braco je napisao/la:Ali kako je Asim čudan igrač. Frajer ulazi stalno u najviše šansi, ne znam otkad je došao da su 1 ili 2 igrača više od njega u šansi. Nit je neki dribler nit nešto extra prodoran ali vazda se nađe na pravom mjestu. I to je valjda neki kvalitet. To što usere dosta šansi i to je odraz (ne)kvaliteta. Ali solidan igrač za ove lige.
Lik je volio Želji dat go više nego se hljeba najest, u kojem god je klubu igrao. Čak nam je u i prijateljskoj dao go ako se dobro sjećam na pomoćnom kad smo protiv Travnika igrali. I on i Zajim mi djeluju ko da su razrahaćeni neke pameti i brige. Možda je to i nekad dobro, mislim da na njh nešto i pritisak i ne utiče zbog toga. Zajimu čitav stadion yebe mater 90 minuta, on će i pored toga u 92. minuti pokušati opet driblat iako mu to već nije uspjelo pet puta u toj utakmici.
A i Asim je dao nekoliko bitnih gamewinnera, prošle sezone 2 put riješio Borca, ove sezone isto nekoliko utakmica. Mada realno za nekog boljeg Želju ni jedan ni drugi nemaju šta da traže u prvih 11. Ali nismo još dosegli taj nivo.
PS Znam da ću mu za dvije utakmice yebat sve redom jer će mi živce povadit, ovo sad koristim priliku da pišem objektivno dok sam smiren pozitivne i negativne stvari u vezi njega