Bosniacum Lilium je napisao/la:Treba onda i vratit onu funjaru Omića kad smo vec krenuli da sve vracamo
ma ja bolan
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Bosniacum Lilium je napisao/la:Treba onda i vratit onu funjaru Omića kad smo vec krenuli da sve vracamo
Pa bezveze se ti naklati na mene.filip13 je napisao/la:Clutch je napisao/la: Ja ti kazem kako savez i Nihad razmisljaju, a ne svoje licno misljenje. Vidi s Harunom sta on misli o Preldzicu u nasem dresu.
znam,i ja iznosim svoje,ne necije tuđe misljenje
I Marica Gajic dobila je nagradu kao najbolja kosarkasica R.S hocemo i nju otjerati, lik je bio pozvan nikada igrao. Ala smo nezahvalni[/quote]ElCartel11 je napisao/la:Igrao je za njih prijateljsku utakmicu kad su igrali protiv nekog kluba ili cak repke Srbije nisam siguran. Uglavnom znam da je lik 100% igrao za njih i pazi na rijecnikTaRgEt_ je napisao/la:De banujte ovog idiota , cuj da igra za R.S nekada me sramota koliko smo nezahvalni
Clutch je napisao/la:Pa bezveze se ti naklati na mene.filip13 je napisao/la:Clutch je napisao/la: Ja ti kazem kako savez i Nihad razmisljaju, a ne svoje licno misljenje. Vidi s Harunom sta on misli o Preldzicu u nasem dresu.
znam,i ja iznosim svoje,ne necije tuđe misljenjeNismo mi ti koji odlucujemo o tome ko ce nastupiti, a ovi sto odlucuju ce ocigledno uraditi sve da Nihad ponovo zaigra za nas.
A ako me pitas za licno misljenje, onda ono glasi da je nama Nihad POTREBAN. I ti to znas.![]()
"Dobili" smo prvenstvo s igracima koji su patriote i igraju srcem, i to nas je dovelo gdje? Evo vidimo. Kvalitet Filipe, samo kvalitet.
delinjo je napisao/la:Svaki dobar igrac nam treba...pa makar bio i Raduljica..
Da li bi radije gledao Raduljicu da igra preko neke stvari, nego Stipanovica da igrao kao sto igra, srcano i 100%, kako bi svi trebali igrati?delinjo je napisao/la:Svaki dobar igrac nam treba...pa makar bio i Raduljica..
ne braco iskreno,ali bi npr radije gledao Preldzica nego BavcicaJHam je napisao/la:Da li bi radije gledao Raduljicu da igra preko neke stvari, nego Stipanovica da igrao kao sto igra, srcano i 100%, kako bi svi trebali igrati?delinjo je napisao/la:Svaki dobar igrac nam treba...pa makar bio i Raduljica..
delinjo je napisao/la:ne braco iskreno,ali bi npr radije gledao Preldzica nego BavcicaJHam je napisao/la:Da li bi radije gledao Raduljicu da igra preko neke stvari, nego Stipanovica da igrao kao sto igra, srcano i 100%, kako bi svi trebali igrati?delinjo je napisao/la:Svaki dobar igrac nam treba...pa makar bio i Raduljica..![]()
Slažem se da se na EP ne stvaraju igrači. Ali, kad su normalni uslovi. Mi smo i prije početka priprema znali da ćemo biti kanta za nabijanje. Meni je isto, izgubio 30 ili 40 razlike, bruka je bruka ali da ta bruka barem ima neki cilj. Ovo nema nikakav. Mlad igrač nije samo od 19,20 godina već to i od 25 godina, mogli su se nači bolji šuteri. Trebalo je biti nekoliko igrača iz u-18 i u-20 i ostali pa da barem nekog dobije, da, barem, znamo za šta igramo, koji nam je cilj. Bukvalno nismo ništa uradili, osramotili se i propali još dublje u ponor.Ajax je napisao/la:Mladi igraci se nemogu stvarati kroz evropske prvenstvo. Mladi igraci se trebaju stvarati kroz utakmice snazne ABA lige pa kasnije i evrolige. Tu se oni stvaraju a onda na evropskom pokazu koliko mogu i mozda jos malo napreduju. Od tih nabrojanih igraca nema nista dok ne pocnu igrati bar u ABA ligi bar po 20 minuta. 95% igraca na evropskom imaju jako puno utakmica na tom nivou u nogama. Da je ostavio samo tu cetvoricu i doveo umjesto ovih 8 sadasnjih, 8 drugih igraca znaci mladih talenata. Izgubili bi svaku od utakmica za jos 20 poena vise. Znaci i ovako bila bruka, a tada bi bila bruka na kvadrat.Unofficialpage je napisao/la:Bavčić - Polutak, 100% bolji igrač, bio bi korisniji, odmah napredak. A ima ih još 100%, veću minutažu su morali imati Buza i Vrabac, dati im potpunu slobodu u pripremnim tekmama i na EP, vidjeti šta i kako mogu. Uz Stipanovića, Kikana, Renfroa i Gordića ostali su trebali biti kombinacija U-18 i U-20, kakvi god da su. Bolje je njih trpit, pa dobit 1-2-3 igrača a u buduće i to je napredak, ne stalno davati šansu istim i govorit nema bolje. I ovako i onako smo poniženi, pa bolje biti poniženi sa tim mladima i možda nekog dobit nego ovako. Bar je ovo moje mišljenje. Možda nisam upravu.
Ma pusti tu suplju, ovaj igra srcem a ovaj ne. Svaki profesionalac ce na terenu dati sve od sebe, igrao za klub ili repku. Nama se nazalost desavalo da nam se naturalizovani igrac vise zalaze od "nasih" pa tako da to bas i ne pije vode. Kvalitet, kvalitet i samo kvalitet a s tim dolazi i pobjednicki mentalitet, dobra atmosfera, odnosi i sve sto ide uz toJHam je napisao/la:Da li bi radije gledao Raduljicu da igra preko neke stvari, nego Stipanovica da igrao kao sto igra, srcano i 100%, kako bi svi trebali igrati?delinjo je napisao/la:Svaki dobar igrac nam treba...pa makar bio i Raduljica..
Bosniacum Lilium je napisao/la:Preldzic bi prije zaigrao za Sloveniju
Hoš' Alana Andersona ?delinjo je napisao/la:pa mozda to nije ni lose da nadjemo igraca koji ce imati 15 tak sigurnih poena,jer Alex to nije posto ocigledno nemamo dovoljnu sirinu,kad bolje razmislim nemamo nikakvu sirinu,vjerovatno bi neki suter bolje dosao u ovoj situacijiremA1 je napisao/la:Nećemo mi više vidjeti Renfroea u dresu BiH...Clutch je napisao/la:1. Gordic, Renfroe
2. Atic, Buza, Vrabac
3. Djedovic, Musa
4. Teletovic, Kikanovic, Sulejmanovic
5. Nurkic, Stipanovic
Ne mora to uopste znaciti, imas ti logicno onih koji dodju samo da bi se nasli na spisku i igraju preko neke stvari i ako su rodjeni u BiH, ali taj "kvalitet" nekog ko BiH ne smatra svojom drzavom moze upravo dovesti do lose atmosfere, odnosa izmedju igraca i sta sve ne, i onda ti nikakav mentalitet nece pomoci.mirzatele je napisao/la:Ma pusti tu suplju, ovaj igra srcem a ovaj ne. Svaki profesionalac ce na terenu dati sve od sebe, igrao za klub ili repku. Nama se nazalost desavalo da nam se naturalizovani igrac vise zalaze od "nasih" pa tako da to bas i ne pije vode. Kvalitet, kvalitet i samo kvalitet a s tim dolazi i pobjednicki mentalitet, dobra atmosfera, odnosi i sve sto ide uz toJHam je napisao/la:Da li bi radije gledao Raduljicu da igra preko neke stvari, nego Stipanovica da igrao kao sto igra, srcano i 100%, kako bi svi trebali igrati?delinjo je napisao/la:Svaki dobar igrac nam treba...pa makar bio i Raduljica..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.