jojRinuka je napisao/la:
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
fakat poginuše ocamHeller je napisao/la:Sine, brate Željina djeca, ocam svegami, filozofija, nije geografija
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Pametnatuzlak1987 je napisao/la:U Tuzli ima jedna cura iz Livna sto studira, nece da prica sa osobama koje nisu katolici
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
Da ne pomislite da je zvezda neka vanzemaljska civilizacija, partuzan je 4 boda ispred njih u kadetskoj ligi srbije i imaju utakmicu manje, a prvoplasirani bsk isto kao partizan bodova i 4 utakmice manje od zvezde ... dakle zvezda je 3 ili 4. tim srpske kadetske lige (čukarički ima isto bodova)
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
to joj ti pošo upast? Pa seljo jedan drugi put se plakni i nemoj joj poslat teretnu već nešto finije pa će možda i progovorit.tuzlak1987 je napisao/la:U Tuzli ima jedna cura iz Livna sto studira, nece da prica sa osobama koje nisu katolici
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
- tuzlak1987
- Kontakt:
Nisam ne parim se ja sa skutorimaRigoletto je napisao/la:to joj ti pošo upast? Pa seljo jedan drugi put se plakni i nemoj joj poslat teretnu već nešto finije pa će možda i progovorit.tuzlak1987 je napisao/la:U Tuzli ima jedna cura iz Livna sto studira, nece da prica sa osobama koje nisu katolici
Predstavi se da si Bakonja fra Brne ima da je karindjas......tuzlak1987 je napisao/la:U Tuzli ima jedna cura iz Livna sto studira, nece da prica sa osobama koje nisu katolici
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
1. Sarajevo 4
2. Partizan 3
3. Osijek 2
4. Vardar 1

2. Partizan 3
3. Osijek 2
4. Vardar 1
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
odan fetišu pradjedova do kraja života. koza je koza. tako se poštuje tradicijatuzlak1987 je napisao/la:Nisam ne parim se ja sa skutorimaRigoletto je napisao/la:to joj ti pošo upast? Pa seljo jedan drugi put se plakni i nemoj joj poslat teretnu već nešto finije pa će možda i progovorit.tuzlak1987 je napisao/la:U Tuzli ima jedna cura iz Livna sto studira, nece da prica sa osobama koje nisu katolici
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Pantelija je napisao/la:Da ne pomislite da je zvezda neka vanzemaljska civilizacija, partizan je 4 boda ispred njih u kadetskoj ligi srbije i imaju utakmicu manje, a prvoplasirani bsk isto kao partizan bodova i 4 utakmice manje od zvezde ... dakle zvezda je 3 ili 4. tim srpske kadetske lige (čukarički ima isto bodova)
- Tristan
- Kontakt:
Valjda OFK, a ne BSK.Pantelija je napisao/la:Da ne pomislite da je zvezda neka vanzemaljska civilizacija, partuzan je 4 boda ispred njih u kadetskoj ligi srbije i imaju utakmicu manje, a prvoplasirani bsk isto kao partizan bodova i 4 utakmice manje od zvezde ... dakle zvezda je 3 ili 4. tim srpske kadetske lige (čukarički ima isto bodova)
Java, dobio sam vizu,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
ma jaTristan je napisao/la:Valjda OFK, a ne BSK.Pantelija je napisao/la:Da ne pomislite da je zvezda neka vanzemaljska civilizacija, partuzan je 4 boda ispred njih u kadetskoj ligi srbije i imaju utakmicu manje, a prvoplasirani bsk isto kao partizan bodova i 4 utakmice manje od zvezde ... dakle zvezda je 3 ili 4. tim srpske kadetske lige (čukarički ima isto bodova)
meni to sve isto
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Rigoletto je napisao/la:odan fetišu pradjedova do kraja života. koza je koza. tako se poštuje tradicijatuzlak1987 je napisao/la:
Nisam ne parim se ja sa skutorima
- MocMahale444
Tucaj kamen, gradi sportsku dvoranu
Evo valjda radi kazaliste cijelu godinu, a ne samo preko ljeta 
imaju li ova zeljina djeca bar kabanice.. dosta im je sto su ih zvezdasi ispametili, treba jos i da se prehlade na ovoj kisurini
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
- MocMahale444
Ko Im kaze, tip koji pere auto po kisiRinuka je napisao/la:imaju li ova zeljina djeca bar kabanice.. dosta im je sto su ih zvezdasi ispametili, treba jos i da se prehlade na ovoj kisurini

1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

Jesic vidio Takija
možda je ovo i smiješno ali pogledaj samo rezultate naših ekipa u Bijeljini i sve će ti biti jasno. Bruka i sramota.DenchiNL je napisao/la:jojRinuka je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
- Thetraphak1921
- Kontakt:
@Pantelija, da li je ova Zvezda 3. ili 4. tim i koliku razliku imaju u odnosu na drugoplasiranog?Memara je napisao/la:Pantelija je napisao/la:Da ne pomislite da je zvezda neka vanzemaljska civilizacija, partizan je 4 boda ispred njih u kadetskoj ligi srbije i imaju utakmicu manje, a prvoplasirani bsk isto kao partizan bodova i 4 utakmice manje od zvezde ... dakle zvezda je 3 ili 4. tim srpske kadetske lige (čukarički ima isto bodova)
Jesu vanzemaljska generacija, ali svejedno ovoliko golova primiti je tragikomicno. Podijeliti stipendije i poslati sa civarama da nose zemlju sa istoka.
Zadnja izmjena: Thetraphak1921, dana/u 25 maj 2016, 18:22, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.