FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 20 nov 2018, 18:55

belosevic28 je napisao/la:Nekad smo imali igraca od 75 miliona eura u svojim redovima haha Pogledajte ovu velicinu i trzisnu vrijednost prilikom potpisa za nas :D

https://www.transfermarkt.pt/juninho-bo ... eler/52395
Ne vezano za ovog haug pitari :salut: sto napisa rodjak prosla su ona vremena kad su igraci Veleza isli bedza u Sarajevo jer je klub bio u ku.rcu zescem i mozda ako je igrac zelio ostati uprava ga je tusnula i talila se za mizerne iznose transfera :puke: Velez je trenutno jako stabilan klub gdje igraci imaju strasna primanja a za Fajica da ne govorimo. Ima frajer sigurno ko Ahmetovic. Sto se Brandaa tice on ima ugovor profi sa Velezom do 2021 a Ovcina je momak kojeg su u jeku mladosti **** i Zeljo i Sarajevo i decko je prepoznat i doveden iz Hrasnice. Momku je Ibro drugi otac i on je najzasluzniji sto se razvio u onakvo krilo tako da sumnjam da cete i tu pokupit kajmak :) mozete uzet Mrgana ili Alikadica jer imamo stopere i bekove u startnih 11 . Eto raja to bi bilo ukratko i stipu te price mi njima tri za jednog,dovoljno njima od 5 do devetog mjesta. Malo podcjenjivacka prica koja je malo bahata s obzirom da smo vas redovno kandzijali do rata. Ne ponizavam rajvosa nego ono rajski pricamo. Zivjeli i sretno do titule i kupa
UEFA TEAM RANKING 1989

43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 20 nov 2018, 19:35

NeretvanskaPastrmka je napisao/la: Ne vezano za ovog cobana haug pitari :salut: sto napisa rodjak prosla su ona vremena kad su igraci Veleza isli bedza u Sarajevo jer je klub bio u ku.rcu zescem i mozda ako je igrac zelio ostati uprava ga je tusnula i talila se za mizerne iznose transfera :puke: Velez je trenutno jako stabilan klub gdje igraci imaju strasna primanja a za Fajica da ne govorimo. Ima frajer sigurno ko Ahmetovic. Sto se Brandaa tice on ima ugovor profi sa Velezom do 2021 a Ovcina je momak kojeg su u jeku mladosti **** i Zeljo i Sarajevo i decko je prepoznat i doveden iz Hrasnice. Momku je Ibro drugi otac i on je najzasluzniji sto se razvio u onakvo krilo tako da sumnjam da cete i tu pokupit kajmak :) mozete uzet Mrgana ili Alikadica jer imamo stopere i bekove u startnih 11 . Eto raja to bi bilo ukratko i stipu te price mi njima tri za jednog,dovoljno njima od 5 do devetog mjesta. Malo podcjenjivacka prica koja je malo bahata s obzirom da smo vas redovno kandzijali do rata. Ne ponizavam rajvosa nego ono rajski pricamo. Zivjeli i sretno do titule i kupa
đeste stabilni :D
da mi ne digosmo ruke od Visočaka bili bi bgm idalje sredine te tabele :D nebitno, meni je Velež najdraži klub u BiH poslije mog Sarajeva, žao mi je što sve shvatate kao neki napad na vas, transferi su najnormalnije nešto pogotovo između 2 prijateljska kluba...
bezveze nabrajate tu djecu koja su skautirana od nas prije 4-5 godina za Akademiju i nisu prošli, lijepo je što igraju i neka se razvijaju, omladinaca nam ne treba tu smo obezbjeđeni :D i s obzirom da je od tih "kandžijanja" prošlo preko 2 decenije(haman 3) ne zamjerite ako nam nije baš friško :D
Sretno do titule pa da pokažemo svima kako se igra fudbal :thumbup:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 20 nov 2018, 19:37

Tukne tema nesto, usmrdila se neka matora oyebina na njoj.
Grande Velez sa mega-giga-ultra menadzerom Dancem haha
Koji kompleksasi u pm. Onaj me bolid citira za Botelha ne konta poentu, drtina fajat nije dobar u glavu kako je i sam rekao haha
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 20 nov 2018, 19:40

rodjak je napisao/la:
:D A sta bi to vi aaa,pravite racun bez krcmara.Ali jeste tacno ,mozete ih gledati kroz staklo,nije dozvoljeno diranje,ako imate kakav dobar aparat dozvoljeno je i uslikati koju sliku i to je to :mrgreen: .Odmah da vam kazem, da dzaba ne polemisete, nema ni promil sanse da neki igrac Veleza ode u Sarajevo(ili neki drugi klub iz BiH)a koji je u prvom timu Veleza.Mislim moze se desiti uz neko obestecenje koje ce zadovoljiti oba tabora,ali cisto sumnjam da bi se doslo do takvog dogovora .Vama bi bio poskup a nama pojeftin,tako da mislim vrlo su male sanse da se to desi.

Inace veliki pozdrav "Pitarima" :bih:
U pravu si prijatelju , sve lafo puna usta Rodjenih , a oni bi osakatili Veleza. Ima li sta kod Laznih Mostaraca ,mladje od recimo 22 (izuzev Kadusica).
Pustimo Velez na miru . Zar nije tako @rodjak ? Ljepsa je PL sa Velezom . Vidimo se dogodin aBd. :urnebes: :bih:
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 20 nov 2018, 19:41

DenchiNL je napisao/la:
NeretvanskaPastrmka je napisao/la: Ne vezano za ovog cobana haug pitari :salut: sto napisa rodjak prosla su ona vremena kad su igraci Veleza isli bedza u Sarajevo jer je klub bio u ku.rcu zescem i mozda ako je igrac zelio ostati uprava ga je tusnula i talila se za mizerne iznose transfera :puke: Velez je trenutno jako stabilan klub gdje igraci imaju strasna primanja a za Fajica da ne govorimo. Ima frajer sigurno ko Ahmetovic. Sto se Brandaa tice on ima ugovor profi sa Velezom do 2021 a Ovcina je momak kojeg su u jeku mladosti **** i Zeljo i Sarajevo i decko je prepoznat i doveden iz Hrasnice. Momku je Ibro drugi otac i on je najzasluzniji sto se razvio u onakvo krilo tako da sumnjam da cete i tu pokupit kajmak :) mozete uzet Mrgana ili Alikadica jer imamo stopere i bekove u startnih 11 . Eto raja to bi bilo ukratko i stipu te price mi njima tri za jednog,dovoljno njima od 5 do devetog mjesta. Malo podcjenjivacka prica koja je malo bahata s obzirom da smo vas redovno kandzijali do rata. Ne ponizavam rajvosa nego ono rajski pricamo. Zivjeli i sretno do titule i kupa
da mi ne digosmo ruke od Visočaka bili bi bgm idalje sredine te tabele :D nebitno, meni je Velež najdraži klub u BiH poslije mog Sarajeva, žao mi je što sve shvatate kao neki napad na vas, transferi su najnormalnije nešto pogotovo između 2 prijateljska kluba...
bezveze nabrajate tu djecu koja su skautirana od nas prije 4-5 godina za Akademiju i nisu prošli, lijepo je što igraju i neka se razvijaju, omladinaca nam ne treba tu smo obezbjeđeni :D i s obzirom da je od tih "kandžijanja" prošlo preko 2 decenije(haman 3) ne zamjerite ako nam nije baš friško :D
Sarajevo je jedini klub koji je bio iznad Veleža tad, to ''redovno kandžijanje'' od par pobjeda više ne igra neku ulogu. :D
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 20 nov 2018, 19:43

DenchiNL je napisao/la:
Nije tebra vrati se stranicu pa malo procitaj. Mozda vama to izgleda normalno jer ste navikli i razumijemo vas ali tih ljudi u klubu nema vec 3 godine. Niko vam ne brani da pokusate :D ali neke price mi njima trojicu za jednog ili dosta im od 5-9 mjesta para usi brato. Uostalom vidit ce se sve naredne dvije-tri godine. Iskreno i meni je Sarajevo drago zato pisem u nekoj light varijanti. Zivio tebra. Normala raja ce skontati. Nismo seljadija neka ni vi ni mi. Postovanje se uzvraca postovanjem :salut:
UEFA TEAM RANKING 1989

51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 20 nov 2018, 19:43

skoroalen je napisao/la:@Mortem vidi vremena, ide meni na ruku. Neće u nedjelju ni milja bit. :kafa:
Još samo kiša čitav dan.. ovo je bilo neiskusno sa moje strane. :roll:

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 20 nov 2018, 19:45

belosevic28 je napisao/la:Joj Mortema umjesto da skloni ovo matoro djubre s teme on ga citira.
Stagfirulah...
Ja i mortem smo raja na ovom forumu kad si ti duzio malu sjekiru i moze samo tebe banovat :wave:
UEFA TEAM RANKING 1989

51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 20 nov 2018, 19:49

Da se razumijemo menije Velez drag klub i nikad nebi volio da SARAJEVO razjebe recimo velez da ispadnu, cak bi volio da su oni umjesto lazni mostaraca pri vrhu i da se sanjima borimo jer su oni jedini orginalni klub iz mostara.

Ovo sto sam govorio 3 za jedan sam mislio zato sto sam ubjeden da Velez kad se vrati u pl bh nece bit za 5-10 godina vise od 5 mjesta. Rodzeni ovde rece najmanju ruku da ce bit 2 mjesto odma cim dodu pl. ako je tako onda nedirat velezove igrace, znaci bilo je u globalu znaci sve ekipe od 5 mjesta i nize trebalibi radit tranpu jer po mom misljenju tu bi svi bili na dobitku

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 20 nov 2018, 19:53

NeretvanskaPastrmka je napisao/la: Nije tebra vrati se stranicu pa malo procitaj. Mozda vama to izgleda normalno jer ste navikli i razumijemo vas ali tih ljudi u klubu nema vec 3 godine. Niko vam ne brani da pokusate :D ali neke price mi njima trojicu za jednog ili dosta im od 5-9 mjesta para usi brato. Uostalom vidit ce se sve naredne dvije-tri godine. Iskreno i meni je Sarajevo drago zato pisem u nekoj light varijanti. Zivio tebra. Normala raja ce skontati. Nismo seljadija neka ni vi ni mi (osim onog drvosjece iz kladnja/olova nemam pojma ni odakle je kundo) Postovanje se uzvraca postovanjem :salut:
Nemoj zamjeriti ali i vi malo potcjenjujete, malo više :D
Čelik se isto opario pa kovali našeg malca Anđušića u zvijezde, kad im je zaigrao na posudbi, eno sad glavni u Mladosti...vi ćete dosta igrača morati dovesti da bude to na nivou PL, i inače pisao sam neki dan, samo 3 kluba u PL nemaju naše bivše igrače(Široki zbog vjere, GOŠK i Radnik- a imali su prije i oni) tako da jbg ova naša priča ima dosta smisla, možda vama para uši trenutno jer ste u euforiji i vezani za tu ekipu ali to vam je tako...i ne vjerujem da će se to desiti ta trampa nego mi vamo piskaramo od dosade...ulažite u omladinu, nemojte kopirat ovaj City nema tu ništa dugoročno...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 20 nov 2018, 19:57

Ma ne bi ja ni gledao u dvorište Veleža. Ne zato što igraju nižu ligu ili zato što su prijateljski klub već zato što mi ne smijemo sebi opet dozvoliti da promijenimo 100 igrača u jednom prijelaznom roku. Zamijeniti Adukora još boljim strancem ako ne produži ugovor, dovesti baš nešto što bude neophodno i idemo dalje. Ne trebamo djecu prodavati za bilo koju cijenu jer komplet naša odbrambena linija zajedno sa golmanom igra recimo za mladu reprezentaciju BiH. Njih moramo zadržati što je duže moguće a ako dođe neka bezobrazna ponuda tek onda pustiti. Fokusirati se moramo na traženju desnog beka, možda pravog krila i jednog mladog napadača, nebitno iz akademije ili nešto drugo.

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 20 nov 2018, 19:59

DenchiNL je napisao/la:
NeretvanskaPastrmka je napisao/la: Nije tebra vrati se stranicu pa malo procitaj. Mozda vama to izgleda normalno jer ste navikli i razumijemo vas ali tih ljudi u klubu nema vec 3 godine. Niko vam ne brani da pokusate :D ali neke price mi njima trojicu za jednog ili dosta im od 5-9 mjesta para usi brato. Uostalom vidit ce se sve naredne dvije-tri godine. Iskreno i meni je Sarajevo drago zato pisem u nekoj light varijanti. Zivio tebra. Normala raja ce skontati. Nismo seljadija neka ni vi ni mi (osim onog drvosjece iz kladnja/olova nemam pojma ni odakle je kundo) Postovanje se uzvraca postovanjem :salut:
Nemoj zamjeriti ali i vi malo potcjenjujete, malo više :D
Čelik se isto opario pa kovali našeg malca Anđušića u zvijezde, kad im je zaigrao na posudbi, eno sad glavni u Mladosti...vi ćete dosta igrača morati dovesti da bude to na nivou PL, i inače pisao sam neki dan, samo 3 kluba u PL nemaju naše bivše igrače(Široki zbog vjere, GOŠK i Radnik- a imali su prije i oni) tako da jbg ova naša priča ima dosta smisla, možda vama para uši trenutno jer ste u euforiji i vezani za tu ekipu ali to vam je tako...i ne vjerujem da će se to desiti ta trampa nego mi vamo piskaramo od dosade...ulažite u omladinu, nemojte kopirat ovaj City nema tu ništa dugoročno...
Bas suprotno brato jer ova ekipa je na okupu dvije godine i tu vidimo nasu snagu u narednom periodu sa minimalnim korekcijama gdje skripi. Bas suprotno radimo od Citya. Ova ekipa se zna u dusu i tek sada dolazi na naplatu taj dvogodisnji rad. Igrali smo i sa vama i sa Zeljom i niste daleko bolji ni od ove ekipe a ne kad se to jos malo dotjera. Malo mi smjesno sto onaj napisa da 5-10 godina necemo biti bolje plasirani od petog mjesta ali svako ima svoje misljenje. Nebi da smo Seria A a ne ova smijesna liga
UEFA TEAM RANKING 1989

51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583

Esport
Kontakt:

Post Postao/la Esport » 20 nov 2018, 20:07

Molio bih navijače ostalih klubova, da se prebace na opću temu. Ovo je tema navijača Sarajeva. Jedan, dva posta OK, ali par strana je previše.
LP

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 20 nov 2018, 20:08

NeretvanskaPastrmka je napisao/la: Bas suprotno brato jer ova ekipa je na okupu dvije godine i tu vidimo nasu snagu u narednom periodu sa minimalnim korekcijama gdje skripi. Bas suprotno radimo od Citya. Ova ekipa se zna u dusu i tek sada dolazi na naplatu taj dvogodisnji rad. Igrali smo i sa vama i sa Zeljom i niste daleko bolji ni od ove ekipe a ne kad se to jos malo dotjera. Malo mi smjesno sto onaj napisa da 5-10 godina necemo biti bolje plasirani od petog mjesta ali svako ima svoje misljenje. Nebi da smo Seria A a ne ova smijesna liga
Fajić vam ljetos dođe koliko ja znam, bez njega teško da bi bili tu gdje ste sad :stop:
ali eto sretno :wave:

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 20 nov 2018, 20:08

Esport je napisao/la:Molio bih navijače ostalih klubova, da se prebace na opću temu. Ovo je tema navijača Sarajeva. Jedan, dva posta OK, ali par strana je previše.
LP
Ja konto.mi dobili moderatora a vidi ovo Bgte :facepalm:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 20 nov 2018, 20:10

Jedan post je već prebačen prije par minuta kao mini znak upozorenja, nećemo dalje na ovu temu.

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 20 nov 2018, 20:15

Nafurali se a drugoligasi, jos fursaju po ovoj temi...fuuj. Stabilan klub, digli pola drzave da dovedu jednog Okica, od Mahdija do Danca, sve redom zvali haha

alenpitar
Kontakt:

Post Postao/la alenpitar » 20 nov 2018, 20:16

Mortem je ubaceni elemenat
-usro musemic:VOLIM SARAJVO VISE OD SVOG ZIVOTA
-nakon besplatnog godisnjeg odmora usro u FKS uhljebljuje rundine pekare od 22 god koji nikad nisu sutnuli loptu i oni idu na pripreme umjesto akademaca FKS
-usro vaistinu voli Sarajvo

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 20 nov 2018, 20:19

belosevic28 je napisao/la:Nafurali se a drugoligasi, jos fursaju po ovoj temi...fuuj. Stabilan klub, digli pola drzave da dovedu jednog Okica, od Mahdija do Danca, sve redom zvali haha
ako ikad budu htjeli Hebiba, ja ga na leđima nosim dole :D

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 20 nov 2018, 20:23

Niste mi jasni.Akademija nas kosta ~1.mil KM i mi bi sad trebali dovoditi igrace koji su tamo neke skole fudbala po selima zavrsavali.Ubjedjen sam da ce Mustafic i Kurdic biti pocetkom 2020 nivo vise od Adukora i Rahmanovica.Sabanovic(3 asis.+ 1 gol)za to mu u prosjeku trebalo 150 minuta , a Krsti za asis. ili gol trebalo 175 min. u prosjeku. Ne podcjenjujem ulogu Kapitena(dao je on dosta FKS),nego govorim o podcjenjivanju Akademaca.Pa nije njih Marinovic zvao onako.Dvojica od cetvorice U21 ,ce za 2god. biti A reprezentativci,a druga dvojica za 3 god. Prelaz iz juniora u prvi tim nije lagan,ali se pokazalo da je to put. Svake god. iz Akademije ce izlaziti 15-ak juniora i za 3 god sa ovom 7-com cemo imati 20-25 igraca iz Akademije. Ok 4 stranca ,a mi aBd pa osvojimo titulu bit cemo magnet i za igrace i menadzere , Lahko je sastaviti tim(2007 i 2015),tesko je postati KLUB.
Od 1985 god. cekamo(ja i neki)da Sarajevo postane FKS.Razumijem mladost,nestrpljivost,ali nemojte dozvoliti da vas nove tehnologije(forum) i zlonamjerni okrenu protiv FUDBALSKOG KLUBA SARAJEVO. :thumbup:
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: DoktorXabaras, Laganini1986, Uknaac, Vanja8 i 68 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []