Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
- Cincinnatus
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
Ne samo to, nego uopste ne nosi dres + sorc. Samo neku trenerku.
"On a football team, it's not the strength of the individual players, but it is the strength of the unit and how they all function."
- majestic24
- Kontakt:
Dzeko je budala ako sad neode u Milan. Previse podcjenjuju ljudi ovaj Milan. Berlo ce opet ovih 65 mill uloziti u igrace. Njemu je bio cilj da se rijesi plata od Silve i Ibre. Dzeko moze igrati za nekih 6 mill sto je sasvim zadovoljavajuce za obje strane.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Meni je vala drago nek kaze ko sta hoce. Jeste imao par groznih utakmica prosle sezone ali ovo nije zasluzio potpuno.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Sad kad je zavrsena saga oko Ibre, moglo bi se nesto brzo desiti.
majestic24 je napisao/la:Dzeko je budala ako sad neode u Milan. Previse podcjenjuju ljudi ovaj Milan. Berlo ce opet ovih 65 mill uloziti u igrace. Njemu je bio cilj da se rijesi plata od Silve i Ibre. Dzeko moze igrati za nekih 6 mill sto je sasvim zadovoljavajuce za obje strane.
Ćelavom pedofilu je trenutno najveća briga kako da ne završi iza rešetaka nakon optužbi za utaju poreza.Tih 65 mil će završiti u njegovom džepu kao i dosad a Milan će kupovati polovnjake.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
"Neka kasni na pripreme, sta fali. Samo ste ljubomorni".
Gdje ste sad, pametni? Dvije pripremne utakmice i ni sekunde igranja, sta ce tek bit kad dodju ozbiljne utakmice?
Gdje ste sad, pametni? Dvije pripremne utakmice i ni sekunde igranja, sta ce tek bit kad dodju ozbiljne utakmice?
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Nemoj duse ti,kad znas ''u svom dvoristu''imas jednog takvog kobasicara.Samo ovom koliko je pohitne ruke zao staviti pare i u svoj djep.Saurman je napisao/la:majestic24 je napisao/la:Dzeko je budala ako sad neode u Milan. Previse podcjenjuju ljudi ovaj Milan. Berlo ce opet ovih 65 mill uloziti u igrace. Njemu je bio cilj da se rijesi plata od Silve i Ibre. Dzeko moze igrati za nekih 6 mill sto je sasvim zadovoljavajuce za obje strane.
Ćelavom pedofilu je trenutno najveća briga kako da ne završi iza rešetaka nakon optužbi za utaju poreza.Tih 65 mil će završiti u njegovom džepu kao i dosad a Milan će kupovati polovnjake.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 17 jul 2012, 21:15, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Nije kasnio, nego kad je trebao. A isti taj dan je i dosao Aguero. Jel ti boga ti mislis da Edin ne igra zato sto nije dosao par dana ranije????Cartman je napisao/la:"Neka kasni na pripreme, sta fali. Samo ste ljubomorni".
harishp je napisao/la:Nemoj duse ti,kad znas ''u svom dvoristu''imas jednog takvog kobasicara.Samo ovom koliko je pohitne ruke zao staviti pare i u svoj djep.Saurman je napisao/la:majestic24 je napisao/la:Dzeko je budala ako sad neode u Milan. Previse podcjenjuju ljudi ovaj Milan. Berlo ce opet ovih 65 mill uloziti u igrace. Njemu je bio cilj da se rijesi plata od Silve i Ibre. Dzeko moze igrati za nekih 6 mill sto je sasvim zadovoljavajuce za obje strane.
Znači Džeko treba otići u raspadnuti Milan i da igra sa flopom kao što je Robinho.
Ibro je igrao sa njim godinama pa se nije zalio,cak sta vise.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Izmedju ostalog. Ali sve je pocelo kad je se velika zvijezda bunila kad ga je izveo Mancini u Minhenu. Ali on kao igrac koji nije bio ni blizu standardan da kasni na pripreme? Pa to je sramota. Isto sto nisu ista pravila za njega i Pandzu u reprezentaciji, nisu ista pravila ni za njega i Aguera u Cityu.AzRimiRzA je napisao/la:Nije kasnio, nego kad je trebao. A isti taj dan je i dosao Aguero. Jel ti boga ti mislis da Edin ne igra zato sto nije dosao par dana ranije????Cartman je napisao/la:"Neka kasni na pripreme, sta fali. Samo ste ljubomorni".
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Joj koji si ti negativac, čovječe.
Pa naravno da treba otići u Milan. To je jedna od najtrofejnijih klubova, pobogu. Da ne govorimo o tome kako je to Džekin klub. Da li se raspada?
Ne. Institucije poput Intera, Milana, Bayerna, Uniteda, Reala, Barcelone, Juventusa se nikad ne raspadaju, taman i da igraju drugu ligu (slučaj Juventusa). Uostalom, redovno igrati u Milanu je 100 puta bolje negoli sjediti na klupi u Cityju. 
Pa naravno da treba otići u Milan. To je jedna od najtrofejnijih klubova, pobogu. Da ne govorimo o tome kako je to Džekin klub. Da li se raspada?
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- calcio
- Kontakt:
Svaki klub koji Ibra napusti osvoji nesto veliko u narednoj sezoni. To je stara tradicija i ja cvrsto vjerujem u nju.
Sad kad je i Saurman rekao da ce se Milan raspasti, jos vise vjerujem da ce Milan uzeti par titule iduce sezone 
Razumijem ja sve to i cak se i slazem ali ipak tvrdim i da je dosao prvi na kapiju Citija dok su odkljucavali, nebi igrao. Mogao je komotno dobiti 15 minuta umjesto cjele rezerve i svih City amatera.Cartman je napisao/la:Izmedju ostalog. Ali sve je pocelo kad je se velika zvijezda bunila kad ga je izveo Mancini u Minhenu. Ali on kao igrac koji nije bio ni blizu standardan da kasni na pripreme? Pa to je sramota. Isto sto nisu ista pravila za njega i Pandzu u reprezentaciji, nisu ista pravila ni za njega i Aguera u Cityu.AzRimiRzA je napisao/la:Nije kasnio, nego kad je trebao. A isti taj dan je i dosao Aguero. Jel ti boga ti mislis da Edin ne igra zato sto nije dosao par dana ranije????Cartman je napisao/la:"Neka kasni na pripreme, sta fali. Samo ste ljubomorni".
U planu je da ide negdje drugo, jedini nacin da ce ostati je da propadnu dogovori.
O tome sam jucer zborio ali se Ibrahimsonovi pobunise.calcio je napisao/la:Svaki klub koji Ibra napusti osvoji nesto veliko u narednoj sezoni. To je stara tradicija i ja cvrsto vjerujem u nju.Sad kad je i Saurman rekao da ce se Milan raspasti, jos vise vjerujem da ce Milan uzeti par titule iduce sezone
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Govorio sam više figurativno o raspadu ali u ovom trenutku Milan je daleko od ekipe koja se može boriti za neke trofeje, ali eto važno je da naš dijamant redovno igra s obzirom na konkurenciju to mu u Milanu neće biti problem.
- calcio
- Kontakt:
harishp je napisao/la:O tome sam jucer zborio ali se Ibrahimsonovi pobunise.calcio je napisao/la:Svaki klub koji Ibra napusti osvoji nesto veliko u narednoj sezoni. To je stara tradicija i ja cvrsto vjerujem u nju.Sad kad je i Saurman rekao da ce se Milan raspasti, jos vise vjerujem da ce Milan uzeti par titule iduce sezone

Ja nisam pratio ove dvije pripremne utakmice City-a,pa me zanima jel jedino Dzeko od svih igraca nije dobio ni minute?? Zna li neko?
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Ovo neigranje Džeke moglo bi značiti da je na putu prema Milanu
Jer stvarno mi čudno da mu u pripremnim utakmicama ne da ni minute da zaigra.
🔵⚪
Prva utakmica: City (first half): Pantilimon, Zabaleta, Kolarov, Kompany, Rekik, Biton, Yaya Toure, Lopes, Johnson, Tevez and Scapuzzi.Rios je napisao/la:Ja nisam pratio ove dvije pripremne utakmice City-a,pa me zanima jel jedino Dzeko od svih igraca nije dobio ni minute?? Zna li neko?
(second half): Johansen, Boyata, Kolo Toure, Savic, Helan, Elabdellaoui, Razak, Bunn, Jelavic (Mancini 76mins), Weiss, and Scapuzzi (Evans 63mins)
Druga:
City: Pantilimon (Johansen 74mins), Zabaleta (Elabdellaoui 74), Kolo Toure (Boyata 86), Savic (Mancini 86), Kompany (Rekik 68) Biton (Evans 86), Yaya Toure (Razak 70), Lopes (Weiss 62), Kolarov (Helan 74), Tevez (Scapuzzi 74) and Aguero (Jelavic 46, Bunn 86)
Eto ako neko ima vremena, neka provjeri, ali cini mi se da je svaki kokuz dobio priliku. Evo ovaj Jelavic neki dan potpisao i igrao je.
Trenutno korisnika/ca: General505, greenwood, jasmin10, Micron i 15 gostiju.