Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Re: Chat
Osama nije mrtav,bar ja tako mislim.Sad pričam sa starim i kaže "zašto bi to objavljivali toliko,nemaju razloga",da zaista nije mrtav.Ja i dalje mislim da nije.Ona fotografija je montaža,to je dokazano.
You'll never walk alone.
-
Jimmy from the hood
- Kontakt:
Mrtav je on od 2001 godine samo im odgovara situacija da to sada objave. Vjeruj miVolimLiverpool je napisao/la:Osama nije mrtav,bar ja tako mislim.Sad pričam sa starim i kaže "zašto bi to objavljivali toliko,nemaju razloga",da zaista nije mrtav.Ja i dalje mislim da nije.Ona fotografija je montaža,to je dokazano.
Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
What do you call 2 men getting married? Man United!
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
-
kakavdanakneiskustvu
- Kontakt:
T-MAC je napisao/la:@KDN
zasto ti toliko branis amere ???
ak se smije znati...
otkud ti to?
je li to zato što tvrdim da za rat u bivšoj državi nisu oni krivi nego ljudi koji su tad bili na čelu te države?
Hahahahaha
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
ma ne to...kakavdanakneiskustvu je napisao/la:T-MAC je napisao/la:@KDN
ak se smije znati...
otkud ti to?
je li to zato što tvrdim da za rat u bivšoj državi nisu oni krivi nego ljudi koji su tad bili na čelu te države?
ali u vecini slucajeva stanes na njihovu stranu,..iskreno meni nema odvratnije nacije...
ali i za bivsu drzavu...to se moglo zaustaviti..ali zasto nije..to samo opet ameri znaju....
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Kakva ba bivša država, ta država bi se raspala kad tad pa pogledajte samo kakvu su inflaciju imali
onakva kakva je bila neodrživa, upumpavane milijarde dolara USA i SSSR-a svake godine da se ne pređe na drugu stranu a kad je komunizam po Evropi počeo padati nije više bilo potrebe upumpavati novac u Jugoslaviju
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
-
kakavdanakneiskustvu
- Kontakt:
legenda reala je napisao/la:ma čudan ti je on lik ,sad vako sad nako ,na svim forumima je napiso "jedan idiot manje " i "jedan terorist manje "T-MAC je napisao/la:@KDN
ak se smije znati...
Znam da je stariji i iskusniji ali da ovako vjeruje Amerikancima mi je nepojmljivo
ko kaže da vjerujem,o čemu ti?
zar nije bin laden idiot?
-
kakavdanakneiskustvu
- Kontakt:
T-MAC je napisao/la:ma ne to...kakavdanakneiskustvu je napisao/la:T-MAC je napisao/la:@KDN
ak se smije znati...
otkud ti to?
ali u vecini slucajeva stanes na njihovu stranu,..iskreno meni nema odvratnije nacije...![]()
ali i za bivsu drzavu...to se moglo zaustaviti..ali zasto nije..to samo opet ameri znaju....
možda u nekoj raspravi stanem na stranu američke politike ili šta već,ali to ne znači da ja sad nešto podržavam tu politiku,daleko od toga
tebi nema odvratnije nacije,ok,tvoje mišljenje,ja ljude ne dijelim na taj način kao ti pa da govorim da mi je neka nacija manje ili više odvratna.
moglo se zaustaviti,tačno,ali nije amerika ta koja je kriva za rat,jbg ja reko da neću o politici na ovoj temi a vidi me šta pišem
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Cekali 4 god. da Bosna vise padne , a ono suprotno , od osnivanja ARBiH , ona svakim danom sve vise jacala i sve veci otpor pruzala i malo po malo oslobadjala uzurpiranu teritoriju od agresora .T-MAC je napisao/la:ma ne to...kakavdanakneiskustvu je napisao/la:T-MAC je napisao/la:@KDN
ak se smije znati...
otkud ti to?
ali u vecini slucajeva stanes na njihovu stranu,..iskreno meni nema odvratnije nacije...![]()
Kad je vec bilo izvjesno da bi ARBiH mogla pobijediti i osloboditi skoro cijelu svoju teritoriju , onda su Clinton i njegova administracija odlucili da se napravi mir i prekinu sukobi .
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
-
Jimmy from the hood
- Kontakt:
Taman upali u Banja Luku i prekid. 
Jimmy from the hood je lud.
odakle ba mogu skinuti onaj film Danisa Tanovica Cirkus Columbia sa nashim prevodom
Ja nisam u zivotu 2 filma skinuo sa neta 
nema potpisa
freefullmovies.netAdmir_Sa je napisao/la:odakle ba mogu skinuti onaj film Danisa Tanovica Cirkus Columbia sa nashim prevodomJa nisam u zivotu 2 filma skinuo sa neta
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava
- neutralan__
- Kontakt:
Dobro je necemo vise o ratovima i Americi.Idemo na drugu temu,veseliju.
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
nema ga ovde, a i ovo nesh komplikovano, moras se regCeMa je napisao/la:freefullmovies.netAdmir_Sa je napisao/la:odakle ba mogu skinuti onaj film Danisa Tanovica Cirkus Columbia sa nashim prevodomJa nisam u zivotu 2 filma skinuo sa neta
nema potpisa
ma znas kako ces...ukucaj u google-u download cirkus colombia torrent i skines preko torrenta...to je najboljeAdmir_Sa je napisao/la:nema ga ovde, a i ovo nesh komplikovano, moras se regCeMa je napisao/la:freefullmovies.netAdmir_Sa je napisao/la:odakle ba mogu skinuti onaj film Danisa Tanovica Cirkus Columbia sa nashim prevodomJa nisam u zivotu 2 filma skinuo sa neta
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava
Dobar je to film, al gubljenje vremena, nemoj skidatAdmir_Sa je napisao/la:nema ga ovde, a i ovo nesh komplikovano, moras se regCeMa je napisao/la:freefullmovies.netAdmir_Sa je napisao/la:odakle ba mogu skinuti onaj film Danisa Tanovica Cirkus Columbia sa nashim prevodomJa nisam u zivotu 2 filma skinuo sa neta
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
al ja nemam taj torent, mozel link da se to skine i objasnjenje kako to cudo fercera
tek sad vidim da sam zasluzio mjesto u najsmjesniji postovi. napisao sam sa prevodom, a film na nashem jeziku
tek sad vidim da sam zasluzio mjesto u najsmjesniji postovi. napisao sam sa prevodom, a film na nashem jeziku
nema potpisa
hahahah...koji si ti ludjakAdmir_Sa je napisao/la:al ja nemam taj torent, mozel link da se to skine i objasnjenje kako to cudo fercera![]()
ma nemogu ti sad objasnjavati o torentu....trazi po google-u download free movies i tak slicno i naces negdje 100 %
Clinton je došao na vlast 93.g.(dotad je bio Džordž stariji) i sad bi se trebao covjek zamarati nekim balkanskim ratovima i glupostima, a ostaviti po strani probleme vlastitih građana?!dr.van nostrand je napisao/la:Cekali 4 god. da Bosna vise padne , a ono suprotno , od osnivanja ARBiH , ona svakim danom sve vise jacala i sve veci otpor pruzala i malo po malo oslobadjala uzurpiranu teritoriju od agresora .
Kad je vec bilo izvjesno da bi ARBiH mogla pobijediti i osloboditi skoro cijelu svoju teritoriju , onda su Clinton i njegova administracija odlucili da se napravi mir i prekinu sukobi .
Doduše, njegova administracija i jest pomogla u završetku tog prljavog rata i bila organizator Daytona jer naši šupljoglavci nisu znali ostaviti puške sa strane. Nit us znali sastaviti tri čiste rečenice.
I slažem se sa kdn-om.
Nama su uvijek neki drugi krivi. Ameri (ili zapadnjaci) su krivi za Miloševićev govor mržnje na Gazimestanu 1989.g.??! Ili Šešeljeve huškačke govore po Vojvodini, Kninu, Gračacu?! Belosvetske sile su krive za tenkove i granate po Vukovaru, Sarajevu?!
Kod nas su uvijek krivi neki drugi a ne mi sami, nikad ne preuzmemo odgovornsot i krivicu na sebe.
Kad dijete ode u školu i dobije 1 jer nije znalo, bit ce kriv učitelj. Kad radnik dobije otkaz jer svaki dan uredno po mjesec dana kasni na posao da bi mogao popiti kavicu sa frendekima, bit ce kriv kapitalisticki pokvareni poslodavac. Uvijek netko drugi. Pa i u ratu. Kako ovom, tako i svim proslim..
jebga, ode ja daleko
p.s. i da, odvratna mi je i gadi mi se americka politika, ali bi kamaru stvari mogli nauciti od njih (ne mislim sad pritom na politiku, nego na ostale stvari, ekonomija, obrazovanje itd.)
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
Ajde bre, covece:Admir_Sa je napisao/la:al ja nemam taj torent, mozel link da se to skine i objasnjenje kako to cudo fercera![]()
http://www.softonic.it/s/mi-torrent-1.7.1
Skines torrent. Instaliras. Onda u njegovom pretrazivacu kucas ime filma koji ti treba. Kad ga nadjes, krenes u skidanje.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.