FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Kakvo istupanje, samo bi nas jos vise kaznili i savez a i protvnicima bi direktno pomogli. Samo gurat u inat svima a savez treba max iskulirat i bojkotovat, vjerujte da ce uskoro doci na Kosevo i slikat se fol oni nesto pomazu, mazu nam oci a posebno ako zabiljezimo dobre rezultate u Evropi.
Treba zabranit okupljanje reprezentativnih selekcija u kampu u Butmiru nek se pate po Hrasnici i sugavici.
Treba zabranit okupljanje reprezentativnih selekcija u kampu u Butmiru nek se pate po Hrasnici i sugavici.
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
-
Samozdravlje
- Kontakt:
KrajisnikBosnjak je napisao/la:Ti nisi normalan lik ako misliš ovo stvarno... Nadam se da se šališ.obiteljskicovjek je napisao/la:Pucanje u koljena, dizanje automobila u zrak, redovne posjete ženama - za sada ne dirati djecu.
Obavezno otimanje pokradene imovine ili uništavanje iste.
Paljenje svih ugostiteljskih objekata ( poznate lokacije) u kojima se završavaju sudije - tekme -talovi i ostale malverzacije.
Cijelonocni prijateljski razgovori.
Lomljenje ruku, vilica, rebara itd.
Ogaditi im zivot pa onda savez.
Eh, toga me je strah, haosa, nereda... vazda to kulminira mrtvim glavama, ne daj Boze.
Ne postoji drugi ispravan nacin nego stati uz voljeni klub.
Pružiti maksimalnu podrsku klubu i samo klubu.
[b]Ostvariti ciljeve.
Jacati u svakom pogledu i svim dozvoljenim sredstvima se boriti protiv ovog zla.
U INAT SVIMA.[/b]
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Nemoj pretjerivati @belosevic28 , @KrajisnikBosnjak je bas pozitivan lik , ovoliku kolicinu sarkazma je tesko svariti , pa taman dolazila i od lika @obiteljskicovjek . dok nisam procitao post 3x ni ja nisam skontao. Salim se naravno , bit jeste nase jedinstvo.Poz.@belosevic28 .belosevic28 je napisao/la:Krajisnik, malo vise postovanja za covjeka koji ima navijackog staza vise nego neki godina zivota...
-
Samozdravlje
- Kontakt:
bravomensur55 je napisao/la:Kakvo istupanje, samo bi nas jos vise kaznili i savez a i protvnicima bi direktno pomogli. Samo gurat u inat svima a savez treba max iskulirat i bojkotovat, vjerujte da ce uskoro doci na Kosevo i slikat se fol oni nesto pomazu, mazu nam oci a posebno ako zabiljezimo dobre rezultate u Evropi.
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Pročitah i sve se slažem.Samozdravlje je napisao/la:KrajisnikBosnjak je napisao/la:Ti nisi normalan lik ako misliš ovo stvarno... Nadam se da se šališ.obiteljskicovjek je napisao/la:Pucanje u koljena, dizanje automobila u zrak, redovne posjete ženama - za sada ne dirati djecu.
Obavezno otimanje pokradene imovine ili uništavanje iste.
Paljenje svih ugostiteljskih objekata ( poznate lokacije) u kojima se završavaju sudije - tekme -talovi i ostale malverzacije.
Cijelonocni prijateljski razgovori.
Lomljenje ruku, vilica, rebara itd.
Ogaditi im zivot pa onda savez.![]()
![]()
dobri moj Krajisnice , zar ne poznajes lik i djelo @obiteljskicovjek , ironija , a poenta je ovo na kraju ,ono sto bezrezervno podrzavam je ovo bordo. Procitaj post na str.18330/1 i sve ce ti se samo kazati.
Eh, toga me je strah, haosa, nereda... vazda to kulminira mrtvim glavama, ne daj Boze.
Ne postoji drugi ispravan nacin nego stati uz voljeni klub.
Pružiti maksimalnu podrsku klubu i samo klubu.
[b]Ostvariti ciljeve.
Jacati u svakom pogledu i svim dozvoljenim sredstvima se boriti protiv ovog zla.
U INAT SVIMA.[/b]
Uglavnom - nekad se preletim i to mi se dešava, ali sam spreman priznati grešku i nastaviti dalje.
Idemo dalje još jače!
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Nisam 100% siguran da mozemo suhim kvalitetom do titula.Ono u sto sam siguran je da nas u evropskim takmicenjima nece ovako ofirno maltretirati. Kad pokazes kvalitet u Evropi imas sansu da finansijski profitiras od nagrada,marketinga,ulaznica i povoljnijom prodajom igraca.Vratnik10 je napisao/la:Samozdravlje je napisao/la:
Kako misliš osvajat titule kad nas ovako krhaju? Da igraš ko Barca ili Real djaba ti ako su talovi u pitanju i ako je titula već namijenjena Zrinjskom...
Oni koji to mogu,trebaju i na kraju moraju kvalitetom oplemeniti FKS jeste UPRAVA FKS. Ovo prvenstvo pokazuje da mogu , trebaju nastaviti pojacavati kvalitet u svim segmentima.Pozitivan primjer je fizicka sprema ,jer je pravi covjek na pravom mjestu.Ono sto svi bezrezervno podrzavamo je Akademija. Od 0(nula) do 4 U21 reprezentativca za ~4 mjeseca.Odlicna ljekarska ekipa , nema odsustvovanja zbog izljecivih povreda. Harmonija u svlacionici , cime se nismo mogli ponositi zadnjih godina.Nema sumnjivih transfera i sumnjivih raskida ugovora.rjesavamo se postepeno i na pravi nacin igraca koji iz raznih razloga ne zasluzuju da igraju u FKS. Za sve lose kriva je uprava,a za sve dobro zasluzni su svi od cistacice pa do Amidze .
Da poentiram niko se Laznim Mostarcima ne skida dzabe , to se placa .Placaju jer nemaju kvalitet da dominiraju.Mi smo pokazali do sada da imamo kvalitet,koji stalno treba nadogradjivati.Samo ono sto je legalno trebamo i mi placati,stimulisati Tuzlu ,kao sto Lazni stimulisu nase protivnike.Hvala Bogu nisu se puno potrosili.Imamo taj problem sa savezom ,tu uprava treba traziti najbolja rjesenja za klub.Ne mozes s rogatim lahko , krmku nekad treba niz dlaku , ali dostojanstveno i mangupski kupiti titule. Postenjem i kvalitetom.Izvini ako sam te isprovocirao duzim postom, ne znam drugacije.
Bogom ti se kunem nikog i nista nemam sa Upravom , obicni sam dugogodisnji navijac,sad mozda simpatizer najdrazeg kluba.Poz.
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Ja mislim da se može suhim kvalitetom osvojiti titula! Sa 95% posta se slažem s tobom, ali ako imaš totalnu nadmoć (odnosno ekstra dobru ekipu) ne vidim ama baš ni jedan razlog da se titula ne osvoji. Mi još takvu nadmoć nemamo, ako se bude radilo kako treba, a nadam se da se neće ovaj kolektiv raspasti mislim da kroz 2 sezone možemo steći dominaciju kao niko do sada u Bosni i Hercegovini. Možda malo narodski rečeno "trčim pred rudu", ali ne vidim razlog da ne uspijemo ni na međunarodnom planu ako se bude radilo kako treba, istrajno, jako i sa obrazom!Samozdravlje je napisao/la:Nisam 100% siguran da mozemo suhim kvalitetom do titula.Ono u sto sam siguran je da nas u evropskim takmicenjima nece ovako ofirno maltretirati. Kad pokazes kvalitet u Evropi imas sansu da finansijski profitiras od nagrada,marketinga,ulaznica i povoljnijom prodajom igraca.Vratnik10 je napisao/la:Samozdravlje je napisao/la:
Kako misliš osvajat titule kad nas ovako krhaju? Da igraš ko Barca ili Real djaba ti ako su talovi u pitanju i ako je titula već namijenjena Zrinjskom...
Oni koji to mogu,trebaju i na kraju moraju kvalitetom oplemeniti FKS jeste UPRAVA FKS. Ovo prvenstvo pokazuje da mogu , trebaju nastaviti pojacavati kvalitet u svim segmentima.Pozitivan primjer je fizicka sprema ,jer je pravi covjek na pravom mjestu.Ono sto svi bezrezervno podrzavamo je Akademija. Od 0(nula) do 4 U21 reprezentativca za ~4 mjeseca.Odlicna ljekarska ekipa , nema odsustvovanja zbog izljecivih povreda. Harmonija u svlacionici , cime se nismo mogli ponositi zadnjih godina.Nema sumnjivih transfera i sumnjivih raskida ugovora.rjesavamo se postepeno i na pravi nacin igraca koji iz raznih razloga ne zasluzuju da igraju u FKS. Za sve lose kriva je uprava,a za sve dobro zasluzni su svi od cistacice pa do Amidze .
Da poentiram niko se Laznim Mostarcima ne skida dzabe , to se placa .Placaju jer nemaju kvalitet da dominiraju.Mi smo pokazali do sada da imamo kvalitet,koji stalno treba nadogradjivati.Samo ono sto je legalno trebamo i mi placati,stimulisati Tuzlu ,kao sto Lazni stimulisu nase protivnike.Hvala Bogu nisu se puno potrosili.Imamo taj problem sa savezom ,tu uprava treba traziti najbolja rjesenja za klub.Ne mozes s rogatim lahko , krmku nekad treba niz dlaku , ali dostojanstveno i mangupski kupiti titule. Postenjem i kvalitetom.Izvini ako sam te isprovocirao duzim postom, ne znam drugacije.
Bogom ti se kunem nikog i nista nemam sa Upravom , obicni sam dugogodisnji navijac,sad mozda simpatizer najdrazeg kluba.Poz.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Dzenane Musa jesi li to ti ?KrajisnikBosnjak je napisao/la:
Pročitah i sve se slažem.
Uglavnom - nekad se preletim i to mi se dešava, ali sam spreman priznati grešku i nastaviti dalje.![]()
Idemo dalje još jače!Forza Sarajevo.
Selam majstore.
-
belosevic28
- Kontakt:
Svi smo tu iz istog razooga. Razlika u misljenjima i jeste bit egsitiranja foruma. Poz @samozdravlje i @krajisnik.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- ThrillerHz
- Kontakt:
Sta mislite da se na istoku poduzme kakva akcija, tipa da se ponese sto vise zastava s ljiljanima i da se uradi 2-3 transparenta s porukom za savez, uz skandiranje savez napolje?
Isto bi bilo brutalno da se spremi cvijeca i na kraju tekme dok budu igraci izlazili da ih “gadjamo” ruzama, kao odgovor na kamenovanje nasih igraca?
Isto bi bilo brutalno da se spremi cvijeca i na kraju tekme dok budu igraci izlazili da ih “gadjamo” ruzama, kao odgovor na kamenovanje nasih igraca?
1946~
Na Istoku dici parolu, da bije u oci ove na zapadu. Nesto tipa:
" Nasu podrsku imate, u savezu stolice pocnite da klimate "
" U inat svima, u Sarajevu sve ima da stima"
" Vratite ljiljan na grb sveti, da vas mi ne ucimo pameti "
" Casa zbog nesposobnog saveza odavno je puna, jos jedna vasa lakrdija i moguca je buna, fifa i uefa zavrnut ce vam pipu, pa cete se vratiti na premierligasku ekipu.
" Savez napolje "
" Nama je potrebna sposobnost saveza, a ne lakrdija svkakavih mamlaza"...
Nije da sjever nece dizat nesto slicno, ali i istok treba da se malo aktivira, bar zastave sa ljiljanima da se kace po ogradi ili iznad ulaza. puna podrska upravi i Husrefu. Titula je nasa 80% sunjmnjam da cemo propustit sansu da je uzmemo. Ljudi iz kluba treba da se zale Fifi i Uefi za svaki pokusaj saveza da ukalja ime naseg kluba ili grupe koja ga bodri. Moguce da ce se paliti na tekmama repke sve i svasta i praviti prekidi, moguce da ce i druge grupe raditi slicno ili pojedinci. Ne blate oni samo Saraejvo, ali navise ispasta nas klub. Oni se poseru po Zeljeznicaru, pa mu onda doniraju pola miliona, pa mu daju ovo, pa mu daju ono... pa Celik poseru, pa ga izvade iz govana, Slobodu isto sa dugovima ganjaju i na kraju kao nadju rijesenje. Mi i Siroki smo jedini klubovi koji nemaju dugovanja ni prema kome, ali Siroki je zasticen i sami znamo kako. Sarajevo mrze, ali mi smo tu da banimo nas klub. Po meni prvi put imam sposobne ljude u klubu, ne mahalce koji nasjedaju na prvu provokaciju i odma izlaze u neki kvazi portalcic sa demantima. Ne dodiruje ih to. Zasto? Zato ! Mi smo veci od korumpianog saveza i mahalskih patki. Opet kazem, puna podrska i pokazati ocnjake svim ovcama koje misle da su vukovi. Pojest cemo vas, jer mi smo Sarajevo.
" Nasu podrsku imate, u savezu stolice pocnite da klimate "
" U inat svima, u Sarajevu sve ima da stima"
" Vratite ljiljan na grb sveti, da vas mi ne ucimo pameti "
" Casa zbog nesposobnog saveza odavno je puna, jos jedna vasa lakrdija i moguca je buna, fifa i uefa zavrnut ce vam pipu, pa cete se vratiti na premierligasku ekipu.
" Savez napolje "
" Nama je potrebna sposobnost saveza, a ne lakrdija svkakavih mamlaza"...
Nije da sjever nece dizat nesto slicno, ali i istok treba da se malo aktivira, bar zastave sa ljiljanima da se kace po ogradi ili iznad ulaza. puna podrska upravi i Husrefu. Titula je nasa 80% sunjmnjam da cemo propustit sansu da je uzmemo. Ljudi iz kluba treba da se zale Fifi i Uefi za svaki pokusaj saveza da ukalja ime naseg kluba ili grupe koja ga bodri. Moguce da ce se paliti na tekmama repke sve i svasta i praviti prekidi, moguce da ce i druge grupe raditi slicno ili pojedinci. Ne blate oni samo Saraejvo, ali navise ispasta nas klub. Oni se poseru po Zeljeznicaru, pa mu onda doniraju pola miliona, pa mu daju ovo, pa mu daju ono... pa Celik poseru, pa ga izvade iz govana, Slobodu isto sa dugovima ganjaju i na kraju kao nadju rijesenje. Mi i Siroki smo jedini klubovi koji nemaju dugovanja ni prema kome, ali Siroki je zasticen i sami znamo kako. Sarajevo mrze, ali mi smo tu da banimo nas klub. Po meni prvi put imam sposobne ljude u klubu, ne mahalce koji nasjedaju na prvu provokaciju i odma izlaze u neki kvazi portalcic sa demantima. Ne dodiruje ih to. Zasto? Zato ! Mi smo veci od korumpianog saveza i mahalskih patki. Opet kazem, puna podrska i pokazati ocnjake svim ovcama koje misle da su vukovi. Pojest cemo vas, jer mi smo Sarajevo.
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
A čekaj, što se aktivirala priča oko ljiljana?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Kad malo covjek razmisli najpametnije je da budemo mudri uzmemo duplu krunu, odigramo par tih UEFA UTAKMICA i onda kad dode ispadanje fino parolu, Fifa i Uefa brini o barceloni i realu boli ih **** sta se desava sa Bosanskim savezom i bagrom.
Mi moramo bit broj jesan klub konstatno u ovoj ligi, zeljo je bio par puta prvak osvoi je i cinimi se i duplu krunu al jednistavno oni nemaju tu jacinu da mogu uradit nesto, jednostavno previse su mali slabi..
Jedino mi to mozemo al samo u tom trenutku dok ovu sirotinju prepisamo i u ovoj ligi sa brojem titula i kupova i onda Begicu pilavu i compani treba stat naput i reci ne, nemozete unistavat nas i nade klubove oni kesu nasi protivnici al su nasi i mi femo vam **** matet za njih i za ovu drzavu jer ovo je nase.
FK SARAJEVO I NAVIJACI HZ PITARI su jaci i imaju vecu moc od svih skupina u drzavi i mi smo duzni to uradit, al posle kad budemo naj trofejni sto se tice bosne i pl bih. Svi znamo al da napomenem za vrijeme jugoslavije FK SARAJEVO je naj trofejni klub iz bosne
Mi moramo bit broj jesan klub konstatno u ovoj ligi, zeljo je bio par puta prvak osvoi je i cinimi se i duplu krunu al jednistavno oni nemaju tu jacinu da mogu uradit nesto, jednostavno previse su mali slabi..
Jedino mi to mozemo al samo u tom trenutku dok ovu sirotinju prepisamo i u ovoj ligi sa brojem titula i kupova i onda Begicu pilavu i compani treba stat naput i reci ne, nemozete unistavat nas i nade klubove oni kesu nasi protivnici al su nasi i mi femo vam **** matet za njih i za ovu drzavu jer ovo je nase.
FK SARAJEVO I NAVIJACI HZ PITARI su jaci i imaju vecu moc od svih skupina u drzavi i mi smo duzni to uradit, al posle kad budemo naj trofejni sto se tice bosne i pl bih. Svi znamo al da napomenem za vrijeme jugoslavije FK SARAJEVO je naj trofejni klub iz bosne
Odluka Austrijskog saveza, za sutrašnju utakmicu, vidi na temama reprezentacije.MortemHz je napisao/la:A čekaj, što se aktivirala priča oko ljiljana?
Ljudi budite realni malo. Nas pet milja ne može doć na pišljivu ligašku utakmicu kad je vrijeme idealno, nas nije moglo više od 80ak doć na godišnjicu smrti Vedrana, nije moglo pet hiljada građana izać na skupove za rahmetli Dženana... A hoćemo da dižemo neku revoluciju u savezu? Sve će to ić dok se piše na forumima i u fb komentarima, kad bude trenutak za akciju, kurko. Znamo mi dobro kakvi smo, pustite se šuplje.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Ono sto mi smeta odavno a niko da pita, kaze zadto je to tako uradjebo,a nisam nigdje ni procitao.
Mozda sam negdje to i preskocio da je nekad pisalo a to je ogradjeni dio istoka iznad ulaza. Nikome al bas nikome nisu ogradili stadio nego nama. Samo na nama treniraju strogocu.
Radi sigurnosne situacije ogradili...na hajte molim vas. To tako ruzno izgleda kao da smo ovce neke. Pod hitno se to treba skloniti jer nikad ama bas nikad to nije bilo prije.
Mozda sam negdje to i preskocio da je nekad pisalo a to je ogradjeni dio istoka iznad ulaza. Nikome al bas nikome nisu ogradili stadio nego nama. Samo na nama treniraju strogocu.
Radi sigurnosne situacije ogradili...na hajte molim vas. To tako ruzno izgleda kao da smo ovce neke. Pod hitno se to treba skloniti jer nikad ama bas nikad to nije bilo prije.
Ne smijemo sebi dozvoliti da se savez sa nama zayebava. Treba ovo mudro odraditi, za sad. Ako bude trebalo drugacije, nije problem. Mi smo obarali uprave koje su bile jace od ovih pichkica u savezu, pa nestadose. Gledati sebe samo. Ako se bude jos JEDNOM desilo, onda poduzeti druge mjere. Nek samo Begic i co. ne zaborave, nama je savez odma iza coska, mi smo im fizicki najblizi, a savez nije u Mostaru 
Nas najbolji odgovor na svu ovu nepravdu ce biti taj da nas sto vise dode na slijedecu,a i na svaku narednu tekmu i da 90 minuta dajemo podrsku momcima!
Naravno i ovi transparenti su odlicna ideja,ali sve ispod 5-6 milja vec protiv Zvijezde je sramota i đaba nam sva ova prica.
Naravno i ovi transparenti su odlicna ideja,ali sve ispod 5-6 milja vec protiv Zvijezde je sramota i đaba nam sva ova prica.
Ma jok treba sad razbit glavu sljedecem ko nam dodje dok je ovaj popust na slanje u b9lnicu i potrese mozga,jefrinije dodje nego cvijeceThrillerHz je napisao/la:Sta mislite da se na istoku poduzme kakva akcija, tipa da se ponese sto vise zastava s ljiljanima i da se uradi 2-3 transparenta s porukom za savez, uz skandiranje savez napolje?
- StariGrad071
- Kontakt:
Hladne glave vako kad coek razmisli, sa vjetrenjacama nema borbe, ipak su oni vazda u prednosti. Najbolji odgovor je slozit 3ice zvijezdi i celiku u 10 milja na Kosevu.
Mogli bi vrlo lahko otici na +10.
Mogli bi vrlo lahko otici na +10.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.