Laudisa: Seedorf has blocked the transfer of Saponara to Parma.
Nego u Subotu nama Torino dolazi,kako bi bilo dobro da ih pobjedimo,mada oni su itekako teska ekipa. Moramo ih dobiti
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Po meni, to mu je jedina mana.meskalin je napisao/la:Tarabt voli solirati previse
Nadam se da lijepo pise , jer ovo do sada nisam mogao citatifrancobaresi je napisao/la:Čovjek je došao prije 14 dana, to je premalo vremena da bi odmah mogao vidjeti ko mu treba a ko ne. Druga je stvar što smo mi prečesto sebični i nestrpljivi, pa često pretjeramo sa optužbama na nečiji račun.
Pustimo čovjeka da radi svoj posao, da se navikne na ekipu a ekipa na njega. Da na igrače prenese svoje ideje, odnosno da igrači prihvate njegove metode rada. Još je prerano donositi bilo kakve zaključke o Seedorfu i njegovom Milanu. Proći će još par sedmica prije nego se počne nazirati njegov rukopis u igri ove ekipe.
Nije ni on David Coperfield da promjeni i cijeli sistem igre i sve u dvije utakmicekoraj je napisao/la:Nadam se da lijepo pise , jer ovo do sada nisam mogao citati
Ljekarski završeni, sve je uredno. Adel je novi igrač Milana, i izgleda da će Galliani pristati na 7 miliona € koliko bi trebala da iznosi otkupna klauzula u Julu.Pa nisam ni rekao da to ocekujem niti sam mislio na njegove dvije (tri) utakmice. Mislio sam na vrijeme prije njegovog dolaskaUrbyEmanuelson je napisao/la:Nije ni on David Coperfield da promjeni i cijeli sistem igre i sve u dvije utakmicekoraj je napisao/la:Nadam se da lijepo pise , jer ovo do sada nisam mogao citati
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.