FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Zajmovic i Zec ponovo zajedno u prvih 11 na krilima dje su one tablete za smirenje 
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Nekad je i dobro što nema streamLjoZee je napisao/la:Zajmovic i Zec ponovo zajedno u prvih 11 na krilima dje su one tablete za smirenje
- MocMahale444
Jebu nas iz godine u godinu s ovim muflonima od igraca.LjoZee je napisao/la:Zajmovic i Zec ponovo zajedno u prvih 11 na krilima dje su one tablete za smirenje
Nismo ozbiljni sekunde kao da niko u klubu nema slifa.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Kakav je ba ovo cirkus ovdje, koji vam je. Ode se insan malo plaknut u vodi odma raspad sistema.
Irfo moramo mi na smjene ovdje i moderatorsku funkciju vodit, ne samo u klubu.
Irfo moramo mi na smjene ovdje i moderatorsku funkciju vodit, ne samo u klubu.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Ko pisne....stisne 
FKS je za nas Man.City,sami ne znaju sta ce sa silnim milionima a mi samo 92 aktivna clana u klubu.Problem je sto ljudi misle da Amar ima carobni stapic da mahne i da napravi magiju.Pusti te se price Nikom Te Ne Damo,nama treba invenstitor,treba na privatluk.Jer ja koji za Zelju navijam od 2015 ne prepoznajem tu vasu filizofiju pa za mene slogan Mi Smo Zeljini,Zeljo je nas ne vrjedi aposolutno nista.Ne znam za vas ali ja ne idem na utakmice do doljanjeg.Moj Zeljo sta si docekao.Manijaci19871921 je napisao/la:Ma daj ne zayebavaj yebo ga mis. Sarajevo je ozbiljna ekipa za nas u svakom pogledu, i svoj stomak pozderah sto to moram napisati i sto je tako. Zadnje tri godine nisu se pitali ni za sta... Zrinjski ulozio dosta u ekipu, doveo finih pojacanja a bice ih jos. Gledaj nama odbrane BOLAN BOLAN vidis li ti nama odbranu. Pametnom dosta, starac koji ne moze da makne iz mjesta, Kemo glupi sad da me skines pojeo bi ga, i Sipovic koji nije nista aman a za njih opet doktor.U kojem vi filmu zivite..UBIPITAR je napisao/la:Jašta su,evo prepadoh se....
23
Je.. t. karinasi sa lavora u pak..GOAT je napisao/la:FKS je za nas Man.City,sami ne znaju sta ce sa silnim milionima a mi samo 92 aktivna clana u klubu.Problem je sto ljudi misle da Amar ima carobni stapic da mahne i da napravi magiju.Pusti te se price Nikom Te Ne Damo,nama treba invenstitor,treba na privatluk.Jer ja koji za Zelju navijam od 2015 ne prepoznajem tu vasu filizofiju pa za mene slogan Mi Smo Zeljini,Zeljo je nas ne vrjedi aposolutno nista.Ne znam za vas ali ja ne idem na utakmice do doljanjeg.Moj Zeljo sta si docekao.Manijaci19871921 je napisao/la:Ma daj ne zayebavaj yebo ga mis. Sarajevo je ozbiljna ekipa za nas u svakom pogledu, i svoj stomak pozderah sto to moram napisati i sto je tako. Zadnje tri godine nisu se pitali ni za sta... Zrinjski ulozio dosta u ekipu, doveo finih pojacanja a bice ih jos. Gledaj nama odbrane BOLAN BOLAN vidis li ti nama odbranu. Pametnom dosta, starac koji ne moze da makne iz mjesta, Kemo glupi sad da me skines pojeo bi ga, i Sipovic koji nije nista aman a za njih opet doktor.U kojem vi filmu zivite..UBIPITAR je napisao/la:Jašta su,evo prepadoh se....
Sreca pa smo po tekstualnom imali neku priliku 
Joj zivote
Joj zivote
-
Ahmerakaa1921
- Kontakt:
Možemo li ošutati za poluvrijeme u Širokom?
Razumijem da su umorni i da su teške noge.. al' brate može se jednom-dvaput opucati po golu
Razumijem da su umorni i da su teške noge.. al' brate može se jednom-dvaput opucati po golu
Kakvih ličnosti ovdje piše 
E sad u drugom nema zahebancije, ubacit u trecu brzinu.
Ma ja, sto bi se neko zalio imali smo 10 sansi, a ovi nijednu.Admir74 je napisao/la:Kakvih ličnosti ovdje piše
-
samoposmatram
- Kontakt:
Top 6 nam je puna saka brade. Bit ce jedna od najtezih sezona, a nadam se da cemo imati srece sa rezultatima u njoj.
- MocMahale444
Mnogi tako misle ali se varaju. Ima ta palimo i zarimo.samoposmatram je napisao/la:Top 6 nam je puna saka brade. Bit ce jedna od najtezih sezona, a nadam se da cemo imati srece sa rezultatima u njoj.
Koliko para toliko i muzike.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Ma ja vala nisam pametan po pitanju sezone i šta da očekujem. Vidjećemo, samo će nam se reći.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Da mogu bljesnuti jednu ili dvije utakmice, ali da ih svako moze pobijediti uz malo truda eto.Osim13 je napisao/la:Ma ja vala nisam pametan po pitanju sezone i šta da očekujem. Vidjećemo, samo će nam se reći.
Prijateljska je ljudi, zasto tolika briga?
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
-
samoposmatram
- Kontakt:
Nije ni do para, nego tesko izvuci nesto vise od ove ekipe. Fali mentalitet Cocalica, Kerle, Culuma, Zolotica. Puno limunade, malo gin i tonika.MocMahale444 je napisao/la:Mnogi tako misle ali se varaju. Ima ta palimo i zarimo.samoposmatram je napisao/la:Top 6 nam je puna saka brade. Bit ce jedna od najtezih sezona, a nadam se da cemo imati srece sa rezultatima u njoj.
Koliko para toliko i muzike.
-
samoposmatram
- Kontakt:
Zato sto je pripremna utakmica, a sve je vec vidjeno.Zeljo92 je napisao/la:Prijateljska je ljudi, zasto tolika briga?
Uz to usli su dva velika rivala u Premijer Ligu Borac i Velez.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 26 gostiju.