Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Edin Džeko
Od odlaska Džeke u Milan neće biti ništa iz jednostavnog razloga što žabari nisu u stanju platiti veliku odštetu koju zahtjeva City 30-35 mil.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Što bi Milan prodao boljeg napadača za 20m, i doveo slabijeg za 30m ? Pa nisu im Arapi vlasnici da se rasipaju sa parama
100% sportski i krajnje opušten potpis
pripreme u toku, a Dzeko u Sarajevu.....
Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata
Pa sam poslije reko tata
opet ?CLS je napisao/la:pripreme u toku, a Dzeko u Sarajevu.....
Meni fakat jučer jaran reče da ga je vidio u Vatri. Mislio sam da me fura ali sad kad ovaj napisa vjerovatno je i istina.MrShadow je napisao/la:opet ?CLS je napisao/la:pripreme u toku, a Dzeko u Sarajevu.....
da, maloprije ga ja vidio tj. bio u istom kaficu u kojem sam i ja sjedioMrShadow je napisao/la:opet ?CLS je napisao/la:pripreme u toku, a Dzeko u Sarajevu.....

e sada koliko je normalno da u toku priprema koje su jako vazne za svakog igraca ti sjedis u Sarajevu....
Pa sam poslije reko tata
Pa sam poslije reko tata
Odmah napadate, pa nije lud da napusti pripreme, mada je nekima u MC i to dozvoljeno, dobili su tri dana slobodno
Joj
jeste odmah poletili napadati Dzeku
ljudi dobili 2 dana slobodno a vi nama pobjego sa priprema cccccccc stasno ja vas stvarno ne kontam 

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Edin dobio slobodno od slobodnog. Odmorit' ce se od odmora. 

On se jedino moze povrijedit u avionu. Jer na teren nikad ne izlazi.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
prvi put da cujem da neko dobije slobodno na pripremama, ako se uzme u obzir da su tek sa godisnjih dosli 

Pa sam poslije reko tata
Pa sam poslije reko tata
Ocigledno da za sve postoji prvi put.CLS je napisao/la:prvi put da cujem da neko dobije slobodno na pripremama, ako se uzme u obzir da su tek sa godisnjih dosli
Za taj prvi put opravdanje mogu naci igraci tipa Mesi, Ronaldo, ili ako cemo iz Citya, Hart, Kompani, Ture, a nikako Dzeko...
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
da budemo iskreno ko je god igrao za reprezentaciju na prvenstvu dobije duzi odmor pa kasnije dodje na pripreme ili se oni sacekaju pa ekipa krene sa pripremama ali nikako da neko napusti iste, dobro se sjecamo kako Dzeko je igrao kada nije prosao pripreme sa Cityemneo je napisao/la:Za taj prvi put opravdanje mogu naci igraci tipa Mesi, Ronaldo, ili ako cemo iz Citya, Hart, Kompani, Ture, a nikako Dzeko...
Pa sam poslije reko tata
Pa sam poslije reko tata
Meni ova Edinova karijera zadnjih par mjeseci sve vise tukne na Spahicevu. Nikakav definitivan zakljucak al tukne 

To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Cuo, ne cuo, dobili su slobodno, svi igraciCLS je napisao/la:prvi put da cujem da neko dobije slobodno na pripremama, ako se uzme u obzir da su tek sa godisnjih dosli
Koliko su to dana dobili ? Pitam s obzirom da je utakmica sa Arsenalom 27.07...
"It's one of premier league's oldest lessons .
Hajbo ba stanite sa tim negativnim komentarima ako su svi dobili odmor zasto bi Dzeko bio u Manchesteru kad mu je u seheru mnogo bolji odmor i uziva sa rajom svojom i familijom. Narod bi samo da kritikuje a niko ne kaze i ja bi uradio isto da sam na njegovom mjestu.
Ma pobjeg'o cijeli tim sa priprema. 

- Omerbavarac
- Kontakt:
Niti je on pobjegao niti je dobio slobodno da uziva, nego je dosao na potpisivanje ugovora sa novim timom. Inace, Irfan, Edin i treci clan tog novog kluba su se danas sastali u jednom kaficu da bi se dogovorili oko detalja i Edinovih primanja.
Izvor: San (moj
)

Izvor: San (moj

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Trenutno korisnika/ca: Goalgetter, NEZALAGANJE i 32 gosta.