Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

Pitaristok
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la Pitaristok » 22 nov 2015, 13:22

solinas je napisao/la:
Pitaristok je napisao/la:meni žao manijaka, u kakvom im je stanju klub ovim su pokazali bruka i sramota jad i bjeda kuku vama manijaci šta vam rade, nisu u stanju očistiti 4 centa snijega a da privuku nekog sponzora, samo vam još budale dolaze na tribine,,,

Debelo kazniti oba kluba...
Cuj kaznit oba Kluba..
Haveru moj Stadion nije Slobodin.
Stadion je zasebna ustanova.
Jel treba crtat....
Da je slobodin bio bi spreman za utakmicu u 8 ujutro.
Pročitaj pravilnik...

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 22 nov 2015, 13:24

Normalno da imate vise trofeja i da ste uspjesniji klub, ono sam napisao jer ste glupe komentare ostavljali zbog odgode utakmice. Naglasio sam da ove sezone vecinom gledate u ledja, sto uopste nije neko kurcenje nego zanimljivost s obzirom da vas je eto pola reklo da bi Ahmetovic bio dobar za klupe u slucaju prodaje Benke.
Nad tobom sunce najljepše sja

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 22 nov 2015, 13:25

MCMXLVI je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:Igrala je i Sloboda protiv Drine na jednako losem terenu, nakon loseg vremena..
Uz duzno postovanje, nisu isti tereni bili! Daj ba pogledaj ovaj teren.
Bilo katastrofa, blato samo i loptu kada sutnes stane u blatu. Ili igrac kada uleti klizeri proleti par metara.. Samo sto nije bilo na TV :)

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 22 nov 2015, 13:26

I vi se nesto cudite, nisu se uopste ni trebala igrati ova 3. kola, tako da...

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 22 nov 2015, 13:29

NYKnicks Fan je napisao/la:I vi se nesto cudite, nisu se uopste ni trebala igrati ova 3. kola, tako da...
Nisu... Ili barem ovo su trebali odigrati u petak, ionako bila pauza, niko se ne bi bunio, sunce, vrijeme septembarsko... Ali ne retardi iz saveza nemaju osjećaj za to, a kako bi i imali kad to ima veze s fudbalom ko Mara s krivim qrcom...
Samo Saraj'vo.

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 22 nov 2015, 13:30

PitarBordo je napisao/la:
NYKnicks Fan je napisao/la:I vi se nesto cudite, nisu se uopste ni trebala igrati ova 3. kola, tako da...
Nisu... Ili barem ovo su trebali odigrati u petak, ionako bila pauza, niko se ne bi bunio, sunce, vrijeme septembarsko... Ali ne retardi iz saveza nemaju osjećaj za to, a kako bi i imali kad to ima veze s fudbalom ko Mara s krivim qrcom...
Pa komotno nismo ni trebali imati ovu reprezentativnu pauzu, koji ce nam qrac? Moglo se komotno odigrati sve...

Pitaristok
Kontakt:

Post Postao/la Pitaristok » 22 nov 2015, 13:31

PitarBordo je napisao/la:
onog dana kad je izbubljena utakmica sa ircima pametnjakovići u savezu su trebali odgoditi ova tri kola...

Shooter
Kontakt:

Post Postao/la Shooter » 22 nov 2015, 13:32

Kad treba rusiti restoran pored stadiona radi licnog interesa porane ranom zorom i uhvate covjeka na spavanju a kad treba cistiti snijeg nigdje nikoga.

Radnicka klasa 1921. :mrgreen: :tokralju:
Hvala majci Paši.
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.

Safet Susic - Pape!

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 22 nov 2015, 13:32

Realno prije 10 dana bila najava da ovaj vikend dolaze ovakve padavine..

uschtipak
Kontakt:

Post Postao/la uschtipak » 22 nov 2015, 13:34

Aaaaaaaaaaaaaaaj bruke i sramote. :urnebes:
LANET OLSUN!

Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 22 nov 2015, 13:38

I šta kažete sa skraćenjem lige dolazi napredak. A na manje od deset cm padavine se odgađaju utakmice. :urnebes:

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 22 nov 2015, 13:38

pinoglavi je napisao/la:Normalno da imate vise trofeja i da ste uspjesniji klub, ono sam napisao jer ste glupe komentare ostavljali zbog odgode utakmice. Naglasio sam da ove sezone vecinom gledate u ledja, sto uopste nije neko kurcenje nego zanimljivost s obzirom da vas je eto pola reklo da bi Ahmetovic bio dobar za klupe u slucaju prodaje Benke.
Ma dobro ima ih i koji misle tako, ali to nije generalan neki stav svih navijaca Sarajeva, po meni Zeba i Ahmetovic su za nasu ligu super igraci i nema ekipe u nasoj ligi u kojoj ne bi bili starteri.

Gifron
Kontakt:

Post Postao/la Gifron » 22 nov 2015, 13:40

U Tuzli je preko noci palo 20cm teskog mokrog snijega prije kojeg je padala ledena kisa. Zato je bilo nemoguce u roku od 4h ocistiti teren. Pogledaj slike sta je uradila grtalica sa terena, samo je pogorsala stvar. Treba lagano lopatama ocistiti, kako bi se donekle sacuvala trava ispod.
Jedan grad, jedna ljubav!

miki651
Kontakt:

Post Postao/la miki651 » 22 nov 2015, 13:41

haha izlazak malog bagerčiča u 8 ujutro i angažovanje desetak plaćenih radnika, zaatim njihov doručak i sv skupa košta za četiri ssata rada 800km.....i ako treba iskopali bi rupice za bilijar iza stativa ako gazda naredi. Niko u Tuzli nije zabranio nikome da očisti snijeg, J**+ se nekog ko je zadužen na papirima za to. Za želju i njihov teren isto.

X31987
Kontakt:

Post Postao/la X31987 » 22 nov 2015, 13:41

ma samo umjetna trava
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO !

Vedran Puljić ...

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 22 nov 2015, 13:44

Ja samo ne kontam sto smo mi imali reprezentativnu pauzu, isto ko da imamo reprezentativce u ligi...moglo se ovo igrat ima 7 dana
=\_1921_/=

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 22 nov 2015, 13:45

Gifron je napisao/la:U Tuzli je preko noci palo 20cm teskog mokrog snijega prije kojeg je padala ledena kisa. Zato je bilo nemoguce u roku od 4h ocistiti teren. Pogledaj slike sta je uradila grtalica sa terena, samo je pogorsala stvar. Treba lagano lopatama ocistiti, kako bi se donekle sacuvala trava ispod.
Čistile su se mnogo veće padavine, ako ćemo realno, a za 4 sata se to moglo očistiti, samo što bi čišćenje koštalo 2 milje u dnevnicama, doručkovima i čemu već ne. Da se ne lažemo... Ovo je propust u organizaciji i na Slobodi je da traži odgovornost onog ko je trebao da isporuči uslovan stadion.
Samo Saraj'vo.

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 22 nov 2015, 13:46

pinoglavi je napisao/la:Normalno da imate vise trofeja i da ste uspjesniji klub, ono sam napisao jer ste glupe komentare ostavljali zbog odgode utakmice. Naglasio sam da ove sezone vecinom gledate u ledja, sto uopste nije neko kurcenje nego zanimljivost s obzirom da vas je eto pola reklo da bi Ahmetovic bio dobar za klupe u slucaju prodaje Benke.
Tvoj klub kao i ljubav radnicka nisu mogli ocistiti snijeg od 4 cm, znaci nesposobni i sta ti imam dalje pricati? Ahmetovic je Okay igrac, ali po meni nista posebno. Piric, Ordagic i Zeba bi kod nas bili u pocetnom sastavu, ostali cisti prosjek.

@tuzlak, pogledao na yt i upravu si. Abd ispadaju iz lige.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 22 nov 2015, 13:46

#prayforlesinari
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 22 nov 2015, 13:49

Ako je u Sarajevu palo 4cm snijega ne znaci da je u cijeloj nasoj BiH tako, vjerovao ili ne.
Ali opet nisu ogromne padavine tako da se moralo ocistiti, uostalom najavljen je snijeg, i da nije najavljen kraj je jbnog novembra.
Nad tobom sunce najljepše sja

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []