Pa ne sporim to, rečemo da igra i odlično, sve segmente koje si naveo su dobri, samo Sousa nije igrač koji će bilo koji segment igre Nadala staviti pod pritisak, ali ako dođe do meča Rafa Federer sve je moguće, ti mečevi su uvijek 50-50.shevchet je napisao/la:Dobro je druže neka ocjena kao 3 u školi, dobar... Rafa igra odlično, backhand slice mu je dosta bolji, pa i backhand ukupno, plus servis je poboljšao...Unofficialpage je napisao/la:Igra Rafa dobro ali ne bih ja sudio po ovom meču, nema Sousa čime da Rafi zaprijeti niti može u kontinuitetu da pravi veliki pritisak. Protiv Querreya bi to trebao biti pravi test.
Nema Sousa čim zaprijetiti, nema Tsonga, samo se traže neki izgovori iz kola u kolo od vas navijača Federera... Da te podsjetim, taj isti Sousa je glatko dobio Čilu, koji je iako u lošoj formi, uvijek pojam za 90% igrača na Wimbledonu.
Onda za Tsongu, prije meča se ovdje priča kako će Tsonga biti pravi test i jači od Kyrgiosa, a nakon meča se priča kako je Tsonga haman spadalo, mutav, veze nema i sl. A taj isti Tsonga u Halle-u na jednu lopticu izgubi od Federera...
Ako dodje do meča Rafa vs Federer, bujrum sa mnom može svako napraviti privatnu opkladu, ja odgovorno tvrdim da je Rafa, ako ovako bude igrao, sigurno favorit, bez dileme...
Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Re: Grand Slam
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
e kakvi igraci zalutaju na drugu sedmicu jednog GS turnira

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- BosniaBoston
- Kontakt:
Da vidis tek noletovog bota,frajer 64. na ATP listi dosad najveci uspjeh u karijeri 2.runda US openadelinjo je napisao/la:e kakvi igraci zalutaju na drugu sedmicu jednog GS turnira![]()
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
BosniaBoston je napisao/la:Da vidis tek noletovog bota,frajer 64. na ATP listi dosad najveci uspjeh u karijeri 2.runda US openadelinjo je napisao/la:e kakvi igraci zalutaju na drugu sedmicu jednog GS turnira![]()
po mjeri vala,ko da je prvo kolo kiseljaka
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Dobro i odlično je druže velika razlika, ti si Bgm rekao dobro, ali eto nećemo u dlaku gledati...Unofficialpage je napisao/la:Pa ne sporim to, rečemo da igra i odlično, sve segmente koje si naveo su dobri, samo Sousa nije igrač koji će bilo koji segment igre Nadala staviti pod pritisak, ali ako dođe do meča Rafa Federer sve je moguće, ti mečevi su uvijek 50-50.shevchet je napisao/la:Dobro je druže neka ocjena kao 3 u školi, dobar... Rafa igra odlično, backhand slice mu je dosta bolji, pa i backhand ukupno, plus servis je poboljšao...Unofficialpage je napisao/la:Igra Rafa dobro ali ne bih ja sudio po ovom meču, nema Sousa čime da Rafi zaprijeti niti može u kontinuitetu da pravi veliki pritisak. Protiv Querreya bi to trebao biti pravi test.
Nema Sousa čim zaprijetiti, nema Tsonga, samo se traže neki izgovori iz kola u kolo od vas navijača Federera... Da te podsjetim, taj isti Sousa je glatko dobio Čilu, koji je iako u lošoj formi, uvijek pojam za 90% igrača na Wimbledonu.
Onda za Tsongu, prije meča se ovdje priča kako će Tsonga biti pravi test i jači od Kyrgiosa, a nakon meča se priča kako je Tsonga haman spadalo, mutav, veze nema i sl. A taj isti Tsonga u Halle-u na jednu lopticu izgubi od Federera...
Ako dodje do meča Rafa vs Federer, bujrum sa mnom može svako napraviti privatnu opkladu, ja odgovorno tvrdim da je Rafa, ako ovako bude igrao, sigurno favorit, bez dileme...
Mogao je itekako Sousa odigrati dobar meč, kao protiv Čile npr, ali Rafa je sa druge strane, koji mu to ne dopušta druže...
Čovjek je izgubio dva seta 6-2, 6-2 a ima omjer neforsiranih i winnera 11-11, znači nije katastrofa uopšte... Plus Rafa samo na 52% servisa u prva dva seta... Ako išta znaš o tenisu, eto sam zaključi po tim parametrima je li Sousa stvarno toliko loš ili je Rafa toliko dobar!?
P.S. A postove od ovih neznalica što trolaju, to ne treba ni komentarisati, neka idu gledati baseball, već rečeno sve...
Zadnja izmjena: shevchet, dana/u 08 jul 2019, 15:41, ukupno mijenjano 1 put.
ako znas drzati reket u ruci jel

ali ne sjecam se da je Rafko bolje servirao sto jest jest....
ali ne sjecam se da je Rafko bolje servirao sto jest jest....
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Joj gledam ovaj mec Gauff-Halep sto mi je haman prvi put da gledam ovu 15godisnju Amerikanku i kontam u kakvom je stanju zenski tenis kad eto ona dodje do cetvrtog kola. Mislim mala je talenat bez sumnje, al igra joj djeluje toliko neotesano da bi Venus prije svih trebala da se stidi.
Ma ja imamo tri vrhunska tenisera, ostalo hamelj.delinjo je napisao/la:e kakvi igraci zalutaju na drugu sedmicu jednog GS turnira![]()
https://****.com - Confidential Dating - No Verify - Anonymous Adult Dating - [url=https://****.com/girls.html] Live Girls Dating [/url]
Za njenu dob ova igra koju za sad prikazuje protiv jedne Halep nije nimalo naivna.darker10 je napisao/la:Joj gledam ovaj mec Gauff-Halep sto mi je haman prvi put da gledam ovu 15godisnju Amerikanku i kontam u kakvom je stanju zenski tenis kad eto ona dodje do cetvrtog kola. Mislim mala je talenat bez sumnje, al igra joj djeluje toliko neotesano da bi Venus prije svih trebala da se stidi.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
a tako nekako i dodje ...3 vrhunska i imas jos par ovih solidnih i to je to ..gigun je napisao/la:Ma ja imamo tri vrhunska tenisera, ostalo hamelj.delinjo je napisao/la:e kakvi igraci zalutaju na drugu sedmicu jednog GS turnira![]()
jebote zivot kad je poceo ozisao do prodavnice da nesto kupim ,vratim se mec haman gotov.....a pricamo o drugoj sedmici GS...
Zadnja izmjena: delinjo, dana/u 08 jul 2019, 15:54, ukupno mijenjano 1 put.
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Ma ovo ti je meni Serena Williams fazon.Samo udaraj i uzmi na snagu, nikakvih varijacija u igri a to nikad nisam nesto volio. Doduse 90% teniserki danas igra na ovaj nacin i zato i gube od teniserki kao sto je Gauff ili Williamsova ocito.Svi igraju njihovu igru.StevieG8 je napisao/la:Za njenu dob ova igra koju za sad prikazuje protiv jedne Halep nije nimalo naivna.darker10 je napisao/la:Joj gledam ovaj mec Gauff-Halep sto mi je haman prvi put da gledam ovu 15godisnju Amerikanku i kontam u kakvom je stanju zenski tenis kad eto ona dodje do cetvrtog kola. Mislim mala je talenat bez sumnje, al igra joj djeluje toliko neotesano da bi Venus prije svih trebala da se stidi.
gauff je grozno igrala protiv one odvratne slovenke, ali je opet dobila. vidjećemo šta će od nje ispasti, ipak je ona još dijete, pa makar i nabildano
Bautista Agut stvarno dobro igra ovaj turnir, ako dodje do Novaka tob mogao biti dobar mec
On i Big Sam su jedine uzdanice .....ono zadnja sansaronaldo99 je napisao/la:Bautista Agut stvarno dobro igra ovaj turnir, ako dodje do Novaka tob mogao biti dobar mec
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Ma dobro, ne kazem ja nista protiv nje. Serena mi nikad nije bila draga vise zbog nacina na koji ove teniserke igraju protiv nje nego zbog neceg drugog.jestamaji je napisao/la:gauff je grozno igrala protiv one odvratne slovenke, ali je opet dobila. vidjećemo šta će od nje ispasti, ipak je ona još dijete, pa makar i nabildano
jedina trojica bez izgubljenog seta dosad: Agut, Miloš i Keironaldo99 je napisao/la:Bautista Agut stvarno dobro igra ovaj turnir, ako dodje do Novaka tob mogao biti dobar mec
serena je i dan danas razmaženo derište, zbog toga je ne gumo. puno ih je takvih ali je serena pri vrhudarker10 je napisao/la:Ma dobro, ne kazem ja nista protiv nje. Serena mi nikad nije bila draga vise zbog nacina na koji ove teniserke igraju protiv nje nego zbog neceg drugog.jestamaji je napisao/la:gauff je grozno igrala protiv one odvratne slovenke, ali je opet dobila. vidjećemo šta će od nje ispasti, ipak je ona još dijete, pa makar i nabildano
Zadnja izmjena: jestamaji, dana/u 08 jul 2019, 16:04, ukupno mijenjano 1 put.
Pa nece nista bolja biti sa 25 nego sto je sada. Ne pojavljuju se bas sa 15, ali bilo ih je sa 17-18 da doguraju daleko pa nestanu u zenskom tenisu. Ne moze se porediti sa muskarcima.StevieG8 je napisao/la:Za njenu dob ova igra koju za sad prikazuje protiv jedne Halep nije nimalo naivna.darker10 je napisao/la:Joj gledam ovaj mec Gauff-Halep sto mi je haman prvi put da gledam ovu 15godisnju Amerikanku i kontam u kakvom je stanju zenski tenis kad eto ona dodje do cetvrtog kola. Mislim mala je talenat bez sumnje, al igra joj djeluje toliko neotesano da bi Venus prije svih trebala da se stidi.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
hahaha ocekivano nakon dominantne pobjede Nadala Federeroljupci u misiji pisanja po Nadalovom protivniku, levat, kloc, amater napravise Dzumhura od njega...
- BosniaBoston
- Kontakt:
55. frajer na listi jbt,dzumhur prosle godine bio klasa za njeg (ove je zauzet ganjanjem kurava)japa je napisao/la:hahaha ocekivano nakon dominantne pobjede Nadala Federeroljupci u misiji pisanja po Nadalovom protivniku, levat, kloc, amater napravise Dzumhura od njega...
#Punoljetstvo
Dva vrhunska...gigun je napisao/la:Ma ja imamo tri vrhunska tenisera, ostalo hamelj.delinjo je napisao/la:e kakvi igraci zalutaju na drugu sedmicu jednog GS turnira![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.