Nejasno kako je uspio uopste dobiti manju kaznu, a on zapoceo tucu...
Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Re: Jusuf Nurkić
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
da mu sta rasisticki ovaj nije dobacio
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
-
- Kontakt:
Sumnjam. Mislim da je Marshall dobio vecu kaznu jer je šakom udario Jusufa, a Juka njega otvorenim dlanom
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Istog smo misljenja. Ni ja ne opravdavam sve njegove postupke, ali ovakav hladan tretman od strane saigraca dobiti je noz u ledja. Navijace da ne pominjem. Njegov sat u Arizoni je otkucao. Vrijeme da se nadje neka zdrava sredina sa svjezom podrskom koja ce mu sigurno biti vjetar u ledja.NoDi80 je napisao/la: ↑28 dec 2024, 18:17Debilska ekipa koja ne zasluzuje nista bolje od ovoga
Navijaci su im jos veci debili
Nadam da nurk ide i da bude u drugom planu negdje, bolje nego da ovdje bude u startnoj petorci
Ne kazem da nije nurk nista kriv, jer ima itekako i njegove krivice, medjutim podrzavati protivnicke igrace, dok ti napadaju saigraca, to mogu samo najveci luzeri i prodane duse
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Marshall je dobio veću kaznu jer je poslije u tunelima "ganjao" Jusufa, rušio sve pred sobom i tražio ga da se opet fizički obračuna (tako javlja Shams).
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Neki centri koji imaju manju platu od njega i za koje Sunsi mogu trejdati (a koji su, realni):
Zach Collins (Spursi), Isaiah Stewart (Pistonsi), Mitchell Robinson (Nyk), Olynyk (Toronto), Valanciunas (Wizzardsi).
Otprilike je to jedino realno (trejd sa Wizardsima za Valanciunasa), možda ali možda Robert Williams III. ali je to baš velika kocka (eventualno Collins - Stewart).
Otprilike je to lista, ima još logično centara koji primaju manje od njega (Zubac, Wendell, Duren, Gafford, Bitadze, Kessler) ali šanse da neko njih trejda za Jusufa su jednake kao da će neko od nas sutra zaigrati u NBA, apsolutno nema logike nikakve i u domenu je naučne fantastike.
Zadnja izmjena: baboedindzeko09, dana/u 28 dec 2024, 23:41, ukupno mijenjano 1 put.
Jusuf je vec prije 2 mjeseca rekao da se ne osjeca ugodno u Sunsima i da ne zeli ostati. Ovo je sve rezultat te frustracije i nemogucnosti pronalaska nove sredine. Kaze da je pogrijesio sa izborom kluba.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Bukvalno to nikada nije izjavio i da jeste sjedio bi na tribinama do sad.
Nema sanse da bi Knicksi pustili Robinsona za njega. Tu je najrealnija opcija Valanciunas i Jusuf bi mogao u totalnu depresiju pasti ako zavrsi u onom smecu od fransize i bude dobijao 15 minuta po mecu sa klupe.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑28 dec 2024, 23:35Neki centri koji imaju manju platu od njega i za koje Sunsi mogu trejdati (a koji su, realni):
Zach Collins (Spursi), Isaiah Stewart (Pistonsi), Mitchell Robinson (Nyk), Olynyk (Toronto), Valanciunas (Wizzardsi).
Otprilike je to jedino realno (trejd sa Wizardsima za Valanciunasa), možda ali možda Robert Williams III. ali je to baš velika kocka (eventualno Collins - Stewart).
Otprilike je to lista, ima još logično centara koji primaju manje od njega (Zubac, Wendell, Duren, Gafford, Bitadze, Kessler) ali šanse da neko njih trejda za Jusufa su jednake kao da će neko od nas sutra zaigrati u NBA, apsolutno nema logike nikakve i u domenu je naučne fantastike.

92:48 - La Decima
"Dan bez nogometa je izgubljen dan." - Ivica Osim
"Dan bez nogometa je izgubljen dan." - Ivica Osim
Seru samo
Nurk top 10 igraca u NBA sa najvise defanzivnih skokova
Najvise skokova ima od svih igraca Sunsa
Top 6 u Sunsima po poenima i asistencijama, a 6 igraca ima vise minuta od njega
Smijesno koliko seru
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 29 dec 2024, 03:06, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

Niggerska propaganda, ne mogu Jokicu i Doncicu nista, pa naivnog Nurka nasli ****
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 29 dec 2024, 03:09, ukupno mijenjano 2 puta.
Yugoslav First League: ⭐️
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
halo Randy Marsh, kakav je to hard r
- baboedindzeko09
- Kontakt:
NoDi brate ohladi malo, nije košarka ući na SofaScore i pogledati statistiku skokova i poena.
-
- Kontakt:
Glup je Nurkic, kakav naivan.
Nurkic od prvog dana wigga u americi. Bukvalno niko sa malo mozga se nebi spustio na taj nivo.
Jos je ovaj Marshall bio blag kad ga je nazvao Bum ass nigga.
- VensanKasel
- Kontakt:
Možeš li nama koji ne znamo ili ti ga ne furamo šta to znači wigga i bum asa nigga ? Ja koliko sam uplatio , Juka je samo gurao kroz karijeru njihov neki naglasak ...samoposmatram je napisao/la: ↑29 dec 2024, 11:38Glup je Nurkic, kakav naivan.
Nurkic od prvog dana wigga u americi. Bukvalno niko sa malo mozga se nebi spustio na taj nivo.
Jos je ovaj Marshall bio blag kad ga je nazvao Bum ass nigga.
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
Uh brate, 'ala se i pretjeruje ovdje, okej Jusuf možda nije najbolji igrač na svijetu, ali stavljanje etikete najgori uz njegovo ime je u najmanju ruku smiješno.
Ako se nešto može priznati Jusufu to je da je uvijek bio ekipni igrač, čovjek kojeg su svi voljeli u svlačionici, pa ima more izjava igrača iz Portlanda koje to mogu potvrditi, pa čak i iz Denvera. Jednostavno, upao je u ekipu gdje je previše ega i sujete, okružen je individualcima, a on nije dobar pod pritiskom. Pa skoro mu je Durant mahao rukama po terenu kako treba da doda i da ne šutira, pa nije Jusuf rookie jbt. Sam je priznao da mu internet fanovi i komentari smetaju, sigurno ga to dekoncentriše. Frustracija je sve veća, ali mislim da za te silne milione koje prima, mora to prevazići. Igraj čovječe svoju igru i ne obaziri se.
Iz te perspektive mislim da bi Wizardsi njemu bili odlična destinacija, jedino bolje mjesto bi bio povratak u Portland. Lagana igra, nema pretjeranog pritiska, njegovo već veteransko prisustvo, tu je svakako Sarr iz Evrope kojem sigurno može pomoći. Uz to bi bio spreman za EB, jer bi igrao redovno. Tako da ne dijelim mišljenje da bi ta sredina njemu bila depresivna, njemu je upravo ovo loša sredina, jer je doslovno ostavljen sam. Ne znam da li postoji šansa da Nurkić ode u Toronto za Poetla, mislim da bi se lijepo uklopio ponajviše zbog Rajakovića.
A jedva čekam da dođe do tog trejda, jer navijači Sunsi će isto ovako pljuvati i Valanciunasa, Poetla, Stewarta, jer su to 2k fanovi koji se lože na imena i prazne brojke. Ne može jedan igrač držati odbranu čitave ekipe i aktivno postizati poene, iako je posljednja opcija u napadu, to je delusional. Zato lagano Beal uzima 50 miliona godišnje, sjedi na klupi, ne igra odbranu, u napadu kako mu se da, ali bitno je da tu samo pršte pohvale.

Ako se nešto može priznati Jusufu to je da je uvijek bio ekipni igrač, čovjek kojeg su svi voljeli u svlačionici, pa ima more izjava igrača iz Portlanda koje to mogu potvrditi, pa čak i iz Denvera. Jednostavno, upao je u ekipu gdje je previše ega i sujete, okružen je individualcima, a on nije dobar pod pritiskom. Pa skoro mu je Durant mahao rukama po terenu kako treba da doda i da ne šutira, pa nije Jusuf rookie jbt. Sam je priznao da mu internet fanovi i komentari smetaju, sigurno ga to dekoncentriše. Frustracija je sve veća, ali mislim da za te silne milione koje prima, mora to prevazići. Igraj čovječe svoju igru i ne obaziri se.
Iz te perspektive mislim da bi Wizardsi njemu bili odlična destinacija, jedino bolje mjesto bi bio povratak u Portland. Lagana igra, nema pretjeranog pritiska, njegovo već veteransko prisustvo, tu je svakako Sarr iz Evrope kojem sigurno može pomoći. Uz to bi bio spreman za EB, jer bi igrao redovno. Tako da ne dijelim mišljenje da bi ta sredina njemu bila depresivna, njemu je upravo ovo loša sredina, jer je doslovno ostavljen sam. Ne znam da li postoji šansa da Nurkić ode u Toronto za Poetla, mislim da bi se lijepo uklopio ponajviše zbog Rajakovića.
A jedva čekam da dođe do tog trejda, jer navijači Sunsi će isto ovako pljuvati i Valanciunasa, Poetla, Stewarta, jer su to 2k fanovi koji se lože na imena i prazne brojke. Ne može jedan igrač držati odbranu čitave ekipe i aktivno postizati poene, iako je posljednja opcija u napadu, to je delusional. Zato lagano Beal uzima 50 miliona godišnje, sjedi na klupi, ne igra odbranu, u napadu kako mu se da, ali bitno je da tu samo pršte pohvale.

La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Zato što su osuđeni na Beala i ne mogu ga trejdati ako on to neće, zbog no trade klauzule.
Beal neće do kraja ugovora otići iz Sunsa, niti ga mogu poslati gdje, osim ako on ne doživi pomračenje mozga i ukine svoju klauzulu iz čista mira.
Uostalom, on im je najbolji defanzivac ove sezone sigurno, u svakoj utakmici igra dobru odbranu i preuzima najboljeg protivničkog igrača.
Beal neće do kraja ugovora otići iz Sunsa, niti ga mogu poslati gdje, osim ako on ne doživi pomračenje mozga i ukine svoju klauzulu iz čista mira.
Uostalom, on im je najbolji defanzivac ove sezone sigurno, u svakoj utakmici igra dobru odbranu i preuzima najboljeg protivničkog igrača.
Nisam ni rekao da je izjavio negdje javno.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑28 dec 2024, 23:42Bukvalno to nikada nije izjavio i da jeste sjedio bi na tribinama do sad.
Ima u Phoenix-u nasih ljudi i Jusuf je redovan gost jednog naseg restorana i tu se druzi sa nekim meni bliskim covjekom.
Uglavnom ne svidja mu se, ne osjeca se ugodno vec duze vremena i ne bi zelio ostati niposto. Kaze da ga trener forsira da sutira trojke, a dok promasi odmah ima pritisak publike, zvizduke, i saigraca.
Samo nek ih pocne pogadjat i nema pritiskamercurial je napisao/la: ↑29 dec 2024, 20:40Nisam ni rekao da je izjavio negdje javno.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑28 dec 2024, 23:42Bukvalno to nikada nije izjavio i da jeste sjedio bi na tribinama do sad.
Ima u Phoenix-u nasih ljudi i Jusuf je redovan gost jednog naseg restorana i tu se druzi sa nekim meni bliskim covjekom.
Uglavnom ne svidja mu se, ne osjeca se ugodno vec duze vremena i ne bi zelio ostati niposto. Kaze da ga trener forsira da sutira trojke, a dok promasi odmah ima pritisak publike, zvizduke, i saigraca.

ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
Trenutno korisnika/ca: DjaniTarik, Iniesta12, legendarnadruga, lol89, Vaya i 65 gostiju.