FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Pun grad nekih windfakera, treba urediti fan shop i otvoriti jedan na nekom atraktivnijem mjestu. Moglo bi se para uzeti. Eto prijedlog od mene, pa neko kaze da nisam konstruktivan.
Cuva Bog Zelju svog!
Ne znam na koga mi vise lici. Na Tomu Kruza ili na Pedra iz Celzija. 
Cuva Bog Zelju svog!
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Dobro si, ja bi da se shop u ferhadiji otvori. 15,20 kvadrata i ozezi. Samo akcije i samo snizenja.
@ljoze, odakle ti slike vec? Svaka cast
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Ja slik’o 
Ima na ovoj nekoj stranici sto rece momak iznad, ali ne pise na koliko samo da potpisao i ove slike.
Ima na ovoj nekoj stranici sto rece momak iznad, ali ne pise na koliko samo da potpisao i ove slike.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Drago mi je da se dovode ovi talentovani omladinci iz manjih klubova i iz nižih liga, sa njima u suštini ne možeš biti donji, ako fulaš nikom ništa, a ako pogodiš onda si baš pogodio u svakom smislu.
Sad svi čekamo tog stopera
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
-
Transfer1312
- Kontakt:
Generalno si upravu. Ali nemoj zaboraviti naknade za treniranje , nekada nisu bas mali iznosi u pitanju.Raonffa je napisao/la:Drago mi je da se dovode ovi talentovani omladinci iz manjih klubova i iz nižih liga, sa njima u suštini ne možeš biti donji, ako fulaš nikom ništa, a ako pogodiš onda si baš pogodio u svakom smislu.
Gosp.Begicu . Pilav i ostali strucnjaci bit ce nemirnih snova ovaj vikend . Ponedjeljak prvi radni dan u iducoj sedmici i ovdje i u Strasburu.Suocenje sa samim sobom i brutalnom Evropskom istinom-Karma je ****. Mozda vam Bijeljina i B.Luka iskoci na nos . Farise lutko Zeljina.
Ma dobro al' u globalu nemaš šta izgubiti.Transfer1312 je napisao/la:Generalno si upravu. Ali nemoj zaboraviti naknade za treniranje , nekada nisu bas mali iznosi u pitanju.Raonffa je napisao/la:Drago mi je da se dovode ovi talentovani omladinci iz manjih klubova i iz nižih liga, sa njima u suštini ne možeš biti donji, ako fulaš nikom ništa, a ako pogodiš onda si baš pogodio u svakom smislu.
Doduše za ovog Boju se izvalila fina svota novca, čak možda i najveći ulazni transfer Želje u historiji? Ipak 120k za igrača i za naše uslove nije mala svota novca.
Al' u svom postu sam prije svega mislio na ove omladince tipa Mehić, Subašić i ostali.
Odakle je ovaj mali Ilić došao, nisam upratio, je l' stoper on?
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Iz juniora Partizana koliko skontah
Meni to bas puno izgleda 120 milja, a da ga vezes ugovorom samo dvije godine?
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
iguita je napisao/la:Gosp.Begicu . Pilav i ostali strucnjaci bit ce nemirnih snova ovaj vikend . Ponedjeljak prvi radni dan u iducoj sedmici i ovdje i u Strasburu.Suocenje sa samim sobom i brutalnom Evropskom istinom-Karma je ****. Mozda vam Bijeljina i B.Luka iskoci na nos . Farise lutko Zeljina.
-
glavniurednik
- Kontakt:
2 god rekoseLjoZee je napisao/la:Ja slik’o
LjoZee je napisao/la:Iz juniora Partizana koliko skontah
Vec je bio prijedlog ali ne isplati se nikako.kerimatomic1921 je napisao/la:Dobro si, ja bi da se shop u ferhadiji otvori. 15,20 kvadrata i ozezi. Samo akcije i samo snizenja.
23
Nogirajteee Graovca, treba nam stoper

Admir74 je napisao/la:iguita je napisao/la:Gosp.Begicu . Pilav i ostali strucnjaci bit ce nemirnih snova ovaj vikend . Ponedjeljak prvi radni dan u iducoj sedmici i ovdje i u Strasburu.Suocenje sa samim sobom i brutalnom Evropskom istinom-Karma je ****. Mozda vam Bijeljina i B.Luka iskoci na nos . Farise lutko Zeljina.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
ovaaacOsim13 je napisao/la:Graaaa....
Tišu mišu..LjoZee je napisao/la:ovaaacOsim13 je napisao/la:Graaaa....
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Ma bilo bi previse....LjoZee je napisao/la:ovaaacOsim13 je napisao/la:Graaaa....
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
Trenutno korisnika/ca: Ferroviere1987, Hrasno15, Lekqqq1921, Zeljoo1921 i 56 gostiju.