Serie A - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Denno
Kontakt:

Re: Serie A

Post Postao/la Denno » 25 nov 2014, 21:59

10DelPiero je napisao/la:Ma gleda se gol razlika zato sto su u pitanju 3 ekipe sa istim brojem bodova znaci bilo koji remi te vodi dalje :thumbup:

ako City veceras izgubi mislim da se prolazi i sa porazom do 2 razlike.
Pa da, onda mozemo i izgubiti i do 2 razlike, al mora i CSKA izgubiti u Minhenu, zato kazem vjerujem da sa 0-0 idemo dalje, to je nekako sigurnije, a i vise Italian style :D
embrace the chaos

Carli
Kontakt:

Post Postao/la Carli » 25 nov 2014, 22:39

Šteta za Romu. Trebali su uzet'.
Allegri je gospodin!

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 25 nov 2014, 23:56

Sad gledam ovaj PSG pa ljudi su sve što valja pokupovali u Serie A :facepalm:

T.Silva,Ibra,Lavezzi,Cavani,Marquinhos,Verrati,Pastore,Sirigu itd itd.. čovječe kolko bi liga bila bogatija da su oni ostali u Italiji :nedam:
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 26 nov 2014, 23:59

IlPrincipe je napisao/la:Sad gledam ovaj PSG pa ljudi su sve što valja pokupovali u Serie A :facepalm:

T.Silva,Ibra,Lavezzi,Cavani,Marquinhos,Verrati,Pastore,Sirigu itd itd.. čovječe kolko bi liga bila bogatija da su oni ostali u Italiji :nedam:
Dobro si to primijetio :o

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 27 nov 2014, 01:00

pa kad je najlakse odatle dovest igraca, a tad je jos uvijek bilo solidnih prospekata..jer osim Juventusa u ligi nemas tima koji je u stanju zadrzati igraca i odbiti ponude naftasa..vidjet cemo dokle ce i Juve biti u stanju da odolijeva.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 27 nov 2014, 13:57

Javier je počasni gost Maldinija na Braun eventu za A.C Milan fondaciju. Držali su govor pred 500 djece šta ja znam, uglavnom :salut:

slika
slika
slika
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

AgentttB
Kontakt:

Post Postao/la AgentttB » 27 nov 2014, 13:58

Ne odlijeva ni Juve toliko, koliko u stvarnosti i nema konkretne ponude.Jedino što vrijedi u Juventusu(u očima najbogatijih) su Vidal i Pogba.Čisto sumanjam da će neko davati pare za Kjelinija,matorog Pirla, Buffona ili Teveza.Ne želim nikoga provocirati ali ako budu stizale kakve ponude, one konkretne to će biti za Pogbu i Vidala.Eh sad,malo na ruku Juventusu ide i ova situacija sa FFP,jer oni najbogatiji i najluđi po tom pitanju PSG i City su pod tom kaznom. :mrgreen: Ali da nisu, vjerovatno bi već pristigle ponude od 70-ak miliona eura za Pogbu.A čisto sumnjam da bi to čelnici Juventusa odbili.

Ko bi rek'o da će ipak biti neke koristi od FFP-a. :tokralju:
@francobaresi

-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.

Carli
Kontakt:

Post Postao/la Carli » 27 nov 2014, 13:59

AgentttB je napisao/la:Ne odlijeva ni Juve toliko, koliko u stvarnosti i nema konkretne ponude.Jedino što vrijedi u Juventusu(u očima najbogatijih) su Vidal i Pogba.Čisto sumanjam da će neko davati pare za Kjelinija,matorog Pirla, Buffona ili Teveza.Ne želim nikoga provocirati ali ako budu stizale kakve ponude, one konkretne to će biti za Pogbu i Vidala.Eh sad,malo na ruku Juventusu ide i ova situacija sa FFP,jer oni najbogatiji i najluđi po tom pitanju PSG i City su pod tom kaznom. :mrgreen: Ali da nisu, vjerovatno bi već pristigle ponude od 70-ak miliona eura za Pogbu.A čisto sumnjam da bi to čelnici Juventusa odbili.

Pa odbili ponude za Pogbu i Vidala, na ljeto ba :facepalm:
Allegri je gospodin!

MrMuscle
Kontakt:

Post Postao/la MrMuscle » 27 nov 2014, 16:18

Fazon sto Juve ima kapacitet da te nemoralne ponude odbija.... Ko od sale :cool: A drugi nemaju....
I odbijati ce do onog trena dok sami igraci ne budu zeljeli otici... A oni znamo da ne zele... Jer ne bi potpisivali nove ugovore za znatno manje pare od onih sto mogu dobiti od naftasko-oligarhskih klubova....
I zato tjesite se i u buducnosti da igrace Juvea nece niko, a oni ce u medjuvremenu da osvajaju titule sa dvocifrenim brojem bodova u razlici u odnosu na drugog... Jer niko nece te igrace :cool:
Jer cinjenica je da Juve nije minoran i trenutno nebitan klub kao Milan, Roma ili Inter da igraci iz istog bjeze bez obzira....
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO

Budi dio ŽELJE, budi Željovac...

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 27 nov 2014, 16:42

covjek napise sasvim normalan inrealan tekst a tibse odmah uspalio ko da ti ranu dira, odmah mislis provokacija pa da onda ti na vrijeme nazoves ostale klubove ne bitnim dok se juve treba svrstati u kategoriju svetinje. grijesis momcino od pocetka tvog oosto i nemam ti namjeru objasnjavati zasto, samo cu ti reci da milan finansijski veoma dobro stoji nensamo u seriji a vec i sire, a tu normalno podrazumijevam i dugovanja pojedinih klubova, druga je stvar sto matorci vise ne daju ogromne pare za pojacanja. a cekaj malo cim dodje zvanicna ponuda za pomenute igrace juventusa a koja je veca od cca 50-ak miliona mislis da ce je tek tako odbiti, moje misljenje je suprotno, daj bogdom da grijesim ali tako je kako je. italija je u kur.u i treba dugo vremena da se izvuce, a tu pricu kako neki igraci vole juve, milan,inter pa nece da idu okaci macku o rep, volio je i boateng pa ode, volio je i silva pa ode, bezbroj je tih primjera.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

arminz
Kontakt:

Post Postao/la arminz » 27 nov 2014, 16:56

Juventusovi navijaci su toliko arogantni da se uvijek pokajem sto dodjem na ovu temu
We all have a past. We have ours and we're proud of it.

MrMuscle
Kontakt:

Post Postao/la MrMuscle » 27 nov 2014, 17:00

Ne mi smo samo prebrutalno iskreni... i istini realno gledamo u oci.. Nismo Real ili Bayern, al nismo ni losi kao Milan i Inter.... :zviz:
I sta sam fulao kad sam da napisao da su trenutno Milan i Inter inferiorni i nebitni klubovi.... Cekam objasnjenje.... Trenutno klubovi na nivou Sampe, Napolia, Lazia i sl. ekipa...
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO

Budi dio ŽELJE, budi Željovac...

Carli
Kontakt:

Post Postao/la Carli » 27 nov 2014, 17:10

Koliko vam covjek mora ponavljati da smo vec odbili ponude a ovaj tip iznad ne j e b e nego samo ponavlja. Ljudino, kakoe?

Sa mooooog!
Allegri je gospodin!

Sissoko
Kontakt:

Post Postao/la Sissoko » 27 nov 2014, 18:03

AgentttB je napisao/la:Ne odlijeva ni Juve toliko, koliko u stvarnosti i nema konkretne ponude.Jedino što vrijedi u Juventusu(u očima najbogatijih) su Vidal i Pogba.Čisto sumanjam da će neko davati pare za Kjelinija,matorog Pirla, Buffona ili Teveza.Ne želim nikoga provocirati ali ako budu stizale kakve ponude, one konkretne to će biti za Pogbu i Vidala.Eh sad,malo na ruku Juventusu ide i ova situacija sa FFP,jer oni najbogatiji i najluđi po tom pitanju PSG i City su pod tom kaznom. :mrgreen: Ali da nisu, vjerovatno bi već pristigle ponude od 70-ak miliona eura za Pogbu.A čisto sumnjam da bi to čelnici Juventusa odbili.

Ponude su stigle za više igraca, ne samo za ta dva kralja sredine terena.
Druga je stvar, sto vi zelite da je drugacije kako bi se utjesili.
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter

"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"

LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017

Juventino1995
Kontakt:

Post Postao/la Juventino1995 » 27 nov 2014, 18:10

Cuj ovog da objesimo macku to da neki igrac voli klub i da zbog toga prihvata manja primanja od nekog drugog.Pa to su upravo pokazali igraci Juventusa kad su ostali u B,a neki od njih su i sad u Juventusu.Nisu oni imali ponuda aa?
Bufon odbijo 10 miliona godisnje a znamo koliko u Juventusu prima.
Koliko je samo ponuda odbijeno za Marchisia i Chiela onih sezona kad smo bili 7 na tabeli.Sad vise niko ne salje ponudu jer zna da nece iz Juventusa.
I nemojte vise bgt pricat da nisu stizale ponude za Vidala i Pogbu,iz Juventusa non stop izjavljivali da imaju ponude ali da nece prihvatit sve dok igraci ne izraze zelju za transferom
36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
VFC1922

Beppe
Kontakt:

Post Postao/la Beppe » 27 nov 2014, 18:26

arminz je napisao/la:Juventusovi navijaci su toliko arogantni da se uvijek pokajem sto dodjem na ovu temu
Bash majke mi. :) Pojedini kao da su igrali za Juve, koliko su im ga puna usta. :) Treba sacuvati ove suplje za zimskog da se ima.
Amar Osim selektor BiH

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 27 nov 2014, 18:37

bianconeros je napisao/la:Gdje prika chinaglia :mrgreen:
evo me druže, pozlilo mi za vrijeme tekme protiv Juvea, pa u bolnici završio, danas izašao :D sreća pa ga nije Morata od €20 mln zabio, inače bih umro :urnebes:

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 27 nov 2014, 20:25

MrMuscle je napisao/la:Ne mi smo samo prebrutalno iskreni... i istini realno gledamo u oci.. Nismo Real ili Bayern, al nismo ni losi kao Milan i Inter.... :zviz:
I sta sam fulao kad sam da napisao da su trenutno Milan i Inter inferiorni i nebitni klubovi.... Cekam objasnjenje.... Trenutno klubovi na nivou Sampe, Napolia, Lazia i sl. ekipa...
da se razumijemo, ja nisam ni rekao da ste losi kao Milan ili Inter, ali isto nisam ni rekao da ste kao real, barca, bayern. Vec mi je u oci upalo ovo nebitni klubovi, ako je tako onda ne trebamo ni mi niti inter niti lazio, roma, sampdoria i ostatak niti igrati u seriji a jer smo nebitni, trebao bi tu sudjelovati samo juve, o tome je bilo i polemike prilikom meca sa romom, neka vasa liga gdje bi bili sami, to bi vama pasalo :cool:

nista vala. vrijeme ce pokazati ko je bio u pravu, a onda ce pojedini ovdje da usute jednom za sva vremena nadam se.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

Denno
Kontakt:

Post Postao/la Denno » 27 nov 2014, 20:58

Al iskreno jesu Juve i Roma daleko iznad ostalih u Calciu u ovom trenutku.
embrace the chaos

Sissoko
Kontakt:

Post Postao/la Sissoko » 27 nov 2014, 21:08

Denno je napisao/la:Al iskreno jesu Juve i Roma daleko iznad ostalih u Calciu u ovom trenutku.
Zašto si toliko arogantan? :silent:
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter

"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"

LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017

Zaključano

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: muxa i 7 gostiju.