Subic je otajShex79 je napisao/la:Dovodjenjem Boje i obestecenjem za njega, dokaz da se para ima. Iako nam svi pokusavaju podmetnuti da se nema i slicno. Kao sto rekoh neki dan, plate su redovne i boga mi fine za nase uslove bas. A stize nam ovo koji dan jos jedan lijevonogi igrac
pokriva komplet lijevu stranu, i krilo i beka
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar
- kolezeljovac
- Kontakt:
Mjk mi samo da mi se ozeniti... Pa da idem u dresu babo, zena stavi mama... A kcerkica stavi Emina
Sve sto trebam u zivotu...
Sve sto trebam u zivotu...
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Jeli ovo sigurno ili je u rangu "može da bude a i ne mora"Neymar11 je napisao/la:Subic je otajShex79 je napisao/la:Dovodjenjem Boje i obestecenjem za njega, dokaz da se para ima. Iako nam svi pokusavaju podmetnuti da se nema i slicno. Kao sto rekoh neki dan, plate su redovne i boga mi fine za nase uslove bas. A stize nam ovo koji dan jos jedan lijevonogi igrac
![]()
uz njega jos bi mogla dvojica doci
Slava rodu, slava Svarogu, Slava Perunu, SLAVA SLAVENSKOM RODU !
- Dokoljenko
- Kontakt:
ARISE CHAMPION!
Mi smo Željini, Željo je naš!
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
To su elegant debili kolektivnoHongKong je napisao/la:Evo sad je problem sto smo poceli dovoditi igrace, propadamoJucer propadali jer nemamo para da dovedemo igrace.
Ma **** savez oni su **** obicni.
Jedva cekam prvu tekmu, sigurno ce dolina biti puna, atmosfera kao nekad, a u takvim uslovima ne mozemo izgubiti. Dovodimo momke koji znaju sta znaci ovaj klub, bez nekih laznih booomova i ojebina koje dodju da uzmu lovu i ispale se.
Onda ga savez moze samo duvati, nema vise zajebancije s klubom radi neke pomoci.
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
Ti bi stvarno trebao da prestanes pratit druge forume, stalno spominjes osobe koje nisu prijavljene ovdje. Imas neki kompleks ili?Bezideja je napisao/la:To su elegant debili kolektivnoHongKong je napisao/la:Evo sad je problem sto smo poceli dovoditi igrace, propadamoJucer propadali jer nemamo para da dovedemo igrace.
Ma **** savez oni su **** obicni.
Jedva cekam prvu tekmu, sigurno ce dolina biti puna, atmosfera kao nekad, a u takvim uslovima ne mozemo izgubiti. Dovodimo momke koji znaju sta znaci ovaj klub, bez nekih laznih booomova i ojebina koje dodju da uzmu lovu i ispale se.
Onda ga savez moze samo duvati, nema vise zajebancije s klubom radi neke pomoci.![]()
Neymar11 je napisao/la:Subic je otajShex79 je napisao/la:Dovodjenjem Boje i obestecenjem za njega, dokaz da se para ima. Iako nam svi pokusavaju podmetnuti da se nema i slicno. Kao sto rekoh neki dan, plate su redovne i boga mi fine za nase uslove bas. A stize nam ovo koji dan jos jedan lijevonogi igrac
![]()
uz njega jos bi mogla dvojica doci
More bit bidne a i ne mora
Dokle je Bojo? jeli došao? veceras predstavljanje? zna li se sta za Subasica?
Slava rodu, slava Svarogu, Slava Perunu, SLAVA SLAVENSKOM RODU !
Barbarez 
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Raja beton smo , vjeruj te.Uvjerit ce te se brzo.Dokoljenko , svaka ti cast .To je podrska Zelji i Amaru. Nek crknu dusmani. Zajedno do titula.Bit ce Zeljo opet sampion.
Dokoljenko volimo te..... A dresoviii a stoperrr jao jao
Željezničar za život cijeli!
Zasto ste pustili zilica ljudi? Ako je bio medzu boljim u juniorima zasto mu nevdati sansu...je li decko profesionalni body builder ili?
-
glavniurednik
- Kontakt:
sutra potpisujeonsarh je napisao/la:Dokle je Bojo? jeli došao? veceras predstavljanje? zna li se sta za Subasica?
Mladost je objavila na svojoj stranici tako da je to gotova stvar. Cim ce on sutra za Livno i potpisat ce sutra aBd.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
-
Transfer1312
- Kontakt:
Neka stranica artinfo objavila slike predstavljanja k potpisa ima na profilu njegovom... 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 20 gostiju.