AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- muha milanez
- Kontakt:
Re: AC Milan
Solidno odradjen posao, otici ce ovi otpadci na ljeto uvjeren sam. Sto neko rece, svakako nece ni dobijat priliku za igru. Jos da smo obezbjedili dobrog stopera, al moze se i ovako izdeverat. Bice zanimljvo vidjet koliko ce priliku Sedorf dati Boneri nakon ocajnih igara? Sutra tekma, uhh nakon duzeg vremena necu bit u prilici gledat, nadam se nastavku pobjednickog niza. Torino nije naivan protivnik, uz dobar i ozbiljan pristup do pobjede. Pise se da Barbara ima ideju oko izgradnje novog stadiona.. Ihh.. 
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Gledam veceras Thiaga Silvu,sta reci jbt,koja smirenost i kontrola nad igrom
Covjek koliko je bio kod nas naucio kako se igra stopera,a ona ubleha Bonera 80 godina u Milanu i od onakvih stopera nije mogao nauciti kako se igra. Zalost 
Od cega oni kontaju graditi taj stadion, a vec godinu dana nisu eura na pojacanje potrosili.
Rek'o bi covjek imamo tip top ekipu, samo nam jos novi stadion fali.
i ne dam san siro
Rek'o bi covjek imamo tip top ekipu, samo nam jos novi stadion fali.
i ne dam san siro
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- francobaresi
- Kontakt:
Što se tiče stadiona začas će oni naći pare, jer Milan je još uvijek veliko ime u svijetu fudbala i sponzore će biti lahko privući. Mada bi' volio da otkupe San Siro koji će ionako do 2016 godine biti potpuno renoviran, zbog onog finala LP-a.
Također Barbara ima u planu da renovira Milanello i da i tu koji euro nabere u klupsku kasu. Kao što je to uradila sa novim sjedištem.
Što se tiče merkata, dobar posao mada je moglo i bolje. Mislim da je ekipa sada jača nego što je bila prije Nove godine. Znači, otišli su Matri,Niang,Vergara i Nocerino a došli Honda,Rami,Essien i Adel. Po meni to je jedan lijep upgrade. Ali uvijek ostaje žal za još jednim stoperom ali šta je tu je. Sutra je utakmica, očekujem pobjedu iako Torino nije nimalo loša ekipa. Ali eto Seedorf je imao punih 7 dana za pripremu meča, što nije bio slučaj u prethodne 3 utakmice.
Također Barbara ima u planu da renovira Milanello i da i tu koji euro nabere u klupsku kasu. Kao što je to uradila sa novim sjedištem.
Što se tiče merkata, dobar posao mada je moglo i bolje. Mislim da je ekipa sada jača nego što je bila prije Nove godine. Znači, otišli su Matri,Niang,Vergara i Nocerino a došli Honda,Rami,Essien i Adel. Po meni to je jedan lijep upgrade. Ali uvijek ostaje žal za još jednim stoperom ali šta je tu je. Sutra je utakmica, očekujem pobjedu iako Torino nije nimalo loša ekipa. Ali eto Seedorf je imao punih 7 dana za pripremu meča, što nije bio slučaj u prethodne 3 utakmice.
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Toliko od merkata
Sutra po pobjedu,da se malo penjemo po tabeli.
Forza Milan!!
Forza Milan!!
- IlPrincipe
- Kontakt:
- IlProfessore
- Kontakt:
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”
Pozdrav raja.
eto nakon malo duze pauze da se i ja javim opet, bio mi je puko film nakon poraza od Sassuola pa sam se bio zainatio do daljnjeg da ne pisem, barem se nisam nervirao oko prelaznog roka, jedna od ubleha je otisla ( Nocerino ) i hvala bogu na tome, ali nece se biti zadovoljni dok i ostali ublehasi ne napuste ovaj klub, a vrlo dobro se zna koji su to. da ne duljimo o tome vise.
eto stiglo nam je i koje pojacanje ako se moze tako nazvati, vidjet cemo kako ce se ovi pojedini igraci pokazati, i drago mi je da se nismo rijesili Saponare i ove svoje djecice
nego danas opet tekme, uh kako je lijepo probuditi se i cekati Milan da igra opet, bice tesko, dobra su ekipa ali vjerujem da ih mozemo dobiti..
FM
eto nakon malo duze pauze da se i ja javim opet, bio mi je puko film nakon poraza od Sassuola pa sam se bio zainatio do daljnjeg da ne pisem, barem se nisam nervirao oko prelaznog roka, jedna od ubleha je otisla ( Nocerino ) i hvala bogu na tome, ali nece se biti zadovoljni dok i ostali ublehasi ne napuste ovaj klub, a vrlo dobro se zna koji su to. da ne duljimo o tome vise.
eto stiglo nam je i koje pojacanje ako se moze tako nazvati, vidjet cemo kako ce se ovi pojedini igraci pokazati, i drago mi je da se nismo rijesili Saponare i ove svoje djecice
nego danas opet tekme, uh kako je lijepo probuditi se i cekati Milan da igra opet, bice tesko, dobra su ekipa ali vjerujem da ih mozemo dobiti..
FM
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- francobaresi
- Kontakt:
Izgleda da će Bonera i Robinho opet biti u prvih 11.
Torino ima tri dobra igrača i to je sve, Milan bi trebao to večeras dobiti. Ali već smo navikli da ovi naši ništa ne mogu uraditi na lakši način.
Torino ima tri dobra igrača i to je sve, Milan bi trebao to večeras dobiti. Ali već smo navikli da ovi naši ništa ne mogu uraditi na lakši način.
-Rui Costa-
-Rui Costa-
Izgleda da se ova razumije malo bolje od dvojice senilnih staraca.Reports suggest that it was Barbara who said no to the Biabiany signing.She wasn't convinced that it'd be a good signing for Milan.
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- francobaresi
- Kontakt:
Pa to je brate mili već dobro poznata stvar, ona je jedina svijetla tačka u upravi kluba. Da nje nije bilo, Allegri bi još uvijek palamudio po Milanellu.macak88 je napisao/la:Izgleda da se ova razumije malo bolje od dvojice senilnih staraca.Reports suggest that it was Barbara who said no to the Biabiany signing.She wasn't convinced that it'd be a good signing for Milan.
-Rui Costa-
-Rui Costa-
Trebali su pustiti i nju malo vise da odlucuje.francobaresi je napisao/la:Pa to je brate mili već dobro poznata stvar, ona je jedina svijetla tačka u upravi kluba. Da nje nije bilo, Allegri bi još uvijek palamudio po Milanellu.macak88 je napisao/la:Izgleda da se ova razumije malo bolje od dvojice senilnih staraca.Reports suggest that it was Barbara who said no to the Biabiany signing.She wasn't convinced that it'd be a good signing for Milan.

Opet Bonera
Nije losa postava. U buducnosti Pharaon kada bude ok izbacuje Robinha a mjesto Bonere neki bolji stoper i Milan bi mogao do borbe za LP(ali ne ove sezone)
- francobaresi
- Kontakt:
Seedorf. "We will explain all the decisions that we have made regarding the transfer market after the season is over."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
zaostajemo 4 boda za grupom ekipa koje računaju na borbu za evropu, znači trebaju nam 2-3 vezane pobjede da se sjebu svi kad vide "posrnuli" Milna za vratom
protiv Torina moramo pobijediti a ako budemo igrali kao protiv kaljarija, onda i vjerujem u 3 boda, međutim, ako se ponovi utakmica "ala udineze" onda smo ga najebali
treba paziti na kontre i Cercija, šteta što nema Bale ali eto i bez njega se mora
večeras utakmicu gledam kod badže na rođendanu, znači gledam je na teletekstu...i već vidim kako punac i punica čudno gledaju u mene kako buljim u teletekst jedno dva sata
protiv Torina moramo pobijediti a ako budemo igrali kao protiv kaljarija, onda i vjerujem u 3 boda, međutim, ako se ponovi utakmica "ala udineze" onda smo ga najebali
treba paziti na kontre i Cercija, šteta što nema Bale ali eto i bez njega se mora
večeras utakmicu gledam kod badže na rođendanu, znači gledam je na teletekstu...i već vidim kako punac i punica čudno gledaju u mene kako buljim u teletekst jedno dva sata
Undici stelle - ACM 1899
- francobaresi
- Kontakt:
Stara drtina. 
-Rui Costa-
-Rui Costa-
Stvarno mi nekada ne bude jasno Milanovo poslovanje.
Znaju odlicne igrace dovesti za sicu ili bez ostete a znaju i ono 'feninga' sto skupe potrositi na bezveze igrace(tipa Constant i slicni igraci pretezno iz Genove
)
Pa ja radije ne bih kupio nikoga i dao bih priliku nekome drugome nego kupio nekoga samo zato sto moram nekoga kupiti. Bolje igrati svaku utakmicu sa deset igraca neko sa klocevima tipa Matri u ekipi.
Znaju odlicne igrace dovesti za sicu ili bez ostete a znaju i ono 'feninga' sto skupe potrositi na bezveze igrace(tipa Constant i slicni igraci pretezno iz Genove
Pa ja radije ne bih kupio nikoga i dao bih priliku nekome drugome nego kupio nekoga samo zato sto moram nekoga kupiti. Bolje igrati svaku utakmicu sa deset igraca neko sa klocevima tipa Matri u ekipi.
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
@Milanist dobrodosao nazad
Bonera,Bonera,Bonera,ali dobro,potrefi se nekad da i on dobro odigra.
Drago mi je da je Pazzo opet tu od prve minute,on veceras daje gol uvjeren sam.
Forza Milan!!
Bonera,Bonera,Bonera,ali dobro,potrefi se nekad da i on dobro odigra.
Drago mi je da je Pazzo opet tu od prve minute,on veceras daje gol uvjeren sam.
Forza Milan!!
- IlPrincipe
- Kontakt:
Seedorf has hired the sports psychologist Bruno Demichelis. He also worked for Milan when Ancelotti was the coach.
Bruno Demichelis je na manageru najbolji na svijetu, valjda pridomogne i u real lifeu
Bruno Demichelis je na manageru najbolji na svijetu, valjda pridomogne i u real lifeu
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
Ovo je dobar potez.
Jer svi znamo da je kod nas najveci problem poljuljana psiha igraca, a ne njihovi igracki kvaliteti.
Jer svi znamo da je kod nas najveci problem poljuljana psiha igraca, a ne njihovi igracki kvaliteti.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.