FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Imamo problema sa dresovima, hebu nas oko dizajna.

Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
U kom smislu?Zeljo92 je napisao/la:Imamo problema sa dresovima, hebu nas oko dizajna.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Dresovi na štampanju da si živ i zdrav.Zeljo92 je napisao/la:Imamo problema sa dresovima, hebu nas oko dizajna.
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
Ne daju na pruge?LjoZee je napisao/la:U kom smislu?Zeljo92 je napisao/la:Imamo problema sa dresovima, hebu nas oko dizajna.
E Allah vas nagradio dogovorite se 

E onda udureUBIPITAR je napisao/la:Dresovi na štampanju da si živ i zdrav.Zeljo92 je napisao/la:Imamo problema sa dresovima, hebu nas oko dizajna.

Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Teško je još bilo šta reći o trenutnoj ekipi. Kao što Amar reče u izjavi nakon završetka utakmice s Varaždinom, ni on ne zna trenutnih 11 i još se ne naziru konture najboljih 11. Večerašnja utakmica protiv Širokog će nam dat otprilike neki odgovor kakav sastav okvirno možemo očekivati protiv Borca. 
Pogotovo što još ne znamo situaciju što se tiče dolazaka i odlazaka igrača. Amar je nagovjestio da će neki mladi igrači opet na posudbu ići, plus evo ostasmo bez Zubana. Što se tiče dolazaka valjalo bi da što prije dođu novi igrači. Da li čekaju da im propadne ino angažman ili je završna faza pregovora ne znam.
Nekako mi se čini da smo najtanji u odbrani i krilima. Znamo svi da nam treba štoper, ali ne znam šta da očekujem od trenutnih bekova. Realno nijedan nije neki aman zaman kvalitet, plus da li može Eldar Šehić odgovoriti zadatku igrajući lijevog beka u premijer ligi? Opet, možda je on jedan od mladih koji će opet na posudbu. Tu je i Aldin Šehić kojeg je Amar na krilu testirao, a i on spada u bekove.
Općenito te bočne strane mi najviše sumnje ulijevaju. Od krila i ne očekujem ništa posebno, što znači da me i ne mogu nešto pretjerano razočarati. Zajim je prekomandovan na napadača, Veseli dobar dribler, ali ne zna go dati. Asim ko i zna dati go ponekad, ali nema karakteristike krila. Tako da mnogo mi je upitnika na toj poziciji. Nadam se da će krilo doći novi igrač.
Sredina fino pokrivena, ima tu raznih profila igrača. Bojo koji može da iznese loptu, a nije ni defanzivno tolka rupa. Hajdarević toplo - hladno do sada, ali ima i on neke svoje kvalitete. Alispahić zna lopte, ali na prvu statičan i ne baš najbolje spreman. Ali sigurno da će biti od koristi njegov šut sa distance i njegovo iskustvo u ključnim trenutcima ako ne ide ekipi. Dado je pružio ok partiju protiv Varaždina, za rotacije fin igrač. O Mustafi sam neki dan pisao da se ne ponavljam.
Za Sinana me strah povreda, inače kad je spreman dobar je igrač. Samo je nedoumica to što bi mogao E. Zec da igra umjesto njega, tako da bi Sinan mogao na klupu.
Strah me to da opet ne budemo limitirani u golgeterskom smislu na jednog ili dva igrača kao prošlih sezona. Ako stane Krpu ili Ermina (ili ako Ermina gluho bilo opet povrede budu yebale) da se nemaš haman ni na koga osloniti što se tiče davanja golova osim na Asima ponekad. Strah me da jednodimenzionalnosti ofanzivne, Da ne bude ono kao kad je defanzivac protivničke ekipe izjavio poslije utakmice, parafraziram: "Zatvorili smo im Krpića i dobili smo utakmicu", ko u smislu ne zna u Želji niko drugi go dati (tad je Ermin bio povrijeđen).

Pogotovo što još ne znamo situaciju što se tiče dolazaka i odlazaka igrača. Amar je nagovjestio da će neki mladi igrači opet na posudbu ići, plus evo ostasmo bez Zubana. Što se tiče dolazaka valjalo bi da što prije dođu novi igrači. Da li čekaju da im propadne ino angažman ili je završna faza pregovora ne znam.
Nekako mi se čini da smo najtanji u odbrani i krilima. Znamo svi da nam treba štoper, ali ne znam šta da očekujem od trenutnih bekova. Realno nijedan nije neki aman zaman kvalitet, plus da li može Eldar Šehić odgovoriti zadatku igrajući lijevog beka u premijer ligi? Opet, možda je on jedan od mladih koji će opet na posudbu. Tu je i Aldin Šehić kojeg je Amar na krilu testirao, a i on spada u bekove.
Općenito te bočne strane mi najviše sumnje ulijevaju. Od krila i ne očekujem ništa posebno, što znači da me i ne mogu nešto pretjerano razočarati. Zajim je prekomandovan na napadača, Veseli dobar dribler, ali ne zna go dati. Asim ko i zna dati go ponekad, ali nema karakteristike krila. Tako da mnogo mi je upitnika na toj poziciji. Nadam se da će krilo doći novi igrač.
Sredina fino pokrivena, ima tu raznih profila igrača. Bojo koji može da iznese loptu, a nije ni defanzivno tolka rupa. Hajdarević toplo - hladno do sada, ali ima i on neke svoje kvalitete. Alispahić zna lopte, ali na prvu statičan i ne baš najbolje spreman. Ali sigurno da će biti od koristi njegov šut sa distance i njegovo iskustvo u ključnim trenutcima ako ne ide ekipi. Dado je pružio ok partiju protiv Varaždina, za rotacije fin igrač. O Mustafi sam neki dan pisao da se ne ponavljam.
Za Sinana me strah povreda, inače kad je spreman dobar je igrač. Samo je nedoumica to što bi mogao E. Zec da igra umjesto njega, tako da bi Sinan mogao na klupu.
Strah me to da opet ne budemo limitirani u golgeterskom smislu na jednog ili dva igrača kao prošlih sezona. Ako stane Krpu ili Ermina (ili ako Ermina gluho bilo opet povrede budu yebale) da se nemaš haman ni na koga osloniti što se tiče davanja golova osim na Asima ponekad. Strah me da jednodimenzionalnosti ofanzivne, Da ne bude ono kao kad je defanzivac protivničke ekipe izjavio poslije utakmice, parafraziram: "Zatvorili smo im Krpića i dobili smo utakmicu", ko u smislu ne zna u Želji niko drugi go dati (tad je Ermin bio povrijeđen).
- Manijaci19871921
- Kontakt:
Haha pitari dovedose Besima... gdje li smo mi moj Zeljo, da hoce presudit CAS u nasu korist i donijeti odluku da smo slj.godine direktno ucesnici, bez obzira na plasman.

U svakom smislu smo mi limitarani ne samo golgeterskom 

- Manijaci19871921
- Kontakt:
Ma pravo se ruzno osjecam. Ovo ce bit patnja, jos kad pogledas “konkurente” koji ti uopste nisu konkurentni jer su konkurentniji od tebe 3x... za plakat.LjoZee je napisao/la:U svakom smislu smo mi limitarani ne samo golgeterskom
Jašta su,evo prepadoh se....

MIGRANTI iz METROPOLE!
- Manijaci19871921
- Kontakt:
Ma daj ne zayebavaj yebo ga mis. Sarajevo je ozbiljna ekipa za nas u svakom pogledu, i svoj stomak pozderah sto to moram napisati i sto je tako. Zadnje tri godine nisu se pitali ni za sta... Zrinjski ulozio dosta u ekipu, doveo finih pojacanja a bice ih jos. Gledaj nama odbrane BOLAN BOLAN vidis li ti nama odbranu. Pametnom dosta, starac koji ne moze da makne iz mjesta, Kemo glupi sad da me skines pojeo bi ga, i Sipovic koji nije nista aman a za njih opet doktor.U kojem vi filmu zivite..UBIPITAR je napisao/la:Jašta su,evo prepadoh se....
					Zadnja izmjena: Manijaci19871921, dana/u 04 jul 2019, 16:31, ukupno mijenjano 1 put.

kuknjava  kuknjava  kuknjava 
ne valja nista pitari svinje 

Odvadi malo, kao da znaci nesto sto nabacas 10 nekih igraca. Onda bi se mi prosetali ligom kad smo doveli Bekrica, Zahirovica, Stevanovica, Lendrica, Djermanovica, Zolotica, Bogicevica, Stanica... ****. Zavrsili peti.
Zrinjski izgubio Filipovica koji im je vec neko vrijeme najbolji igrac, nema vise Bilbije, Todorovica. Kako ce se sve uklopiti s novim trenerom?
Pitari isto tako ostali bez vaznih igraca, jos ce im neki otici do pocetka sezone. Doveli vec nekoliko novih, ali i njima treba malo vremena da se uigraju. Pored toga ce i pritisak biti, ocekuje se iskorak ili u najgorem slucaju da se ponovi prosla sezona, a to nece biti jednostavno. Mnogo vise utakmica koja se nece dobiti tek tako, posebno sad Velez i Borac koji ce imati svoje racunice i obavezu prema navijacima da ne budu tek tako u ligi.

Odvadi malo, kao da znaci nesto sto nabacas 10 nekih igraca. Onda bi se mi prosetali ligom kad smo doveli Bekrica, Zahirovica, Stevanovica, Lendrica, Djermanovica, Zolotica, Bogicevica, Stanica... ****. Zavrsili peti.
Zrinjski izgubio Filipovica koji im je vec neko vrijeme najbolji igrac, nema vise Bilbije, Todorovica. Kako ce se sve uklopiti s novim trenerom?
Pitari isto tako ostali bez vaznih igraca, jos ce im neki otici do pocetka sezone. Doveli vec nekoliko novih, ali i njima treba malo vremena da se uigraju. Pored toga ce i pritisak biti, ocekuje se iskorak ili u najgorem slucaju da se ponovi prosla sezona, a to nece biti jednostavno. Mnogo vise utakmica koja se nece dobiti tek tako, posebno sad Velez i Borac koji ce imati svoje racunice i obavezu prema navijacima da ne budu tek tako u ligi.
Cuva Bog Zelju svog!
						- Manijaci19871921
- Kontakt:
Pitari da si ti meni ziv i zdrav su jaci nego prosle sezone. Izuzev mujakica niko im vazan nije otisao. Ljuban sluzio za rotaciju. Halilovic pogotovo. I Sarajevo nije htjelo s njima produziti, a ne oni. Nijedan nosilac igre i bitan faktor im nije otiso. Za zrinjski kazem doslo je par pojacanja al ciljanih, bude liznao onaj levat poslozit mogu se potuci s konama. Ko je nama doso? Osim boje niko vrijedan pomena, a otisao nam je najbolji stoper. Mehic ok ali mehic nema iskustvo igranja u prvoj ekipi, i ove sezone nece puno moci pomoci. Nekad u buducnosti bi mogo bit nas najbolji igrac.HongKong je napisao/la:kuknjava kuknjava kuknjava
					Zadnja izmjena: Manijaci19871921, dana/u 04 jul 2019, 16:40, ukupno mijenjano 1 put.

Hajde ba sta kmecis vise ako ti se ne svidja nemoj gledati i vozdra.

Cuva Bog Zelju svog!
Zar ti stvarno misliš da ćemo sa ovakvim rosterom ući u prvenstvo.Manijaci19871921 je napisao/la:Ma daj ne zayebavaj yebo ga mis. Sarajevo je ozbiljna ekipa za nas u svakom pogledu, i svoj stomak pozderah sto to moram napisati i sto je tako. Zadnje tri godine nisu se pitali ni za sta... Zrinjski ulozio dosta u ekipu, doveo finih pojacanja a bice ih jos. Gledaj nama odbrane BOLAN BOLAN vidis li ti nama odbranu. Pametnom dosta, starac koji ne moze da makne iz mjesta, Kemo glupi sad da me skines pojeo bi ga, i Sipovic koji nije nista aman a za njih opet doktor.U kojem vi filmu zivite..UBIPITAR je napisao/la:Jašta su,evo prepadoh se....
Bogi će igrati aBd,i da dođe Besimov babo jer je bolji od njih,i tu se priča završava.
MIGRANTI iz METROPOLE!
- Manijaci19871921
- Kontakt:
Pa s kakvim cemo? Liga za 15 dana pocinje, taj ko dodje vrlo moguce da pripreme nije ni prosao, a i da jest ne znam kad ce se uigrat s nasim timom. Stopera slobodnog na trzistu a da valja uopste nema, zadnji voz je bio Graovac. I nemoj boga ti takve gluposti citam da je Bogicevic babo, postedi me svega ti covjek ima 36, njegova konstitucija trenutno lici na sve osim na fudbalsku, stid me bude kad neko dodje sa strane i vidi kako nam stoper izgleda, nebrojeno puta prosle i pretprosle sezone kikso, bio direktan krivac za golove i sta sve ne. I on babo haman mu 40 ljetaUBIPITAR je napisao/la:Zar ti stvarno misliš da ćemo sa ovakvim rosterom ući u prvenstvo.Manijaci19871921 je napisao/la:Ma daj ne zayebavaj yebo ga mis. Sarajevo je ozbiljna ekipa za nas u svakom pogledu, i svoj stomak pozderah sto to moram napisati i sto je tako. Zadnje tri godine nisu se pitali ni za sta... Zrinjski ulozio dosta u ekipu, doveo finih pojacanja a bice ih jos. Gledaj nama odbrane BOLAN BOLAN vidis li ti nama odbranu. Pametnom dosta, starac koji ne moze da makne iz mjesta, Kemo glupi sad da me skines pojeo bi ga, i Sipovic koji nije nista aman a za njih opet doktor.U kojem vi filmu zivite..UBIPITAR je napisao/la:Jašta su,evo prepadoh se....
Bogi će igrati aBd,i da dođe Besimov babo jer je bolji od njih,i tu se priča završava.
Ma stipu ga ba, da si doveo jos 5 igraca lik bi pisao **** to dje je jos. Sve ce se pokazati na terenu, neko je zadovoljan, neko nije, ne vidim svrhu sad da se kmeci i kuka ili da se nesto slavi. Imamo vecinu ekipe iz prosle sezone, nekoliko novih igraca, neke mladje klince i eto. Mozda Mehic bude novi Ordagic npr.

Cuva Bog Zelju svog!
Babuka za 90% stopera u PL BiH,a za Graovca gospodin

MIGRANTI iz METROPOLE!
- Manijaci19871921
- Kontakt:
Frapantno sta citam i s kim ulazim u dijalog...UBIPITAR je napisao/la:Babuka za 90% stopera u PL BiH,a za Graovca gospodin