FK Rudar Prijedor

K0MT
Kontakt:

Re: FK Rudar Prijedor

Post Postao/la K0MT » 10 mar 2012, 16:39

? ' ¥ & $ преноса, ? је $ ? ". ? су & " 90. ", " $ " " ", % $ % је & &, $ је " ", а ? " у &. & зна % " ? $ ' ? ", а не овај &. Не зна овај ? $ ? ". &'о га ? ?, " & $ ", а он се ". Па $ % %, " се, $, а не & ' ", " на & " 1:0. " " ? $ ' $ " ? 4:0, & ово. " & & " се " ? " $ " " $ $ ' " & % у 86. " " $ ". Па " ? ? '? " " на $ 4 " " & ' - ?. :?

" нас $ не & " " /. Вјероватно - се ", а $? :?

mnogo_smo_jaki
Kontakt:

Post Postao/la mnogo_smo_jaki » 10 mar 2012, 17:46

K0MT je napisao/la:? ' ¥ & $ преноса, ? је $ ? ". ? су & " 90. ", " $ " " ", % $ % је & &, $ је " ", а ? " у &. & зна % " ? $ ' ? ", а не овај &. Не зна овај ? $ ? ". &'о га ? ?, " & $ ", а он се ". Па $ % %, " се, $, а не & ' ", " на & " 1:0. " " ? $ ' $ " ? 4:0, & ово. " & & " се " ? " $ " " $ $ ' " & % у 86. " " $ ". Па " ? ? '? " " на $ 4 " " & ' - ?. :?

" нас $ не & " " /. Вјероватно - се ", а $? :?

Nećemo se braniti,igraćemo "ofanzivni bunker" :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
GLUPOM ČOVJEKU NEMA SMISLA OBJAŠNJAVATI...

1928
Kontakt:

Post Postao/la 1928 » 10 mar 2012, 18:45

Protiv Olimpika jedna šansa,na neutralnom terenu. Željo dolazi,ima 10 pobjeda za redom,teško ćemo šta moći. Zvijezda kući 4 komada Leotaru,i tu ćemo lagano da izgubimo. Dolazi Borac, svi znamo šta to znači,onda idemo u Tuzlu. U prvih 5 kola maksimalna su nam 2 boda,možda ne osvojimo ni toliko. Daj Bože da uzmemo sl. 4 utakmice i osvojimo 12 bodova,ali teško. Tek 6. kolo nam dolazi GOŠK i tu nešto više možemo očekivati.

plavobijeli
Kontakt:

Post Postao/la plavobijeli » 10 mar 2012, 21:40

Evo mene opet,pa da Vas potam zašto mi neko nije odgovorio na moje pitanje i sastavio ekipu od domaćih igrača i ko bi im biotrener,a ne ovako Vi trenera doveli iz Foče il tamo negdje a taj grad je poznat po zatvoru i nipočem drugom,pa kad tu niste pobjrdili Olimpik onda gdjećete a tamo publika puno Više voli Vas nego ove pizdune iz Sarajeva.Pa disu ta pojačanja,pa vi imate 15 ili 16 igrača sa strane,pa dije taj Srndović i njemu slični a na njih mi je najviše žao jer to su mladi momci, al ovi što su Vam napraviliugovore koje nigdje nemogu osim kod Vas levata.Što prije prekinete ove gluposti i okrenete de svoji dečkima nema sriće.

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 10 mar 2012, 21:44

plavobijeli je napisao/la:Evo mene opet,pa da Vas potam zašto mi neko nije odgovorio na moje pitanje i sastavio ekipu od domaćih igrača i ko bi im biotrener,a ne ovako Vi trenera doveli iz Foče il tamo negdje a taj grad je poznat po zatvoru i nipočem drugom,pa kad tu niste pobjrdili Olimpik onda gdjećete a tamo publika puno Više voli Vas nego ove pizdune iz Sarajeva.Pa disu ta pojačanja,pa vi imate 15 ili 16 igrača sa strane,pa dije taj Srndović i njemu slični a na njih mi je najviše žao jer to su mladi momci, al ovi što su Vam napraviliugovore koje nigdje nemogu osim kod Vas levata.Što prije prekinete ove gluposti i okrenete de svoji dečkima nema sriće.
A što pizdune iz Sarajeva? :(
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

plavobijeli
Kontakt:

Post Postao/la plavobijeli » 10 mar 2012, 21:57

Pa kako bi ih ti nazvao,pa čiji je to klub i sa kojo tradicijom, da možda nisu izvorno Sarajevski klub ili je to klub izmišljen za pranje novca ili sličnotomu.

Mancini
Kontakt:

Rudar Prijedor

Post Postao/la Mancini » 10 mar 2012, 22:08

Imaš pravo glupo razmišljanje.Ako je ijedan klub iz Sarajeva korektan onda je to Olimpic.A ta priča o klubu preko kojeg se peru novci,koji onda klub nepere novce?Za tvoju informaciju klub je osnovan 1993. godine u najmnogoljudnijoj općini u FBiH.Izvinjavam se zbog off topic.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 11 mar 2012, 12:59

plavobijeli je napisao/la:Pa kako bi ih ti nazvao,pa čiji je to klub i sa kojo tradicijom, da možda nisu izvorno Sarajevski klub ili je to klub izmišljen za pranje novca ili sličnotomu.
KLUB OLIMPIC je odlicno organizovan i to vama smeta-----nemoj lupat gluposti o OLIMPICU,,,,,

plavobijeli
Kontakt:

Post Postao/la plavobijeli » 11 mar 2012, 18:39

Razgovaramo se na tuđoj stranici,al ako je Olimpik ozbiljan klub i odlično organiziran onada ga da nekažem šta,pa zar takav klub treba da vigra u Čitluku a ne u Sarajevu ako je sarajevski klub sa tradicijom,pa to je nemoguće,ovi dok dignu rukem od njega igraće sa Posušjem.Pa dajte mi recite zbog čega Vaš klub igra u Čitluku,ma koji je to ozbiljan razlog za tako nešto ako ga nesmatrate BiH klubom koji to dokazuje igrajućina tuđem terenu.

Mancini
Kontakt:

Rudar Prijedor

Post Postao/la Mancini » 11 mar 2012, 18:46

Zato što firma koja održava stadion nije očistila teren na Otoci zbog svoje aljkavosti,a Otoka je u Sarajevu,zbog off topica prebacimo se na temu Olimpica!

Vastecija_GSE
Kontakt:

Post Postao/la Vastecija_GSE » 11 mar 2012, 19:06

plavobijeli je napisao/la:Evo mene opet,pa da Vas potam zašto mi neko nije odgovorio na moje pitanje i sastavio ekipu od domaćih igrača i ko bi im biotrener,a ne ovako Vi trenera doveli iz Foče il tamo negdje a taj grad je poznat po zatvoru i nipočem drugom,pa kad tu niste pobjrdili Olimpik onda gdjećete a tamo publika puno Više voli Vas nego ove pizdune iz Sarajeva.Pa disu ta pojačanja,pa vi imate 15 ili 16 igrača sa strane,pa dije taj Srndović i njemu slični a na njih mi je najviše žao jer to su mladi momci, al ovi što su Vam napraviliugovore koje nigdje nemogu osim kod Vas levata.Što prije prekinete ove gluposti i okrenete de svoji dečkima nema sriće.
Pa ne moze da se sastavi ekipa kad nema 5 domacih igraca.... :cry:

SarcofagoVenom
Kontakt:

Post Postao/la SarcofagoVenom » 12 mar 2012, 14:43

Rudar je ove godine kandidat za ispadanje jer od ulaska u PL nije puno uradjeno na igrackom planu.Ieuforija koja je bila u Prijedoru prve godine je splasnula ,nekad je bilo i 4000-5000 gledalaca no sad je i 1000 brojka.I klub ne proizvodi igrace nego ih dovodi sa strane a vecina njih nema kvalitet za PL.Ako opstanu sledece godine treba nesto mjenjati u politici kluba jer dugorocno Rudar nece moci opstati u PL sa losim radom uprave.
Ulaz besplatan izlaz se plaća

1928
Kontakt:

Post Postao/la 1928 » 12 mar 2012, 18:24

Iz sezone u sezonu smo sve lošiji. Ako vrijeme bude kao danas i sledećih par dana, mogli bi i mi Želju u BL dočekati. :roll: Tribinu neće,ali valjda bar teren hoće osposobiti do subote :evil:

Vastecija_GSE
Kontakt:

Post Postao/la Vastecija_GSE » 13 mar 2012, 12:03

1928 je napisao/la:Iz sezone u sezonu smo sve lošiji. Ako vrijeme bude kao danas i sledećih par dana, mogli bi i mi Želju u BL dočekati. :roll: Tribinu neće,ali valjda bar teren hoće osposobiti do subote :evil:
Pa samo kod nas tribinu grade 4 radnika.... ;)

Blagoje Bratić

Post Postao/la Blagoje Bratić » 13 mar 2012, 12:12

Kakav je teren gore hoće se moći igrat,i kako igra Ruudar imate uvida. ?*

K0MT
Kontakt:

Post Postao/la K0MT » 13 mar 2012, 12:33

Blagoje Bratić je napisao/la:Kakav je teren gore hoće se moći igrat,i kako igra Ruudar imate uvida. ?*
%, % " све &. $ су " 2-3 $ " " на " " на терену, ?'' ово ружно " " ', па $ ". ", не ' за " $ - " готова, а за терен - се " &, у ' ? " & " " ". ;)

А $ " ? $ $ $. :D $ 3-4 $, " ", не & се (", ", "). :D

STEFAN_777
Kontakt:

Post Postao/la STEFAN_777 » 16 mar 2012, 16:19

Intenzivirani radovi na istočnoj tribini Gradskog stadiona u Prijedoru

slika
Nakon pauze uzrokovane lošim vremenskim prilikama, radovi na izgradnji istočne tribine Gradskog stadiona u Prijedoru su nastavljeni pojačanim intenzitetom. Iako je prvobitno bilo planirano da tribina bude završena do početka proljetnog dijela prvenstva, zbog loših uslova za nastavak gradnje krajem januara i tokom februara, od toga se odustalo. Kako nam je rekao Milorad Šipka, potpredsjednika Upravnog odbora Rudar Prijedora zaduženog za sportska pitanja, obaviješteni su i nadležni organi u Fudbalskom/nogometnom savezu BiH. „Ljudi iz Saveza su posjetili Prijedor kako bi se na licu mjesta uvjerili u napredak radova.
Prema njihovim riječima, bili su zadovoljni onim što su vidjeli tako da prolongiranje završetka radova na istočnoj tribini neće uticati na odluku o igranju Rudara na Gradskom stadionu u Prijedoru do kraja tekuće sezone“, potvrdio je Šipka. On se posebno zahvalio načelniku opštine Prijedor Marku Paviću bez čije pomoći ne bi bilo ni realizacije ovih radova. Nakon završetka istočne tribine prijedorski stadion će imati kapacitet od 3250 sjedećih mjesta i u potpunosti će zadovoljavati sve propise N/FSBiH. Inače, tokom zimske pauze u Premijer ligi, na Gradskom stadionu u Prijedoru postavljen je sistem za navodnjavanje terena.
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika

http://www.gradprijedor.com" onclick="window.open(this.href);return false;

K0MT
Kontakt:

Post Postao/la K0MT » 16 mar 2012, 22:27

? су са ', тј. ? нову " ' ' " " $. ?, / него % је ?, & су " ? терен ?. " % $ ' је / у $ на ? ?, " " ", ? се & " " $ је терен " " " (а - је " $ се " ' " јер " " $ на $). :D / $, " на $!

BolanBolan
Kontakt:

Post Postao/la BolanBolan » 16 mar 2012, 23:59

Lijepo je, samo nek se gradi. Je li ima negdje i slika novog travnjaka?! Al' hajd, eto ubrzo tekme pa će se vidjeti sve... :D
"...gledam na svaki preživljeni dan svog života kao na neku veliku pobjedu, a poderotine na mojoj duši sve su veće i niko ih ne može zakrpiti."

Vastecija_GSE
Kontakt:

Post Postao/la Vastecija_GSE » 17 mar 2012, 00:47

Teren je skracen i u duzini i sirini....nez sto ali eto , ionako je najmanji u PL :D

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: benko21, Evander, gh0stHZ, KarlMarx, leo1946, tutankamon1905 i 35 gostiju.