FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Što bi Grobari rekli, lijte kiše hladne vode, Zvijezda ode, Zvijezda ode. 
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ima na snimku mislim da je bio balavac u sivoj dukserici. Pa da vidimo momcino hoces li i dalje da glimis huligana i mangupa a ispred tebe ograda od 40 cm visine a ti ne smijes preko nje.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- SedrenikHz
- Kontakt:
Svaka čast na ovoj prijavi.
Ovome se mora stati u kraj. Taj balonja će opet uraditi isto čim mu se pruži prva prilika.
Eh mangupčino da te vidimo sad.
Udri gamad
Ovome se mora stati u kraj. Taj balonja će opet uraditi isto čim mu se pruži prva prilika.
Eh mangupčino da te vidimo sad.
Udri gamad
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
- robertkosar
- Kontakt:
Tako je pokusaj ubistva i jos je trebalo tuzit i svinjski 
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
-
bordobijeli
- Kontakt:
Treba biti oprezan u nastavku prvenstva ,posebno ko ide na gostovanja . svko ubacivanje na teren ili neki problem na tribinama uzvratice nam ovu optuzbu posebno zrinjski i siroki. Tako oprez da nebi neko fasovao bezveze zatvor ili kazne .
- robertkosar
- Kontakt:
Na Kosevu tesko da se moze desiti da neko bude pogodjen, bilo sta da se desi policija je na licu mjesta a pod bjelim brijegom 10 minuta ustase divljaju i ako covjek lezi na travi pogodjen a policije nigdje da ih mikroskopom trazis 
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
Mladi bosanskohercegovački fudbaleri Nedim Hadžić i Demirel Veladžić napustili su ekipu Leixoesa.
Veladžić i Hadžić su iz Sarajeva prešli u Leixoes u januaru ove godine, ali se u Portugalu nisu dugo zadržali. Nakon nešto više od pola godine odlučeno je da se saradnja neće nastaviti, pa su tako potražili novu sredinu.
Za Nedima Hadžića interes je pokazalo nekoliko ekipa iz Premijer lige Bosne i Hercegovine, te je već ostvaren kontakt i počeli su pregovori, tako da je moguće da se ovaj napadač uskoro vrati na bh. terene.
Mladi Hadžić je već igrao u Premijer ligi u dresu Sarajeva, te je u debitantskoj sezoni upisao 11 nastupa i postigao dva pogotka. Tokom boravka u Portugalu imao je problema sa povredom metatarzalne kosti.
Veladžić i Hadžić su iz Sarajeva prešli u Leixoes u januaru ove godine, ali se u Portugalu nisu dugo zadržali. Nakon nešto više od pola godine odlučeno je da se saradnja neće nastaviti, pa su tako potražili novu sredinu.
Za Nedima Hadžića interes je pokazalo nekoliko ekipa iz Premijer lige Bosne i Hercegovine, te je već ostvaren kontakt i počeli su pregovori, tako da je moguće da se ovaj napadač uskoro vrati na bh. terene.
Mladi Hadžić je već igrao u Premijer ligi u dresu Sarajeva, te je u debitantskoj sezoni upisao 11 nastupa i postigao dva pogotka. Tokom boravka u Portugalu imao je problema sa povredom metatarzalne kosti.
Sarajevo ljubavi moja.
Kakve su sanse da se vrate kod nas?
Gledam nema šta ne bacaju, kod nas ne možeš ništa osim dvojnog C i košpa unijeti na stadion, kako na različitim stadionima različiti kriteriji?robertkosar je napisao/la:Na Kosevu tesko da se moze desiti da neko bude pogodjen, bilo sta da se desi policija je na licu mjesta a pod bjelim brijegom 10 minuta ustase divljaju i ako covjek lezi na travi pogodjen a policije nigdje da ih mikroskopom trazis
Prvu 'ozbiljniju' investiciju Anel Hebibović, standardni ofanzivac Sarajeva, usmjerio je u stan. Tada je igrao za Velež, nije baš sebi mogao priuštiti što poželi, pa je odlučio majku obradovati - kuhinjom.
E porasto mi je u ocima.
E porasto mi je u ocima.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
A volio bi da se mali Hadžić hoće vratiti kod nas, nije još kasno za njega. Šteta one povrede, ogroman je to talenat.sonpenn je napisao/la:Mladi bosanskohercegovački fudbaleri Nedim Hadžić i Demirel Veladžić napustili su ekipu Leixoesa.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
belosevic28
- Kontakt:
Generalno mladi igraci se rano zalete. Nece da idu stepenicu po stepenicu. Rijetki zele ici polako ali sigurno.
Malac kojeg ja zastupam (nema menadzera samo nekog ko ga predstavlja u pregovorima) je odbio ponidi premijerligasa, da pristupi u njihov juniorski tim, a ostao je u kantonalcu. Tu je dobio sansu da debituje sa 16 godina i priliku da od naredne sezone sa 17 igra redovno u Drugoj ligi FBiH. Vrsnjaci ismijavaju ovakve poteze a po meni je ovo ispravan put, korak po korak... A ne ko nasi Demirel i Nedim. Opet kazem ja bi ih vratio jer imaju potencijala ali da su pogrijesili, jesu...
Malac kojeg ja zastupam (nema menadzera samo nekog ko ga predstavlja u pregovorima) je odbio ponidi premijerligasa, da pristupi u njihov juniorski tim, a ostao je u kantonalcu. Tu je dobio sansu da debituje sa 16 godina i priliku da od naredne sezone sa 17 igra redovno u Drugoj ligi FBiH. Vrsnjaci ismijavaju ovakve poteze a po meni je ovo ispravan put, korak po korak... A ne ko nasi Demirel i Nedim. Opet kazem ja bi ih vratio jer imaju potencijala ali da su pogrijesili, jesu...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Ja ne znam gdje nadjose onaj Leixoses. Mislim upravi svaka cast, uzeo se neki novac. Al ko ih uvali tamo. Ja kolko se sjecam, on i Veladzic su potpisali za onu njemacku agenciju sa posredovanje igraca. I odma poslije toga su prodali tamo. Bas su ih "fino" uvalili.MortemHz je napisao/la:A volio bi da se mali Hadžić hoće vratiti kod nas, nije još kasno za njega. Šteta one povrede, ogroman je to talenat.sonpenn je napisao/la:Mladi bosanskohercegovački fudbaleri Nedim Hadžić i Demirel Veladžić napustili su ekipu Leixoesa.
Oni dole su ugroženi i majorizirani! Ako hoće, smiju i granate unijet na stadion. Oduzmi im, diskriminišeš ih.Beton je napisao/la:Gledam nema šta ne bacaju, kod nas ne možeš ništa osim dvojnog C i košpa unijeti na stadion, kako na različitim stadionima različiti kriteriji?robertkosar je napisao/la:Na Kosevu tesko da se moze desiti da neko bude pogodjen, bilo sta da se desi policija je na licu mjesta a pod bjelim brijegom 10 minuta ustase divljaju i ako covjek lezi na travi pogodjen a policije nigdje da ih mikroskopom trazis
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Hoću li konačno dodati makar jednu zvjezdicu na svoj potpis?

Leixoes je farma haveru, svake sezone dovedu 10-15 novih igrača koji lete na polusezoni ako se ne pokažu, dobiju 1 ili 2 igrača od te grupe to je pogodak, stave ga u ekipu da igra i prodaju ga poslije većem klubu, rade sa svim agencijama i menadžerima. na početku sezone preko 40 igrača u ekipi bilo sad ih je 21Stroj1946 je napisao/la:
Ja ne znam gdje nadjose onaj Leixoses. Mislim upravi svaka cast, uzeo se neki novac. Al ko ih uvali tamo. Ja kolko se sjecam, on i Veladzic su potpisali za onu njemacku agenciju sa posredovanje igraca. I odma poslije toga su prodali tamo. Bas su ih "fino" uvalili.
dodatno je glup korak uopšte u portugalsku ligu odvest igrača iz BH, pa onda iz juniora bh ekipe direktno je bonus glupost...liga puna brazilaca, angolaca, koji su fizički mašine, a bgm dosta tehnički jači individualno...svi su u njima vidjeli samo svoj dio a najmanje ih je interesovalo kako će se snaći i da li će uopšte igrati...i zato što dalje od kluba, jer takvi idioti će odmah potrčati da napadnu sve i svakoga u klubu i sjebu atmosferu i slogu...
zna li se kako je slomio nogu uopšte, znamo da nije igrajući ni trenirajući???
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Saopštenje za javnost Fudbalskog kluba Sarajevo

Fudbalski klub Sarajevo podnio je krivičnu prijavu Kantonalnom tužilaštvu u Mostaru zbog pokušaja ubistva pomoćnog trenera Muhameda Džakmića, koji je po završetku utakmice 17. kola BH Telecom Premijer lige BiH, HŠK Zrinjski - FK Sarajevo, pogođen kamenom u glavu prilikom čega je zadobio teške tjelesne povrede.
Krivična prijava je podnesena protiv N.N. lica zbog krivičnog djela pokušaj ubistva iz člana 166KZ stav 2 C (ubistvo iz mržnje).
FK Sarajevo je zatražilo da se u istragu uključi i Ministarstvo unutrašnjih poslova, da se izuzmu i pregledaju svi snimci sa pomenute utakmice, te da se saslušaju zaštitari agencije koja je bila zadužena za fizičku bezbjednost na utakmici.
Trener Džakmić je trenutno, prema preporuci doktora na bolovanju, a nakon medicinskih istraga koje su urađene nakon povrede, ustanovljeno je da je doživio potres mozga.

Fudbalski klub Sarajevo podnio je krivičnu prijavu Kantonalnom tužilaštvu u Mostaru zbog pokušaja ubistva pomoćnog trenera Muhameda Džakmića, koji je po završetku utakmice 17. kola BH Telecom Premijer lige BiH, HŠK Zrinjski - FK Sarajevo, pogođen kamenom u glavu prilikom čega je zadobio teške tjelesne povrede.
Krivična prijava je podnesena protiv N.N. lica zbog krivičnog djela pokušaj ubistva iz člana 166KZ stav 2 C (ubistvo iz mržnje).
FK Sarajevo je zatražilo da se u istragu uključi i Ministarstvo unutrašnjih poslova, da se izuzmu i pregledaju svi snimci sa pomenute utakmice, te da se saslušaju zaštitari agencije koja je bila zadužena za fizičku bezbjednost na utakmici.
Trener Džakmić je trenutno, prema preporuci doktora na bolovanju, a nakon medicinskih istraga koje su urađene nakon povrede, ustanovljeno je da je doživio potres mozga.
Pa znam, upravo ti i mislim ko ih odvede tamo. Nije Leix jedini farmerski klub tamo. Oni imaju jedno 10-ak takvih klubova. Ko fabrike ba. Stancaju igrace za Benficu, Porto, Sporting ili nekog ko doleti s vana. Ja kolko znam ba onaj u Portugal dovlace igrace za djaba iz Brazila, Angole, Kap Verdea ili Mozambika. Oni svi pricaju portugalski. Gdje ces sa njima uopste naseg juniora dovesti koji dolazi iz jedne neorganizovane sredine u tako nesto. I jos su fizicki inferiorni. Niti jezika znaju. Ne znam. Ne kontam te roditelje nikako.DenchiNL je napisao/la:Leixoes je farma haveru, svake sezone dovedu 10-15 novih igrača koji lete na polusezoni ako se ne pokažu, dobiju 1 ili 2 igrača od te grupe to je pogodak, stave ga u ekipu da igra i prodaju ga poslije većem klubu, rade sa svim agencijama i menadžerima. na početku sezone preko 40 igrača u ekipi bilo sad ih je 21Stroj1946 je napisao/la:
Ja ne znam gdje nadjose onaj Leixoses. Mislim upravi svaka cast, uzeo se neki novac. Al ko ih uvali tamo. Ja kolko se sjecam, on i Veladzic su potpisali za onu njemacku agenciju sa posredovanje igraca. I odma poslije toga su prodali tamo. Bas su ih "fino" uvalili.ili igraš il te nema....Ajaxov satelit "Ajax Cape Town" radi na istom principu...
dodatno je glup korak uopšte u portugalsku ligu odvest igrača iz BH, pa onda iz juniora bh ekipe direktno je bonus glupost...liga puna brazilaca, angolaca, koji su fizički mašine, a bgm dosta tehnički jači individualno...svi su u njima vidjeli samo svoj dio a najmanje ih je interesovalo kako će se snaći i da li će uopšte igrati...i zato što dalje od kluba, jer takvi idioti će odmah potrčati da napadnu sve i svakoga u klubu i sjebu atmosferu i slogu...
zna li se kako je slomio nogu uopšte, znamo da nije igrajući ni trenirajući???
zato kažem to su budale od ljudi i ovi što ga zastupaju i roditelji mu, nerealni i nestručni, vratit tu skupinu idiota u ovakav sklad kakav imamo sada bi bio harakiri samo takav, bolje bi prošli da Arežinu dovedemo...Stroj1946 je napisao/la:
Pa znam, upravo ti i mislim ko ih odvede tamo. Nije Leix jedini farmerski klub tamo. Oni imaju jedno 10-ak takvih klubova. Ko fabrike ba. Stancaju igrace za Benficu, Porto, Sporting ili nekog ko doleti s vana. Ja kolko znam ba onaj u Portugal dovlace igrace za djaba iz Brazila, Angole, Kap Verdea ili Mozambika. Oni svi pricaju portugalski. Gdje ces sa njima uopste naseg juniora dovesti koji dolazi iz jedne neorganizovane sredine u tako nesto. I jos su fizicki inferiorni. Niti jezika znaju. Ne znam. Ne kontam te roditelje nikako.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.