Neka ba, ima nas koji rintamo subotom i ne bi mogli ici na tekmu. **** ba teorije zavjere, ide kec ko kuca.alenpitar je napisao/la:Sto protiv zvijezde igramo u nedelju? Yebem im nedlju i mayku. Tu nam je bod premija
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
@Mortem vidi vremena, ide meni na ruku. Neće u nedjelju ni milja bit. 
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
-
belosevic28
- Kontakt:
E znao sam Selme mi male da ce se neki "objektivni Velezovac" javiti i napisati kako nemamo sanse dovesti nekog njihovog
Pa bolaa niste Bayer L. sta ste umislili?! Nafurali se a Danac (Daniel Pavlovic) im zavrsava pojacanja za zimu haha
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
A sto ne bi preso(li) to kod nas majketi. To mi slabi hoces recrodjak je napisao/la:
A sta bi to vi aaa,pravite racun bez krcmara.Ali jeste tacno ,mozete ih gledati kroz staklo,nije dozvoljeno diranje,ako imate kakav dobar aparat dozvoljeno je i uslikati koju sliku i to je to
.Odmah da vam kazem, da dzaba ne polemisete, nema ni promil sanse da neki igrac Veleza ode u Sarajevo(ili neki drugi klub iz BiH)a koji je u prvom timu Veleza.Mislim moze se desiti uz neko obestecenje koje ce zadovoljiti oba tabora,ali cisto sumnjam da bi se doslo do takvog dogovora .Vama bi bio poskup a nama pojeftin,tako da mislim vrlo su male sanse da se to desi.
Inace veliki pozdrav "Pitarima"
MUSVDG
daj ba dogovorit ćemo se za 5 minutarodjak je napisao/la:A sta bi to vi aaa,pravite racun bez krcmara.Ali jeste tacno ,mozete ih gledati kroz staklo,nije dozvoljeno diranje,ako imate kakav dobar aparat dozvoljeno je i uslikati koju sliku i to je to
.Odmah da vam kazem, da dzaba ne polemisete, nema ni promil sanse da neki igrac Veleza ode u Sarajevo(ili neki drugi klub iz BiH)a koji je u prvom timu Veleza.Mislim moze se desiti uz neko obestecenje koje ce zadovoljiti oba tabora,ali cisto sumnjam da bi se doslo do takvog dogovora .Vama bi bio poskup a nama pojeftin,tako da mislim vrlo su male sanse da se to desi.
Inace veliki pozdrav "Pitarima"
mi vama :PPavlovića,Tucakovića,Bekića,Hodžića, Radovca, Lelića za Fajića i Brandaa jel pošteno
Sredina tabele u PL zagarantovana
p.s.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Meni nije jasno ni danas, zasto se nebi radila neka trampa igraca da recimo neki najbolji igrac iz ekipa kao velez krupa radnika mladosti recimo das im 3 igraca za jednog recimo hodzica radovca pavlovica za jednog njihovog, i neki procenat od 15% odsledeceg transfera, mislim to bi bilo za sve strane dobro a i za samu premijer ligu
ma ne treba procenat, ovi naši igrači koji odlaze a bili su akademci juniori, kad prelaze u drugi klub i potpisuju profi ugovor nas sljeduje opet odšteta tj. ona cifra za mlade igrače, oprostimo im to (da ne moraju plaćat) i to ti dođe kao da si platio tog njihovog, tako je i Šišić došao....Pitar6785 je napisao/la:Meni nije jasno ni danas, zasto se nebi radila neka trampa igraca da recimo neki najbolji igrac iz ekipa kao velez krupa radnika mladosti recimo das im 3 igraca za jednog recimo hodzica radovca pavlovica za jednog njihovog, i neki procenat od 15% odsledeceg transfera, mislim to bi bilo za sve strane dobro a i za samu premijer ligu
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
A sto se Mico Kuzmanovic naigrao u Belgiji.
Jednu utakmicu 6min....drugu igrao 16min i trecu 34min...ukupno 56min...aferim.
Bruku utakmica nije bio ni na hoklici.
E jesi se zaletio moj Micko, sad bi mozda bio u prvih 11 kod nas, igrao LS ako Bog da pa onda si mogao otici negdje....neka ovo bude lekcija mnogim mladim igracima. Nije se proslavio ni Mihojevic, na posudbi je a i tamo slabo igra.
Neko spominje onog malog Hadzica, propao lik ko kauc...ako ga neko ima na instagramu lik igra samo playstationa.....jedini koji su nesto uradili su mali Catakovic i mali Sadiku koji radi, trenira i zivi sportski zivot.
E jesi se zaletio moj Micko, sad bi mozda bio u prvih 11 kod nas, igrao LS ako Bog da pa onda si mogao otici negdje....neka ovo bude lekcija mnogim mladim igracima. Nije se proslavio ni Mihojevic, na posudbi je a i tamo slabo igra.
Neko spominje onog malog Hadzica, propao lik ko kauc...ako ga neko ima na instagramu lik igra samo playstationa.....jedini koji su nesto uradili su mali Catakovic i mali Sadiku koji radi, trenira i zivi sportski zivot.
Marku je bio vakat da ide. Ovaj isprdak se zaletio i ispusio.ado-hz je napisao/la:A sto se Mico Kuzmanovic naigrao u Belgiji.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Onaj lazni suarez nikad nece biti fudbaler. Ja kad sam na ovoj temi pisao da mu treba yebati mamu koja ga je unistavala (i na kraju potpuno unistila), svi su me napali. A vidi ga sad. Sad jedino moze igrati playstationa ili ufatiti mamu za ruku pa igrati kolo u cevljanovicima.ado-hz je napisao/la:A sto se Mico Kuzmanovic naigrao u Belgiji.
-usro musemic:VOLIM SARAJVO VISE OD SVOG ZIVOTA
-nakon besplatnog godisnjeg odmora usro u FKS uhljebljuje rundine pekare od 22 god koji nikad nisu sutnuli loptu i oni idu na pripreme umjesto akademaca FKS
-usro vaistinu voli Sarajvo
-nakon besplatnog godisnjeg odmora usro u FKS uhljebljuje rundine pekare od 22 god koji nikad nisu sutnuli loptu i oni idu na pripreme umjesto akademaca FKS
Gdje mu je onaj rodjak sto ga je branio vD
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
-
belosevic28
- Kontakt:
Primorac najjaca karika PDFa. Liku dolazile notifikacije kad se spomene Hadzic.Pantelija je napisao/la:Gdje mu je onaj rodjak sto ga je branio vD
Ja bi ga opet vratio i njega i Demirela, dao im drugu sansu, al za 500 KM mjesecno (za pocetak).
-
bordobijeli
- Kontakt:
Dobru godinu dana 95 % navijaca na temi i van nje trpalo na sve nacine Suareza s 17 godina da bude prva violina u napadu FKS . mediji ga dizali ,menageri gurali , promorac i slicni dobro ste ga savjetovali vi ste ga unistili. Problem je sto djeca s 17 godina zele sve tj prvo novac,minutazu,golove,slavu a to ne ide tako prvo treba proci sito i reseto da bi nesto zaradio.
-
belosevic28
- Kontakt:
Nekad smo imali igraca od 75 miliona eura u svojim redovima haha Pogledajte ovu velicinu i trzisnu vrijednost prilikom potpisa za nas 
https://www.transfermarkt.pt/juninho-bo ... eler/52395
https://www.transfermarkt.pt/juninho-bo ... eler/52395
Da citiram sebe jer su me mnogi napadali zbog ovog posta. Tkz. bosanski Suarez Hadzic propo', Veladzic bez kluba, Sadiku trenira ali nista ozbiljno i bez utakmice. Zalosno i steta kako je sve to na kraju zavrsilo.MCMXLVI je napisao/la:Samo treba i pohvaliti Upravu u vezi Hadzica, Veladzica i Sadikua. Odlicno odradjeni transferi.
Catakovic je druga prica..
Zadnja izmjena: MCMXLVI, dana/u 20 nov 2018, 18:40, ukupno mijenjano 1 put.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Sto se tice Veleza tesko je sad uzimat igrace mada ne i nemoguce, jer uprava je brutalno jaka i bogata, mislim od 5 ili 6 glavnih ljudi u upravi, kao i predsjednika, svi su milioneri, i to teski.
A sto se tice Behrama vjerujte mi da nije igrac za Sarajevo, znate da sam uvijek objektivan kad su ova dva kluba u pitanju, ali po meni je to slabija verzija Radovca, dosta neokretan i spor igrac, koji istina ima slifa, ali za neke vece klupske ambicije nije. Treba se okrenut prije svega igracima iz akademije a ako tu nema onda dosta boljim i okretnijim igracima sa strane.
A sto se tice Behrama vjerujte mi da nije igrac za Sarajevo, znate da sam uvijek objektivan kad su ova dva kluba u pitanju, ali po meni je to slabija verzija Radovca, dosta neokretan i spor igrac, koji istina ima slifa, ali za neke vece klupske ambicije nije. Treba se okrenut prije svega igracima iz akademije a ako tu nema onda dosta boljim i okretnijim igracima sa strane.
momak(ne znam jesi li momak ili si stariji),procitaj ponovo post i nemoj izvrcati onako kako tebi odgovara.Ja nigdje nisam reko da ne mozete dovesti,nego sam reko da se moze tesko napraviti dogovor izmedju 2 kluba(a rekao sam ne samo za Sarajevo nego to vazi i za druge klubove),jer ce to za vas biti preskupo(bilo koja cijena) a za nas pojeftino,a dzaba sigurno nece niko doci kao ranije.A za te neke pare sto bi dali recimo za Brandaoa mozete isto tako negdje drugo naci mozda i boljeg graca.Mi ih taman uigrali i ne bi volili da se sad sve raspane,pa i pod cijenu da se dobro plati.belosevic28 je napisao/la:E znao sam Selme mi male da ce se neki "objektivni Velezovac" javiti i napisati kako nemamo sanse dovesti nekog njihovogPa bolaa niste Bayer L. sta ste umislili?! Nafurali se a Danac (Daniel Pavlovic) im zavrsava pojacanja za zimu haha
Majstore niko se nije nafuro nego ti kazem kakvo je trenutno stanje(za razliku od ranije kad su svi igraci isli bilo gdje za sendvic vise,toga nema vise,tako da bezveze ne naglabate).Ibro stvara tim evo trecu godinu i nikako nece dozvoliti da mu neko to sve sjebe uz minimalno obestecenje.Ako dodje neka bolja ponuda sa vana normalno je da ce ga prodati
Ja znam da ti imas lose misljenje o mom klubu od ranije,tako da te uopste ne uzimam ozbiljno u diskusiji ,tvoj post je napisan vise da omalovazi Velez i njegove navijace nego da argumentovano nesto kaze .Haj zdrao
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
Ja bi im dao procenat i oprostio onu naknadu za nase mlade, posto bolje je da recimo radivac lelic kuznanovic andzusic i tako ne toliko losi igraci plus sto ti igraci mogu ojacat te klubove dat im vise opcija i plus mozda se ti igraci dignu nesto kao duljevic ili kojic il nesto tako i plus mogucnost tih igraca da se prodaju i vise igrajusve to. Mi vamo ojacavamo borimo se ta neka 3-4 kluba za titulu i kup dok se neko ne izbori od ovih za tu utriku za titulu i istisne recimo sb, i tad niko od njih netreba trazit najbolje igrace vec i oni onda trebaju dat 3 za jednog slabijem timovima. To bi moglo dosta pomoc da i u euro utakmicama nebudemo kanta za nabijanje.
Velezu slobodi celiku krupi radniku mladosti nije bitno hocel bit 5 il 9, al dobar broj igraca bi i njima dobro doso da se krve i da bude veca konkurencija
Velezu slobodi celiku krupi radniku mladosti nije bitno hocel bit 5 il 9, al dobar broj igraca bi i njima dobro doso da se krve i da bude veca konkurencija
Ti si pljuvacMCMXLVI je napisao/la:Da citiram sebe jer su me mnogi napadali zbog ovog posta. Tkz. bosanski Suarez Hadzic propo', Veladzic bez kluba, Sadiku trenira ali nista ozbiljno i bez utakmice. Zalasno i steta kako je sve to na kraju zavrsilo.MCMXLVI je napisao/la:Samo treba i pohvaliti Upravu u vezi Hadzica, Veladzica i Sadikua. Odlicno odradjeni transferi.
-usro musemic:VOLIM SARAJVO VISE OD SVOG ZIVOTA
ne bi Mićo bio ni kod nas u prvih 11, pored Tatara mogao bi ko Anđušić samo...Mihojević bar igra, njemu treba fizičke snage to mu je i kod nas falilo...Sadiku isto samo trenira, trebao je otići negdje da igra, Rondić,Kapić, Čataković igraju, Herić igra, Berin Alić ne igra samo trenira(njega vratit haos bi bilo)...Hadžić slomio nogu, mada sumnjam, ništa nisu radili ni on ni Veladžić....ado-hz je napisao/la:A sto se Mico Kuzmanovic naigrao u Belgiji.
od sviju njih bi vratio Herića i Alića, i Marku naravno vrata otvorena uvijek
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.