FC Barcelona
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Re: FC Barcelona
Romeu ne smije zaigrati više nijednu utakmicu do kraja sezone pa makar igrali sa 10 igrača svaku.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Yamal je crko 20 minuta prije kraja, Cubarsi je isto imao par amaterskih reakcija, ali sve u svemu, odlične partije za godine i iskustvo koje imaju.
Gundogdan doktorska partija
Napunit će nas po Cancellovoj strani svaka ozbiljna ekipa ako bude ovako igrao
Gundogdan doktorska partija
Napunit će nas po Cancellovoj strani svaka ozbiljna ekipa ako bude ovako igrao
Zadnja izmjena: Jabroni, dana/u 12 mar 2024, 22:55, ukupno mijenjano 1 put.
Jednostavno, Romeu je mongoloid koji ne zeli da koristi mozak, a igra na poziciji gdje se mora najvise koristiti taj organ.
Sta Xavi nabija tamo okolo, pa on ga je uveo u igru, nisam ja. Bolje igrati bez igraca nego dabje Romeu na terenu
⚽FK Garaže⚽
Vala mora bit neko u Barsi B da je dobar na zadnjem veznom. Ovaj Romeu je kriminalan
Bojim se nije imao drugog izbora na klupi.
Danac je vec imao karton i bio je na ivici drugog kad su ovi navalili po izjednacenje. Xavi se okrene prema klupi, kad tamo sjede neka djeca, nigdje veznjaka osim Romeua.
Sta da radi ? Mislis da je njemu drago sto ga je morao ubaciti

Zadnja izmjena: let3, dana/u 12 mar 2024, 23:00, ukupno mijenjano 1 put.
Yamal, Cubarsi, Kounde i Gundogan perfektni. Araujo i Ter Stegen standardni kako se od njih i očekuje. Ostali solidni, osim Raphinhe glupana i teškog odrona Romeua.
Kako je dobro vidjeti te opet
staviti ruke na tvoja ramena
kao nekad poljubi me njezno
za ona dobra, dobra
dobra stara vremena

Kako je dobro vidjeti te opet
staviti ruke na tvoja ramena
kao nekad poljubi me njezno
za ona dobra, dobra
dobra stara vremena

League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Razočarao me Romeu. On baš jeste inteligentan igrač sa dobrom pas igrom, ali očito nije za velike klubove.
Dobra utakmica večeras, nije bila uspavanka kao inače

Kazem vam ja osvajamo ligu prvaka
Romeu daje gol u finalu za titulu
U cetvrtfinalu malo arece u zrijebu i opet odemo dalje,i pored nase kilave igre u nekim dionicama utakmica opet se moze daleko,ako dobijemo reala,atletico il inter,arsenal il porto il dortmund il psv sve se to moze proci,i bajern isto,kvalitet fudbala je drasticno pao
Romeu daje gol u finalu za titulu
U cetvrtfinalu malo arece u zrijebu i opet odemo dalje,i pored nase kilave igre u nekim dionicama utakmica opet se moze daleko,ako dobijemo reala,atletico il inter,arsenal il porto il dortmund il psv sve se to moze proci,i bajern isto,kvalitet fudbala je drasticno pao
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Zbog ovakvih ispada bi rado vidio ledja Xaviju na kraju sezone. On i njegov Romeu. Lik im iskreirao 2 čiste šanss. Koji ga qrac ubacivas kad vidiš, da je krampa zesca. Mogao nas je taj potez Xavija kostati prolaza, da je kontra nas bila jaca ekipa od Napolija.
Romeu je uveden jer je Danac imao žuti karton a već je počeo padati koncentracijom i griješiti u pasovima.
Evo Nico Gonzalez dobro odigrao na Emiratima.
Evo Nico Gonzalez dobro odigrao na Emiratima.
- jasonstatham
- Kontakt:
Ajmo nevjerne tome ovdje, posipanje pepelom...
Znate ko ste, vi i vaše pesimističke prognoze.
Uzmemo li u obzir da nemamo 5 standardnih igrača, odlična timska igra.
Osim netaktičnog Raphinhe i katalonskog seljačića Romeua.
Što neko gore reče, zar nema neko dijete iz B tima koji igra def. veznog, bilo ko? I taj bilo ko, onakav pas za Kvara ne bi odigrao. Strašan debil.
Ali idemo dalje, prošlo se. Ako nas kuglice pripaze, može biti svašta.
Znate ko ste, vi i vaše pesimističke prognoze.
Uzmemo li u obzir da nemamo 5 standardnih igrača, odlična timska igra.
Osim netaktičnog Raphinhe i katalonskog seljačića Romeua.
Što neko gore reče, zar nema neko dijete iz B tima koji igra def. veznog, bilo ko? I taj bilo ko, onakav pas za Kvara ne bi odigrao. Strašan debil.
Ali idemo dalje, prošlo se. Ako nas kuglice pripaze, može biti svašta.
Prefiero estar en la tumba en Colombia que en una celda de la cárcel en Estados Unidos.
Neka se prošlo dalje. Meni je nevjerovatno da neko navija da mu tim ispadne iz lige prvaka. Realno jesi autsajder ali opet ima li sta ljepše od lige prvaka u proljeće? Liga je svakako ispušena, što ne bi pokušali nesto u Evropi. Neka Yamal i ostala djeca steknu iskustvo. Evo Arsenala. Dobro igraju u EPL a Porta ne mogu dobiti.
Sto se tice DM-ova iz Lamasije, ima Marc Bernal. O njemu se odavno pise da je neko ko je sljedeci na redu da dobije sansu. Zasto to jos uvijek nije bio slucaj tesko je reci.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Cubarsi, Yamal i Gundo najbolji bili
Dva malodobnika, jedan od 17, drugi od 16 godina u prvih 11 osmine finala LP
plus i Fermin koji isto tako je do juce igrao u mladom timu.
Prosle sezone je Xavi isforsirao Gavija i Baldea, a ove Yamala, Gubarsia i Fermina. Stvorio je 5 prvotimaca pakticno. To nece uraditi niti jedan drugi trener koji dođe u Barcu. Forsirao je i Guaia, Forta i jos neke.
Cetvrtfinale nakon 3 sezone, opet pod vodstvom toliko osporavanog Xavija.

Dva malodobnika, jedan od 17, drugi od 16 godina u prvih 11 osmine finala LP

Prosle sezone je Xavi isforsirao Gavija i Baldea, a ove Yamala, Gubarsia i Fermina. Stvorio je 5 prvotimaca pakticno. To nece uraditi niti jedan drugi trener koji dođe u Barcu. Forsirao je i Guaia, Forta i jos neke.
Cetvrtfinale nakon 3 sezone, opet pod vodstvom toliko osporavanog Xavija.
Zadnja izmjena: let3, dana/u 13 mar 2024, 00:03, ukupno mijenjano 1 put.
- muharemovicdzelo
- Kontakt:
Roque opet ništa. I kad igra, bude na krilu. Kako i zbog čega?
Neko spomenu Nicu, ni danas mi nije jasno zbog čega su ga prodali, nije neka igračina, ali je puno bolja opcija i od Roberta i od Romeua.
Pobjeda jako bitna, ne očekujem ništa specijalno do kraja, ali neću se buniti da me demantuju. 15M je uračunato u proračun, da smo ispali, morali bi u klubu pronaći pare sa strane da popune tu rupu u budgetu. Valjalo bi da Inter sutra dobije Atletica, značilo bi nam oko SKP iako nama treba pobjeda i u narednoj rundi (bar jedna).
Gündo je jako inteligentan igrač. Drago mi je što je dio Barcelone. Slobodno ga mogu spomenuti u klasu sa legendama kluba čije su lopte isto imale oči. Pau je isto fascinantan, odličan pregled igre, odlične duge lopte, skok isto jako dobar. Velika je karijera pred njim. Fermin solidan, pomislim da često i pregori zbog pretjerane želje. Yamala ne treba komentarisati, svijetla budućnost je pred njim.
Brine me Cancelo, naprijed je odličan ali je u odbrani baš šupalj i to baš. Veliki broj napada je išao preko te strane i baš je imao problema. To je ujedno i razlog što je napustio City i Bayern.
Kako sam mogao pročitati taj Bernal je baš jak na nogama. Vidim da je visok, 188 ili 191, jedan je Busi, ali nadamo se da će bar biti upola kao on. Ima dobar pas i fin pregled igre. Još tu ima finih igrača Faye, Prim, Unai, Noah, pored spomenutog Forta, Guiua i Paua.
Da li je neko upratio napadač B ekipe? 15 pogodaka, 22 godine, nije neko mjerilo, treća je liga, ali skoro je Guruzeta u Bilbau igrao u trećoj ligi, pa je sad vodeći strijelac u ekipi.
Sigurno nas očekuje poslastica u narednom krugu, idealan bi bio Dortmund (ukoliko sutra dobiju). Kako god, treba se boriti, lijepo je vidjeti da smo tu nakon tri, četiri, pet godina, koliko je prošlo, ne sjećam se ni sam.
Neko spomenu Nicu, ni danas mi nije jasno zbog čega su ga prodali, nije neka igračina, ali je puno bolja opcija i od Roberta i od Romeua.
Pobjeda jako bitna, ne očekujem ništa specijalno do kraja, ali neću se buniti da me demantuju. 15M je uračunato u proračun, da smo ispali, morali bi u klubu pronaći pare sa strane da popune tu rupu u budgetu. Valjalo bi da Inter sutra dobije Atletica, značilo bi nam oko SKP iako nama treba pobjeda i u narednoj rundi (bar jedna).
Gündo je jako inteligentan igrač. Drago mi je što je dio Barcelone. Slobodno ga mogu spomenuti u klasu sa legendama kluba čije su lopte isto imale oči. Pau je isto fascinantan, odličan pregled igre, odlične duge lopte, skok isto jako dobar. Velika je karijera pred njim. Fermin solidan, pomislim da često i pregori zbog pretjerane želje. Yamala ne treba komentarisati, svijetla budućnost je pred njim.
Brine me Cancelo, naprijed je odličan ali je u odbrani baš šupalj i to baš. Veliki broj napada je išao preko te strane i baš je imao problema. To je ujedno i razlog što je napustio City i Bayern.
Kako sam mogao pročitati taj Bernal je baš jak na nogama. Vidim da je visok, 188 ili 191, jedan je Busi, ali nadamo se da će bar biti upola kao on. Ima dobar pas i fin pregled igre. Još tu ima finih igrača Faye, Prim, Unai, Noah, pored spomenutog Forta, Guiua i Paua.
Da li je neko upratio napadač B ekipe? 15 pogodaka, 22 godine, nije neko mjerilo, treća je liga, ali skoro je Guruzeta u Bilbau igrao u trećoj ligi, pa je sad vodeći strijelac u ekipi.
Sigurno nas očekuje poslastica u narednom krugu, idealan bi bio Dortmund (ukoliko sutra dobiju). Kako god, treba se boriti, lijepo je vidjeti da smo tu nakon tri, četiri, pet godina, koliko je prošlo, ne sjećam se ni sam.
Onaj ko ne može da trči, taj ne može ni da igra.
- muharemovicdzelo
- Kontakt:
Skidam kapu treneru što se tiče omladinaca. Samo pitanje je da li bi ih bilo toliko da nije situacije sa financijama? Neću da osporim to što je učinio ali situacija mu je mnogo pomogla da bude tako.
Red je bio da nakon serije crnjaka, obori i jedan dobar rekord. 1/4 nakon četiri godine.
Red je bio da nakon serije crnjaka, obori i jedan dobar rekord. 1/4 nakon četiri godine.
Onaj ko ne može da trči, taj ne može ni da igra.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.