Natjerao bi ga da trci ako nista i bio u prednosti u duzim razmjenama. Ovaj Talijan je klasicni server kakve Federer obicno sa lakocom rjesavama.S-Y-L-A-R je napisao/la:Na travi? Čime?Justin je napisao/la:Ispade Schwartzman. Mislim da bi on bio nezgodan Federeru.
Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Pa s reketom, jesi kad držao reket u ruci?S-Y-L-A-R je napisao/la:@delinjo
Pošalji sliku u inbox Ševketu ili meni pa ćemo ti javiti jesi li kvalifikovan.![]()
Na travi? Čime?Justin je napisao/la:Ispade Schwartzman. Mislim da bi on bio nezgodan Federeru.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Penaltiky je napisao/la:Pa s reketom, jesi kad držao reket u ruci?S-Y-L-A-R je napisao/la:@delinjo
Pošalji sliku u inbox Ševketu ili meni pa ćemo ti javiti jesi li kvalifikovan.![]()
Na travi? Čime?Justin je napisao/la:Ispade Schwartzman. Mislim da bi on bio nezgodan Federeru.
niste normalni bjezi
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Klasika forumska kada nemas argumente izmisli laz i optuzi nekoga da je to izgovorio kako bi pokrio svoju inferiornost u raspravidelinjo je napisao/la:leorey je napisao/la:Joj jel ovo Kari obitava opet s novog profila
kaze eh samo da je Federer stariji,...eh samo da je Endi igrao prije 20 godina,Eh samo da je sampras mladji 23 godine....Eh samo da je Wawrinka ranije smrsao.....e svega bi bilo tad
nista ja nisam izmislio....tvoja svaka izjava se temelju na tome sbkbb ....milion puta si gledao u proslot ili buducnost svejedno...pa si nam iznosio podatke koliko bi Sampras imao u ovoj eri GS titula,koliko Endi pored Roddicka itd itd....i onda trazis meni neke argumente ...samo ne znam za sta argumente....evo kad medjusobni omjer bude donosio titule,bodove ili bilo sta ....rado cu da diskutujem s tobom na tu temu... a do tad cekaj da Rafa stigne ove GS titule i opcenito titule da imamo o cemu razgovarati argumentovano...pozdrav
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Ja se nikad ni sa kim ne raspravljam. To je suvislo. Ja samo iznosim svoje misljenje koje se podudara sa istinom i realnoscu. 
A to je da su Francuzi supak meraklije i smrdljivci koji su izmislili stolicu sa ugradjenom tutom da se u nju naseru jer nisu imali kanalizacije, da su Englezi hohstapleri i da im treba bacit bombu, ta ne bi Fog lago i prico gluposti. Da je Rafan smrdan to ti samo ime govori vidis kako se rimuje, to i rafanovci vole kad se tako kaze, ponosni su smradoljupci
Fedex je djedo matori to ne treba pojasnjavat, Gauff je transvestit ko i Venus i Serena.
Naravno ovo nema nikakve veze ni sa temom ni sa Wimblyjem al isto tako nema veze sa tenisom da kokoskin borat i penis sandgreen igraju 2.heftu. haja
Halalite al ja jos nisam to provario i svi su mi sad krivi.
A to je da su Francuzi supak meraklije i smrdljivci koji su izmislili stolicu sa ugradjenom tutom da se u nju naseru jer nisu imali kanalizacije, da su Englezi hohstapleri i da im treba bacit bombu, ta ne bi Fog lago i prico gluposti. Da je Rafan smrdan to ti samo ime govori vidis kako se rimuje, to i rafanovci vole kad se tako kaze, ponosni su smradoljupci
Naravno ovo nema nikakve veze ni sa temom ni sa Wimblyjem al isto tako nema veze sa tenisom da kokoskin borat i penis sandgreen igraju 2.heftu. haja
Halalite al ja jos nisam to provario i svi su mi sad krivi.
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
Druže, ja odustao od rasprave sa neznalicama, mentolima, koji su kao što kažeš inferiorni u raspravama, jer nemaju argumenata, pa laprdaju eto bezze, samo da nešto napišu.japa je napisao/la:Klasika forumska kada nemas argumente izmisli laz i optuzi nekoga da je to izgovorio kako bi pokrio svoju inferiornost u raspravidelinjo je napisao/la:leorey je napisao/la:Joj jel ovo Kari obitava opet s novog profila
kaze eh samo da je Federer stariji,...eh samo da je Endi igrao prije 20 godina,Eh samo da je sampras mladji 23 godine....Eh samo da je Wawrinka ranije smrsao.....e svega bi bilo tad![]()
Mani, pusti nek laprdaju, znaju da su jadni i da nemaju veze o životu a ne o tenisu, pa napišu šta god, samo da misle ljudi da su i oni neki qrac, ha ya...
Jel moraš držat reket baš za tenis da bi imao veze o životu il more nako badminton il skvoš recimo.
Nemoj toliko duboko ici, to su vec retoricka pitanja, trebace sevki hundu po godine da osmisli odgovor.Penaltiky je napisao/la:Jel moraš držat reket baš za tenis da bi imao veze o životu il more nako badminton il skvoš recimo.
Imam u podrumu reketa za stoni tenis, odo ih držat da upijem kakvog pojma.
Pofafaj ga malo i ti Shevchetu i ovi tvoji jarani...Kakvi bolesnici, mislite nekom ste zanimljivi. E jadnici, jadni...Effenberg je napisao/la:Nemoj toliko duboko ici, to su vec retoricka pitanja, trebace sevki hundu po godine da osmisli odgovor.Penaltiky je napisao/la:Jel moraš držat reket baš za tenis da bi imao veze o životu il more nako badminton il skvoš recimo.
Šefko osupnut sam vašim vulgarizmima.shevchet je napisao/la:Pofafaj ga malo i ti Shevchetu i ovi tvoji jarani...Kakvi bolesnici, mislite nekom ste zanimljivi. E jadnici, jadni...Effenberg je napisao/la:Nemoj toliko duboko ici, to su vec retoricka pitanja, trebace sevki hundu po godine da osmisli odgovor.Penaltiky je napisao/la:Jel moraš držat reket baš za tenis da bi imao veze o životu il more nako badminton il skvoš recimo.
@Helco hocemo mu pofafat? 
Oni ti ga puse sefcete...
Haj libo te sutra je dan pauze tradicionalne na Wimlyju pa odmori malo mozak za ponedeljak. Vidis da je zapeko loma.
P.S. nego rafanovci federerovci sutra milina eej nema meceva da smetaju dajte to 24h da se podere diskus ovdje da vidi se ko je pravi a ko lazni GOAT.
Oni ti ga puse sefcete...
Haj libo te sutra je dan pauze tradicionalne na Wimlyju pa odmori malo mozak za ponedeljak. Vidis da je zapeko loma.
P.S. nego rafanovci federerovci sutra milina eej nema meceva da smetaju dajte to 24h da se podere diskus ovdje da vidi se ko je pravi a ko lazni GOAT.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Dosta trolanja, odmorite do ponedjeljka ali ni u ponedjeljak nećete moći trolati.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Sta je tu sbb kbb? Za Samprasa lazes (po obicaju vec) njega nisam pomenuo u kontekstu igranja u ovoj eri a za Mareja to nije sbb kbb nego cinjenice, ne treba nam sbb kbb da nam kaze da bi prajm Murray dominirao protiv prajm Rodicka to svako ko iole prati tenis zna i vidi razliku u kvaliteti.delinjo je napisao/la:nista ja nisam izmislio....tvoja svaka izjava se temelju na tome sbkbb ....milion puta si gledao u proslot ili buducnost svejedno...pa si nam iznosio podatke koliko bi Sampras imao u ovoj eri GS titula,koliko Endi pored Roddicka itd itd....i onda trazis meni neke argumente ...samo ne znam za sta argumente....evo kad medjusobni omjer bude donosio titule,bodove ili bilo sta ....rado cu da diskutujem s tobom na tu temu... a do tad cekaj da Rafa stigne ove GS titule i opcenito titule da imamo o cemu razgovarati argumentovano...pozdrav
Medjusobni omjer je samo jedan u moru argumenata protiv federera, kakva rapsrava kad Rafa i Novak budu imali vise GSova? Pa sta se tu tada ima rapsravljati yebote?
Ljudi se sa pajom raspravljaju

AA23 je napisao/la:Ljudi se sa pajom raspravljaju![]()
i ja lud ...negooo sta ti mislis kako ce ovo sve ispasti,nisi nesto glasan
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Federer i Nadal u ponedjeljak svoje meceve igraju na centralnom terenu, a Djokovic na terenu broj 1
Jedva cekam da srbijanski mediji naprave pricu od toga haha
Ne znam šta je loše u tome, Srbi vole biti broj jedan.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"lazni" goat mu sredio 
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.