FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Evo i Rodin se oprasta od nas. Postavio na IG sliku nekog poklona za klub, neka rucno radjena slika koliko sam skont’o. Sretno momak i hvala za obestecenje, nisi Maldini ali sam te gotivio zbog golova. 
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
@cevap
Mozes li odraditi nesto u fazonu onih dresova protiv Videotona. Tamno plavi dresovi, bijele vodoravne pruge.
https://www.klix.ba/sport/nogomet/zelji ... /150131059
Evo tu na slici ima kako su izgledali orginalno na Mehmedu Bazdarevicu.
Mislim da je ova tamno plava boja radnika.
Mozes li odraditi nesto u fazonu onih dresova protiv Videotona. Tamno plavi dresovi, bijele vodoravne pruge.
https://www.klix.ba/sport/nogomet/zelji ... /150131059
Evo tu na slici ima kako su izgledali orginalno na Mehmedu Bazdarevicu.
Mislim da je ova tamno plava boja radnika.
Cuva Bog Zelju svog!
Puno sreće u nastavku karijere, do Serije A aBd 
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Dokoljenko je napisao/la:Dado najspremniji i sa najvecim voljnim momentom. Valja ga izbaciti iz sastava.kerimatomic1921 je napisao/la:Hajdar razbijac, Bojo centralni, Rama desetka. Sexy

Ode Bakrac ovdje u Crnu Goru
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Sretno Rodinu u nastavku karijere, bio je fin momak nije pravio probleme, dao koliko je mogao i to je to. Sve najbolje i da doguras sto dalje. 
Cuva Bog Zelju svog!
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Ma ne zna Dado
Ma
Moze i: Bojo, Dado, Ramovic... sexy
Ma
Moze i: Bojo, Dado, Ramovic... sexy
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
MomačkiLjoZee je napisao/la:
Cuvaj se i neka je sa srecom.
Za godinu dana preko Želje i odlicnih igara do Serije B.
Slava rodu, slava Svarogu, Slava Perunu, SLAVA SLAVENSKOM RODU !
Bojo je u ovim trenucima na putu za Sarajevo, a uskoro će biti predstavljen kao novi fudbaler Željezničara, saznaju ****. Prema saznanjima našeg portala Bojo će sa Plavima potpisati dvogodišnji ugovor, a novim saigračima će se priključiti sutra u Livnu gdje se Željo nalazi na pripremama.
Željezničar,Los Angeles Lakers,Mamba 8,24 Arsenal
Šta kažete na ove dresove?

- BosniaBoston
- Kontakt:
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Evo nekih štopera Miloš Nikolić (Zvijezda 09),Slavko Brekalo (Tuzla City),Mirza Mujčić (Olimpija) i krilo Ab.Mujagić (Zrinjski)

2010
Zadnja izmjena: LjoZee, dana/u 26 jun 2019, 16:57, ukupno mijenjano 2 puta.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
On baš odmalena i za sva vremena, ne može nam prodavati pričeLjoZee je napisao/la:
2010
Tada je imao 12.godina
Slava rodu, slava Svarogu, Slava Perunu, SLAVA SLAVENSKOM RODU !
Jel Bojo onaj mali sa onog legendarnog klipa iz Sirokog 
- kolezeljovac
- Kontakt:
Javi mi se ako imas insta.... Za ono...Dokoljenko je napisao/la:@Barbarez je Željo!
Idemo Manijaci jako, svi kao jedan!
Mi smo Željini Željo je naš!
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Evo nece vise repka na Grbavici igrat

Al kad se sjetim price za Kostica. Nasi pravnici rade na tome da Kostic bude u klubu sto prije.
Zamalo covjek zbog pravnika ne zavrsi karijeru,

Zamalo covjek zbog pravnika ne zavrsi karijeru,
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
Trenutno korisnika/ca: Hrasno15, rimljanin90 i 39 gostiju.