" нас $ не & " " /. Вјероватно - се ", а $?

K0MT je napisao/la:? ' ¥ & $ преноса, ? је $ ? ". ? су & " 90. ", " $ " " ", % $ % је & &, $ је " ", а ? " у &. & зна % " ? $ ' ? ", а не овај &. Не зна овај ? $ ? ". &'о га ? ?, " & $ ", а он се ". Па $ % %, " се, $, а не & ' ", " на & " 1:0. " " ? $ ' $ " ? 4:0, & ово. " & & " се " ? " $ " " $ $ ' " & % у 86. " " $ ". Па " ? ? '? " " на $ 4 " " & ' - ?.![]()
" нас $ не & " " /. Вјероватно - се ", а $?
A što pizdune iz Sarajeva?plavobijeli je napisao/la:Evo mene opet,pa da Vas potam zašto mi neko nije odgovorio na moje pitanje i sastavio ekipu od domaćih igrača i ko bi im biotrener,a ne ovako Vi trenera doveli iz Foče il tamo negdje a taj grad je poznat po zatvoru i nipočem drugom,pa kad tu niste pobjrdili Olimpik onda gdjećete a tamo publika puno Više voli Vas nego ove pizdune iz Sarajeva.Pa disu ta pojačanja,pa vi imate 15 ili 16 igrača sa strane,pa dije taj Srndović i njemu slični a na njih mi je najviše žao jer to su mladi momci, al ovi što su Vam napraviliugovore koje nigdje nemogu osim kod Vas levata.Što prije prekinete ove gluposti i okrenete de svoji dečkima nema sriće.
KLUB OLIMPIC je odlicno organizovan i to vama smeta-----nemoj lupat gluposti o OLIMPICU,,,,,plavobijeli je napisao/la:Pa kako bi ih ti nazvao,pa čiji je to klub i sa kojo tradicijom, da možda nisu izvorno Sarajevski klub ili je to klub izmišljen za pranje novca ili sličnotomu.
Pa ne moze da se sastavi ekipa kad nema 5 domacih igraca....plavobijeli je napisao/la:Evo mene opet,pa da Vas potam zašto mi neko nije odgovorio na moje pitanje i sastavio ekipu od domaćih igrača i ko bi im biotrener,a ne ovako Vi trenera doveli iz Foče il tamo negdje a taj grad je poznat po zatvoru i nipočem drugom,pa kad tu niste pobjrdili Olimpik onda gdjećete a tamo publika puno Više voli Vas nego ove pizdune iz Sarajeva.Pa disu ta pojačanja,pa vi imate 15 ili 16 igrača sa strane,pa dije taj Srndović i njemu slični a na njih mi je najviše žao jer to su mladi momci, al ovi što su Vam napraviliugovore koje nigdje nemogu osim kod Vas levata.Što prije prekinete ove gluposti i okrenete de svoji dečkima nema sriće.
Pa samo kod nas tribinu grade 4 radnika....1928 je napisao/la:Iz sezone u sezonu smo sve lošiji. Ako vrijeme bude kao danas i sledećih par dana, mogli bi i mi Želju u BL dočekati.Tribinu neće,ali valjda bar teren hoće osposobiti do subote
%, % " све &. $ су " 2-3 $ " " на " " на терену, ?'' ово ружно " " ', па $ ". ", не ' за " $ - " готова, а за терен - се " &, у ' ? " & " " ".Blagoje Bratić je napisao/la:Kakav je teren gore hoće se moći igrat,i kako igra Ruudar imate uvida. ?*