Dobro jutro svima.Opet se vrijeme pokvari.HeavensWonder je napisao/la:Dobro jutro
Imal sta novo za Osamu osim sto nece da postave njegove slike?
Moderator/ica: insider
Dobro jutro svima.Opet se vrijeme pokvari.HeavensWonder je napisao/la:Dobro jutro
K´o u Eurotripu kad navijaci ManUTD dođu u Parizharry_90 je napisao/la:@Interista
Koji balvan od covjeka![]()
Najbolje da mi organizujemo jedan bus preko centrotransa,koji smo,kad pocnemo izlazit,ima da se legenda i zisko ukenjaju
Mah ja.Megamon je napisao/la:Ma ebo ba politiku.
Ma joj kakav Osama... Veceras poslije utakmice ce opet rat izmedju Barcinih i Realovih navijaca tako da imamo o cemu citati narednih 7 dananeutralan__ je napisao/la:Mah ja.Megamon je napisao/la:Ma ebo ba politiku.Nego gdje si bio sinoc kad je 'zaratilo' na forumu?Hoce da biju legendu.
A legenda ko legenda znas vec sta je bilo.
Ma slus'o savjete @don burze,pricao sa @Boscom i puc'o one djukele na fbneutralan__ je napisao/la:Mah ja.Megamon je napisao/la:Ma ebo ba politiku.Nego gdje si bio sinoc kad je 'zaratilo' na forumu?Hoce da biju legendu.
I to sto kazes.HeavensWonder je napisao/la:Ma joj kakav Osama... Veceras poslije utakmice ce opet rat izmedju Barcinih i Realovih navijaca tako da imamo o cemu citati narednih 7 dananeutralan__ je napisao/la:Mah ja.Megamon je napisao/la:Ma ebo ba politiku.Nego gdje si bio sinoc kad je 'zaratilo' na forumu?Hoce da biju legendu.
dobrodosao...slaMe. je napisao/la:Pozdrav raja, šta ima kod vas? Novi sam, pa evo da ostavim i ovdje jedan komentar.
Jimmy from the hood je napisao/la:Dobro jutro raja. Yebote
Kada sam bio mali, majka bi mi dala 5 maraka i poslala me u granap.
Donio bih dva hljeba, dvije litre mlijeka, paketić bombona, čokoladu,
deset jaja, 3 marga, 1 litru ruma i još mi je ostalo za ringišpil kasnije!
Danas to nije moguće...
Zbog onih glupih nadznornih kamera.
HAHAHAHAHAHAHAHAHA.Jimmy from the hood je napisao/la:Dobro jutro raja. Yebote
Kada sam bio mali, majka bi mi dala 5 maraka i poslala me u granap.
Donio bih dva hljeba, dvije litre mlijeka, paketić bombona, čokoladu,
deset jaja, 3 marga, 1 litru ruma i još mi je ostalo za ringišpil kasnije!
Danas to nije moguće...
Zbog onih glupih nadznornih kamera.
Hvala prijatelju.DAVID VILLA je napisao/la:dobrodosao...slaMe. je napisao/la:Pozdrav raja, šta ima kod vas? Novi sam, pa evo da ostavim i ovdje jedan komentar.
domineysn je napisao/la:[youtube][/youtube]
@slaMe: Dobro došao.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.