nego paja kako ti navijas za zelju ??
Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
kakvih debila ima na ovoj temi

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Da je bar Damir druže moj... Napraviše od Rafinih protivnika da je svaki Niklas Guttau a Rafa je Barranco Cosano, jbg Španac kao i Rafa...japa je napisao/la:hahaha ocekivano nakon dominantne pobjede Nadala Federeroljupci u misiji pisanja po Nadalovom protivniku, levat, kloc, amater napravise Dzumhura od njega...
Ima bolje rezultate od Dzumhura kao i objektivno bolju karijeru, koga briga za proslu godinu, bitna je sadasnjost a Sousa je za Dzumuhra trenutno dva nivoa iznad. Naravno da ganja ku?ave kad za tenisa ocito nije..prvo kolo GSa i kapak, teniski Musa...BosniaBoston je napisao/la:55. frajer na listi jbt,dzumhur prosle godine bio klasa za njeg (ove je zauzet ganjanjem kurava)japa je napisao/la:hahaha ocekivano nakon dominantne pobjede Nadala Federeroljupci u misiji pisanja po Nadalovom protivniku, levat, kloc, amater napravise Dzumhura od njega...
- BosniaBoston
- Kontakt:
Damiru je najvisi ranking bio 23,a ovom 26.Damiru je najveci uspjeh bila 3,runda GSa,a ovom 4.Obojica 3 atp titule.Ja razlike u karijerama u pm...japa je napisao/la:Ima bolje rezultate od Dzumhura kao i objektivno bolju karijeru, koga briga za proslu godinu, bitna je sadasnjost a Sousa je za Dzumuhra trenutno dva nivoa iznad. Naravno da ganja ku?ave kad za tenisa ocito nije..prvo kolo GSa i kapak, teniski Musa...BosniaBoston je napisao/la:55. frajer na listi jbt,dzumhur prosle godine bio klasa za njeg (ove je zauzet ganjanjem kurava)japa je napisao/la:hahaha ocekivano nakon dominantne pobjede Nadala Federeroljupci u misiji pisanja po Nadalovom protivniku, levat, kloc, amater napravise Dzumhura od njega...
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Covjek je vise puta bio u cetvrtoj rundi sto je za Dzumuhra nemoguca misija, naravno da ima bolju karijeru uostalom bitno je ono sto je trenutno a to je da je Sousa mnogo bolji..
gdje ces bolan sa tim klocem raspravljati haha
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Drug moj, nemoj tako o sebi pričati, nije lijepo Bgm...delinjo je napisao/la:kakvih debila ima na ovoj temi![]()
![]()
Opa, zakuhava se još više. Opasna borba za skupljača gemova u finalu, fino fino.
Nando ispod radara igra solidan turnir. Onaj preokret protiv Edmunda ga je potpuno digao. Nadam se da će Goffin ovo uzeti, manji je problem.
Nando ispod radara igra solidan turnir. Onaj preokret protiv Edmunda ga je potpuno digao. Nadam se da će Goffin ovo uzeti, manji je problem.
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Stvarno mislis da bi 36godisnji Verdasco bio problem nakon 2 meca u pet setova xdS-Y-L-A-R je napisao/la:Opa, zakuhava se još više. Opasna borba za skupljača gemova u finalu, fino fino.![]()
Pa opasniji je Goffin. Verdasco odavno tenis ne shvata ozbiljno.S-Y-L-A-R je napisao/la:Opa, zakuhava se još više. Opasna borba za skupljača gemova u finalu, fino fino.![]()
Ali stvarno tuzno kako niko veliku trojku ugroziti ne moze. Mozda Nishikori i Bautista mogu uciniti barem malo zanimljivim meceve.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
shevchet je napisao/la:Drug moj, nemoj tako o sebi pričati, nije lijepo Bgm...delinjo je napisao/la:kakvih debila ima na ovoj temi![]()
![]()
Decko jesi drzao reket u ruci???
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Ne nije to, Novak ce to dobiti, ali kontam da ce to biti dobar mec, recimo isto kao sto je bio dobar mec Novak vs Hurkac, nije da bude jednosmjerna ulica kao ovi ostali tipa Sousa i drugidelinjo je napisao/la:On i Big Sam su jedine uzdanice .....ono zadnja sansaronaldo99 je napisao/la:Bautista Agut stvarno dobro igra ovaj turnir, ako dodje do Novaka tob mogao biti dobar mec![]()
E jedino ako ce ga Kveri izbaciti...
Jesu li dobili meč Fukuoka Hawks? Hajde, nadam se da si barem naučio pravila baseballa, kad si tolika neznalica u tenisu, a pametuješ i dalje po forumu...Vrhunac tvog znanja o tenisu je trolovanje, idi liječi se druže i ne vrijeđaj raju po forumu, internet ratniče!delinjo je napisao/la:shevchet je napisao/la:Drug moj, nemoj tako o sebi pričati, nije lijepo Bgm...delinjo je napisao/la:kakvih debila ima na ovoj temi![]()
![]()
Decko jesi drzao reket u ruci???
- BosniaBoston
- Kontakt:
Koliko se botova nakotilo na temi koji su dosli samo da hejtaju svicarca...
#Punoljetstvo
Dns od ove velike trojke jedino Roger moze imati problema jer ihra protiv odlicnog Beratinija
BosniaBoston je napisao/la:Koliko se botova nakotilo na temi koji su dosli samo da hejtaju svicarca...
Valjda Unno malo reaguje ocisti ove padobrance koji ne znaju pravila kako treba... Kaze brat neki dan ja sam drzao reket pa zato znam hahah
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Prvi kojeg treba skloniti si ti, klasični mentol ovdje, koji vrijedja sve iz čista mira, piše ljudima da su debili i sl.delinjo je napisao/la:BosniaBoston je napisao/la:Koliko se botova nakotilo na temi koji su dosli samo da hejtaju svicarca...
Valjda Unno malo reaguje ocisti ove padobrance koji ne znaju pravila kako treba... Kaze brat neki dan ja sam drzao reket pa zato znam hahah
Kakav moraš biti maloumnik, da ljude iz čista mira nazivaš ružnim imenima. Volio bih te vidjeti uživo heroju, da li se tako obraćaš ljudima. A ovaj brat kojeg ti prozivaš, ima stotine sati odigranog tenisa, čak i neke amaterske turnire iza sebe, pogledanih teniskih mečeva što uživo sa tribina, što na tv, koliko ti nećeš kad bi živio 7 života jado jadni...Bolje ti je da začepiš malo tu labrnju i ne trolaš ko šta piše i priča, nego da naučiš nešto o tenisu ovdje.
Vrijedja bot ljude ovdje i on bi da moderator reaguje. Pa ako treba koga izbaciti, to si ti bolesni um. Neću više uopšte reagovati na takve bolesnike, nadji drugu mušteriju za trolovanje i skini mi se sa qrca.
Toliko od mene...
Joj sta ljudi sve nece napisat ponekad pomislim da je samo lose trolanje al ljudi preozbiljni jbt dan
Zamisli kolika budaletina moras bit da kukas na Nadalov zrijeb, mozda jedan od tezih u zadnjih par godina. Kirdzo bi napatio Novaka a Fedji bi mozda i isprskao stare kosti. Tsonga bio egal s istim a napusi se Rafanu hladno. Dok na drugoj strani imamo Noleta kojem su protivnici bili najvevi choker Kohli, Kudla usrani, Hurkac sad Humbert itd itd
Fedji jos lakse, anonimusi tipa Harris i Clarke.
Pa ja bi bio egal s tim drvima. Frajer nema ozbiljnog protivnika do polufinala a i to zavisi od Querreya sta moze Nadalu. Mozda ni to polufinale ne bude teskoca dok je Novaku autoput cisti. Smjesno..
Poulie je pristojan protivnik za 3 kolo, Beratini vise nego jak protivnik u 4 kolo, Kei je igrac koji je vazda u top 10 tako da je on isto pristojan protivnik za 1/4, znaci Roger ima itekako zajeban zrijeb, a Novaku je otvoren autoput znaci msm da niko nije imao do sada laski put do finala od Novaka.
A sto se Rafe tice on je imao najtezi projektovani zrijeb, no na kraju se svelo samo na Kirdzu i drugo kolo ovo ostalo do eventualnog 1/2 sa Rogerom je smijesno za Rafu
A sto se Rafe tice on je imao najtezi projektovani zrijeb, no na kraju se svelo samo na Kirdzu i drugo kolo ovo ostalo do eventualnog 1/2 sa Rogerom je smijesno za Rafu