Već rezervisano, prelijepo izgleda.Memara je napisao/la:
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BordoSarajevo je napisao/la:De nek neko pogleda Handzetov zadnji story na insta, jel ono ulaz u kamp ili? Ako jest, perverzija.

"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Istina. Burazeri su mu grmalji, "sandzacki ratnici" tako im se zove kbv. Strasni momci. Sto se kaze pre-sprsmni. Mislim cak i da su obezbjedjene Zukorlicu kad dolazi u BiH. Saban je borac pravi, momcina, bit ce od njega nesto.BordoSarajevo je napisao/la:Osim što je dobar nogometaš, on je bio i uspješan kickbokser. Ipak, ljubav preman nogometu je pobijedila.
"Tačno je da sam bio trostruki državni prvak u kickboksu, trenirao sam uporedo s nogometom, ali je došlo vrijeme da se odlučim za jedan od ta dva sporta. Prevladala je ljubav prema lopti, slušao sam srce i mislim da nisam pogriješio", završio je Šabanović.
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Iz akademije jedino onaj celavi sto igra lijevi krilo (cinimise broj 11) ce abd bit u prvi 11, ova generacija kurcu nevalja ni u kadetima ni u juniorima. Dizdarevic je dobro branio jel on kadet il junior.
Saban kick bokser sto onog sudiu ne puce nogom u glavu kad mu dade crveni majku mu J***.
Jel ono u Handzica Mercedes, da nije oteo od lelica, svakako onaj debil ne zasluzuje ni peglicu.
Salu nastranu treba se 100% ozbiljno uc u ovu utakmicu protiv zvjezde, posto bi nam se mogi nedo bog gosk ponovit. Ovo ce bit naj vaznija uz utakmicu protiv turaka iz cernobilja posto siguran sam sa obje pobjede bi bar extra bod dibili na sprem zrinjskog sto znaci i dva kiksa u nastavku nas nebi kostalw titule. A nikad se nezna u nastavku blato snijeg kisa, pripreme se rade na plazi na 25+ stadioni ko u arsenala, i inace nam ta tranzakcija tesko dode.
Samo 100 % uc u utakmicu i ginut sto bi reko sablja sa sergije
Saban kick bokser sto onog sudiu ne puce nogom u glavu kad mu dade crveni majku mu J***.
Jel ono u Handzica Mercedes, da nije oteo od lelica, svakako onaj debil ne zasluzuje ni peglicu.
Salu nastranu treba se 100% ozbiljno uc u ovu utakmicu protiv zvjezde, posto bi nam se mogi nedo bog gosk ponovit. Ovo ce bit naj vaznija uz utakmicu protiv turaka iz cernobilja posto siguran sam sa obje pobjede bi bar extra bod dibili na sprem zrinjskog sto znaci i dva kiksa u nastavku nas nebi kostalw titule. A nikad se nezna u nastavku blato snijeg kisa, pripreme se rade na plazi na 25+ stadioni ko u arsenala, i inace nam ta tranzakcija tesko dode.
Samo 100 % uc u utakmicu i ginut sto bi reko sablja sa sergije
Na Pidri se vidi koliko jedna godina u drugoligašu može značiti za karijeru. Skoro bezbolno je prešao tranziciju u seniorski fudbal i zacementirao svoje mjesto na lijevoj strani. Jedna takva filijala bi nam bila zlata vrijedna.
O tome sam neki dan piso. Treba nam filijala neka gdje hladno mozemo poslati 4,5 igraca na godinu dana da igraju. To mladim igracima mnogo znaci. A u federalnoj se to moze naci Bosna, Igman ili ono Gorazde da udje u Federalnu. Uglavnom klubovi koji su blizu nas.haris004 je napisao/la:Na Pidri se vidi koliko jedna godina u drugoligašu može značiti za karijeru. Skoro bezbolno je prešao tranziciju u seniorski fudbal i zacementirao svoje mjesto na lijevoj strani. Jedna takva filijala bi nam bila zlata vrijedna.
Jel moguce da je ovaj mali Hadzic ovakva "ubleha".Nafurani klinac,razmazeno deriste neko itd.
U sustini,on je "zlatan momak" svi ga izradise
Otišao sam iz Sarajeva, jer je tada situacija u klubu bila drugačija nego sada. Mladi igrači nisu dobijali šansu i ja nisam bio zadovoljan svojom minutažom, a mislim da je bilo prostora i prilike da odigram više.
. - Od mog transfera Sarajevo je zaradilo određeni iznos, a ja sam tom prilikom trebao dobiti dio novaca od transfera, ali sam odlučio da taj procenat 'oprostim' klubu
U Portugalu je bilo sve super prvih mjesec dana, a onda negdje sredinom marta iz kluba sam dobio informaciju da sam suspendovan od strane FIFA-e i da ne mogu igrat dok se ne riješi situacija. U međuvremenu sam dobio informaciju da je neko iz Sarajeva poslao upit u FIFA da provjere moj transfer. Problem je bio u tome što su oba kluba poslala pogrešne papire. Zbog toga nisam igrao cijelu drugu polusezonu.
Ljudi iz Portugala nisu ispali korektni prema meni. Nisu mi se javljali nikako tokom procesa rehabilitacije, niko mi nije čak ni poslao poruku poslije operacije, i sto se toga tiče bili su jako nekorektni prema meni
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Sam sebi kriv... On je imao solidnu minutažu, a nije Bog zna šta pokazao uz poštovanje Hadžiću! Prevelika očekivanja uvijek imamo što se tiče mladih igrača. Samo lagano i uz strpljenje možemo mnogo napredovati.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
Mislio sam mu ponudit ugovor javno preko foruma 1+4 uz platu koju ima saban, sad povlacim se o bilo kakvim pregovorima.
Izgleda suarezu kriva i barcelona i liverpul i porto i SARAJEVO samo on nije. Ljudi mu se nisu javili kad su vidjeli da je njemu i majkimu babu i menaderu samo pare nebitno njegovi napredovanje i ljudiga nogirali, koja picka
Izgleda suarezu kriva i barcelona i liverpul i porto i SARAJEVO samo on nije. Ljudi mu se nisu javili kad su vidjeli da je njemu i majkimu babu i menaderu samo pare nebitno njegovi napredovanje i ljudiga nogirali, koja picka
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Interesantno sto si to primjetio.Mislim da nije do"vecernjih sati",nego do rezultata i puno bolje atmosvere u i oko kluba.Heterogeni smo,sto je normalno no i one "najagresivnije" ili najzahtjevnije je ova sezona pozitivno iznenadila i nece ljudi da pljuju i pisu samo radi pisanja(kao sto ja radim).95 % raje su pravi , samo sto razlicito dozivljavamo uspjehe i neuspjehe.Neka nama tzv."pljuvaca" , da nas na vrijeme upozore da nesto skripi.Beton je napisao/la:Ovo se u večernjim satima raji na ovoj temi srca smekšaju pa nastupi prava romansa
Bas su simpaticni ovi klipovi Crepulja-Stanoje i ostali ,nekako izbija neko jedinstvo i prijateljstvo .Mislim da nas je diglo ozbiljno okretanje ka Akademiji .
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ima Radnik iz Hadžića, par minuta od Butmira, mogu se bez problema dići u Federalnu, imali smo sa njima takvu saradnju. Uvijek su bili ka nama orjentisani...Stroj1946 je napisao/la:O tome sam neki dan piso. Treba nam filijala neka gdje hladno mozemo poslati 4,5 igraca na godinu dana da igraju. To mladim igracima mnogo znaci. A u federalnoj se to moze naci Bosna, Igman ili ono Gorazde da udje u Federalnu. Uglavnom klubovi koji su blizu nas.haris004 je napisao/la:Na Pidri se vidi koliko jedna godina u drugoligašu može značiti za karijeru. Skoro bezbolno je prešao tranziciju u seniorski fudbal i zacementirao svoje mjesto na lijevoj strani. Jedna takva filijala bi nam bila zlata vrijedna.
- Osttribine
- Kontakt:
Citam danas i ne vjerujem fkt, mali si je umislio da je fkt neka zvijezda ili sta, na pitanje da li se vraca u PLBiH kao ono ko to plasira, kao valjda ponizenje mu sta li. Definitivno ovog momka ne bih vratio u nas klub da nam on i "njegovi" rade na podrivanju atmosfere u timu. Eto mu Barselone, Reala pa neka se tamo dokazuje svakako je on prerastao nasu ligu i portugalsku drugumiky_hz je napisao/la:Jel moguce da je ovaj mali Hadzic ovakva "ubleha".Nafurani klinac,razmazeno deriste neko itd.
Otišao sam iz Sarajeva, jer je tada situacija u klubu bila drugačija nego sada. Mladi igrači nisu dobijali šansu i ja nisam bio zadovoljan svojom minutažom, a mislim da je bilo prostora i prilike da odigram više.. - Od mog transfera Sarajevo je zaradilo određeni iznos, a ja sam tom prilikom trebao dobiti dio novaca od transfera, ali sam odlučio da taj procenat 'oprostim' klubu
U Portugalu je bilo sve super prvih mjesec dana, a onda negdje sredinom marta iz kluba sam dobio informaciju da sam suspendovan od strane FIFA-e i da ne mogu igrat dok se ne riješi situacija. U međuvremenu sam dobio informaciju da je neko iz Sarajeva poslao upit u FIFA da provjere moj transfer. Problem je bio u tome što su oba kluba poslala pogrešne papire. Zbog toga nisam igrao cijelu drugu polusezonu.![]()
Ljudi iz Portugala nisu ispali korektni prema meni. Nisu mi se javljali nikako tokom procesa rehabilitacije, niko mi nije čak ni poslao poruku poslije operacije, i sto se toga tiče bili su jako nekorektni prema meni
- AlfredNobel
- Kontakt:
Zato sam odmah napisao da nema vraćanja. Sad truhni u nekom Radniku..
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
-
Samozdravlje
- Kontakt:
[quote="miky_hz"]Jel moguce da je ovaj mali Hadzic ovakva "ubleha".Nafurani klinac,razmazeno deriste neko itd.
Gdje se moze procitati ? Hvala .
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
- Osttribine
- Kontakt:
Poslao sam ti link u poruciSamozdravlje je napisao/la:miky_hz je napisao/la:Jel moguce da je ovaj mali Hadzic ovakva "ubleha".Nafurani klinac,razmazeno deriste neko itd.
- robertkosar
- Kontakt:
Najveci krivci za ovu omladinu koji misle da su nesto a nisu niko i nista u fudbalu su menadzeri i novinarcici menadzeri placaju a novinari naprave zvijezdu svojom pricom i pisanjem. Samo pare i od rahitacara naprave super talenta, pogodi lopta u igri momcica slucajno u ledja u igri i zaluta u mrezi sutra natpis u novinama velikim debelim masnim slovima SJAJAN POGODAK VELIKOG talenta. 
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
On nije prekucao ni bosansku ligu, to je činjenica. Ništa ni u Portugalu pokazao nije. Bilo je dosta mladih igrača koji su bili vrhunski potencijali, Radovac je primjer, bio je klasa na terenu pa je propao k'o kauč. Ništa nije vječno ako ne radiš konstantno! Bez rada nema ničega.
Sve dok se bude plaćalo portalima i pisali hvalospjevi tako će biti... Nema profesionalnosti na sportskim portalima, niti obraza!!!
Sve dok se bude plaćalo portalima i pisali hvalospjevi tako će biti... Nema profesionalnosti na sportskim portalima, niti obraza!!!
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
- Osttribine
- Kontakt:
Primorac ne misli takoKrajisnikBosnjak je napisao/la:On nije prekucao ni bosansku ligu, to je činjenica. Ništa ni u Portugalu pokazao nije. Bilo je dosta mladih igrača koji su bili vrhunski potencijali, Radovac je primjer, bio je klasa na terenu pa je propao k'o kauč. Ništa nije vječno ako ne radiš konstantno! Bez rada nema ničega.
Sad ce mu mama napraviti novi nick i uci ovdje da pise hvalospjeve o svom sincugi, yebem je u usta smrdljiva.
-usro musemic:VOLIM SARAJVO VISE OD SVOG ZIVOTA
-nakon besplatnog godisnjeg odmora usro u FKS uhljebljuje rundine pekare od 22 god koji nikad nisu sutnuli loptu i oni idu na pripreme umjesto akademaca FKS
-usro vaistinu voli Sarajvo
-nakon besplatnog godisnjeg odmora usro u FKS uhljebljuje rundine pekare od 22 god koji nikad nisu sutnuli loptu i oni idu na pripreme umjesto akademaca FKS
-usro vaistinu voli Sarajvo
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.