FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Priprema se teren da se sve zavrsi u dobro poznatom stilu 'nikome nista'.
Samo me zanima kako ce opravdati i zataskati ono razbijanje glave i bacanje kamenja. Vjerovatno ce malo odugovlaciti i cekati da se prestane pricati o tome,a u meduvremenu ce dati neku simbolicnu novcanu kaznu hinjskom i na tome ce se na kraju i zavrsiti.
Samo me zanima kako ce opravdati i zataskati ono razbijanje glave i bacanje kamenja. Vjerovatno ce malo odugovlaciti i cekati da se prestane pricati o tome,a u meduvremenu ce dati neku simbolicnu novcanu kaznu hinjskom i na tome ce se na kraju i zavrsiti.
Bit ce aBd novih VladanaFudbalski klub Sarajevo organizuje 2. selektivni kamp za golmane za godišta 2002, 2004, 2005 i 2006 sa područja Bosne i Hercegovine.
Kamp će se održati u Trening centru Butmir u tri termina:
30.11. – 02.12.2018.
07.12. – 09.12.2018.
14.12. - 16.12.2018.
Treninge će voditi treneri Irfan Handžić i Adnan Salman.
Golmani koji dolaze iz drugih gradova BiH, za vrijeme trajanja kampa, imat će osiguran smještaj i hranu u kući u kojoj borave članovi Akademije FK Sarajevo.
Prijava se šalje na [email protected], a sadržava sljedeće podatke:
Ime i prezime:
Datum rođenja:
Trenutni klub:
Generacija:
Broj nastupa u 2018:
Visina:
Težina:
Prijaviti se mogu golmani koji imaju najmanje 50% odigranih utakmica za svoje klubove u tekućoj sezoni.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
nukleusmember
- Kontakt:
od čelika smo baš bolji i njih dobijamo skoro sigurno,protiv zvijezde će biti baš teško,ne smijemo ih podcijeniti ni sekunde
VVVBK
VVVBK
'Nikoga necemo ni potceniti ni preceniti'nukleusmember je napisao/la:od čelika smo baš bolji i njih dobijamo skoro sigurno,protiv zvijezde će biti baš teško,ne smijemo ih podcijeniti ni sekunde
VVVBK
Ovako na prvu, po statistici i videu, H.Handzic je za klasu bolji a sjedi nam na klupi. Ovaj nam apsolutno nije potrebanbelosevic28 je napisao/la:https://www.transfermarkt.co.uk/desire- ... ler/310770
Ponudjen nam napadac.
Odbiti ga i cekati novu ponudu.belosevic28 je napisao/la:https://www.transfermarkt.co.uk/desire- ... ler/310770
Ponudjen nam napadac.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
- robertkosar
- Kontakt:
Prvo odraditi zvijezdu pa tek onda se okrenuti likuCenukleusmember je napisao/la:od čelika smo baš bolji i njih dobijamo skoro sigurno,protiv zvijezde će biti baš teško,ne smijemo ih podcijeniti ni sekunde
VVVBK
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
- StariGrad071
- Kontakt:
Podrzati i inicirati formiranje udruzenja premijerligasa.
Pa zar to vec ne postoji?StariGrad071 je napisao/la:Podrzati i inicirati formiranje udruzenja premijerligasa.
- StariGrad071
- Kontakt:
Ma jok. Evo i savez poziva da se to formira.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma kakvi, to nikad nije postojalo, k'o da bi ovo ovako bilo da ima udruženje.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Morto, nešto mislim da se neće puno toga promijeniti sa osnivanjem udruženja, opet savez vodi ligu, a udruženje se može boriti samo za neke zajedničke ciljeve, nikako rješavati ove lakrdije što su se desile sada za vikend.MortemHz je napisao/la:Ma kakvi, to nikad nije postojalo, k'o da bi ovo ovako bilo da ima udruženje.
Možda griješim, možda nisam dobro shvatio posao i odlike udruženja, ali sam mišljenja da neće mnogo utjecati na sve ovo što se dešava...
Daj Bože da griješim, i da sve bude kako treba, ali sam skeptičan pravo...
NSBiH: Suspendovani Bjelica, Grbavica, Tušanj i stadion Pod Bijelim brijegom
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Dobri moji Pitari bi htjeli da spasavaju bh klupski fudbal od mocnika saveza.Koga spasavati klubove koji se klanjaju istom tom savezu.Klubove koji vode uglavnom jos vece hijene . Da spasavamo bh klupski fudbal,a mozda 10 od 11 klubova ne zeli biti"spaseno",jer im ovo odgovara.Da spasavamo bh klupski fudbal klubovima koji nam poturaju klipove pod tockove,spasavati klubove koji su uvijek glasali protiv FKS,necu nabrajati slucajeve.
Najgore sto bi mogli uraditi jeste stati na put reprezentaciji BiH.Ubacivati baklje i ostetiti savez.Bas puno briga nekog celnika sto ce iz kase izbiti 100 tSF,a njima ostati 900 tSF.Izvrnuti ruglu BiH kroz njenu reprezentaciju.Bas bi rastuzili Dodika i Covica da ne odemo na evropsko.Nikako ,ali bas nikako ne otezavati put reprezentaciji , jer ce se milioni Dobrih Bosanaca radovati uspjehu repke i biti ponosni na BiH,bar u tom segmentu.Samo tako mozemo nabaciti kiseli osmjeh dodicima i covicima. S hinjama hinjski.Sad smo nejaki da sta mjenjamo,ali kad ojacamo,a na dobrom smo putu ,onda mozda uz pomoc 2/3 kluba mozda i uspijemo ozdraviti bh klupski fudbal.Prvi korak aBd dupla i duple u nizu,ako se sad budemo s rogatim borili nikad nam nece dozvoliti napredak. Naci ce oni 2,3 budale ili placenika koji ce utrcati u teren i u vodu baciti on sto gradimo.
Nama treba Duljevic ili slican na lijevom krilu i uz ovu garniituru igraca grupe EL , uz malo srece mozemo napasti 2019/20 g.,ponoviti to 2x ,e onda cemo se nesto pitati i onda mozemo traziti postene ljude na celna mjesta saveza.Sad gledati samo sebe , jer samo tako mozemo pomoci bh klupski fudbal.Preko FKS dolaze mladi talenti iz cijele nam BiH,dolaze aBd reprezentativci na koje ce baliti Evropa. Korak po korak na dobrom smo putu,samo ne gubimo energiju na ono sto ne mozemo promjeniti sad , ali vrijeme radi za nas i bh klupski fudbal.
Najgore sto bi mogli uraditi jeste stati na put reprezentaciji BiH.Ubacivati baklje i ostetiti savez.Bas puno briga nekog celnika sto ce iz kase izbiti 100 tSF,a njima ostati 900 tSF.Izvrnuti ruglu BiH kroz njenu reprezentaciju.Bas bi rastuzili Dodika i Covica da ne odemo na evropsko.Nikako ,ali bas nikako ne otezavati put reprezentaciji , jer ce se milioni Dobrih Bosanaca radovati uspjehu repke i biti ponosni na BiH,bar u tom segmentu.Samo tako mozemo nabaciti kiseli osmjeh dodicima i covicima. S hinjama hinjski.Sad smo nejaki da sta mjenjamo,ali kad ojacamo,a na dobrom smo putu ,onda mozda uz pomoc 2/3 kluba mozda i uspijemo ozdraviti bh klupski fudbal.Prvi korak aBd dupla i duple u nizu,ako se sad budemo s rogatim borili nikad nam nece dozvoliti napredak. Naci ce oni 2,3 budale ili placenika koji ce utrcati u teren i u vodu baciti on sto gradimo.
Nama treba Duljevic ili slican na lijevom krilu i uz ovu garniituru igraca grupe EL , uz malo srece mozemo napasti 2019/20 g.,ponoviti to 2x ,e onda cemo se nesto pitati i onda mozemo traziti postene ljude na celna mjesta saveza.Sad gledati samo sebe , jer samo tako mozemo pomoci bh klupski fudbal.Preko FKS dolaze mladi talenti iz cijele nam BiH,dolaze aBd reprezentativci na koje ce baliti Evropa. Korak po korak na dobrom smo putu,samo ne gubimo energiju na ono sto ne mozemo promjeniti sad , ali vrijeme radi za nas i bh klupski fudbal.
Zadnja izmjena: Samozdravlje, dana/u 13 nov 2018, 16:31, ukupno mijenjano 1 put.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Slažem se ali kontam da bi se možda mogli pomjeriti sa mrtve tačke..alacious je napisao/la:Morto, nešto mislim da se neće puno toga promijeniti sa osnivanjem udruženja, opet savez vodi ligu, a udruženje se može boriti samo za neke zajedničke ciljeve, nikako rješavati ove lakrdije što su se desile sada za vikend.MortemHz je napisao/la:Ma kakvi, to nikad nije postojalo, k'o da bi ovo ovako bilo da ima udruženje.
Možda griješim, možda nisam dobro shvatio posao i odlike udruženja, ali sam mišljenja da neće mnogo utjecati na sve ovo što se dešava...
Daj Bože da griješim, i da sve bude kako treba, ali sam skeptičan pravo...
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Još dvije utakmice, ne upisujem unaprijed bodove ali ubjeđen sam u šest bodova i mirno na pauzu.
Prvo što treba je pokušati produžiti ugovore Rahmanoviću i Adukoru, momci su zaslužili daleko veće pare od trenutnih pa da ih na ljeto prodamo i zaradimo i da svi budu zadovoljni. Pojačati ekipu na zimu, po meni, dovoljna su dva kvalitetna igrača, desni bek i jedno krilo da bi bili full kompletno popunjeni. To kad bi odradili preko zime bilo bi savršeno.
Prvo što treba je pokušati produžiti ugovore Rahmanoviću i Adukoru, momci su zaslužili daleko veće pare od trenutnih pa da ih na ljeto prodamo i zaradimo i da svi budu zadovoljni. Pojačati ekipu na zimu, po meni, dovoljna su dva kvalitetna igrača, desni bek i jedno krilo da bi bili full kompletno popunjeni. To kad bi odradili preko zime bilo bi savršeno.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
"Ključne stvari su bile događaji u Sarajevu, Mostaru i Tuzli. Na pola utakmica su se desile ovakve stvari i odlučeno je da se pošalje jasna opomena da se to neće tolerisati. Donesena je odluka o zabrani jedne utakmice igranja pred publikom. Odnosno utakmice će se igrati pred praznim tribinima. Novčane kazne su srazmjerne svim prekršajima", rečeno je iz Disciplinske komisije FS BiH za ****.ba.
Nezvanično kazne su sljedeće: Zrinjski 4.500 KM, Željezničar 2.500 i Sloboda s 2.000 KM".
Nezvanično kazne su sljedeće: Zrinjski 4.500 KM, Željezničar 2.500 i Sloboda s 2.000 KM".
Udruzenje premjerligasa se njje nikad osnovalo jer se, vjerovali ili ne, nisu klubovi mogli dogocoriti oko sjedista udruzenja. Jedni za mostar, jedni za sarajevo, jedni za banjaluku. I eto
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Nista ne moze bez politike u ovoj **** drzavi. **** im i dodik i covic mater vise!Pantelija je napisao/la:Udruzenje premjerligasa se njje nikad osnovalo jer se, vjerovali ili ne, nisu klubovi mogli dogocoriti oko sjedista udruzenja. Jedni za mostar, jedni za sarajevo, jedni za banjaluku. I eto
Pa zar nije jedino logicno da sjediste bude u glavnom gradu,gdje je sjediste i ns bih i svih ostalih DRZAVNIH institucija i udruzenja!
Trenutno korisnika/ca: DoktorXabaras, ErosViverosViv, jurisicduska, Napapijri i 44 gosta.