FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la LjoZee » 04 jul 2019, 18:17

U ovoj situaciji konkretno je pricu potegao @Bezideja, ali stvarno kako ne razumijete da treba prestati sa tim i diskutovati normalno. Ok kad se zaebavamo, ali to je tad ocigledno da se salimo. Neko misli lupam da je Asim koristan igrac, a neko da je parmak. I sto iz takvog mora se potegnuti stara prica?
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Manijaci19871921
Kontakt:

Post Postao/la Manijaci19871921 » 04 jul 2019, 18:23

HongKong je napisao/la:
Manijaci19871921 je napisao/la:
LjoZee je napisao/la:Mora li se svaka yebena diskusija okrenuti ka 100 puta ispricanoj prici?
@Manijaci mani se bar ti toga.
Apsolutno ne zelim Ljoze o tome, ispricano i davno sam stao s tom temom. Non stop tu temu iritiraju i svaki put me izazivaju guraju mi pod prste tu temu. Ako postiram nesto sto nije u skladu s njihovom tezom, svaki put pocnu provocirati s ovim temama. To je bar lako pronaci, uzmes moje postove i vidis... To non stop rade bezideja i hongkong, imam pravo izreci svoj stav, ako se kosi s njihovim uvijek okrecu na prizivanje starih.
Gdje sam to prizivao stare ili nove u svojim postovima? Mozes li pronaci ili opet hinjaka lazes i podvaljujes?
“Ocam nisu normalni ljudi sta pisu. Kad im je najbolja uprava dosla u klub prvo sto su uradili jeste vracanje Stanica, Bogicevica i Bekrica :lol: Sad nece da idu na utakmicu dok su neki od njih u klubu. :lol: Kakav debil moras biti. Ono razumijem da je neko ljut zbog licence to je sasvim normalno, zajebali su se drama, ali eto predsjednik UO, direktor kluba, neki clanovi UO, cijeli NO otisli iz kluba, dosli neki novi ljudi i opet se nastavlja isto.
Ljudima cudno sto su navijaci i skupstina izabrali da u klub udje najtrofejniji trener umjesto onog ratnog profitera koji je javno pljuvao po tim titulama. Ne kontam. Vecinom su to ljudi koji su zivotom branili Amara, uvlacili mu se u supak, ali kad im neko da sta para onda se prica mijenja. Obicni placenici koji nemaju veze s navijacima kluba.
Napisao je neko vec plava lokomotiva je krenula bez njih, ne trebaju ovom klubu takvi debili i mogu se presaltati da navijaju za megamix, tamo im je gazda i to je to. Mi idemo dalje s novim ljudima, s nekom novom pricom i s nadom da ce biti bolje nego ranije, da cemo konacno napraviti taj iskorak.” 02.07.2019, prije 2 dana si napisao

Kada sam rekao prizivao mislim na prizivate tu pricu da je mij cilj da se vrate stari potencirate tu temu, pogotovo bezideja evo danas je to radio, bez ikakvog povoda. I vi non stop vrtite ovu pricu amar amar amar, ne valja prosla, amar vs senad

HongKong
Kontakt:

Post Postao/la HongKong » 04 jul 2019, 18:28

Ma potego ne potego cinjenica je da je sta god da se uradi ili napravi ovaj ce srati po tome. Eto vidis kako se odjednom upali i sve zna ko radi u Telemachu, ko je referent, sta je s fan shopom, kako cemo zavrsiti sezonu, kako su pitari i svinje prejaki...Pa koji **** smara vise o tome. Sta sad trebamo svi napisati tako je brate ispadamo, gasimo se, sve je otislo u **** da bi on prestao kmecati iz posta u post. Napisi brate **** smo, ne valja nista i to je to. Sve ok. Sta smaras iz minute u minutu istim glupostima. Ovo je onaj lobotomac koji se navlazi kad miske kaze bosanska marka, poslovni proces i slicne njemu strane rijeci. Zato vrlo dobro poznaje sve sta se desava u klubu, ko kad s kim i gdje. **** vucica kakvu je onaj masineriju debila napravio. Nek mi se napuse kurca svi zajedno.
Eto necu vise o tome ni o bilo cemu drugom. Boli me **** nek i ovdje bude sasvim ok da se pljuje po Amaru, titulama, klubu, bivsim igracima, sadasnjim igracima. :wave:
Edit: Glupane napisao sam za danas, samo o igracima i timu sam pisao, dok se ti nisi upalio kao misketov hemoroid. Boli me kita eto vrti samo pricu amar lopov, amar kamatar, svi lopovi, badzak lopov, samo ker senad dobar. Mrs smece jedno.
Cuva Bog Zelju svog!

UBIPITAR
Kontakt:

Post Postao/la UBIPITAR » 04 jul 2019, 18:34

Kad je onaj seminar za sudije što bude uvijek prije sezone?
Ako neko zna,nek napiše,hajmo biti malo konkretni,dosta su nam vala crtali i namjerno oštećivali!
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....

Manijaci19871921
Kontakt:

Post Postao/la Manijaci19871921 » 04 jul 2019, 18:41

HongKong je napisao/la:Ma potego ne potego cinjenica je da je sta god da se uradi ili napravi ovaj ce srati po tome. Eto vidis kako se odjednom upali i sve zna ko radi u Telemachu, ko je referent, sta je s fan shopom, kako cemo zavrsiti sezonu, kako su pitari i svinje prejaki...Pa koji **** smara vise o tome. Sta sad trebamo svi napisati tako je brate ispadamo, gasimo se, sve je otislo u **** da bi on prestao kmecati iz posta u post. Napisi brate **** smo, ne valja nista i to je to. Sve ok. Sta smaras iz minute u minutu istim glupostima. Ovo je onaj lobotomac koji se navlazi kad miske kaze bosanska marka, poslovni proces i slicne njemu strane rijeci. Zato vrlo dobro poznaje sve sta se desava u klubu, ko kad s kim i gdje. **** vucica kakvu je onaj masineriju debila napravio. Nek mi se napuse kurca svi zajedno.
Eto necu vise o tome ni o bilo cemu drugom. Boli me **** nek i ovdje bude sasvim ok da se pljuje po Amaru, titulama, klubu, bivsim igracima, sadasnjim igracima. :wave:
Edit: Glupane napisao sam za danas, samo o igracima i timu sam pisao, dok se ti nisi upalio kao misketov hemoroid. Boli me kita eto vrti samo pricu amar lopov, amar kamatar, svi lopovi, badzak lopov, samo ker senad dobar. Mrs smece jedno.
Nauci pricati i voditi dijalog kamenjar jedan. Ovo za Dzihanica fan shop sam iznio jer non stop provocirate tu temu, danas je Bezideja iz cistog mira i odgovorio sam mu, nisam ja zapoceo. Danima, mjesec nisam nista napisao ni za sadasnje ni prosle. Svaki dan serete za prosle nijedan nisam post repliciro. Svaki dan. Ako te vec interesuje pretrazi moje postove pa ces vidjeti, a nikad to za Amara nisam rekao i to nadji, pogotovo i za ostale. Kromanjonac jedan bezobrazni.

UBIPITAR
Kontakt:

Post Postao/la UBIPITAR » 04 jul 2019, 18:52

Admine,daj nam moderatora više,yebo ga hljeb!
MIGRANTI iz METROPOLE!

lijevapolutka
Kontakt:

Post Postao/la lijevapolutka » 04 jul 2019, 18:56

E **** vas forum
moSa ljoŽe

HongKong
Kontakt:

Post Postao/la HongKong » 04 jul 2019, 19:07

Manijaci19871921 je napisao/la:
HongKong je napisao/la:Ma potego ne potego cinjenica je da je sta god da se uradi ili napravi ovaj ce srati po tome. Eto vidis kako se odjednom upali i sve zna ko radi u Telemachu, ko je referent, sta je s fan shopom, kako cemo zavrsiti sezonu, kako su pitari i svinje prejaki...Pa koji **** smara vise o tome. Sta sad trebamo svi napisati tako je brate ispadamo, gasimo se, sve je otislo u **** da bi on prestao kmecati iz posta u post. Napisi brate **** smo, ne valja nista i to je to. Sve ok. Sta smaras iz minute u minutu istim glupostima. Ovo je onaj lobotomac koji se navlazi kad miske kaze bosanska marka, poslovni proces i slicne njemu strane rijeci. Zato vrlo dobro poznaje sve sta se desava u klubu, ko kad s kim i gdje. **** vucica kakvu je onaj masineriju debila napravio. Nek mi se napuse kurca svi zajedno.
Nauci pricati i voditi dijalog kamenjar jedan. Ovo za Dzihanica fan shop sam iznio jer non stop provocirate tu temu, danas je Bezideja iz cistog mira i odgovorio sam mu, nisam ja zapoceo. Danima, mjesec nisam nista napisao ni za sadasnje ni prosle. Svaki dan serete za prosle nijedan nisam post repliciro. Svaki dan. Ako te vec interesuje pretrazi moje postove pa ces vidjeti, a nikad to za Amara nisam rekao i to nadji, pogotovo i za ostale. Kromanjonac jedan bezobrazni.
Kako si samo glup lik to je cudo jedno. Cim se pokrene neka prica dodjes s tim lazima, nisi ti napisao za Dzihanica i fan shop nego lazes ko ker smece jedno. Godinama vi vec pisete sve to, samo sto si se ti kao prava kuja sakrio ovdje i provociras.
Edit: Kromanjonac te napravio tako glupog. :wave:
Zadnja izmjena: HongKong, dana/u 04 jul 2019, 19:09, ukupno mijenjano 1 put.
Cuva Bog Zelju svog!

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 04 jul 2019, 19:08

Haj Boga vam prestanite vise

iguita

Post Postao/la iguita » 04 jul 2019, 19:18

Ovdje i na onom tamo forumu iznose se misljenja i stavovi i zakljuci i sve ok.Medjutim bas se pretjeruje u lazima i branjenju svojih favorita u likovima bivsih sadasnjih uprava i koga briga vise za to.Treba ovo treba ono sve insajderi strucnjaci i picke materine.Nesposoban kod go se pomene da bi bio od pomoci Zelji ili propo ko zeton ili je amarov ili misketov.Hajmo malo drugacije postaviti stvari.Hajde ti fin,strucnjaci satro menadjeri ostvareni biznisemi na forumima ti koji sve znaju i sve negiraju i nipodastavaju.Hajde ugodno s korisnim.Nadjete sponzora za klub i uzmete zakonsku proviziju od obezbjedjenih sredstava klubu.Legalno.Hajde ba mangupi .Nista od toga naravno , supljirati je lakse i pametovati.I sad kao ljudi u klubu su bezveze nesposobni a obezbjedjuju budjet Zelji nasem. I onda dodju i seru forumaqsi kao fan sop kao stadion kao necu dalje.Jedete **** drugovi. Investitor nam treba , neko ko ce uloziti novac iz interesa naravno.Kad se pomene taj model vade se oci i svi su lopovi.Ko vas u stvari pita uopste.Ima skupstina i drugi organi kluba.Nisam fan niciji od ovih koji su na tapetu non stop. Sta nam fali ekipi.Nista.Imamo kontinuitet imamo i par majstora imamo par mladih trkaca.Imamo atmosferu imamo vrhnski strucni stab.Ucemu je problem u Serbecicu , Halilovicu ili onom ljevaku cetniku.Hajjde ba pustite to niste u pravu.Imaju ljudi koji su zaduzeni i placeni da vode brigu o transferima i klubu i hvala Bogu da je tako da ulica vise ne dovodi slepere igraca koji su kao prevaga a u stvari prevara.Dakle pustite suplju i po godisnje karte i na stadion i podrska klubu i igracima.Ko vjeruje i ko je iskreni Zeljovac ce to i uraditi i biti pozitivan.Oni drugi me ne interesuju i nek cijepaju godisnje koje su dobili nekad gratis ili ih nisu ni imali nikad.Bit ce Zeljo sampion.

Plavii11
Kontakt:

Post Postao/la Plavii11 » 04 jul 2019, 19:24

iguita je napisao/la:Ovdje i na onom tamo forumu iznose se misljenja i stavovi i zakljuci i sve ok.Medjutim bas se pretjeruje u lazima i branjenju svojih favorita u likovima bivsih sadasnjih uprava i koga briga vise za to.Treba ovo treba ono sve insajderi strucnjaci i picke materine.Nesposoban kod go se pomene da bi bio od pomoci Zelji ili propo ko zeton ili je amarov ili misketov.Hajmo malo drugacije postaviti stvari.Hajde ti fin,strucnjaci satro menadjeri ostvareni biznisemi na forumima ti koji sve znaju i sve negiraju i nipodastavaju.Hajde ugodno s korisnim.Nadjete sponzora za klub i uzmete zakonsku proviziju od obezbjedjenih sredstava klubu.Legalno.Hajde ba mangupi .Nista od toga naravno , supljirati je lakse i pametovati.I sad kao ljudi u klubu su bezveze nesposobni a obezbjedjuju budjet Zelji nasem. I onda dodju i seru forumaqsi kao fan sop kao stadion kao necu dalje.Jedete **** drugovi. Investitor nam treba , neko ko ce uloziti novac iz interesa naravno.Kad se pomene taj model vade se oci i svi su lopovi.Ko vas u stvari pita uopste.Ima skupstina i drugi organi kluba.Nisam fan niciji od ovih koji su na tapetu non stop. Sta nam fali ekipi.Nista.Imamo kontinuitet imamo i par majstora imamo par mladih trkaca.Imamo atmosferu imamo vrhnski strucni stab.Ucemu je problem u Serbecicu , Halilovicu ili onom ljevaku cetniku.Hajjde ba pustite to niste u pravu.Imaju ljudi koji su zaduzeni i placeni da vode brigu o transferima i klubu i hvala Bogu da je tako da ulica vise ne dovodi slepere igraca koji su kao prevaga a u stvari prevara.Dakle pustite suplju i po godisnje karte i na stadion i podrska klubu i igracima.Ko vjeruje i ko je iskreni Zeljovac ce to i uraditi i biti pozitivan.Oni drugi me ne interesuju i nek cijepaju godisnje koje su dobili nekad gratis ili ih nisu ni imali nikad.Bit ce Zeljo sampion.
Tako je Rene !
Samo Zeljo !!!

iguita

Post Postao/la iguita » 04 jul 2019, 19:31

Imali ljudi neki stream nesto za tekmu veceras.

Plavii11
Kontakt:

Post Postao/la Plavii11 » 04 jul 2019, 19:33

Ja koliko znam samo tekstulani prenos na nasoj stranici ,a ne znam hoce li biti na stranici sirokog,jer su oni nekad prenosili utakmice .

UBIPITAR
Kontakt:

Post Postao/la UBIPITAR » 04 jul 2019, 19:39

iguita je napisao/la:Imali ljudi neki stream nesto za tekmu veceras.
Nema buraz,toliko o portalima,znaju pisati sve i svašta a kad treba nešto konkretno,nigdje ih.
MIGRANTI iz METROPOLE!

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 04 jul 2019, 19:41

Ekipa ovog portala je dole, kao i uvijek I kad je konkretno i kad treba pisati sve i svasta. Bice tekstualni, izjave kao i sve ostalo sto se mogne uraditi. Video nece biti, nece ga ni siroki raditi, igraju evropsku utakmicu za koji dan, nedaju video iz objektivnih razloga.

iguita

Post Postao/la iguita » 04 jul 2019, 19:43

UBIPITAR je napisao/la:
iguita je napisao/la:Imali ljudi neki stream nesto za tekmu veceras.
Nema buraz,toliko o portalima,znaju pisati sve i svašta a kad treba nešto konkretno,nigdje ih.
Pa ja ,sto posto je tako.Polako dok bh telekom i savez **** pa ce biti i prenosa na areni ili sport klubu ili ....
Kako god dobit cemo ih veceras .

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 04 jul 2019, 19:51

slika

Bit ce izvjestaj

iguita

Post Postao/la iguita » 04 jul 2019, 19:55

E jbg zaboravio da igraju evropu ljudi.Opravdano be tv prenosa onda.Tekstualni i ostalo je pristojno samo da imamo info.Super i to .Pustimo suplju Zeljo nam igra veceras.

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 04 jul 2019, 20:02

admin je napisao/la:Ekipa ovog portala je dole, kao i uvijek I kad je konkretno i kad treba pisati sve i svasta. Bice tekstualni, izjave kao i sve ostalo sto se mogne uraditi. Video nece biti, nece ga ni siroki raditi, igraju evropsku utakmicu za koji dan, nedaju video iz objektivnih razloga.
2019 a jos tekstualni, mislim da kameno doba jos vlada :D
Aferim za klub koji misli na svoje navijace, isto tako kao portali sto misle o svojim citaocima. :kafa:
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 04 jul 2019, 20:04

Naš tim počinje u sastavu: Erić - Stevanović, Sipović, Osmanković, Stanić - Sadiković, Bojo - A. Zec, Mujezinović, Zajmović - Krpić

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Hrammm1921, MrkiMedo, NazorUso, Orvel i 123 gosta.