, 15:31

LjoZee je napisao/la:
Admir74 je napisao/la:
Osim13 je napisao/la:Šokiraćete se danas
:opaopa: :bih:
E ne bude li nista danas drzite se vas dvojica dobro ... :lol:
Ipak su čekali radni dan... :kafa:
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 24 jun 2019, 15:32

irfo je napisao/la:
LjoZee je napisao/la:Daj jos jedno dobro pojacanje i da ovo bude najjaci ponedjeljak u ovoj godini za nas
@Osim13 ba

Kolega, kakve su to rijeci? :kafa:
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Tristan10
Kontakt:

Post Postao/la Tristan10 » 24 jun 2019, 15:34

Ja bi najradije jednog pravog napadaca, ali pravog. Kolektivno se i ovako mozemo braniti i krpiti, a kad imas u napadu pravog to donosi bodove.

Dokoljenko
Kontakt:

Post Postao/la Dokoljenko » 24 jun 2019, 15:34

Cilj: Pun stadion na prvoj utakmici sezone i na svakoj utakmici sezone. Postavljamo standarde, nabijamo komplekse.

Ocekujem da ce uskoro objaviti nove cijene karata. Skoro u pola jeftinije u odnosu na proslu sezonu sto je za svaku pohvalu.
Mi smo Željini, Željo je naš!

"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"

Dokoljenko
Kontakt:

Post Postao/la Dokoljenko » 24 jun 2019, 15:37

irfo je napisao/la:
Sinisa Stevanovic je sada Zeljo. Bio tu dugo, borio se, produzio ugovor. Sretno Sinisa.

"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"

onsarh
Kontakt:

Post Postao/la onsarh » 24 jun 2019, 15:41

U slučaju da se sve završi u našu korist, u šta ne sumnjam, savez bi trebali tužiti iskljucivo pred nekim međunarodnim sudom, nipošto pred domaćim, i to iz hiljadu i jednog razloga, sve bi se vjerovatno odužilo vremenski i koštalo bi, ali bi se na kraju itekako i isplatilo, dobili bi znacajna finansijska sredstva, a savezu bi poslali jasnu poruku za godine koje dolaze, a naplatili bi im za sve aršine iz prošlosti ...

Naravno je za očekivati da bi se ovi iz saveza pokušali i dogovoriti, i sto se tice krova na istocnoj tribini i terena (hibrid koji jos nije placen) tu bi nas vjerovatno ucjenivali kao i do sada, zato sve kafanske dogovore sa njima treba odbijati, a o svemu redovno obavjestavati UEFA-u

Realna cifra koja bi se mogla naplatiti od saveza je oko 1,5 do 2 miliona KM, jer bi nastupom u prvom pretkolu bili nosioci i imali bi realne šanse da se plasiramo u drugo pretkolo, tu bi opet inkasirali, na sve treba dodati i prihod od prodaje karata (dvije domaće utakmice, dobro popunjen stadion kao protiv AIK-a) klub je tada objavio da smo od prodaje karata zaradili 127.175 KM (otprilike slican iznos, puta dva), na to još i simulacijski sponzorski ugovori, prodaja članskih, godišnjih, fan shop (dijaspora u gradu, euforija i sl.)

Eto ako neko zna i tačne iznose prihoda od UEFA-e mogao bi nam sve ovo svesti na račun :D
Slava rodu, slava Svarogu, Slava Perunu, SLAVA SLAVENSKOM RODU !

Manijakdolopate
Kontakt:

Post Postao/la Manijakdolopate » 24 jun 2019, 15:43

Gospodina Šiljka bi trebalo vratiti u klub ako se ovo pozitivno završi, ipak bi se pokazalo da čovjek nije kriv.

onsarh
Kontakt:

Post Postao/la onsarh » 24 jun 2019, 15:44

:bih:
FK Željezničar raspisuje javni poziv za dostavljanje ponuda u svrhu natkrivanja istočne tribine Stadiona Grbavica

https://fkzeljeznicar.ba/fk-zeljeznicar ... ica/37555/

Cevap
Kontakt:

Post Postao/la Cevap » 24 jun 2019, 15:45

Osim13 je napisao/la:Šokiraćete se danas
Osim13 je napisao/la: ipak su čekali radni dan... :kafa:
@Osim13 dobro poznato ime :shh:
Zadnja izmjena: Cevap, dana/u 24 jun 2019, 15:47, ukupno mijenjano 4 puta.

Transfer1312
Kontakt:

Post Postao/la Transfer1312 » 24 jun 2019, 15:46

Manijakdolopate je napisao/la:Gospodina Šiljka bi trebalo vratiti u klub ako se ovo pozitivno završi, ipak bi se pokazalo da čovjek nije kriv.
Slažem se. Ja sam od početka govorio da NSBIH vodi kampanju protiv FKŽ , tako da koliko god ima nekih propusta Šiljak je realno dobro radio svoj posao! A onaj ko kaže da nije do saveza taj je budala , ma da ukoliko ih dobijemo na sudu mogli bi još gori biti po pitanju suđenja i nekih stvari :hmmmmm:

Dokoljenko
Kontakt:

Post Postao/la Dokoljenko » 24 jun 2019, 15:47

Elvedine Begiću, yebacemo ti mater!

Hajde Manijaci, svi kao jedan. Mi smo Željo. Grbavica je nas stadion, nasa istorija, nas klub. Nece ga nikakav polovni birokrata koji lize guzice sutat nogama i qurcit se. Je ti jasno, Željina legenda ti je pomogla, spasila savez a ti nama sudije saljes da nas kolju. Kujo!
Zadnja izmjena: Dokoljenko, dana/u 24 jun 2019, 15:50, ukupno mijenjano 1 put.

Manijaci19871921
Kontakt:

Post Postao/la Manijaci19871921 » 24 jun 2019, 15:49

To oko cijena karata da ce biti u pola ne znam sta bi rekao, mislim da ce ove sezone generalno posjeta biti jako dobra. Puno toga se okrenulo protiv nas, mi smo pozeljeli i druzenje i tekme i rezultate. Po meni cijena karata i prije je bila ok i godinama je takva. No svakako ako je procijenjeno da je to dobra stvar, onda kapa dole svim navijacima ce to dobro doci.

Jedno pitanje za raju koja bolje zna. Sta nam je s dresovima, ko ce nas oblacit, kako ce izgledati? Kad bismo to mogli znati?

Dokoljenko
Kontakt:

Post Postao/la Dokoljenko » 24 jun 2019, 15:52

Novi dresovi gore. Vracaju se pruge. ;)

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 24 jun 2019, 15:53

Dokoljenko je napisao/la:Novi dresovi gore. Vracaju se pruge. ;)
Kad da ocekujemo tu objavu?
Samo da ne bude fazon onih svijetlih prije godinu.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Dokoljenko
Kontakt:

Post Postao/la Dokoljenko » 24 jun 2019, 15:57

LjoZee je napisao/la:
Dokoljenko je napisao/la:Novi dresovi gore. Vracaju se pruge. ;)
Kad da ocekujemo tu objavu?
Samo da ne bude fazon onih svijetlih prije godinu.
Polako, gdje zuris, sve u svoje vrijeme. Sada treba raditi da se navijaci vrate na stadion, da zivimo za klub. Prestati sa svakom vrstom negative, protiv bilo koga. Sve su to nasi ljudi nasa raja, Zeljo je uvijek bio tema uz kafu, lijepa prica. Ove sezone pred sto godina kluba dici ljestvicu, zadati zadacu svima. Samo pozitiva.

Mi smo Željo, najveci klub u BiH!

UBIPITAR
Kontakt:

Post Postao/la UBIPITAR » 24 jun 2019, 16:00

Samo se Badzak prihvatio posla,zasukao predsjednik rukave a takav je i po prirodi.
Aferim
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....

onsarh
Kontakt:

Post Postao/la onsarh » 24 jun 2019, 16:06

Samo previše info. za danas, od dvije info. za žalbu, do krova i novih dresova, samo još boom transfer fali pa da izginemo svi :lol: :rol:

Kako se brzo lijepa atmosfera zna vratiti među raju, a bilo je vec vidljivo protiv Mladosti :bow:

Inace po ovom raspisanom javnom pozivu, da se zakljuciti da bi postavljanje krova moglo biti vec u septembru, raspisivanje javnog poziva je zadnja radnja, do pocetka jula skupljaju ponude, i neka im je dva mjeseca potrebno za papirologiju i izbor najboljeg ponudjaca, to bi trebalo biti otprilike to, tu negdje, ne znam sta bi vise moglo kociti postavljanje krova

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.