Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
Jel moraš držat reket baš za tenis da bi imao veze o životu il more nako badminton il skvoš recimo.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Nemoj toliko duboko ici, to su vec retoricka pitanja, trebace sevki hundu po godine da osmisli odgovor.Penaltiky je napisao/la:Jel moraš držat reket baš za tenis da bi imao veze o životu il more nako badminton il skvoš recimo.
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
Imam u podrumu reketa za stoni tenis, odo ih držat da upijem kakvog pojma.
Pofafaj ga malo i ti Shevchetu i ovi tvoji jarani...Kakvi bolesnici, mislite nekom ste zanimljivi. E jadnici, jadni...Effenberg je napisao/la:Nemoj toliko duboko ici, to su vec retoricka pitanja, trebace sevki hundu po godine da osmisli odgovor.Penaltiky je napisao/la:Jel moraš držat reket baš za tenis da bi imao veze o životu il more nako badminton il skvoš recimo.
Šefko osupnut sam vašim vulgarizmima.shevchet je napisao/la:Pofafaj ga malo i ti Shevchetu i ovi tvoji jarani...Kakvi bolesnici, mislite nekom ste zanimljivi. E jadnici, jadni...Effenberg je napisao/la:Nemoj toliko duboko ici, to su vec retoricka pitanja, trebace sevki hundu po godine da osmisli odgovor.Penaltiky je napisao/la:Jel moraš držat reket baš za tenis da bi imao veze o životu il more nako badminton il skvoš recimo.
@Helco hocemo mu pofafat? 
Oni ti ga puse sefcete...
Haj libo te sutra je dan pauze tradicionalne na Wimlyju pa odmori malo mozak za ponedeljak. Vidis da je zapeko loma.
P.S. nego rafanovci federerovci sutra milina eej nema meceva da smetaju dajte to 24h da se podere diskus ovdje da vidi se ko je pravi a ko lazni GOAT.
Oni ti ga puse sefcete...
Haj libo te sutra je dan pauze tradicionalne na Wimlyju pa odmori malo mozak za ponedeljak. Vidis da je zapeko loma.
P.S. nego rafanovci federerovci sutra milina eej nema meceva da smetaju dajte to 24h da se podere diskus ovdje da vidi se ko je pravi a ko lazni GOAT.
Coronados de gloria vivamos,
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Dosta trolanja, odmorite do ponedjeljka ali ni u ponedjeljak nećete moći trolati.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Sta je tu sbb kbb? Za Samprasa lazes (po obicaju vec) njega nisam pomenuo u kontekstu igranja u ovoj eri a za Mareja to nije sbb kbb nego cinjenice, ne treba nam sbb kbb da nam kaze da bi prajm Murray dominirao protiv prajm Rodicka to svako ko iole prati tenis zna i vidi razliku u kvaliteti.delinjo je napisao/la:nista ja nisam izmislio....tvoja svaka izjava se temelju na tome sbkbb ....milion puta si gledao u proslot ili buducnost svejedno...pa si nam iznosio podatke koliko bi Sampras imao u ovoj eri GS titula,koliko Endi pored Roddicka itd itd....i onda trazis meni neke argumente ...samo ne znam za sta argumente....evo kad medjusobni omjer bude donosio titule,bodove ili bilo sta ....rado cu da diskutujem s tobom na tu temu... a do tad cekaj da Rafa stigne ove GS titule i opcenito titule da imamo o cemu razgovarati argumentovano...pozdrav
Medjusobni omjer je samo jedan u moru argumenata protiv federera, kakva rapsrava kad Rafa i Novak budu imali vise GSova? Pa sta se tu tada ima rapsravljati yebote?
Ljudi se sa pajom raspravljaju

AA23 je napisao/la:Ljudi se sa pajom raspravljaju![]()
i ja lud ...negooo sta ti mislis kako ce ovo sve ispasti,nisi nesto glasan
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Federer i Nadal u ponedjeljak svoje meceve igraju na centralnom terenu, a Djokovic na terenu broj 1
Jedva cekam da srbijanski mediji naprave pricu od toga haha
Ne znam šta je loše u tome, Srbi vole biti broj jedan.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"lazni" goat mu sredio 
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Mah na Wimbl sad i nema tolike razlike izmedju centralnog i terena broj 1,neko je morao na keca, ja sam ocekivao Rafu jer Roger i Novak su ipak dosta uspjesniji na ovome turniru i zasluziju da imaju malo vecu privilegiju
delinjo je napisao/la:AA23 je napisao/la:Ljudi se sa pajom raspravljaju![]()
Ma to ti je ko ona ja u klin on u ploču
Na kraju se sve svede da je istina kad kažem da se Federer redovno omalovažava i degradira, šta ćeš jedini pokušaj da ga maknu sa #goata
A za Rogera, pa ne djeluje uvjerljivo, ali ono, može, kad je na RGu onako odigrao, može i W da osvoji nadam se, očekujem ga boljeg u 2 sedmici turnira
ma to je samo na ovome forumu, velika je količina maloumnika i idolopoklonika ovdje koji omalovažavaju ljude koji su postigli u sportu više nego što oni i zamisliti mogu, ne samo tenisere.AA23 je napisao/la:delinjo je napisao/la:AA23 je napisao/la:Ljudi se sa pajom raspravljaju![]()
Ma to ti je ko ona ja u klin on u ploču![]()
Na kraju se sve svede da je istina kad kažem da se Federer redovno omalovažava i degradira, šta ćeš jedini pokušaj da ga maknu sa #goata
A za Rogera, pa ne djeluje uvjerljivo, ali ono, može, kad je na RGu onako odigrao, može i W da osvoji nadam se, očekujem ga boljeg u 2 sedmici turnira
jedno je napisati mišljenje da je neko bolji od nekoga drugoga a drugo je kad ti je jedini smisao života dokazati tako nešto ....
ali bez obzira na sve ima tu ponekad i dobre diskusije, uglavnom kad idu mečevi.
apropo rogera, imao je juče par nevjerovatnih poteza, meni izgleda da je u skroz dobroj formi. bilo bi šteta da se ne desi to polufinale, isto košto bi bila šteta da se nije desilo u parizu
Rafa će ga ispusit u QF, bolje je sto su Novaka sada stavili na keca jer to znači da će u QF na centralni, a opet to znači da će Rafa na keca protiv Kverija u srijedu, sto bi moglo bit zajebano. Al stoji da je količina mržnje ovih Britanaca prema Novaku bas ogromna, očima ga ne mogu.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Ma nije to toliko opet.Mislim da je razlog sto ide na teren broj 1 to sto ima najslabije rangiranog i najmanje poznatog protivnika i to je to.Inace mislim da je Nadalu zagarantovano polufinale.Predobro servira da bi ispusio od nekog kao sto je Kveri.Tri meca na turniru je odigrao i na svakom je 90% servis gemova rjesavao poprilicno lako.Ako se to nastavi,potrebno je da Kveriju malo stane servis i to ti je,posto i nema nista drugobodi123 je napisao/la:Rafa će ga ispusit u QF, bolje je sto su Novaka sada stavili na keca jer to znači da će u QF na centralni, a opet to znači da će Rafa na keca protiv Kverija u srijedu, sto bi moglo bit zajebano. Al stoji da je količina mržnje ovih Britanaca prema Novaku bas ogromna, očima ga ne mogu.
Ovi Rafanovci bolje ce to znati, da li je ikad bolje servirao Rafa kao ovaj Wimbli?
Pristojno je servirao i prosle godine pa za jednu lopticu ispade od Novaka. Al definitivno je vjezbao i naspanovao servis, cini mi se jucer 9-10 poena samo na svom servisu izgubio, nerealno. Mnogo obecava to i znaci trenutno.LEO10 je napisao/la:Ovi Rafanovci bolje ce to znati, da li je ikad bolje servirao Rafa kao ovaj Wimbli?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.